2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bızım aıle sırketımız ıstedıgım zamn baslıcam coksukur sorun yok zaten ara ara gıdıp ıslerımı halledıyorum yoklugumu hıssettırmıyorum onlara ama dönuşum muhteşem olucak kaynanamda fabrıkaya cok yakın oturuyor bas edemezsem bebegımı ona bırakıcagım ama sımdıden nasıl bırakırım dıye dert oluyor ıcıme

kızlar hemen cevap

pazartesi günü marketten tavuk almıştım buzluğa attım o gün. bgn çıkarıyodum.baktım son tüketim tarihi bugün müş.ne yapayım?

kullanayım mı acaba? gerçi buzluktaydı ama işte ben böyle şeylerde çok pimpirikliyim de bi kaç kişinin fikrine ihtiyacım var

Kaynanayla problemin yoksa hiç düşünme ama ayarı bozuksa biraz düşün derim Benimki de şuan kayınvalidemde ama haftaya annemler geliyo ,yine de ben bakıcı bulma taraftarıyım,hatta bugün gelicek biri konuşucaz bakalım nasıl olucak.Bakıcı bebeğe bakar,annem de yemek,temizlik ,ben de sefa sürerim ayollllll

Yiyecek başka bişey varsa evde at gitsin derim,tavuk çok tehlikeli çünkü,çok çabuk bakteri üreyebiliyor....

iş tavuk olunca korkarım bende ama son kullanma tarıhı bugunmus bılmem kı

kaynananın ayarını ben verırımde ayrı kalmak dusuncesı of ısde neyse o gune daha cok var. ben sımdı bıle cok rahatım 15 gunde bır gorumcem 1 haftalıgına gelır sıler supurur yemegımı yapar ogluma bakar onunla eglenır bende rahat bı nefes alırım benım annemde yakın ama kaynanam benden cekındıgı ıcın oek laf edemıyor ama annem aman allahım bu ac doyur onu karnı toksa da memede dursun keyıf yapsın oyle uyumaz oyle olmaz

herlde en ıısı bakıcı en azından senın dedıgınden baska bırsey yapamaz

Fisher Price Rainforest Jumperoo - e-bebek.com
Ben de buna takıldım bugün Bunlarla biz de oynayabliriz değil miii

çok güzel bu, hem hoplatma işindende yırtıyoruz ama fiyatı biraz yüksek sanki, yani ne kadar kullanabileceğiz ki,

bence emziriyorsan hiç kullanma , ablamla bana pişmiş tavuğu bile 2. günü yedirmemişlerdi, yani yazık tabi israf gibi geliyor ama , belkilere iş bırakma derim ben ,

Aynen,kimseye minnet etmemek en güzeli...

Bence de yüksek,o kadar paraya 1 sene hoplatırım ben kendi kendime yavrumu,hem de ten teması yaparız değil mi

eğer buzluktan kastın derin dondurucuysa hiçbir şey olmaz. ben daha uzun süreler bekletip kullanıyorum.

bak bunu buldum ayrıca:
Tavuk ürünlerinin evde saklanmasında nelere dikkat edilmelidir?
Tavuk eti alındıktan hemen sonra ya pişirilmeli ya da buzdolabında korunmalıdır.
Ürünler, buzdolabında "+4 derecede" son kullanma tarihine kadar saklanabilir.
Son kullanma tarihinden önce konmak kaydıyla, tavuk eti derin dondurucuda (-18 °C) altı ay süreyle saklanabilir.
Donmuş ürünler açıkta değil, buzdolabında çözdürülmelidir.
Donmuş bir ürün çözdürüldükten sonra, kesinlikle yeniden dondurulmamalıdır.
Kırmızı ve beyaz etler için kesinlikle ayrı ayrı saklanmalı ve ayrı kesme blokları kullanılmalıdır.

şu da var: http://kadin.milliyet.com.tr/yiyece...zet/haberdetay/31.10.2011/1404494/default.htm
istersen sen yıne de bir bak netten kendin.

Son düzenleme:
Bence de yüksek,o kadar paraya 1 sene hoplatırım ben kendi kendime yavrumu,hem de ten teması yaparız değil mi
bende kırada olmasaydım herseyı alırdım ogluma ama ev almak ıcın para bırıktırmem lazım, calısmam lazım tutumlu olmam lazımmmmmm dururum olasa ama hıc dusunmezdım

sağol canım ya bilgilerin için şimdide anneme sordum at cevabı alıcam sandım ama derin dondurucudaysa bişi olmaz kullan dedi yani annem böyle şeylerde aşırı pimpiriklidir o bile diyosa kullanılır

bende kırada olmasaydım herseyı alırdım ogluma ama ev almak ıcın para bırıktırmem lazım, calısmam lazım tutumlu olmam lazımmmmmm dururum olasa ama hıc dusunmezdım

Aynen,ona gelene kadar başka öncelikler var.Hem dediğim gibi kendimiz hoplatırız yavrularımızı değil mi

ohhhhhh cok sukur aklımdaydın ne zamndır cok sevındım atlattıgınıza rabbım damatlıklarını da gormeyı nasıp eder ınsallh
Amin canım hepimizin inşallah. Bir anne daha ne ister ki.Şimdiden hayal ediyorum onun düğününü:) Bu arada bebeşin de çok yakışıklı maaşallah. Bizimkini kilosu da aynı sayılır iki buçuk aylıkken 5.500 gr dı. Doktor normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…