yarın tetanoz aşım var. aç mı gitmem gerekir kızlar???
Aç tok farketmiyor sadece ogün duşa girmeyin diyorlar aşıdan sonra. Benimde bugun vardı gitmedim yaptırmıcam. Zaten kucaktan inmiyor birde kol agrısı cekmeyim dedim :)
benim biberon 1 no orta akışmış 2 nonun az akışımı o dediğin acep yoksa orta mı yoksa hızlı mıBazı arkadaşlar iki numara başlıga gectiler canım az akışı sevmiyor bebikler artık sanırım :)
3.ayda saglık ocagının yaptıgı aşı yok.
ben rota asısı yaptırmadım cok yan etkısını goren olmus cocugun buutun duzenı degısmıs flan fılan ınsallah pısman olmam :44:
ben rota asısı yaptırmadım cok yan etkısını goren olmus cocugun buutun duzenı degısmıs flan fılan ınsallah pısman olmam :44:
hayırlısı olsun rota çok tehlikeli komsunun kızı 2 yaşında oldu kaç tane serum yedi.su gibi ishaldi .
Ben de yaptirmadim. Doktor yaptirsaniz iyi olur dedi bugun ama ben de yan etkileri duydugum icin yaptirmadim. Allah sagligini korusun kuzumun ve butun kuzularin
yarın tetanoz aşım var. aç mı gitmem gerekir kızlar???
kızlar bebişlerinizin bıngıldakları nasıl ? küçülmeler başladı mı ? bi de yastık kullanıyomusunz ben hiç kullanmadım
Aç tok farketmiyor sadece ogün duşa girmeyin diyorlar aşıdan sonra. Benimde bugun vardı gitmedim yaptırmıcam. Zaten kucaktan inmiyor birde kol agrısı cekmeyim dedim :)
yaa canım ben de oğlanda ne heveslerle almıştım hiç kullanmadı gayet kendi çabalarıyla yürüdü..müzelik oyuncaklarının arasına kaldırdık onu da şimdi 2.sıpa kullanır mı bilemiyorum artıkk:))
kızlar tavsiyem heves edip de çok fazla oyuncak almayın çocuklara.çoğuyla ilgilenmiyolar bile.evdeki doğal eşyalar daha çok ilgilerini çekiyor.hem gereksiz masraf yapmış oluyorsunuz.bugün tv de çocuk pedagogu da aynı şeyi söyledi.çok oyuncak çocuğu tatminsiz yaapar onun yerine çocuklarınızla yarım saat fazla vakit geçirin diye..[/QUOT
ya bende çok oyuncak taraftarı değilim de , yürüteç veya bu gibi bir şey gerekli olmıyacak mı çoçuklaraa, zaten ne oyun halısı , ne hoppalane salıncak aldım , zaten en kadar kullanır ki ,biz oynuyoruz evirip çeviriyoruz hoplatıyoruz diye,bende oyuncaklarını müzeye kaldıran birini buluyayımda bize hediye etmesini sağlıyayım , çok beleşçi gördüm kendimi
tetanoz aşısı ne zaman yapılacak, benden istemediler?
hamilelik sürecinde yapılan tetanoz aşısının 3.dozunu uyguluyorlar, sen hamile iken olmuşmuydun ?
evet olmuştum.
ne zaman uyguluyorlar canım?
tetanoz aşısı ne zaman yapılacak, benden istemediler?
yaa canım ben de oğlanda ne heveslerle almıştım hiç kullanmadı gayet kendi çabalarıyla yürüdü..müzelik oyuncaklarının arasına kaldırdık onu da şimdi 2.sıpa kullanır mı bilemiyorum artıkk:))
kızlar tavsiyem heves edip de çok fazla oyuncak almayın çocuklara.çoğuyla ilgilenmiyolar bile.evdeki doğal eşyalar daha çok ilgilerini çekiyor.hem gereksiz masraf yapmış oluyorsunuz.bugün tv de çocuk pedagogu da aynı şeyi söyledi.çok oyuncak çocuğu tatminsiz yaapar onun yerine çocuklarınızla yarım saat fazla vakit geçirin diye..[/QUOT
ya bende çok oyuncak taraftarı değilim de , yürüteç veya bu gibi bir şey gerekli olmıyacak mı çoçuklaraa, zaten ne oyun halısı , ne hoppalane salıncak aldım , zaten en kadar kullanır ki ,biz oynuyoruz evirip çeviriyoruz hoplatıyoruz diye,bende oyuncaklarını müzeye kaldıran birini buluyayımda bize hediye etmesini sağlıyayım , çok beleşçi gördüm kendimi
aynen cnm sana canı gonulden katılıyorum ben ılk bebek oldugu halde ole hersey almadım kısmetse almıycamda bebegın yıdıgı helal gıydıgı harammıs ozellıkle cok oyuncaklarla ıletısı, saglamıyrlar bızım komsu kızı vardı 6 yasında annemın parası yok deyıp ıstemezmı yaa hem 3 4 tanecık oyuncagı vadı gorumcemın kızı var 6 yasında her dedıgıı yapılır odası oyuncak doludur bı vee dedıgı suu ''benım canım sıkılıyor'' eee dogumsuz oluyorlar ıste ben de kısmetse olduguyla yetınsın ıstıyorum bakalım ıns
Günaydın güzel anneler ve minnak kuzuları
Kizim hala emmiyor direniyor dünden beri kimyon cayı bile vermedim yarın sabaha kadar süre verdim hala emmezse Dr yolu görünüyor bize(
Sadece uykuluyken emıyor uyanikken kendini geri çekip ağlıyor acaba agzinda boğaza dogru pamukcuk olabilirmi diye düşündüm dünden beri karbonatli su ile siliyorum
Bizden son durum böyle malesef(
canım profil resminde bebeği mama sandalyesine mi oturtmuşsun?daha erken değil mi aman dikkat et güzelim eğer oturtuyorsan daha gelişmedi kemikleri?ben oturtmuyorum bişey olur diye.
Bundan 10 gün önce nerdeyse aynı cümleleri kullanarak aynı şeyleri yazmıştım:)
Sanırım bu durum da 3. ay büyüme ataklarından. Benim de kızım nerdeyse 3 hafta boyunca aynı şeyi yaptı. Gece uyku arasında emiyor gündüz 2 dk emdikten sonra bırakıp memeyi ağlamaya başlıyordu. Bi yandan da emmek istiyor kendini memeye götürüp götürüp geri çekiyordu. Hatta burdan bir arkadaş gözün aydın senin kız ayakta emmek istiyor demişti. Gerçekten bi kaç kez ayakta emzirmeyi denedim ve emdi. Ama onunla da başa çıkılmıyor artık 6 kilo nerdeyse. Kollarımda derman kalmıyor. 3 hafta sürdü bu durum. Şu anda da ara sıra yapıyor ama epey azaldı. Ağustos annelerinin bir çoğu yaşıyor sanırım bu durumu...
geçen hafta doktor kontrolünde doktor gün içinde aldığı toplam miktar önemli gecesi gündüzü çok önemli değil dedi. Gece emiyorsa gündüz oyun yaptığından emmiyodur dedi. Kilo almış mı ona bakalım eğer kilo alımı durduysa mama takviyesi yapıcaz başka çaresi yok dedi. 800 gr aldığını görünce mamaya da başlatmadı. Sabırlı ol inşallah seninki de geçici bir durumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?