carrefour gibi büyük marketlerde kay markanın keçi sütü var bilginiz olsunbende büyük oğlumda 1 sene kadar içirmiştim kolay buluyordum tadıda fena değil zaten
Sürekli bunlarımı takip ediyorsun maşallah valla nasıl farkettin :)Aldığım değil ama gördüğüm bir markaydı bu canım ama gecenlerde bakanlıgın denetim sonucu teşhir ettiği firma adlarındandı.Keçi sütünün içinden inek sütü çıkmış denetimlerde. Firma yazılı bazı açıklamalar yapmış tabi;
Söz konusu dönemde köylerden toplanarak keçi sütü alımı yaparken şimdi sadece keçi çiftliklerinden alım yapıyoruz. Sütün analiz yöntemi DNA testi ile olmakta ve bu analizde, 1litre keçi sütünün içerisinde 1 damla inek sütü karıştığında inek sütü varlığı çıkmaktadır diye.
Tarım Bakanlığı 25 firmayı daha teşhir etti 06 Aralık 2012 Perşembe 11:19
-Balıkesir merkezli Mar Tüketim Maddelerinin Kay markalı yarım yağlı UHT keçi sütünde inek sütü bulundu. (Parti/Seri No: 143/2)
Sürekli bunlarımı takip ediyorsun maşallah valla nasıl farkettin :)
Boğmana gerek yok canım ver eline çocuğu bu ne be, tek başına yapmadın ya çocuğu tutuştur eline bırak uyutsun sen git yayak odana kapa kapını çocuk ağlarsada biraz bırak ağlasın nihayetinde oda babası, erkeklere çok yüz vermeye gelmiyor sadece senin çocuğunmuş gibi davranmasına müsade etme.
ben işten geldikten sonra kocama genelde çöpleri kapının önüe koymasını söylerim yemekten sonra hadi altını al derim, başta mırın kırındı bi çıkardımı pençelerimi benim şerrimden dilimdense yapmayı tercih ediyor artık :) sonra alıştı, yoruluyo aman o erkek falan demeyin yaptırın. Ben beceremiyorum dersede başında dikilip el sürmeden tarif edin böyle yapacaksın şöyle yapacaksın diye. Bak baklım bir daha uyuyor mu koltukta :)
bide sende başka odada uyut çocuğu ninlilerle falan, hem etrafta uyaran olmadığı için yalnız senin sesinle daha huzurlu ve kolay uyuduğunu göreceksin
birde burdan sallayarak uyutan annelere tavsiye 5. Ay çımadan sallamayı bıraktınız bıraktınız, bırakmadınız yandınız
bende kolumda sallardım önceden birde odada gezinetek uyuturdum Alp etrafa bakınır bakınır sonunda yürümenin ve sallanöanın etkisiyle uyurdu. Artık hiç sallamıyorum aadece ninni söylüyorum başını okşuyorum. Başta kolay olmadı ama şimdi alıştı. Ninniyi duyunca hemen kaydırıyor gözleri. Bu arada uyku ninnisi oldupunu anlaması için sadece tek bir ninniyi defalarca söylüyorum.
bizimki de yapıyo öyle ya gazı oluyo kucaklayıp gezdirince sırtını biraz ovalıyorum çıkartıyo.. sonra uykuya geri dalıyo.. ya da dua okuyorum felak nas ayetel kürsi bi de nazar ayeti taktım omzuna az oluyo artık dene hepsini korumasızlar her yönden bebişlerimiz
valla ne denir bilemedim pes artık böyle çocuklarımızın hayatlarıyla oynuyorlar yaAldığım değil ama gördüğüm bir markaydı bu canım ama gecenlerde bakanlıgın denetim sonucu teşhir ettiği firma adlarındandı.Keçi sütünün içinden inek sütü çıkmış denetimlerde. Firma yazılı bazı açıklamalar yapmış tabi;
Söz konusu dönemde köylerden toplanarak keçi sütü alımı yaparken şimdi sadece keçi çiftliklerinden alım yapıyoruz. Sütün analiz yöntemi DNA testi ile olmakta ve bu analizde, 1litre keçi sütünün içerisinde 1 damla inek sütü karıştığında inek sütü varlığı çıkmaktadır diye.
