2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar size birşey soracağim
sanırım sütüm yetmiyor bebeğime mama vermeye başlayacağim. doğumdan hemen sonra kullandığımız biberon işimi görür mü yoksa emziğini değişmemmi gerekir bilemedim. siz ne yaptınız acaba?

Ayrıca bu ay bizi sağlık ocağından aramadılar aşılar için acaba yok mu bu ay?

Son düzenleme:
bi çocuk neden sürekli ağlar ya vallahi delircem artık yeter

eğer bebeğe senin yerine bir saat bile olsa bakabilecek birisi varsa birazcık nefes al derim ben ,aklın bebişte kalsa bile daha sonrasında azda olsa rahatlamış olursun , neden ağlara gelince , herşey olabilir biliyorsun,kolik vb.be genelde çözüm bulamadığımda suya sokmanın iyi geldiğini düşünürüm , birazda olsa rahatlatıyor sanki, ama ağlamaya devam da edebilir,

canım bizim dr ayaklarını sakın bastırma dedi.bence sen de bastırma daha erken.

bebişinin resmini ekleyen bütün arkadaşlara maşallah diyorum kızın huysuzluklarından tek tek yazamamıştım kızlar.

Son düzenleme:

bu kakalardan çektiğimiz nedir yahu?yok sulu yok yeşil,yok mukusumsu...off ne kakaymış ama anneleri çıldırtacak.aman hastalıklı olmasın da çingene pembesi renkte olsun.ben de aynı şeyi düşünüp takmamaya çalışıyorum ama aklıma giriveriyor.canım sütteki laktoz fazlaysa da oluyormuş.şu önsüt yani bende çok fazla önsüt geliyor.şeffaf renkli süt yani.gerçek beyaz süt çok az.ondan sanırım

muffın hala duzelmedı mı bebegının kakası

canım profil resminde bebeği mama sandalyesine mi oturtmuşsun?daha erken değil mi aman dikkat et güzelim eğer oturtuyorsan daha gelişmedi kemikleri?ben oturtmuyorum bişey olur diye.

muffın hala duzelmedı mı bebegının kakası

canım yeşil ve sarı bir aradaydı bugün diş macunu kıvamında.mamadan dolayı.ama fazla takılmıyorum ateş-kusma olmadıkça.yalnız çok keyifsiz mızmızlanıyor ve sürekli gözünü kaşıyor kıpkırmızı oluyor.neden acaba?salı rota aşısı yaptırdık ondan mı ki

ben rota asısı yaptırmadım cok yan etkısını goren olmus cocugun buutun duzenı degısmıs flan fılan ınsallah pısman olmam :44:

Ben de yaptirmadim. Doktor yaptirsaniz iyi olur dedi bugun ama ben de yan etkileri duydugum icin yaptirmadim. Allah sagligini korusun kuzumun ve butun kuzularin

bende yaptırmadım..inşalh yaptıranlarda yaptırmayanlarda pişman olmazlar..hepsi Allah'a emaneet

kızlar bebişlerinizin bıngıldakları nasıl ? küçülmeler başladı mı ? bi de yastık kullanıyomusunz ben hiç kullanmadım

bende yaptırmadım..inşalh yaptıranlarda yaptırmayanlarda pişman olmazlar..hepsi Allah'a emaneet

kızlar bende yaptırmadım hıcte pusman degılım amann onceden rota mı varmıs para tuzakları hep o kadar onemlıyse neden o kadar pahalı herkezın parasımı var sankı

Bazı arkadaşlar iki numara başlıga gectiler canım az akışı sevmiyor bebikler artık sanırım :)
3.ayda saglık ocagının yaptıgı aşı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…