Slm kizlar benim oglan bazen sebebsiz yere agliyor ortada hic bir neden yokken sanki biri canini yakmis gibi oyle oldugu zamanlar memeyide almiyor ne yapacagimi sasarmis durumdayimaranizda bole seyler yasayan varmii bu arada oglum 31agustos dogumlu
senin oqlanla benim oqlan çok benziyolar zaten.benimkide aqlar öyle çıldırır kızarır bozarır yırtar kendini durup duruken memeyide almaz zaten o aqlama sırasında nefes bile zor alıyo ya.sonra keyfi gelincede susup gülmeye başlıyo.özellikle bugün çok aqladı elimiz ayaqımız birbirine karıştı.o avaz avaz aqlarken öylece kala kalmak çok kötü bi durum am ne yapsamda susmuyo.
benimki de uyuyalı 1 saati geçti uyanır birazda
dünden beri bir banyo muhabbeti görüyorum ben hiç cesaret edemiyorum tek yıkamaya nasıl başarıyorsunuz yaa. filede durmuyor Yağız, elimde yıkamam lazım ama ayaklarıyla bir ittiriyor iki kişi bile zorlanıyoruz
Slm kizlar benim oglan bazen sebebsiz yere agliyor ortada hic bir neden yokken sanki biri canini yakmis gibi oyle oldugu zamanlar memeyide almiyor ne yapacagimi sasarmis durumdayimaranizda bole seyler yasayan varmii bu arada oglum 31agustos dogumlu
oluyo bizde de öyle kucaklıyorum biraz sarılıyorum azıcık hırpalıyorum kocaman bi gazcık çıkıyo ağzından sonra rahatlıyo memeyi de canı istemeden vermek imkansız
resimlere baktım ve hepsine bayıldığımı söylemek isterim maşallah:)birde bişey sorabilirmiyim o fareli yastığı çok beğendim nerden aldınız acaba?
bak biraz benziyo beğendiğin yastığa.. indirimde
http://www.butikbebe.com/urundetay/1451/1429/94182/boyun-koruyucukirmizi
Canim benim ki kucaklamaylada durmuyor oyle bir aglama geliyor susturmaya calisiyorum kucakta geziyoruz olmuyor ama sonra hic bise olmamis gibi gulucukler saciyo anlamadim gitti yani
Ya arkadaşlar ya kafayı yiyeceğim araştırmaktan ama net cevapta bulamıyorum herkes başka şeyler söylüyor, bilen bana yardımcı olsun lütfen...
ben şuan aday memurum 22 kasımda doğum raporum bitti, doktor kontrol yazdığı için tekrar gittim ve şuan 10 günlük rapor hakkımı kullanıyorum cumartesi oda bitiyor, ben tekrar rapor alabilir miyim? Kaç güne kadar rapor alabiliyoruz? yada benim rapor alma hakkım var mıydı? diyorlarki adaysın 10 gün hakkın vardı diğer 10 günlük rapor seneyeki yıllık izninden düşecek, gerçekten böyle mi? Birde ücretsiz izin hakkımız var mı?
Ya arkadaşlar ya kafayı yiyeceğim araştırmaktan ama net cevapta bulamıyorum herkes başka şeyler söylüyor, bilen bana yardımcı olsun lütfen...
ben şuan aday memurum 22 kasımda doğum raporum bitti, doktor kontrol yazdığı için tekrar gittim ve şuan 10 günlük rapor hakkımı kullanıyorum cumartesi oda bitiyor, ben tekrar rapor alabilir miyim? Kaç güne kadar rapor alabiliyoruz? yada benim rapor alma hakkım var mıydı? diyorlarki adaysın 10 gün hakkın vardı diğer 10 günlük rapor seneyeki yıllık izninden düşecek, gerçekten böyle mi? Birde ücretsiz izin hakkımız var mı?
kızım hafif hasta gibi diye dün gece annem bende kaldı anane torun koyun koyuna uyudular bende nefis bi uyku çektim bugünde kyınvalidemle beraber evimi temizlediler bende kuaför ve market işimi hallettim şimdi gittiler kızımı doyuruyorum uyutup kahve keyfi yapıcam isteyen buyursun gelsin
banane benide ekleyinnn kuserim yoksa :)))
Canim benim ki kucaklamaylada durmuyor oyle bir aglama geliyor susturmaya calisiyorum kucakta geziyoruz olmuyor ama sonra hic bise olmamis gibi gulucukler saciyo anlamadim gitti yani
ben şu koyun koyuna uyumaa acaip özenip hiç cesaret edememekteyim , valla çok korkuyorum yatağa almaktan siz nasıl cesaret ediyorsunuz yanii özel bir tekniği felen varmı ?
valla kazen atıcak bizi forum dannnnnnnn ..
aha bizim son bir haftadır olanlardan , he benimkinin nedeni belli sürekli gezme derdinde , ortamı beyenmeyincede ağlıyor , ay şikayet etmiyeceğim negatif düşnmeyeceğim
evet çok işe yarıyo özellikle ataklarda bizde sırf bu yüzden hamak aldık.ama bazen onda bile susmuyo ktılıp kalıyo :Sçingene salıncağı yapın battaniyeyle anında işe yarar
bizimki de bu marka iste..disi fermuarli yikaniyo cok rahat canim..bak biraz benziyo beğendiğin yastığa.. indirimde
http://www.butikbebe.com/urundetay/1451/1429/94182/boyun-koruyucukirmizi
kızlar sizin bebilerinde damakları kaşınıomu ya benimkinin eli ağzından çıkmıo sürekli huysuzlukda yapıo görünürde diş yok ama annem hafif şişlik var dio ya gaz bitti derken diş başladı uyku zaten dert offfffffff offfffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?