2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kesinlikle haklısın ben stresli yada panik olduğumda anlıyor kerata yahu:))..şimdi uyuyo canım..hepinizden iyice cesaret aldım sağolun walla..uyanınca yıkiyciim oğluşumu..

Evde kimse yokken mi gittin canım aman ben hiç cesaret edemem valla bi aglasa falan nasıl paniklerim elim ayagıma dolasır urunu odemeden kosarım sonra guvenlik beni yakalar birsuru olay olur yani
Tabi benim oglum kuş uykusuna yatar kucak dısında 15dk uyur anca seninki uzun uyuyorsa huyunu bilirsin zaten :)

arkadaslar merhabaa kızım 22 agustos doğumlu 3.ay doktor kontrolune gittiğimizde boyu 70 cm olmuş boyle uzun boylu kızı olan varmı ben coook uzun olacak diye korkuyorum erkek olsa korkmicamda kız olunca bi durup dusunuyorum nereye gidiyor diye maaşallah diyeyimde

Anne baba uzunsa uzun olur ee birde hep oyle uzayıp gitmez ilk 3ay hızlı buyuyorlar. Tek endisen bu olsun uzun boylu bir damat bulur ne olacak
Benim tıfıl oglum 3aylıkken 57 cmdi ama anne baba uzun değil zaten

Anne baba uzunsa uzun olur ee birde hep oyle uzayıp gitmez ilk 3ay hızlı buyuyorlar. Tek endisen bu olsun uzun boylu bir damat bulur ne olacak
Benim tıfıl oglum 3aylıkken 57 cmdi ama anne baba uzun değil zaten

anne uzun baba normal ayy benim kızımın dogumda boyu 57 cm di yaaa selvi koysaydım keşke adınııı

tesadüfünde böylesi bizimkinnide babası getirdi demin sebze püresinden denedik hemen yedi yarım kavanoz.myve püresne başlamıştık zaten bi hafta önce bunuda sedi tombalak .bugün sağlık ocaqında kontrol vardı kq 9 görünce ebe mamayı az verin dedi bilseki bide sebze meve püresi veriyorum topattar herhlde beni

Bizim oglumuz fazla ufaktı ama şimdi onla kıyaslayıp gozunu korkutma
Bak oglumda 44 cm dogdu 57 cm oldu 3 ayda yani 13 cm uzamıs ikiside seninki aşırı uzamamış demek ki :)

evet eşit uzamışlar aylara gore boy kilo oranlarına baktımda bayaa şaşırdım neysee bekleyip gorecez artık dediğin gibi kafama takılan tek sey bu olsun allah saglık versin hepimizin bebişlerinee

Merhaba guzel anneler . Ek gidaya baslayanlar bebekeriniz yiyeceklerden hoslaniyormu bizim yogurt elma muhallebi denememiz fiyasko.yuzleri burus burus

Merhaba guzel anneler . Ek gidaya baslayanlar bebekeriniz yiyeceklerden hoslaniyormu bizim yogurt elma muhallebi denememiz fiyasko.yuzleri burus burus

maaşallah benim tombalak hepsinide seveseve yedi.yoğurtta biraz buruştu meyve püresiyle karıştıdım bi iki kez sonra sade olarakta alıştı.bugün ilk defa sebze püresi verdik onuda sevdi.

bazen seviyor bazen sevmiyor
yani soyle diim bugun yedigini yarin yemege biliyor ya da tam tersi
onun icin sebatla yedirmeye calisiyorum

Son düzenleme:
izletmiyorum,ortalıkta dolanırken bakınıyor ama mümkün olduğunca izletmemeye çalışıyorum.
oturtmak için erken olduğu düşünüyorum,kucağımdayken oturur pozisyonu hariç oturtmuyorum ben.

benimki de gözüne takıldımı arkasına baka baka bi hal oluyo ama gözlerine zarar verir diye duymuştum. o yüzden sorayım dedim.
yatmaktan nefret ediyor, karın kası yapacak yakında kalkmaya çalışmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…