2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kizlar benim oglan bazen sebebsiz yere agliyor ortada hic bir neden yokken sanki biri canini yakmis gibi oyle oldugu zamanlar memeyide almiyor ne yapacagimi sasarmis durumdayim aranizda bole seyler yasayan varmii bu arada oglum 31agustos dogumlu

Slm kizlar benim oglan bazen sebebsiz yere agliyor ortada hic bir neden yokken sanki biri canini yakmis gibi oyle oldugu zamanlar memeyide almiyor ne yapacagimi sasarmis durumdayim aranizda bole seyler yasayan varmii bu arada oglum 31agustos dogumlu

senin oqlanla benim oqlan çok benziyolar zaten.benimkide aqlar öyle çıldırır kızarır bozarır yırtar kendini durup duruken memeyide almaz zaten o aqlama sırasında nefes bile zor alıyo ya.sonra keyfi gelincede susup gülmeye başlıyo.özellikle bugün çok aqladı elimiz ayaqımız birbirine karıştı.o avaz avaz aqlarken öylece kala kalmak çok kötü bi durum am ne yapsamda susmuyo.

Aynen canim ya oyle olur olmadik zamanda agliyor ki elim ayagim baglaniyor ne yapacagini sasiriyor insan

ben de fileyi tek başımayken kallanamıyorum . küvet süngerimiz var oraya koyuyorum bi güzel yıkıyorum sünger hepsini emiyo zaten suların... bu arada ben de bugün yıkadım tam da banyo günü olmuş gerçekten :))

oluyo bizde de öyle kucaklıyorum biraz sarılıyorum azıcık hırpalıyorum kocaman bi gazcık çıkıyo ağzından sonra rahatlıyo memeyi de canı istemeden vermek imkansız

oluyo bizde de öyle kucaklıyorum biraz sarılıyorum azıcık hırpalıyorum kocaman bi gazcık çıkıyo ağzından sonra rahatlıyo memeyi de canı istemeden vermek imkansız

Canim benim ki kucaklamaylada durmuyor oyle bir aglama geliyor susturmaya calisiyorum kucakta geziyoruz olmuyor ama sonra hic bise olmamis gibi gulucukler saciyo anlamadim gitti yani

Ya arkadaşlar ya kafayı yiyeceğim araştırmaktan ama net cevapta bulamıyorum herkes başka şeyler söylüyor, bilen bana yardımcı olsun lütfen...

ben şuan aday memurum 22 kasımda doğum raporum bitti, doktor kontrol yazdığı için tekrar gittim ve şuan 10 günlük rapor hakkımı kullanıyorum cumartesi oda bitiyor, ben tekrar rapor alabilir miyim? Kaç güne kadar rapor alabiliyoruz? yada benim rapor alma hakkım var mıydı? diyorlarki adaysın 10 gün hakkın vardı diğer 10 günlük rapor seneyeki yıllık izninden düşecek, gerçekten böyle mi? Birde ücretsiz izin hakkımız var mı?

10+10, üstüne de 20 gün heyet raporu aldım ben. yani 40 oldu. raporun adaylıkla ilgisi var mı emin değilim. bunu söyleyen kurumun mu?

Son düzenleme:

şöyle bir araştırdım da, aday memur olman ne rapor hakkını kısıtlıyor ne de ücretsiz izin hakkını.

ben şu koyun koyuna uyumaa acaip özenip hiç cesaret edememekteyim , valla çok korkuyorum yatağa almaktan siz nasıl cesaret ediyorsunuz yanii özel bir tekniği felen varmı ?

banane benide ekleyinnn kuserim yoksa :)))

valla kazen atıcak bizi forum dannnnnnnn ..

Canim benim ki kucaklamaylada durmuyor oyle bir aglama geliyor susturmaya calisiyorum kucakta geziyoruz olmuyor ama sonra hic bise olmamis gibi gulucukler saciyo anlamadim gitti yani

aha bizim son bir haftadır olanlardan , he benimkinin nedeni belli sürekli gezme derdinde , ortamı beyenmeyincede ağlıyor , ay şikayet etmiyeceğim negatif düşnmeyeceğim

nedenki cesaret edemiyosun her sabah eşim gittikten sonrada yanıma alıyorum mis gibi yatıyoruz

ya yapiyo cnm benimki de..kucagima alip yumusak yumusak sarki soyluyorum sallayip o da ise yaramazsa emzigine azcik cilek receli surup veriyorum...ozellikle uyku oncesi yapiyo bu huysuzlugu..

bizimki de bu marka iste..disi fermuarli yikaniyo cok rahat canim..

kızlar sizin bebilerinde damakları kaşınıomu ya benimkinin eli ağzından çıkmıo sürekli huysuzlukda yapıo görünürde diş yok ama annem hafif şişlik var dio ya gaz bitti derken diş başladı uyku zaten dert offfffffff offfffffffffff

bizim de eller agizda hep tulumlarin kollari yakalari tukurukten sirilsiklam...gorunen bisey bizde de yok cnm ama disin patlamasi bazen iki ay surebilirmis...bu kadar sewimli olmasalar cekilcek gibi degil

iyi geceler hanımlar benim bebeğiminde eller hep ağzında şapur şupur emiyo özellikle baş parmağını bazen iki elini birden sokmaya çalışıyo sinirleniyo sokamayıncada ağzının suları akıyo.

banyo yaptırdık bu akşam babasıyla ona kabinde yıkıyoruz ben tutuyorum sabunluyorum yıkıyorum o da suyu tutuyo hem buharda oluyo üşümeden yıkıyoruz.haftada 2 kez yıkıyoduk ama şimdi 1 e düşürdük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…