2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım 4. ay aşılarımız
ya bir sütüm azaldı zorladım aç kaldı
mama verdim vermemeye direttim sonra sütümü az vermeye başladım
şimdi de mamayı yine kestik falan karıştı yani

Ben de çeşit çeşit mama denemekten helak ettim çocuu sanırsam...ama bebelacla kakası hep kına rengi cıvıktı ishall gibi..hippe başlayınca taneli altın rengi ideal kakayı gördüm bugün çok şükür..

ohhh...bi de bana yollasana senin acil durum ekibini..senin adına çok sevindiim canım..çok iyi gelmiştir eminim

benimki de uyuyalı 1 saati geçti uyanır birazda

dünden beri bir banyo muhabbeti görüyorum ben hiç cesaret edemiyorum tek yıkamaya nasıl başarıyorsunuz yaa. filede durmuyor Yağız, elimde yıkamam lazım ama ayaklarıyla bir ittiriyor iki kişi bile zorlanıyoruz

walla ben de gaza geldim ilk bugun yikadim banyon uygunsa kucaginda yika canim

tek başına bebeğini yıkayamayan arkadaşlarn mutlaka yardmcı birileri vardr yanlarında yoksa iş başa düşünce mecbur yıkıyosn
ben kızmla 12 günlkken baş başa kaldm
hemde 2.600 kg lk bir bebekle..ilk önceleri eşimle yıkıyordm ama sonra güven geldi tek yıkamaya başladm
Allah kolaylığını veriyor
oyun gibi 10 dk yıkayıp bitiriyorm filenin üzerinde hiç korkmayn üşütmeyn pıtırcıkları yeter :)
herşeyn en iyisini anneler bilir kendinize güvenin

AYNEN KATILIYORUM SANA CANIM BENDE BEBEGİM 15 GÜNLÜKKEN Annem memlekete gitmek zorunda kaldı ve kimsenin yardımı olmadan tek başıma yıkadım bebegimi allah cesaret veriyo imdi ikimizde banyoya alıştık,mecbur kalınca insan öyle bir yapıyokiiii

kızlar nabersiniz ya maşallah gündüz muhabbetin dibine vuruyosunuz ya ben gündüz bi yandan okul bi yandan büyük bi yandan küçük paşa haşat oluyorum anca akşama biraz nefes alıorum 10 dan sonra:))

çok şükür keyifle yerinde çenemiz sağlam akşama kadar vır vır abiyi takipte:))
nerde bu grup cadılar yaaahuuuu

Henüz bir Fetus olan kücük Samuel Armas ise, yirmibir haftalikti ve Anne karninda ameliyat olmasi gerekiyordu. Kücük Samuel´in Annesi Julie Armas ise, Atlanta´da hemsireydi ve bu konuda, cenin ameliyatlariyla ünlü Dr. Joseph Bruner´in tecrübesini biliyordu.
Doktor Bruner, ameliyatin icerdigi riskin farkindaydi. Eger birseyler aksi giderse kücük cenin ölebilirdi.
Ameliyat olurken, ilginc bir olay gerceklesti. Minik cenin doktorun elini tuttu ve bir fotografci bu inanilmaz ani kacirmadi.
Bir derginin editörü, bu fotograf kendisine ulastiginda, fotografa su basligi uygun gördü: "Umudun eli."
Fotografin altinda ise su ifadeler yer aliyordu: "Yirmibir haftalik kücük cenin Samuel Alexander Armes, sanki tesekkür eder gibi, doktorun elini tutuyor."
Daha sonra bu fotograf, televizyon programlarina ve gazetelere de konu olacak ve insanlarin sunlari düsünmesini saglicakti:
"Cenin, bir ´dokular yumagi´ degildir. Dogmamis bebekler bile, duygulari olan birer insandirlar."
Nitekim, kücük Samuel´in annesi de, fotografi gördügü zaman günlerce agladigini söylüyor ve ekliyordu: " Bu fotograf bana hamileligin bir hastalik olmadigini, cok kücük bir insanla ilgili bir olay oldugunu düsündürdü."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…