2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben de baktım resimlerine oğluşunun. Çooook tatlı maşallah, Allah nazarlardan saklasın

hee benim esime veriyim de bebegi kafa ustu dusursunnn
bizimkiyle yikamadim bile hep annemle yikiyoruz

Ben de bugüne kadar hep eşimle yıkadım.Sağolsun benden dikkatli her konuda ,herşeyi düşünmeme gerek kalmıyo,o çoktan düşünmüş oluyo

Bişey diycem de ; kilo almak isteyip alamayanları , yiyip yiyip zayıf kalanları dövesim var yaaaaa

Neeeee yazık mıı ? Su içsek yarıyor bize yaaa,hatta humana steel tea ...ne yazığı

ne iyi oldu hatırlattığın, gidip bi bira bardağı dolusu içeyim de geleyim

bira dedim de bu alkolsüz birayı ortadan kaldıran her kimse ona çok pis laflar hazırladım, ne güzel yalancıktan da olsa bira içiyordum, süt de yapıyordum yahu, artık hiç bi yerde bulamıyorum

selam anneler nasılsınız

hemen sorularla başlamak istiyorum
sizinkilere tv izletiyor musunuz bir de yarım da olsa oturtmaya başladınız mı?

selam anneler nasılsınız

izletmiyorum,ortalıkta dolanırken bakınıyor ama mümkün olduğunca izletmemeye çalışıyorum.
oturtmak için erken olduğu düşünüyorum,kucağımdayken oturur pozisyonu hariç oturtmuyorum ben.

bende bgn yıkıcaktım benimkini.bende 40 ına kadar annemle yıkadım sonra hep kendi başıma.eşimle bile daha panik oluyorum.kendi başıma hem rahat oluyorum hemde güzelce yıkıyorum bide bizim evimiz sobalı hamam gibi yapıyorum önce odayı giydirene kadar da öyle ,uyuyunca artık 22 dereceye kadar indiriyorum yavaşça

sende yıka bişey olmaz sadece panik yapma zevkle yıka

selam anneler nasılsınız

canım ben 20 dk falan baby first izletiyorum ama bırakıp iş yapmıyorum yanına oturup televizyonda çıkan şeyleri anlatıyorum falan..ama müzik klipleri ve reklamların zararlı olduğunu duymuştum.benimki süt içerken kafayı kaldırıp oturuyo zaten ama destekli oturtmadım hiç daha bi yerlere:))

benim banyo harekatı yalan oldu kızlar ben küveti falan taşırken oyun halısının üzerinde uyuyaklamış tırtılcık..ben de telsizi aldım migrosa gittim gitmişken de hippin organik sebze püresinden aldım küçük kavanozda.4. aydan itibaren diyodu üzerinde..biz mamayla beslendiğimiz için ufak ufak başlayabilirmişiz..ben de pek heves ediyorum o minik kavanozlara niyeyse:))

bu arada karakız grup açmış facede..kadınlarkulübü temmuz ağustos anneleri diye..isteyenler kendini eklesin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…