bende bgn yıkıcaktım benimkini.bende 40 ına kadar annemle yıkadım sonra hep kendi başıma.eşimle bile daha panik oluyorum.kendi başıma hem rahat oluyorum hemde güzelce yıkıyorum bide bizim evimiz sobalı hamam gibi yapıyorum önce odayı giydirene kadar da öyle ,uyuyunca artık 22 dereceye kadar indiriyorum yavaşça
sende yıka bişey olmaz sadece panik yapma zevkle yıka
bu arada karakız grup açmış facede..kadınlarkulübü temmuz ağustos anneleri diye..isteyenler kendini eklesin
bu arada karakız grup açmış facede..kadınlarkulübü temmuz ağustos anneleri diye..isteyenler kendini eklesin
benim banyo harekatı yalan oldu kızlar ben küveti falan taşırken oyun halısının üzerinde uyuyaklamış tırtılcık..ben de telsizi aldım migrosa gittim gitmişken de hippin organik sebze püresinden aldım küçük kavanozda.4. aydan itibaren diyodu üzerinde..biz mamayla beslendiğimiz için ufak ufak başlayabilirmişiz..ben de pek heves ediyorum o minik kavanozlara niyeyse:))
arkadaslar merhabaakızım 22 agustos doğumlu 3.ay doktor kontrolune gittiğimizde boyu 70 cm olmuş boyle uzun boylu kızı olan varmı ben coook uzun olacak diye korkuyorum erkek olsa korkmicamda kız olunca bi durup dusunuyorum nereye gidiyor diye maaşallah diyeyimde
Anne baba uzunsa uzun olur ee birde hep oyle uzayıp gitmez ilk 3ay hızlı buyuyorlar. Tek endisen bu olsun uzun boylu bir damat bulur ne olacak
Benim tıfıl oglum 3aylıkken 57 cmdi ama anne baba uzun değil zaten
anne uzun baba normalayy benim kızımın dogumda boyu 57 cm di yaaa selvi koysaydım keşke adınııı
anne uzun baba normalayy benim kızımın dogumda boyu 57 cm di yaaa selvi koysaydım keşke adınııı
benim banyo harekatı yalan oldu kızlar ben küveti falan taşırken oyun halısının üzerinde uyuyaklamış tırtılcık..ben de telsizi aldım migrosa gittim gitmişken de hippin organik sebze püresinden aldım küçük kavanozda.4. aydan itibaren diyodu üzerinde..biz mamayla beslendiğimiz için ufak ufak başlayabilirmişiz..ben de pek heves ediyorum o minik kavanozlara niyeyse:))
Bizim oglumuz fazla ufaktı ama şimdi onla kıyaslayıp gozunu korkutma
Bak oglumda 44 cm dogdu 57 cm oldu 3 ayda yani 13 cm uzamıs ikiside seninki aşırı uzamamış demek ki :)
57 cm doğmuşsa normal bence o kadar uzamasıAllah başka dert vermesin bacımmm
yok zaten cok anormal uzamıyor buyumesi normaldeee anne karnındaa 57cm boyla nereye sıgdı anlamadım
Valla ya iyi sıgmış
Karnın cok buyumus muydu?
aksine yaa kucuktu ve 9 kilo aldım zaten kızım 3.800 doğdu bana bişe kalmadı
Merhaba guzel anneler . Ek gidaya baslayanlar bebekeriniz yiyeceklerden hoslaniyormu bizim yogurt elma muhallebi denememiz fiyasko.yuzleri burus burus
Merhaba guzel anneler . Ek gidaya baslayanlar bebekeriniz yiyeceklerden hoslaniyormu bizim yogurt elma muhallebi denememiz fiyasko.yuzleri burus burus
izletmiyorum,ortalıkta dolanırken bakınıyor ama mümkün olduğunca izletmemeye çalışıyorum.
oturtmak için erken olduğu düşünüyorum,kucağımdayken oturur pozisyonu hariç oturtmuyorum ben.
canım ben 20 dk falan baby first izletiyorum ama bırakıp iş yapmıyorum yanına oturup televizyonda çıkan şeyleri anlatıyorum falan..ama müzik klipleri ve reklamların zararlı olduğunu duymuştum.benimki süt içerken kafayı kaldırıp oturuyo zaten ama destekli oturtmadım hiç daha bi yerlere:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?