ya ben ayın 10 undan 10 una gidiyorum :)) ama önümüzdeki aşıları düşünmemeye çalışıyorum ,ne dedi bu seferki doktor, ya benim aklıma şu ayaklarını basmıyor meselesi takıldı napıcakmışız da ayakları basıkcamış, yada basmalımıymış ki dünden beri seni okuduktan sonra çoçuğu hoplatıp duruyorum , gerçi ağırlaştıkça pek hoplatılmıyorlarda
kızlarrrrrrr İMDATTTTTTTTTTTTTbebegınızı yıkadıkdan sonra rahat rahat uyuyor mu???? benım bebegım hıc uyumuyorrrrrrrr aksıne gozlerı tamamen acılıyor cıldırıcam yıkamak ıstemıyorum. banyoda cok keyıflı ama yıkandıkdan sonra uyumuyorrrrrr
kızlarrrrrrr İMDATTTTTTTTTTTTTbebegınızı yıkadıkdan sonra rahat rahat uyuyor mu???? benım bebegım hıc uyumuyorrrrrrrr aksıne gozlerı tamamen acılıyor cıldırıcam yıkamak ıstemıyorum. banyoda cok keyıflı ama yıkandıkdan sonra uyumuyorrrrrr
canım aklarını yere bascdak koltuk altlarınadn tut birde yatarken ellerinden tut kendine çek kalkmaya çalışması gerekiyor
kilosuna boyuna gözüne ağzına karnına kakasına baktı
çok iyi dedi d vitamini eksikliği varmış polivit diye vitamin yazdı sabahları kullancan tok karnına dedi aylık kontrole gel dedi
bizimde aşımız 4 ünde dünki doktor sağlı ocağıondaki hemşireydi dahada ona gitmem
kzıımı bende dünden beri bastırıyorum adım atıyor gibi alıştrıınca atıyor
bıngıldağıda 3-9 ayda kapanır dedi 2,2 felna dedi bişiler dedi yani kötü bişe demedi
canım aklarını yere bascdak koltuk altlarınadn tut birde yatarken ellerinden tut kendine çek kalkmaya çalışması gerekiyor
çok iyi dedi d vitamini eksikliği varmış polivit diye vitamin yazdı sabahları kullancan tok karnına dedi aylık kontrole gel dedi
bizimde aşımız 4 ünde dünki doktor sağlı ocağıondaki hemşireydi dahada ona gitmem
bıngıldağıda 3-9 ayda kapanır dedi 2,2 felna dedi bişiler dedi yani kötü bişe demedi
neyse bu hoplatmaktan daha kolaymışbakalım bir deneyelim , gerçi babası çoçuğu eline geçirdiği gibi çeşitli şebek hallere sokuyor buda işine gelicek zaten
canım ya bizimkinin bıngıldağı için 2 buçuğa 2 buçuk dedi hemşire ne demek bunlar acaba o sırada sormayı unuttum?
babasına kalsa aya çıkartcak
yapma şu çocuğu hırpalama diyorum birde anlasaaaa kafasını krcam
neyse ya iki topik çok zor oluyor
Valla canim bizde duzen muzen yok allah ne verdiyse gidiyoruz. Bende tuvalete bile gidemiyorum. Benim yaramazlarin uyurken bile yaninda olacan. Ben ikizlerime tek bakiyorum gece bi sekilde uyuyolarda gunduz sallaya sallaya biri dizimde biri besikte yoksa kiyamet kopuyor.ikisi birden agladimi degme gitsin. Suyumu meyvemi telefonu kumandami yanima alip ikiser saat uyutuyorum gunduz kalkmadan. Yoksa kizip delleniyorlar.herkeseee merhaba..
bir zamanlar girebiliyordum siteye.. ama artık ikiz kızlarım sayesinde oturamıyorum bileAllah onlara sağlık versin, herşeye razıyım tabi ki.
Benim kızlarımda ağızlarından tükürük çıkartıyor ama hiç diş diye düşünmemiştim. Yarın ilk iş bakacağım.
Kızlarım çok yaramaz. Özellikle bir tanesi tam bir cadı. "atom bombası " diyoruz onaGece uykuları kısmen iyi ama gündüz hiç uyumuyorlar desem yeridir. Ben mi yanlış yapıyorum bilemedim. Sizlerin bebekleri gündüz nasıl uyuyor ?? Nasıl bir düzen kurdunuz ??
bizim doktor bıngıldağı için normal diyince ben de kaça kaç diye sormak aklıma gelmedi
ya bak biz hırpalama derkenmillet çoçuklarını yürütücek nerdeyse
bende hırpalamamak adına dokunmuyordum annem bugun dediki sölemiyim sölemeyim diyorum
söyleyim dedi çocuk çok tembel dedi
kaynanam yok annem sağolsun
hönggghatırlıyorum anneni doğum haftasında da sancın vardı da , daha vakti var diye söyleniyordu demi , neyse ana kız arasına girilmez, nasıl tembelmiş şimdi bu yavrucaklar onu da deseydi, kız tutuştur senin cadının eline bir bez de toz alsınlar, neyse valla şaka bir yana ne demek bu tembel yaa ???? hayır ne yapmaları gerekşide yapmıyorlar, valla normal görünüyor her şey , :26:
sen böyle kaynana olma tammmıannemden çok kötü kaynana olur
çok güzel konuşuyor aaa eee diyor hiç susmuyor tekrar da ediyor ama ayak basmaması işte kafasınıa kaldırmaya çalışmaması kaldırıyro dikde tutuyor ayak basmıyordu bastıryoruz iştee
Eki Görüntüle 553286
normal tabi bak kuzuma teyzesiii
ayyynazar değmesinnn , kız ne çok saçı var, benim sıpa kel ay buan taçlarda ne yakışırr ,
ya çoçuklardan herşeyi bir anda beklememek gerekli sanırım , daha küçükler , ha tamam uğraşalım didnelimdee, ne bu böyle insanın içine sürekli şüphe sokan durumlarr, , inşallah hepimiz iyi anneler oluruz , bebişlerde mutlu bireyler olurlarrben kaçar , uyuyayım sabah erkenden kahvaltıdan önce ufaklıkla sohbetimiz var, öp minnakını benim için dee
çok güzel konuşuyor aaa eee diyor hiç susmuyor tekrar da ediyor ama ayak basmaması işte kafasınıa kaldırmaya çalışmaması kaldırıyro dikde tutuyor ayak basmıyordu bastıryoruz iştee
Eki Görüntüle 553286
Eki Görüntüle 553286
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?