2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy dün de ben aynı dertten muzdarip olunca yıkadım valla bi başıma

off cok guzel olur deriz artik biz senin ilk ultrasonlarini biliyoruz diye

aa ne tesaduf benim dee yineeee
zaten kafalarin birini yerine koyuyorum digeri geliyor bos birakmayalim diyorlarr

yazık bize yaaaaaa

ben hic denemedim canim ama zaten benim cok da mumkun degil tek basima yikamam
ama burda yapan arkadaslar var diye biliyorum

Ben tek yıkıyorum canim bir gun atlayıp ertesi gun yıkıyorum kuvvetin filesini çıkarmadım artık ağır geliyor suya değiyor biraz en son sag elime ters çevirip hızlıca bir su tutuyorum yüzünü yikayamadigim icin tulbentten ağız bezini kopukleyip onunla siliyorum sonrada sade islanmisi ile duruluyorum iyice yıkıyorum valla kir mir hakgetire nerdeyse citileyecegim :)) yollayın tostoslari bana teyzesi onlarada el atsın :))
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim şimdiki halin nasil bilmem ama cok zayifsin ve fitsin (( eski günlerimi hatırlattın bebis ek gıdaya alışsın bende doncem eski halime..

ben deeee ben deeee bebiş 6 aylık olsun hemeeennnn diyete başlıycammm

Walla bana saçmasapan bi cesaret geldi şimdi...birileri yapabildiyse ben de yapabilirim..ewet:))

Emin ol yanlız daha kolay oluyor esime suyu dok bekleme cocuk üşüdü yok sampuani ver demekten cocuğu gercekten usutuyorduk simdi ısıtıyorum odayı mis gibi bütün eşyaları kıyafeti hazırlıyorum kuvvetin yanında soyup giydiriyorum bebiside ohhhh hem daha mutlu oluyor kizim hemde hic ağlamıyor yanlizken konuşa konuşa yıkıyor annesi onu

ilk zamanlar yıkıyodum artık yıkanmıyo yaa tam kaldırıcam fileye yapışıyo bırakmıyo ayak kirli suyun içinde hadi tekrar ayy kan ter içinde kaldım bir dahada tövbe ettim :))

Son düzenleme:
ben küvetini koydum duşun içine, filesini taktım ,küvetini sıcak suyla doldurup filesine yatırdım, küvetin giderini açtım ve duş başlığı ile yıkadım maşrapayla falan değil sürekli sıcak içinde oluyor hem üşümüyor hem de çok eğlendiii

Son düzenleme:
file de olmuyor artik
bebisin kuvetine gider taktirdik esime
onu da banyonun giderine veriyorum
suyu dokuyorum hopp gidiyor
sonra kuvetin icine de kaydirmaz zimbirtilardan serdim rahat oldu

bizimkide duşta babasının kucaqında yıkanıyo bazende ben kucaqıma oturtuyorum babası yıkıyo ama yanlız beceremem gibi denemedim hiç.

Bizim filemiz yok canım şezlong gibi bişey var..mothercareden almıştım 6. aya kadar kullanılıyo çok güzel..bakalım ööğleden sonra ben de bi deniyim diyorum yıkamayı..

canım hamile kaldığımda 43 kiloydum bititrken 54 kiloydum şimdi de 48 falanım galiba..bizde genetik bi durum bu..biraz kilo istiyorum ama olmuyo bi türlü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…