harbi canavarrr geçtimi gazı . kırk binkere maaşllh kaşlara bak
canım ben 27 temmuzda doğum yaptım hem temmuz hem ağustosda gezyorum 2 ağustos demişşlerd,ide
canım tepındıgı ıcın kendı kendıne atıyo pırt pırt...dunyada duydugum en guzel ses sankı oyle mutlu oluyorum ki o pırtlayınca...sabah 6-7gıbı bıraz zorluyo ıkınıyo gece boyu kaka yapmadıgı ıcın sabah zorlanıyo sanırım allaha sukur onun dısında gaz sıkıntımız yok allah bozmasın.
KUSMA bızdede hala devam edıyo bıde uzun suren hıckırıklar sınır oluyorum.bende hep yastıkla yatırıyorum emdıkten sonra 45derecelık acıylaa oturtuyorum.kılosuna pazartesı bakcaz kontrolde artık umarım almıstır.sızın doktor ne dıyo buduruma
Kizim emmiyor((
Çıldıracağım ya(
Eki Görüntüle 553357 Eki Görüntüle 553356
Eh keliz sacimiz yok ama biz kiziz teyzoslar orda pasa oglan gibi cikmis benim minnak kizim ama cok cadi bi kiz valla
Eki Görüntüle 553416
yok hayatım benim gayserimde doğdu ama istanbullu yazdırdık
senin oğluşunu ben hiç görmedim yaa atsana foto
babasının memleketine hiç gitmedi gitmicek
harbi canavarrr geçtimi gazı . kırk binkere maaşllh kaşlara bak
canım ben 27 temmuzda doğum yaptım hem temmuz hem ağustosda gezyorum 2 ağustos demişşlerd,ide
canım çoğumuzda var hayırdır neden emmiyor?şüphelendiğin bişey var mı_?benimki pamukçukmuş 2 tane dilde beyaz leke vardı geçmedi hemen karbonatlı su ile sildim çoğu geçti ondan emmiyormuş kızım.
kızlar bebişi konak olan var mı?zeytinyağlı karbonat sürüp banyo öncesi kabartıp taradık 3 farklı banyosunda.saçları döküldü çok kötğ oldu.yanlar var tepenin ön kısımı yok.kelaynak gibi.ne zaman gelir yenii saçlar?
Canım msj sayım yeterli olmadığından özelden atamıyorum. Atlattık çok şükür. Birkaç gündür giremedim o yüzden. Yarın kontrole gideceğim ben de.
canım çoğumuzda var hayırdır neden emmiyor?şüphelendiğin bişey var mı_?benimki pamukçukmuş 2 tane dilde beyaz leke vardı geçmedi hemen karbonatlı su ile sildim çoğu geçti ondan emmiyormuş kızım.
kızlar bebişi konak olan var mı?zeytinyağlı karbonat sürüp banyo öncesi kabartıp taradık 3 farklı banyosunda.saçları döküldü çok kötğ oldu.yanlar var tepenin ön kısımı yok.kelaynak gibi.ne zaman gelir yenii saçlar?
Eki Görüntüle 553643 Eki Görüntüle 553644
masallah sızın bebekler tombıs tombıs benım delıkanlı bıraz zayıfmı kaldı aralarında ???? boy 62,5 kılo 6050 gr
sen ış bası mı yaptın ??? cok zordur bende şubattan sonra yapıcam ama yanımda goturucem oğlumuKuzumu özledim ama fotoğraf koyup durmayınnnnHiç de zayıf değil,oldukça karizmatik senin yakışıklı
sen ış bası mı yaptın ??? cok zordur bende şubattan sonra yapıcam ama yanımda goturucem oğlumuallah yardımcın olsun ama hersey onlar ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?