2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bal böcüğü seniiii...
Çok sağlıklı görünüyor maşallah kuzuya...
Akşama ben de bir fotoğraf koyayım yaa.İşyerinde bilgisayarda hiç resmi yok kuzumun,özlerim diye koymuyorum,akşam evden koyayım bir resim heveslendim...

allahım nasıl tatlı bı tombık kuşşşş yerim ben senı.avatardaki resımlerde cok hos.gayserilimi bu annesi yoksa babanın memleketınden mi
Eki Görüntüle 553353 Eki Görüntüle 553353
bnm sari kuzum teyzeleri25 temmuz dogumlu. insallah resim eklemeyi becerebilmisimdir

Eki Görüntüle 553357 Eki Görüntüle 553356
Eh keliz sacimiz yok ama biz kiziz teyzoslar orda pasa oglan gibi cikmis benim minnak kizim ama cok cadi bi kiz valla

ay valla erkek sanmıstım ılk resımde maasallah tüh tüh tüh....reklam bebişleri gibi gozlerde renkli allah bagıslasın.

Yok kiz seninkinin saclar kara sadece ayni benim bebekligim senin kiz benim kizda ayni babasi benden gram almamos bana benzese boyle olmazdi

allahım nasıl tatlı bı tombık kuşşşş yerim ben senı.avatardaki resımlerde cok hos.gayserilimi bu annesi yoksa babanın memleketınden mi

yok hayatım benim gayserimde doğdu ama istanbullu yazdırdık

senin oğluşunu ben hiç görmedim yaa atsana foto

babasının memleketine hiç gitmedi gitmicek

maşallah çok tatlı

bu arada benim kızımla aynı gün doğmuşlar
Aa ne guzel tesadufmus allah bagislasin
Anaaammmm benimki gibi deseneeee,geçen ayki kontrolde doktoru beklerken herkes erkek sanmıştı benim cadıyı da
Alisveris merkezlerinde bak yakisikliya diyolar pembeli giydirmediysem bende bozuntuya vermiyorum adi ne dedikleronde elif diyorum bakakaliyorlar hehe :)

ay valla erkek sanmıstım ılk resımde maasallah tüh tüh tüh....reklam bebişleri gibi gozlerde renkli allah bagıslasın.[/QUOTE]

Hehe :) sagolasin cnm aminhepimizin bebislerini allah nazarlardan saklasin

sekerim ben 2 aya yakindir sagiyorum hic de kesilmiyor hatta sebatla sagarsan (30 dk sagiyorum ciksa cikmasada) artiyor bir ara sagmayi boslamistim azaldi sonra tekrar duzenli sagdim artti
sağıyorum canım kesilmez değil mi?hep emzirmek sütü artırır deniyor o nedenle kesilmesinden korkuyorum.

canim bir cay kasigi zeytinyagi yuttur hicbirsey olmaz

kizz sen nerelerdesinn

agzina hemen mama ittirince uyuyor yoksa yokk

hee bizimki de camasir citiler gibi seviyor
hem sen bizi birakip hangi topike gidiyon yahu gel burayaa
babasına kalsa aya çıkartcak

yapma şu çocuğu hırpalama diyorum birde anlasaaaa kafasını krcam

neyse ya iki topik çok zor oluyor

oy oyyy masallah kuzuyaa :
ben melek gibi kaynana olucammm

masallah kuzuyaa
bnm sari kuzum teyzeleri25 temmuz dogumlu. insallah resim eklemeyi becerebilmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…