2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım aklarını yere bascdak koltuk altlarınadn tut birde yatarken ellerinden tut kendine çek kalkmaya çalışması gerekiyor

kilosuna boyuna gözüne ağzına karnına kakasına baktı

çok iyi dedi d vitamini eksikliği varmış polivit diye vitamin yazdı sabahları kullancan tok karnına dedi aylık kontrole gel dedi

bizimde aşımız 4 ünde dünki doktor sağlı ocağıondaki hemşireydi dahada ona gitmem

kzıımı bende dünden beri bastırıyorum adım atıyor gibi alıştrıınca atıyor
bıngıldağıda 3-9 ayda kapanır dedi 2,2 felna dedi bişiler dedi yani kötü bişe demedi

kızlarrrrrrr İMDATTTTTTTTTTTTT bebegınızı yıkadıkdan sonra rahat rahat uyuyor mu???? benım bebegım hıc uyumuyorrrrrrrr aksıne gozlerı tamamen acılıyor cıldırıcam yıkamak ıstemıyorum. banyoda cok keyıflı ama yıkandıkdan sonra uyumuyorrrrrr

aynen sonradan sonraya böyle olduu biraz kucakda gezdir sıcak tut yor uyuyor

O konuda rahatız biz çok şükür zaten suyuda seviyor hareketlide maşallah şimdiye kadar file kullamadım ama şimdi file kullanacağım galiba kolumda tutamıyorum ayaklar kıpır kıpır artık otursada rahat rahat yıkasam :) banyo sonrası hemen emzirince uyuya kalıyor bizimki bir sıkıntısı olmazsa gaz gibi 3 saat falan uyuyor ama bizimkide banyo öncesi üzerini soyarken gülücükler atıyor banyo sonrası giydirirken ağlıyor banyocu yani tamamen

neyse bu hoplatmaktan daha kolaymış bakalım bir deneyelim , gerçi babası çoçuğu eline geçirdiği gibi çeşitli şebek hallere sokuyor buda işine gelicek zaten

canım ya bizimkinin bıngıldağı için 2 buçuğa 2 buçuk dedi hemşire ne demek bunlar acaba o sırada sormayı unuttum?

neyse bu hoplatmaktan daha kolaymış bakalım bir deneyelim , gerçi babası çoçuğu eline geçirdiği gibi çeşitli şebek hallere sokuyor buda işine gelicek zaten

babasına kalsa aya çıkartcak

yapma şu çocuğu hırpalama diyorum birde anlasaaaa kafasını krcam

neyse ya iki topik çok zor oluyor

canım ya bizimkinin bıngıldağı için 2 buçuğa 2 buçuk dedi hemşire ne demek bunlar acaba o sırada sormayı unuttum?

bıngıldağının açıklığına bakıyorlar hayatım ilk 2 dedi sonra iki ye 2 hatta dedi sanırım fazla açık

babasına kalsa aya çıkartcak

yapma şu çocuğu hırpalama diyorum birde anlasaaaa kafasını krcam

neyse ya iki topik çok zor oluyor

bizim doktor bıngıldağı için normal diyince ben de kaça kaç diye sormak aklıma gelmedi

ya bak biz hırpalama derken millet çoçuklarını yürütücek nerdeyse

Valla canim bizde duzen muzen yok allah ne verdiyse gidiyoruz. Bende tuvalete bile gidemiyorum. Benim yaramazlarin uyurken bile yaninda olacan. Ben ikizlerime tek bakiyorum gece bi sekilde uyuyolarda gunduz sallaya sallaya biri dizimde biri besikte yoksa kiyamet kopuyor.ikisi birden agladimi degme gitsin. Suyumu meyvemi telefonu kumandami yanima alip ikiser saat uyutuyorum gunduz kalkmadan. Yoksa kizip delleniyorlar.

bizim doktor bıngıldağı için normal diyince ben de kaça kaç diye sormak aklıma gelmedi

ya bak biz hırpalama derken millet çoçuklarını yürütücek nerdeyse

bende hırpalamamak adına dokunmuyordum annem bugun dediki sölemiyim sölemeyim diyorum

söyleyim dedi çocuk çok tembel dedi

kaynanam yok annem sağolsun

bende hırpalamamak adına dokunmuyordum annem bugun dediki sölemiyim sölemeyim diyorum

söyleyim dedi çocuk çok tembel dedi

kaynanam yok annem sağolsun

hönggg hatırlıyorum anneni doğum haftasında da sancın vardı da , daha vakti var diye söyleniyordu demi , neyse ana kız arasına girilmez, nasıl tembelmiş şimdi bu yavrucaklar onu da deseydi, kız tutuştur senin cadının eline bir bez de toz alsınlar, neyse valla şaka bir yana ne demek bu tembel yaa ???? hayır ne yapmaları gerekşide yapmıyorlar, valla normal görünüyor her şey , :26:

sen böyle kaynana olma tammmı annemden çok kötü kaynana olur

çok güzel konuşuyor aaa eee diyor hiç susmuyor tekrar da ediyor ama ayak basmaması işte kafasınıa kaldırmaya çalışmaması kaldırıyro dikde tutuyor ayak basmıyordu bastıryoruz iştee

normal tabi bak kuzuma teyzesiii

ayyy nazar değmesinnn , kız ne çok saçı var, benim sıpa kel ay buan taçlarda ne yakışırr ,
ya çoçuklardan herşeyi bir anda beklememek gerekli sanırım , daha küçükler , ha tamam uğraşalım didnelimdee, ne bu böyle insanın içine sürekli şüphe sokan durumlarr, , inşallah hepimiz iyi anneler oluruz , bebişlerde mutlu bireyler olurlarr ben kaçar , uyuyayım sabah erkenden kahvaltıdan önce ufaklıkla sohbetimiz var, öp minnakını benim için dee

saçları böyle hiçde midem yanmadı
aynen öyle sende sıkma canını ben sıkıyorum yerinize amin inşallah cnaım yaaa

iyi uykular sende kokla öp mıncıkla bebişi yerime

Oyy oyy oyy masallah masallah allah nazarlardan korusun seni.

maşallah ya canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…