- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
ya bir de bir şey dicem anneler, ben kendi çapımda butik kurabiye yapıyorum zaman için söz veremem çünkü alışverişini yapmak gerekiyor / bebekle de zor ama ilk fırsatta yapmak üzere yaptırmak isteyen olursa bana yazabilir. yanlış anlamayın satılık falan değil yeğenlerime hediye
bulamadimm canim ...
bulamadimm canim ...
walla ewde kimse yoktu cnm ama market cok yakin bi de telsiz olunca bes dk gittim geldim.benimki de gunduz 45 dk falan anca uyuyo♡Evde kimse yokken mi gittin canım aman ben hiç cesaret edemem valla bi aglasa falan nasıl paniklerim elim ayagıma dolasır urunu odemeden kosarım sonra guvenlik beni yakalar birsuru olay olur yani
Tabi benim oglum kuş uykusuna yatar kucak dısında 15dk uyur anca seninki uzun uyuyorsa huyunu bilirsin zaten :)
yapmaaaaaöğret nolur nolur
hadi yaaa...iyi sana sorayim o zamn canim.pureyi direk veriyomuyuz kasikla yoksa hafif sulandiriyomuyuz...tesadüfünde böylesi bizimkinnide babası getirdi demin sebze püresinden denedik hemen yedi yarım kavanoz.myve püresne başlamıştık zaten bi hafta önce bunuda sedi tombalak .bugün sağlık ocaqında kontrol vardı kq 9 görünce ebe mamayı az verin dedi bilseki bide sebze meve püresi veriyorum topattar herhlde beni
ya bir de bir şey dicem anneler, ben kendi çapımda butik kurabiye yapıyorum zaman için söz veremem çünkü alışverişini yapmak gerekiyor / bebekle de zor ama ilk fırsatta yapmak üzere yaptırmak isteyen olursa bana yazabilir. yanlış anlamayın satılık falan değil yeğenlerime hediye
Merhaba guzel anneler . Ek gidaya baslayanlar bebekeriniz yiyeceklerden hoslaniyormu bizim yogurt elma muhallebi denememiz fiyasko.yuzleri burus burus
yarın aşılarımız var :18:
bücürüğümün boyunu özellikle de kilosunu çok merak ediyorumm bu ay beslenmemiz baya karışık oldu :26:
canim sen beni ekle ben seni gruba ekliyim aycin toksoz
kiyamam...4 ay asilari mi canim..zaman ne hizli geciyo yaaaa...beslenme niye karisik oldu ki
maaşallah benim tombalak hepsinide seveseve yedi.yoğurtta biraz buruştu meyve püresiyle karıştıdım bi iki kez sonra sade olarakta alıştı.bugün ilk defa sebze püresi verdik onuda sevdi.
benide eklee ...............canim sen beni ekle ben seni gruba ekliyim aycin toksoz
ekleşelim o zaman...akşama yolluyorum herkese teklif
bazen seviyor bazen sevmiyor
yani soyle diim bugun yedigini yarin yemege biliyor ya da tam tersi
onun icin sebatla yedirmeye calisiyorum
Bu ayda bakalım bi gelişimine eğer hersey guzelse 6ay dolmadan su bile vermeyi dusunmuyorum şimdilik :)
benide eklee ...............HTML:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?