sen böyle kaynana olma tammmıannemden çok kötü kaynana olur
çok güzel konuşuyor aaa eee diyor hiç susmuyor tekrar da ediyor ama ayak basmaması işte kafasınıa kaldırmaya çalışmaması kaldırıyro dikde tutuyor ayak basmıyordu bastıryoruz iştee
Eki Görüntüle 553286
normal tabi bak kuzuma teyzesiii
Eki Görüntüle 553353 Eki Görüntüle 553353
bnm sari kuzum teyzeleri25 temmuz dogumlu. insallah resim eklemeyi becerebilmisimdir
bnm sari kuzum teyzeleri25 temmuz dogumlu. insallah resim eklemeyi becerebilmisimdir
Kizim emmiyor((
Çıldıracağım ya(
Eki Görüntüle 553357 Eki Görüntüle 553356
Eh keliz sacimiz yok ama biz kiziz teyzoslar orda pasa oglan gibi cikmis benim minnak kizim ama cok cadi bi kiz valla
Kizim emmiyor((
Çıldıracağım ya(
Eh keliz sacimiz yok ama biz kiziz teyzoslar orda pasa oglan gibi cikmis benim minnak kizim ama cok cadi bi kiz valla
benimkine de erkek diyrlar erkek bebeklerede kızzz
kırkbinkere maaşallah benim garayı görünce bu bal geldi
çok güzel konuşuyor aaa eee diyor hiç susmuyor tekrar da ediyor ama ayak basmaması işte kafasınıa kaldırmaya çalışmaması kaldırıyro dikde tutuyor ayak basmıyordu bastıryoruz iştee
Eki Görüntüle 553286
Aa ne guzel tesadufmus allah bagislasinmaşallah çok tatlı
bu arada benim kızımla aynı gün doğmuşlar
Alisveris merkezlerinde bak yakisikliya diyolar pembeli giydirmediysem bende bozuntuya vermiyorum adi ne dedikleronde elif diyorum bakakaliyorlar hehe :)Anaaammmm benimki gibi deseneeee,geçen ayki kontrolde doktoru beklerken herkes erkek sanmıştı benim cadıyı da
sağıyorum canım kesilmez değil mi?hep emzirmek sütü artırır deniyor o nedenle kesilmesinden korkuyorum.
Arkadaşlar oğlum çok geç kaka yapıyor bugün 6.gün ve hala yapmadı araştırdım normalmiş ama içim hiç rahat değil her gaz sesinde açıp bakıyordum ama bişey yok en son geçen cuma zeytin yağını tampon yaptırarak kakasını yapabildi ama bunu sürekli yapmakta istemiyorum, niya böyle oluyor acaba yarın sağlık ocağına gideceğim birde ordaki doktora sorayım bari...
canım aklarını yere bascdak koltuk altlarınadn tut birde yatarken ellerinden tut kendine çek kalkmaya çalışması gerekiyor
kilosuna boyuna gözüne ağzına karnına kakasına baktı
çok iyi dedi d vitamini eksikliği varmış polivit diye vitamin yazdı sabahları kullancan tok karnına dedi aylık kontrole gel dedi
bizimde aşımız 4 ünde dünki doktor sağlı ocağıondaki hemşireydi dahada ona gitmem
kzıımı bende dünden beri bastırıyorum adım atıyor gibi alıştrıınca atıyor
bıngıldağıda 3-9 ayda kapanır dedi 2,2 felna dedi bişiler dedi yani kötü bişe demedi
kızlarrrrrrr İMDATTTTTTTTTTTTTbebegınızı yıkadıkdan sonra rahat rahat uyuyor mu???? benım bebegım hıc uyumuyorrrrrrrr aksıne gozlerı tamamen acılıyor cıldırıcam yıkamak ıstemıyorum. banyoda cok keyıflı ama yıkandıkdan sonra uyumuyorrrrrr
babasına kalsa aya çıkartcak
yapma şu çocuğu hırpalama diyorum birde anlasaaaa kafasını krcam
neyse ya iki topik çok zor oluyor
aynen öyle canım allah yardımcım olsun:18::18:gözlerinden muzurluk akıomaşallah
bugun fotograf gunu
41 kere masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?