Tarım Bakanlığı 25 firmayı daha teşhir etti 06 Aralık 2012 Perşembe 11:19
-Balıkesir merkezli Mar Tüketim Maddeleri’nin Kay markalı yarım yağlı UHT keçi sütünde inek sütü bulundu. (Parti/Seri No: 143/2)
iyi akşamlar kızlar bugün ödüm koptu resmen..
yaren kucağımda emziriyodum yeni uyanmıştı kundaklıydı (öyle uyuyor) bi süre memeden çekip kundağını açıyım rahat olsun dedim ağlamaya başladı.
bi an çok ağladı ve katıldı kaldı.kaldırdım devaö etti.kaskatı kaldı ağzı açık şekilde ağlar biçimde kaldım.bağırdım yareeen yarreeen diye ses yok kaldı öyle baya bi.bağırdım bağırdım en sonunda çok değişik bi sesle bağırark ağladı ve gözünden kocaman damla bir yaş geldi.tabi ardından da ben sarılarak hüngür hüngür ağladım
daha önce de böyle katılma tarzı şeyler olurdu kızarırdı ama çok kısa.bu sefer çok farklı oldu.ve o kendine geldikten sonra bi film şeridi gibi geçti gözümün önünden çok şey.bi süre ağlayarak kendime geldim.mahvoldum o an onun o ağlayaşını o halini görseydinz bi aklıma geldikçe kötü oluyorum. neyseki bitti gitti Allah beterinden saklasın.
artık en ufak ağlamasında bile yanındayım sizde ağlatmayın bebişlerinizi.benim gibi ömrünüzden ömür gitmesin.
sonrasondada bol bol öptüm yavrumu.bi an için bile onu kaybetmeyi düşünmek bile mahvetti beni,elim ayağım boşaldı sanki.neyse artık düşünmicem
Bende hamileliğim boyunca hep keçi sütü içtim desem yeridir :) ama piyasanın en iyisi diye bildiğim atatürk orman çiftliğinin günlük pastörize keçi sütünü içtim. Çok kokuyor yaf:)
Keçi sütü piyasada nadir olduğundan dikkatimi çekiyordu markette, haberde de hangiisnde ne çıkmış diye hayretle okurken farkettim.
yaren kucağımda emziriyodum yeni uyanmıştı kundaklıydı (öyle uyuyor) bi süre memeden çekip kundağını açıyım rahat olsun dedim ağlamaya başladı.
bi an çok ağladı ve katıldı kaldı.kaldırdım devaö etti.kaskatı kaldı ağzı açık şekilde ağlar biçimde kaldım.bağırdım yareeen yarreeen diye ses yok kaldı öyle baya bi.bağırdım bağırdım en sonunda çok değişik bi sesle bağırark ağladı ve gözünden kocaman damla bir yaş geldi.tabi ardından da ben sarılarak hüngür hüngür ağladım
daha önce de böyle katılma tarzı şeyler olurdu kızarırdı ama çok kısa.bu sefer çok farklı oldu.ve o kendine geldikten sonra bi film şeridi gibi geçti gözümün önünden çok şey.bi süre ağlayarak kendime geldim.mahvoldum o an onun o ağlayaşını o halini görseydinz bi aklıma geldikçe kötü oluyorum. neyseki bitti gitti Allah beterinden saklasın.
artık en ufak ağlamasında bile yanındayım sizde ağlatmayın bebişlerinizi.benim gibi ömrünüzden ömür gitmesin.
sonrasondada bol bol öptüm yavrumu.bi an için bile onu kaybetmeyi düşünmek bile mahvetti beni,elim ayağım boşaldı sanki.neyse artık düşünmicem
<br>
Bebekler özellikle ağır yorgan baytaniye altında bırakılmamalıymış, nefeslerini tuttukları için allah korusun boğulurlarmış kısacası endişende çok haklısın, bebişini dırt üstü yatırıyorsan eğer kollarını dışarda bırakarak koltuk altındanda yorganı- battaniyeyi sıkıştırarak ört kollarını açıkta bırak, merak etme kolları üşümez. Kollarınıiçeri sokuyorsan tutup yüzünün üstne kaldırıyordur.
Pazar die mi acaba kimsecikler yok
canım ben ağrıdan ölüp hastanelik oluodum doğumla beraber uçtu gitti ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?