2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm nasıl oldu kuzun ates oldumu naptın emıyordur ıns

Aynı canim uyanikken memeyi reddediyor ateş agri huzursuzluk vb yok hatta neşesi gayet yerinde etrafiyla konuşuyor gülücükler saçıyor bana oyunlar yapıyor zaten iki uç gündür bunları yapıyor sürekli memeyi almıyor sanırım arkadasın dediği gibi büyüme atağı geçiriyoruz çünkü etrafa ilgisi arttı..

Gunaydin arkadaslar maden suyu dut yapiyormus ama gaz da yapiyormus .gerci benim icin sut yapmasi daha onemli.

Sutu sagip veren arkadaslar sanki sagip verince daha az mama icmeye basladilar. Gerci benim oglanlarda su aralar aclik grevinde

günaydın bütün kuduruk kuzulara ve sabırlı annelerine,

hepimiz aynı durumdayız yine, bugünlerde benim kızım da memeyi emmek istiyor ama bi kaç saniye sonra ağlayarak geri çekiliyor, sorun sütümde olabilir mi diyordum ama değilmiş, çünkü mamasını içerken de aynı şeyi yapıyor, sürekli kucak istiyor, bıraktığım anda etinden et koparılmış gibi ağlıyor, bu da yeni ağlama şekli, eskiden volüm arttırarak ağlardı, şimdi son ses başlıyor... dizimde ya da ayağımda sallayarak uyutuyorum, bıraktığım anda yine başa dönüyoruz... koltuğun yanına sehpa koydum, ihtiyacım olan her şey orada (tek sorun wc, bir ördeğim eksik yani ), şu anda da emzirme yastığının üzerinde uyuyor zilli...

seviniyordum çarşamba günü 3 ayını doldurdu, 12. hafta atağı bitmiştir diye ama, okuduğum kadarıyla bebeklerin erken ya da geç doğma zamanlarına göre atakların da haftası değişebilirmiş, bu serseri 1 hafta 10 gün kadar erken doğduğuna göre, hoşgeldin 12. hafta diyebilirim sanırım, biz kafayı yemeden büyüseler bari

tup canim ama benim babam ikiz uc kuzenimin ikizleri var sonra esimin ablasi ikiz teyze dayi cocuklari ikiz
Allah bizi dorduzden korumus
senin ikizler doğal yolla mı oldu yoksa tüp bebek mi

eğer doğalsa çok güzel bi sürpriz olmuştur öğrendiğinizde onu düşündüm bi an

3. ayda asi yok canim biz hala ilk biberon basligindayiz digerlerini sevmedi sipalar

nedenini bulursan bana da soylesene guzelimmm
bi çocuk neden sürekli ağlar ya vallahi delircem artık yeter

oy masallah ben yerim o bacaklari
UMAY'dan bütün teyzelerine günaydınnnn...

Çok şükür zor kısmı atlatmışsın artık bebişin 4 aylık olmuş. Biz bile ne zorluklarla 3,5 aylık olduk, senin için bu aya kadar alınan her bir gramın önemi çok daha fazladır.
Artık her şeyin farkına vardıkları için, görecek öğrenecek onca şey varken emmekle zaman kaybetmek istemiyorlar galiba:) O yüzden arkadaşın dediği gibi ayakta emzirince paşa paşa emdi küçük hanım.
Niye emmiyo diye pamukçuktan ve kulak boğaz iltihabından şüphelenmiştim bende. İltihap olduğunda da yutkunmada problem olduğu için emmek istemiyorlarmış. Ama sütü sağıp verdiğimde içtiğine göre gece de problem çıkarmadığına göre ikisi de yok diye düşündüm.
Ben de mama vermedim emmediği dönemde, arada bi kaç kez sütümü sağıp biberonla verdim, bi kaç kez de ayakta emzirdim, öyle böyle geçti 3 hafta. Bir de gün içinde 2 kez filan uyuduğu için uyku arasında yakalayıp emziriyodum:)

anammm geçmişe bi bakayım dedim o da neeeee, bu bebekler de neyin nesiiii bu ne tatlılık yaaaaa Rabbim nazarlardan korusun hepsiniiiiiiii

Kızlar bebegım memeyı bırakmasın dıye bı formul daha denedım kucagıma aldım tel.muzık sesı actım pıs pısss pooposuna severek tutturdum tabıı arada .cıglık atıyo bu seferde once bıberon ucunu agzına vrdım nasıl cekıyo bos bıs hemen mememı bı bıberon bı meme valla baya bı emdı 5 dk yalan arada dudagını buzdu baska formulklerde nenıycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…