2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya bir de bir şey dicem anneler, ben kendi çapımda butik kurabiye yapıyorum zaman için söz veremem çünkü alışverişini yapmak gerekiyor / bebekle de zor ama ilk fırsatta yapmak üzere yaptırmak isteyen olursa bana yazabilir. yanlış anlamayın satılık falan değil yeğenlerime hediye

yapmaaaaa öğret nolur nolur

yarın aşılarımız var :18:

bücürüğümün boyunu özellikle de kilosunu çok merak ediyorumm bu ay beslenmemiz baya karışık oldu :26:

Son düzenleme:
bulamadimm canim ...

walla ewde kimse yoktu cnm ama market cok yakin bi de telsiz olunca bes dk gittim geldim.benimki de gunduz 45 dk falan anca uyuyo♡

hadi yaaa...iyi sana sorayim o zamn canim.pureyi direk veriyomuyuz kasikla yoksa hafif sulandiriyomuyuz...

ay ewet ya bize de ogret...hatta once resim varsa koy cok merak ettim..becerikli anne...

yarın aşılarımız var :18:

bücürüğümün boyunu özellikle de kilosunu çok merak ediyorumm bu ay beslenmemiz baya karışık oldu :26:

kiyamam...4 ay asilari mi canim..zaman ne hizli geciyo yaaaa...beslenme niye karisik oldu ki

kiyamam...4 ay asilari mi canim..zaman ne hizli geciyo yaaaa...beslenme niye karisik oldu ki

evet canım 4. ay aşılarımız
ya bir sütüm azaldı zorladım aç kaldı
mama verdim vermemeye direttim sonra sütümü az vermeye başladım
şimdi de mamayı yine kestik falan karıştı yani

maaşallah benim tombalak hepsinide seveseve yedi.yoğurtta biraz buruştu meyve püresiyle karıştıdım bi iki kez sonra sade olarakta alıştı.bugün ilk defa sebze püresi verdik onuda sevdi.

Masallah ya ne mutlu size.benim moralim bozuldu simdiden elimde tabak cocuk kovalayacagim gibi geldi

bazen seviyor bazen sevmiyor
yani soyle diim bugun yedigini yarin yemege biliyor ya da tam tersi
onun icin sebatla yedirmeye calisiyorum

Biraz sabretmek gerek galiba hep boyle olmaz umarim. Almayayim diyordum ama bu cocuklari bilirim ben hicbise yemeyip bana o kavanoz mamAlarini aldirtir bi guzelde yerler

kızım hafif hasta gibi diye dün gece annem bende kaldı anane torun koyun koyuna uyudular bende nefis bi uyku çektim bugünde kyınvalidemle beraber evimi temizlediler bende kuaför ve market işimi hallettim şimdi gittiler kızımı doyuruyorum uyutup kahve keyfi yapıcam isteyen buyursun gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…