burda 82 kg lık ben varımmm
buranın da en şişkosu benim yawbütün hatunlar fit maşallaaah [/QU
Walla keşke 100 kilo olsam da sütüm olsa...boşver..güzel kızını besliyosun sen..
Aaa...resimleri görebildin mi..ben de beceremediğimi düşünmüştüm..isteyenler beni faceden eklesinnnnnn o zamannnnnn:)))
canım yastık hediye ama sevi bebe yazıyo üzerinde sanırım çoğu bebek mağazası sevi bebe ürünü satıyo..ama ben çok memnunum al bi tane..çok fonksiyonlu simit yastık gibi bişeydir heralde adı...
kızlar kızımı kucağıma oturtp yıkayım diyorum artık file olmyor :44:
hee benim esime veriyim de bebegi kafa ustu dusursunnn
bizimkiyle yikamadim bile hep annemle yikiyoruz
ayy benimki benden pimpirikliiiii
ben düşürürüm (Allah göstermesin) o düşürmez
Bizim filemiz yok canım şezlong gibi bişey var..mothercareden almıştım 6. aya kadar kullanılıyo çok güzel..bakalım ööğleden sonra ben de bi deniyim diyorum yıkamayı..
canım hamile kaldığımda 43 kiloydum bititrken 54 kiloydum şimdi de 48 falanım galiba..bizde genetik bi durum bu..biraz kilo istiyorum ama olmuyo bi türlü...
Canım ben de baktım resimlerine oğluşunun. Çooook tatlı maşallah, Allah nazarlardan saklasın
Bişey diycem de ; kilo almak isteyip alamayanları , yiyip yiyip zayıf kalanları dövesim var yaaaaa
Ama..ama...yazık diil mi onlaraaaaa
Neeeee yazık mıı ? Su içsek yarıyor bize yaaa,hatta humana steel tea ...ne yazığı
selam anneler nasılsınız
hemen sorularla başlamak istiyorum
sizinkilere tv izletiyor musunuz bir de yarım da olsa oturtmaya başladınız mı?
Ayy çocuum 3 gündür pis..akşam baba gelince yıkıycaz güya o da hep satıyo yazık yorgunluktan...kızlar ben tek başıma yıkasam bugün ööleden sonra diyorum..varmı yapan aranızda daha önce ..becerebilirmiyim ki..
selam anneler nasılsınız
hemen sorularla başlamak istiyorum
sizinkilere tv izletiyor musunuz bir de yarım da olsa oturtmaya başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?