ya kızlar canım cok sıkkın oğluşum 2defadır çığlıklarla uyanıo ama öyle böyle değil nefesi kslio resmen gözler kapalı bağırıo niye böyle oldu ya zaten zor uyutuyoruz moralim çok bozuldu
canını sıkma benim oğlumda bazen öyle çığlıkla ve ağlayarak uyanıyor. benim anladığım kadarıyla kabus görüyorlar çünkü kucağıma alınca sakinleşiyor annem korkutuyorlar diyor ayet-el kürsi oku 7 defa. bir de idrar yoluenfeksiyonu varsa bebekler çığlık atarak uyanırlar diye okumuştum tahlil de yaptırabilirsin.
ya kızlar canım cok sıkkın oğluşum 2defadır çığlıklarla uyanıo ama öyle böyle değil nefesi kslio resmen gözler kapalı bağırıo niye böyle oldu ya zaten zor uyutuyoruz moralim çok bozuldu
İstanbul........kızlar çok acemiyim ben sanırsam.Bişey sorsam herkez hangi şehirden yazarmısınızrc etsem
kısır döngü o zaman ,acıkıyor ağlıyor süt içiyor acıkıyor ağlıyor süt içiyor...beslenme arasını 5 saate nasıl çıkarıcam , hangisinden değiştirebilirim diye düşünüyorum bulamıyorum , ağlata ağlata 5 saati de tamamlayamam ki yaa
Weewell uzaktan kymandalısıhangi markada var otomatik ayar??
Biz çok yaşadık bunu gaz oluyor %80 internette gaz masajları var izle uygula böyle olduğu zamanda ama uygularken yine çığlık çığlığa olacak eşinde şaklabanlık yapıp onu oyalaması lazım sesli oyuncakla falan dans ederek bizimkisi bunu yiyo :) bende masajı yapıp pırtları çıkartıyorum :)ya kızlar canım cok sıkkın oğluşum 2defadır çığlıklarla uyanıo ama öyle böyle değil nefesi kslio resmen gözler kapalı bağırıo niye böyle oldu ya zaten zor uyutuyoruz moralim çok bozuldu
Biz çok yaşadık bunu gaz oluyor %80 internette gaz masajları var izle uygula böyle olduğu zamanda ama uygularken yine çığlık çığlığa olacak eşinde şaklabanlık yapıp onu oyalaması lazım sesli oyuncakla falan dans ederek bizimkisi bunu yiyo :) bende masajı yapıp pırtları çıkartıyorum :)
Boğmana gerek yok canım ver eline çocuğu bu ne be, tek başına yapmadın ya çocuğu tutuştur eline bırak uyutsun sen git yayak odana kapa kapını çocuk ağlarsada biraz bırak ağlasın nihayetinde oda babası, erkeklere çok yüz vermeye gelmiyor sadece senin çocuğunmuş gibi davranmasına müsade etme.Ben bu kocamı bogacam yaa. Sinir oldum. 1 saattir cocuğu ayağımda sallayıp uyutmaya çalışıyorum . Cocuk tam dalıyor kanepede uyuyan kocam horlamaya başlıyor . Tabi o sesten de cocuk kalkıyor . Git yatağa yat diyorum yok. Kaldırmaya çalışıyorum bir afra bir tafra. Sanki bana marifet yapıyor orda yatmakla.
Selam güzel anneler ve sevimli bebekleri.Biz çok zor bi hafta geçirdik.ateşimiz çıkınca diştendir dedik ama ertesi gün dr a götürdüm 39 derece olmuş ve dişten değil dedi.kanında enfeksiyon çıktı.antibiyotik ve parasetamol şurup verdi artı fitil ve fitilde de parasetamol var birlikte uygulayınca ateş birden 36ya düşüverdi.inanılmaz bi uyku hali çocok başını kaldıramıyor.sonra bi ağlama nöbetine girdi birden evde yalnızım.arada birden susuverdi baktım şöyle ağzı açık boşluğa bakıyor seslendim bakmıyor,sarstım şöyle bi tepki yok.ben bi sağa bi sola koşturdum ne yapacağımı şaşırdım sonra tokat attım bikaç tane yüzüne ağlamaya başladı ben de onunla birlikte tabi.hala hatırladıkça tüylerim ürperiyor.doktora koştum yine normal olur dedi,nasıl normal oluyor anlamadım çocuk nöbet mi geçirdi şoka mı girdi birden ateşi 3 derece düştü sonuçta bütün vücudu buz kesmişti yavrumun.sonra araştırdım 2 parasetamol içeren ilaç aynı anda verilmezmiş.şimdi ben bu doktora nasıl güvenicem bidaha, iyi bi dr olduğunu düşünüp götürüyorduk.
basak burcu olan annelere gelsın ozaman
acayip düzenlı tertipli,ayrıntılara ennnn ince detaylara coook onem verırler zekı, farklı dusunurler...
kendılerıne bakmayı severler özgüven yuksektır
TUTTUMU KIZLAR
biraz acemiyim inanki karıştırıyorum siteyi halen msj falan,bide bilg.mezunuyum! ama bu aralar ocaktaki yemeği stres olup yaktığım sgarayı bile söndürmeyi unutuyorum.Kendimi unuttum valla bu cocuk nasıl kilo alacak 6.200 halen seninki kaç kilo?kafayı bozmuş durumdayım gramlarla,eşim bırak bizim bebeğimizde zayıf olsun dedikçe sanki küfrediyo gb geliyo,diğer bebeklere baktıkça benimki büyümeyecek küçük kalacak gb geliyor,süt alerjiside çok zormuş canım yaa yoğurt falan veremiyorum mesela,biz kayseride olduğumuzdan yazın hisarcığa yazlığa geçeriz orda keçi sütü satan bi adam vardı onu aradım,bu mevsimde keçiler süt vermez diyo markettede keçi sütüne raslamadım açıkçası,,,kafayı sıyırdım sıyıracağımm allah yardımcımız olsun inşallahhkimi kastettin canım?benim yazdıklarımsa evet emzirmekten korkuyorum kendini geri çekecek siye üzülüyorum.aramıza hoşgeldin.bizde de laktoz int. Teşhisi kondu.ama süt alerjisi de olabilir dendi
Of ne kotu bi gundu bugun allahim bi daha yasatmasin kizlar bugun bebegim bazadan yere yuz ustu dustu yigenim gelmisti kucagindan kenara koymus ordan yere bende ayni odada sut sagiyodum hemen babasini arayip dr kostuk cok sukur bisi yok dedi hani bi yeri siserse yada kusarsa getir tekrar dedi bos yere film cekmiyelim dedi allahim kimseyi evlatiyla sinamasin o kare hic aklimdan cikmiyo Bebgimde cok korktu agladi bayaga
Of ne kotu bi gundu bugun allahim bi daha yasatmasin kizlar bugun bebegim bazadan yere yuz ustu dustu yigenim gelmisti kucagindan kenara koymus ordan yere bende ayni odada sut sagiyodum hemen babasini arayip dr kostuk cok sukur bisi yok dedi hani bi yeri siserse yada kusarsa getir tekrar dedi bos yere film cekmiyelim dedi allahim kimseyi evlatiyla sinamasin o kare hic aklimdan cikmiyo Bebgimde cok korktu agladi bayaga
Weewell uzaktan kymandalısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?