meraba arkadalar, size bişey sorcam , bebişleriniz seslere tepki weriyo mu, sesi arıyomu geldiği yönü bulabiliyomu? benim oğlum17 ağustos doğumlu, ama seslere pek tepki wermiyo, bazen dönüp bakıyo ama sese mi harekete mi tepki weriyo anlayamıyorum? sizin bebişlerde nasıl durumlar;*
bu arada bizimki emziği almıyor artık öyle, halimi düşün
meraba arkadalar, size bişey sorcam , bebişleriniz seslere tepki weriyo mu, sesi arıyomu geldiği yönü bulabiliyomu? benim oğlum17 ağustos doğumlu, ama seslere pek tepki wermiyo, bazen dönüp bakıyo ama sese mi harekete mi tepki weriyo anlayamıyorum? sizin bebişlerde nasıl durumlar;*
5. ay bitti 6 ya girdik
dr da artik eti de rahatlikla yiyebilirler dedi
birde biz zaten 2 aydan beri mama takviyesi de aliyoruz
aaa benimkiler de oyle
resmen kocakari gibi soyleniyorlar
ister agzinda emzik meme ne olursa olsun
zaten aglamasi rahatlikla ayirt ediliyor ciyaakk ciyaaakkkk
yahu yine atak midir nedir dun 2 saat kesintisiz agladik
gece de uyumadik
artik siyirdim parmak kadar cocuklarla kavga ediyorum
günaydın herkese,
bizim kız mız mız mı olacak ne, ya da sizinkiler de mi öyle? ağlamıyor ama mızırdıyor. diger odadan kosuyorum bazen aglıyor diye ama yok ımmmmmmmmmmm eeeeeeegggk diye sesler hanfendide.
Kızıyoruz ,yazıcaksınnnnOyun halısı bize 2 tane hediye geldi ama pek oynamıyor Umay ,aslında sırtüstü yatmayı sevmediği için sıkılıyor.Park yatağın oyuncakları vardı onları da astım,bayağı zengin çeşidimiz oldu ama yok, hiç ilgilenmiyor bile ...
gunaydinn biz geldikk
saglik ocagina gittik bugun 7,5 ar kg olmusuz teyzoslar
artik et de yiyebilirler dediler ben de balik vermistim zaten
sizde haberler nasil ?
günaydın herkese,
bizim kız mız mız mı olacak ne, ya da sizinkiler de mi öyle? ağlamıyor ama mızırdıyor. diger odadan kosuyorum bazen aglıyor diye ama yok ımmmmmmmmmmm eeeeeeegggk diye sesler hanfendide.
karanlık ve yağmurlu bir ankara dan herkeze merhaba.
buğün 4.ay aşılarımızı olduk kızım pek ağlamadı.ama şimdi pek huysuz.
8.600 kg 64 cm olmuş.
kızımın saçları çok döküldü ya uzasında tokalar takayım
sütünüz bol bebişler uykucu gününüz güzel olsun
ayy şu habere bakın ya, bebişler ne güzel yüzüyo, bi de ikizler,
9 aylık ikizlerden 25 metre yüzme rekoru - Genel- ntvmsnbc.com
benim de yüzdüresim geldi :)
Paticim ve iriss bebişleriniz kaç aylık?Kızıyoruz ,yazıcaksınnnnOyun halısı bize 2 tane hediye geldi ama pek oynamıyor Umay ,aslında sırtüstü yatmayı sevmediği için sıkılıyor.Park yatağın oyuncakları vardı onları da astım,bayağı zengin çeşidimiz oldu ama yok, hiç ilgilenmiyor bile ...
bizim yaramaz ellerinden tutunca ayağa kalkıyor ve adım atmak için kendini tüketiyor,birazda hareketliler ya çok ondan dır kilo almamaları,ben işte kendimi böyle avutuyorum:)))
aynen ellerinden tutunca sanki havalancak gibi heyecanlanıyo yatırınca da sürekli eller ayaklar hareketli aldığı kiloları geri vercek çok fit olcak maşallah.. anası da biraz hareketlense iyi olucak aslında evde yürüme bantı var yürüyen koşan yok(
canım bızde 17agustos dogumluyuz.dogdugundan berı enufak sese uyanıyo sıcrıyo.bende esımde oyleyız en ufak sese kalkarız malesef oglusda oyle.suan sesın geldıg yone donuyor aglarken bıyerlere vuruyorum degısık sesler cıkartıyorum dıkkatı dagılıp sususun dıye.bırden aglamayı kesıp sesı dınlıyor nerden geldıgını arıyor buluncada aglamaya devam edıyor sıpa
Bizde 3 gün sonra 4 ayımızı bitiriyoruz. Seslere tepki veriyor dönüp bakıyor, ancak bir şeye dikkat kesilmişse istediğin kadar seslen dönüp bakmıyor. Seninkide öyle olabilirmi dikkat et bakalım bi?meraba arkadalar, size bişey sorcam , bebişleriniz seslere tepki weriyo mu, sesi arıyomu geldiği yönü bulabiliyomu? benim oğlum17 ağustos doğumlu, ama seslere pek tepki wermiyo, bazen dönüp bakıyo ama sese mi harekete mi tepki weriyo anlayamıyorum? sizin bebişlerde nasıl durumlar;*
4. Ayını bştiren beişin çiğneme hareketini yapması beklenirmiş biz 3,5 aylıktan beri ağzımızda bir şey varmış gibi çiğniyoruz :)) babasına geviş getiriyor senin oğlum babasına benzemiş işte ( tip olarak baya benziyor oğlum- bşr tek gözleri bana benziyor) siyip dalga geçiyorum ben hep :)Başta alamadı emzik ara ara deniyorum şimdide çiğniyor sıpa yaHayır çiğnemeyi nerden biliyorsun çiğneyerek ne yedin ki
Ek gıdaya gecincede cignemez kesin beni deli eder
Paticim ve iriss bebişleriniz kaç aylık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?