2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide yapiyor aynisini. Gulerek uyanan oglum artik genelde aglayarak bazende cigliklarla uyaniyor. Uykusunda irkiliyor cok hani bizlerde duser gibi ruya goruruz ya sanki ole oluyor.

Selam arkadaşlar, sabahki sıkılmış mesajıma cevap yazan herkese çok teşekkürler. Bu hafta hep kızımla evde oturduğumuz için çok sıkılmıştım. Dün annemle kardeşimi çağırdım, biraz evde oyalandık beraber sonra da bir restoranta yemeğe gittik. Ela da çok huysuzlanmadı, etrafı keşfetti. Yarın da ben annemlerw gideceğim, Ela'yı bırakıo kuaföre gitmeyi planlıyorum. Pazara da arkadaşlarımı kahvaltıya çağırdım. Tüm önerilerinizî gerçekleştirdim yani. İyi ki varsınız, yanlız olmadığını bilmek güzel..

K
Hemenokudum cnm bende korktu diye benim aklımada diş ile kulak geldi haftaya doktora gidicez bi sorayım bakalim ibs bidaha olmaz

Benimki de 2-3 defa yaptı, nedenini tam çözemedim ama öncekiler de uyanmadan susmamıştı, o arada da morarmıştı ağlamaktan. Bu gece yine yaptı. Kucağıma aldım, sarıldım, nini söyledîm uyanmadan sustu. Sonra tam huzurlu uyuyamadı, gazı vardır belkî diye biraz bacak hareketi yaptırdım, gerçekten zort zort çıkardı ve rahatça uyudu. Gazdan da öyle ağlıyor olabilirler. Ya da kabus görüyorlar..

Of ne kotu bi gundu bugun allahim bi daha yasatmasin kizlar bugun bebegim bazadan yere yuz ustu dustu yigenim gelmisti kucagindan kenara koymus ordan yere bende ayni odada sut sagiyodum hemen babasini arayip dr kostuk cok sukur bisi yok dedi hani bi yeri siserse yada kusarsa getir tekrar dedi bos yere film cekmiyelim dedi allahim kimseyi evlatiyla sinamasin o kare hic aklimdan cikmiyo Bebgimde cok korktu agladi bayaga

Neden 5 saat gün içinde mi gecelerimi?
biz 3. Ayımız bitene kadar 1,5-2 saatte bir emiyorduk geceleride 3 -3,5 saat gastroentrolg dediki gündüz 3 saat olsun ama geceleri bırak uyuyorsa 4-5 saat uyusun. Kendi dr umuza söyledim dediği gibi yapabilirsin ama bir düzene sokmaya çaba sarfetmene de çok gerek yok zamanla kendisi oturtacak zaten dedi

Biz çok yaşadık bunu gaz oluyor %80 internette gaz masajları var izle uygula böyle olduğu zamanda ama uygularken yine çığlık çığlığa olacak eşinde şaklabanlık yapıp onu oyalaması lazım sesli oyuncakla falan dans ederek bizimkisi bunu yiyo :) bende masajı yapıp pırtları çıkartıyorum :)

oglum hep gazli bir bebekti ilk defa ilunca cok korktum cok saolun kizlar ucim rahatladi

Boğmana gerek yok canım ver eline çocuğu bu ne be, tek başına yapmadın ya çocuğu tutuştur eline bırak uyutsun sen git yayak odana kapa kapını çocuk ağlarsada biraz bırak ağlasın nihayetinde oda babası, erkeklere çok yüz vermeye gelmiyor sadece senin çocuğunmuş gibi davranmasına müsade etme.
ben işten geldikten sonra kocama genelde çöpleri kapının önüe koymasını söylerim yemekten sonra hadi altını al derim, başta mırın kırındı bi çıkardımı pençelerimi benim şerrimden dilimdense yapmayı tercih ediyor artık :) sonra alıştı, yoruluyo aman o erkek falan demeyin yaptırın. Ben beceremiyorum dersede başında dikilip el sürmeden tarif edin böyle yapacaksın şöyle yapacaksın diye. Bak baklım bir daha uyuyor mu koltukta :)
bide sende başka odada uyut çocuğu ninlilerle falan, hem etrafta uyaran olmadığı için yalnız senin sesinle daha huzurlu ve kolay uyuduğunu göreceksin

birde burdan sallayarak uyutan annelere tavsiye 5. Ay çımadan sallamayı bıraktınız bıraktınız, bırakmadınız yandınız
bende kolumda sallardım önceden birde odada gezinetek uyuturdum Alp etrafa bakınır bakınır sonunda yürümenin ve sallanöanın etkisiyle uyurdu. Artık hiç sallamıyorum aadece ninni söylüyorum başını okşuyorum. Başta kolay olmadı ama şimdi alıştı. Ninniyi duyunca hemen kaydırıyor gözleri. Bu arada uyku ninnisi oldupunu anlaması için sadece tek bir ninniyi defalarca söylüyorum.

Çok geçmiş olsun, bir daha ona gitmemeli ve bence doktoru sağlık bakanlığına şikayet etmelisin. Etki bundan sonra ona giden hastaların çocuklarında daha dikkatli olsun. Belki bu hareketin başka bir çocuğun hayatını kurtarmış olur. Çünkü yalnızca kendimiz için yaşayan insan topluluğunun değişmesi için bu doğrultuda hareket etmemizin en doğrusu olduğuna inanıyorum.

Gece regl oldum arkadaslar eskiden agrili olurdubakalim dogum yapınca geçeceğini söyleyenler ne kadar haklı :)

kimi kastettin canım?benim yazdıklarımsa evet emzirmekten korkuyorum kendini geri çekecek siye üzülüyorum.aramıza hoşgeldin.bizde de laktoz int. Teşhisi kondu.ama süt alerjisi de olabilir dendi
biraz acemiyim inanki karıştırıyorum siteyi halen msj falan,bide bilg.mezunuyum! ama bu aralar ocaktaki yemeği stres olup yaktığım sgarayı bile söndürmeyi unutuyorum.Kendimi unuttum valla bu cocuk nasıl kilo alacak 6.200 halen seninki kaç kilo?kafayı bozmuş durumdayım gramlarla,eşim bırak bizim bebeğimizde zayıf olsun dedikçe sanki küfrediyo gb geliyo,diğer bebeklere baktıkça benimki büyümeyecek küçük kalacak gb geliyor,süt alerjiside çok zormuş canım yaa yoğurt falan veremiyorum mesela,biz kayseride olduğumuzdan yazın hisarcığa yazlığa geçeriz orda keçi sütü satan bi adam vardı onu aradım,bu mevsimde keçiler süt vermez diyo markettede keçi sütüne raslamadım açıkçası,,,kafayı sıyırdım sıyıracağımm allah yardımcımız olsun inşallahh

canım çoook geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsın böyle bişey

Geçmiş olsun canım. İşte versen bir turlu vermesen başka türlu dert.

ayyy canım benim yaa geçmiş olsun inşallah bişey olmaz Allah korumuştur benim de bu aralar en çok korktuğum şey düşürmek dönmüyo ama ya dönerse diye çok dikkat ediyorum

bizimki de yapıyo öyle ya gazı oluyo kucaklayıp gezdirince sırtını biraz ovalıyorum çıkartıyo.. sonra uykuya geri dalıyo.. ya da dua okuyorum felak nas ayetel kürsi bi de nazar ayeti taktım omzuna az oluyo artık dene hepsini korumasızlar her yönden bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…