2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende kırada olmasaydım herseyı alırdım ogluma ama ev almak ıcın para bırıktırmem lazım, calısmam lazım tutumlu olmam lazımmmmmm dururum olasa ama hıc dusunmezdım

hem eğitimleri içinde para biriktirmek gerekli ne kaldı şunun şurasında 3 sene sonra başlıyacağız kreş mi, yuva mı sonra özel okulmu devlet mi, acaba ağustos anneleri bebişleri için para biriktiriyor topicimi açsak , birbirimizi gaza getirirdik : ben şimdilik biriktiremiyorum ama kirli çıkılar diye bir topic var , orayı okuyorum ara ara gaza geliyorum tasarruf anlamında epey bir faydası oluyor , boşa para harcamamak gerekli dimi ama

Yaa kızlar bu tırnak kesme ısı ne zormus mıınnacık ecel terlerı dokuyoru keserken buyuselerde rahat kessek...

Canim ya sorma sizleride korkutmak istemiyorum ama biz pazartesi asiyi vurduktan sonra oldu ne olduysa ( uç gündür dogru düzgün emmiyor kafasını geri çekip sinirli sinirli sesler çıkarıyor ısrar edince ağlıyor gecede sabaha kadar 4-5 kere emerken dun gece iki kere uyandı birinde tek gogus 3-4 dk emdi uyudu diger uyandığında ise emmeden uyudu ve sabahtan beri emziremiyorum (
Simdi hic bir şey vermemeyi deneyeceğim umarım açıkinca emer simdi uyudu uyaninca göreceğiz yazarım son durumu
Ağzında pamukcukda yok

doguma kadar para bırıktırmısdım bbu ay bıttı paramız 15 gune doğum pramı alırım ama baktım kı paramız bıtıyor harcamalarımızı tek tek yazmaya basladım boylelıkle gereksız harcamalarımızı gormus olucaz. kırlı cıkıları bende okuyorum ara ara cok yardımı oluyor gercekten. yaptıgım en guzel sey mesela gecen sunnet parası ayırmısdım kaynanam karsıladı bende o parayı hemen altın yaptım attım kenera boyle etrafdan yardım gelınce gelen yardım kadar parayı saklıyorum. nasılsa yardım olmasa cebımden cıkıcakdı. cebımden cıkmıs gıbı saklıorum hemen altın yapıyorum. cok tutumlu gordum kendımıııııı

bende hayal edıyorum ahhh dıyorum ahhh oglum evlenıcekde bende gorucem ınsallah ben gelınıme ne takıcagımı bıle dusunuyorum nedense besıbırlı takıntım vardır ınsallah allah nasıp ederse gelınıme takıcam kız annelerıne duyrulurrr

doktorumuz boyuna kılosuna bısey demıyor ama resımlerı gormuyormusun masallah hepsı tombık tombık bırde bızım doktorumuzla sagllık ocagının tartısı arasında tam yarım kılo var saglık ocagına gore 6500 doktorumuza gore 6050 :26::26::26: bende anlamadım gıttı

he ben de temmuz anneleri topic ine takılıyorum yan sayfadan bir ordan bir burdan yazışınca komik oldu :)))) noldu kız bastırıyormusun ayaklarını cimcimenin ,

babası az kalsın kızımla futbol oynucak hadi ecrin nisam kalk diyor basıyor çok şükür siz naptınız bastırıyormusun

buarada kızlar bebeklerimiz birgün karşılaşıyorlarmış ne güzel olur demiii

birde dünür oluyormuşuz zuhahahaha

benimki tospa benimkine bakma sen anası babasıda çam yarması ondan

Ben bekarken hep hayal ederdım kaynanamla arkadas olucam bırbırımızı arayıp sorcaz gezcez tozcaz amaaa nerdee tam tersı oldu malesef ama ben kaynana olunca kısmetse hepsını yapcam glınıme

ya kizlar bu kirli ciki olayi nedir biriktirmek lazim da iki bebegin masrafindan cok da firsat olmuyor ama

koyarim tatlim en kisa zamanda
aynen öyle canım allah yardımcım olsun:18::18:

canım ıkızlerımızın fotolorını merak edıyoruz ılk bebişlerimiz onlar bızım beklıyoruz foto

ya kizlar yurutgec onerilerinizi bekliyorum ne almak lazim ?
fazla buyuk olmayan fazla pahali olmayan ?
malum eve iki tane gelecek donecek yer olmali

aynı sorunlar oglumda var malesef kusma iştahsızlık hırıltı kan tahlili yapıldı hepsine bakıldı şükür bişey yok 1 kilo alırken 760 gr aldı bu ay dün reflü tadvisine başladık kusma durdu işyahıda biraz düzeldi sanki karnı doyuyo uykusuda düzne girdi inşallah ilaçların faydasını görürüz

Tüm bebişlere 41 kere maşallah...
Ben mustelanın konsk önleyici şampuanından kullanıyorum, saçında hiç sorun olmadı. 2. Ayın sonunda ön kısımlar kendiliğinden dökülmüştü, şimdi yeniden çıktılar. Daha gür ve kalın olarak. Şimdi de arkalar dökülüyor.

afferin kız sana :)

çoçuk dünden beri ,doğduğu günden bu yana kadar olmadığı kadar hırpalanmıştır sanırsam :))) ben bastırtıyorumda o basıyormu anlamadım pek
senin kızı zor alırız biz vermezsin kızın peşinden koşturtur oğluşumu , aşk acısı felen çeker üzülürüm yav

ya kizlar bu kirli ciki olayi nedir biriktirmek lazim da iki bebegin masrafindan cok da firsat olmuyor ama

koyarim tatlim en kisa zamanda

ya kizlar yurutgec onerilerinizi bekliyorum ne almak lazim ?
fazla buyuk olmayan fazla pahali olmayan ?
malum eve iki tane gelecek donecek yer olmali

kirli çıkılar isimli bir topic var kadınlar klubü forumlarından iri arat çıkar
hatta dur http://www.kadinlarkulubu.com/ekonomi-finans-borsa/475156-kirli-cikilar-1158.html
burada birikim hedefleri vb.var okuyunca gaza geliyorum ben valla
yürüteç değilde bu ilk arabam tarzı şeyler var hatta ben bugün bir tane paylaştım ,onları daha çok öneriyorlar galiba ama sen doktorunuza sor ben mesela sling mi yoksa kangurumu diye sorduğumda bana ben ve boyundestekli kanguruyu önermşti doktor , bizim kalça ultrosonumuzda 2.tetkikteyizde o nedenle kundak vari bir şey öneremem demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…