bi çocuk neden sürekli ağlar ya vallahi delircem artık yeter
canım aklarını yere bascdak koltuk altlarınadn tut birde yatarken ellerinden tut kendine çek kalkmaya çalışması gerekiyor
kilosuna boyuna gözüne ağzına karnına kakasına baktı
çok iyi dedi d vitamini eksikliği varmış polivit diye vitamin yazdı sabahları kullancan tok karnına dedi aylık kontrole gel dedi
bizimde aşımız 4 ünde dünki doktor sağlı ocağıondaki hemşireydi dahada ona gitmem
kzıımı bende dünden beri bastırıyorum adım atıyor gibi alıştrıınca atıyor
bıngıldağıda 3-9 ayda kapanır dedi 2,2 felna dedi bişiler dedi yani kötü bişe demedi
canm dün bizimde kakamız yeşil az ve tuhaftı ama aşıyla alakası yok çünkü biz aşıyı bugün olduk.biara bizim kakamızda değişti doktor içinde kan yoksa ateşi falan yoksa çok takma kafana arada bebeklerin kakasında değişiklik olur dedi bende takmamaya çalışıorum
bu kakalardan çektiğimiz nedir yahu?yok sulu yok yeşil,yok mukusumsu...off ne kakaymış ama anneleri çıldırtacak.aman hastalıklı olmasın da çingene pembesi renkte olsun.ben de aynı şeyi düşünüp takmamaya çalışıyorum ama aklıma giriveriyor.canım sütteki laktoz fazlaysa da oluyormuş.şu önsüt yani bende çok fazla önsüt geliyor.şeffaf renkli süt yani.gerçek beyaz süt çok az.ondan sanırım
Konak olmadı benimki,mustelanın konak önleyici şampuanını önermişti eczacı onu kullanıyoruz.iyileştikten sonra kullan istersen...Kelaynaklık Umay'da da var arkada ama,bi ara sallayarak uyutuyoduk ordan kaldı.Şimdi ufaktan çıkmaya başladı ,birkaç aya çıkar heralde...
muffın hala duzelmedı mı bebegının kakası
ben rota asısı yaptırmadım cok yan etkısını goren olmus cocugun buutun duzenı degısmıs flan fılan ınsallah pısman olmam :44:canım yeşil ve sarı bir aradaydı bugün diş macunu kıvamında.mamadan dolayı.ama fazla takılmıyorum ateş-kusma olmadıkça.yalnız çok keyifsiz mızmızlanıyor ve sürekli gözünü kaşıyor kıpkırmızı oluyor.neden acaba?salı rota aşısı yaptırdık ondan mı ki
ben rota asısı yaptırmadım cok yan etkısını goren olmus cocugun buutun duzenı degısmıs flan fılan ınsallah pısman olmam :44:
ben rota asısı yaptırmadım cok yan etkısını goren olmus cocugun buutun duzenı degısmıs flan fılan ınsallah pısman olmam :44:
berfenur bebeğin ne kadarlık?
Ben de yaptirmadim. Doktor yaptirsaniz iyi olur dedi bugun ama ben de yan etkileri duydugum icin yaptirmadim. Allah sagligini korusun kuzumun ve butun kuzularin
yarın tetanoz aşım var. aç mı gitmem gerekir kızlar???
bende yaptırmadım..inşalh yaptıranlarda yaptırmayanlarda pişman olmazlar..hepsi Allah'a emaneet
yarın tetanoz aşım var. aç mı gitmem gerekir kızlar???
merhaba kızlar size birşey soracağim
sanırım sütüm yetmiyor bebeğime mama vermeye başlayacağim. doğumdan hemen sonra kullandığımız biberon işimi görür mü yoksa emziğini değişmemmi gerekir bilemedim. siz ne yaptınız acaba?
Ayrıca bu ay bizi sağlık ocağından aramadılar aşılar için acaba yok mu bu ay?
İkizler yormadı birde erkek bebek mi düşünüyorsun şimdiden maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?