2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

9Agustos dogumlu oglum oldukca hassas sese bayagı bi zamandır ne yonden geldiğini falan biliyor yalnız canı istemezse hiç oralı olmuyor Keyiflerine baglı hersey :)

Umay doğduğundan beri seslere aşırı tepkili ,resmen çıt sesine uyanıyor ...Sesin geldiği yöne de kafasını koparma pahasına dönüyor

Çok komikler ama değil mi,ben çok gülüyorum mıkır mıkır söyleniyo resmen Parmak kadar dediğin veletler parmağında oynatıyolar ayol bizi

günaydın herkese,

bizim kız mız mız mı olacak ne, ya da sizinkiler de mi öyle? ağlamıyor ama mızırdıyor. diger odadan kosuyorum bazen aglıyor diye ama yok ımmmmmmmmmmm eeeeeeegggk diye sesler hanfendide.

Bizimkide yapio mizmizlik merak etme sürekli ilgi istiyorlar oynarken bile

Önemli dikkat dikkat

bebelac@bebelac.com.tr

Buradaki adrese mail atın. 5 kişiyi üye yapacağım diye yazın, yardımcı oluyorlarmış. Aşağıdaki bi siteden alıntı yaptığım resimdeki ürünleri gönderiyorlarmış. Bu 5 üyeyi aslında aramızda anlaşarak da yapabiliriz.

Herkese günaydın,
Geçmişi ancak okuyup yazabiliyorum. Biz güzel bir haftasonu geçirdik. Kuaföre gîttim, alılveriş yaptım, mîsafir ağırladım. Bayağı bir rahatladım yani. Dün gece çok gazımız vardı 1' i geçiyordu uyuduğumuzda ama sabah 6 ya kadar hiç uyanmadık. Sabah da bayağı oynattım, yordum Ela'yı iyice esneğince de beşiğe koydum nini söyledim uyudu. Kendî kendine uyuması için iyice yorulması lazım..
Ela da sürekli çığlık atıyor. Bir de bu ara numaradan ağlıyor. Yanında olmayınca azıcık ilgilenneyince ağlamayla gülme arası bir ses çıkarıyor, göz yaşı filan yok ama yanına gelince susuyor çok komik. Sese kafasını da çeviriyor. Hatta artık adını bile biliyor sanki..
Haftasonu bir arkadaşım geldi 3,5 yaşında oğlu var. Çok kasmadan büyütmüş. 3 aylıkken ağzına balık vermiş, sallamış, emzik vermiş. Çocuk 13 aylıkken yürümüş, 8. Ayda dişi çıkmış. Ama şimdi gayet sağlıklı, cin gibi bir çocuk. Biz boşuna kasıyoruz yok döndü mü, oyuncak tuttu mu, gülüyor mu oynuyor mu.. Her çocuk farklı sonuçta geç tez sonunda hepsi yapacak bunları. Dünden sonra bir rahatlık geldi bana.. İnşallah uzun sürer:))

Beğenmeyi ihmal etmiyorum ama:))) Oyun halısında yalnız belki 15. dk dan sonra bizimki de sıkılıyor. Ben de onun yanında durup halıdaki oyuncaklarla ilgisini çekmeye çalışıyorum. sesler, hışırtılar, farklı dokular, çıngıraklar derken bir sürü uyaran var aslında.. Duyu organları ve sinir sistemi gelişimi için faydalı hale getirilebilir. mesela tüm oyuncakları tepesine asmak yerine o an neyin ilgisini çektiğini bulup onu öne getiriyorum diğerlerini kaldırıyorum. biraz sıkıldımı ses çıkartıyorum. yine sıkıldı mı başka oyuncakları önlere alıyorum veya müziğini açıyorum. Böylece onun da çeşitlerle dikkatini çekerek algılarının yorulmasını sağlıyorum. tabi bunlar için illa pahalı halılara da gerek yok, bir kaç mutfak eşyası ile de yapılabilir istenirse

gunaydinn biz geldikk
saglik ocagina gittik bugun 7,5 ar kg olmusuz teyzoslar
artik et de yiyebilirler dediler ben de balik vermistim zaten
sizde haberler nasil ?

maşallah. biz 4.ü doldurcaz bu hafta teyzeleri, hafta sonu beyaz peynir, zeytin yalattım. hafta içi de turşu yalamıştı, yemekle ilgili gelişmeler bu şekilde

günaydın herkese,

bizim kız mız mız mı olacak ne, ya da sizinkiler de mi öyle? ağlamıyor ama mızırdıyor. diger odadan kosuyorum bazen aglıyor diye ama yok ımmmmmmmmmmm eeeeeeegggk diye sesler hanfendide.

benim kız mızırtı diil de gıcırtı sesi veriyo genelde. abisi diyo anne gene gacırdıyo bu :) benim hoşuma gidiyo ya, konuşma egzersizi yapıyo işte.

evet veriyor uzun zamandır, benim sesime farklı tepki veriyor hatta. babası adını seslenince sallamıyor ama ben seslenince dönüp bakıyor. gerçi ben sürekli konuşuyorum, ve genelde aynı kelimeleri söylüyorum, belki o da işe yarıyodur

karanlık ve yağmurlu bir ankara dan herkeze merhaba.
buğün 4.ay aşılarımızı olduk kızım pek ağlamadı.ama şimdi pek huysuz.
8.600 kg 64 cm olmuş.
kızımın saçları çok döküldü ya uzasında tokalar takayım
sütünüz bol bebişler uykucu gününüz güzel olsun

canım bızde 17agustos dogumluyuz.dogdugundan berı enufak sese uyanıyo sıcrıyo.bende esımde oyleyız en ufak sese kalkarız malesef oglusda oyle.suan sesın geldıg yone donuyor aglarken bıyerlere vuruyorum degısık sesler cıkartıyorum dıkkatı dagılıp sususun dıye.bırden aglamayı kesıp sesı dınlıyor nerden geldıgını arıyor buluncada aglamaya devam edıyor sıpa

masallah tospacık seniiii
saclar hakkaten nezaman uzayacak bızımde yer yer uzun yer yer kel

Paticim ve iriss bebişleriniz kaç aylık?

biz de 17 ağustos.. yatak odasından tarafta inşaat var uyuttum sabah onların sesine bile uyandı sıçrayarak artık başka yere yatırdım... bizimki de sesin geldiği yöne gözlerini patlatıp bakıyo poşet sesini çok seviyo ana kucağındayken ayağının altına poşet koyuyom daha fazla tepiniyo :)) ellerini karnına vuruyo bide

Bizde 3 gün sonra 4 ayımızı bitiriyoruz. Seslere tepki veriyor dönüp bakıyor, ancak bir şeye dikkat kesilmişse istediğin kadar seslen dönüp bakmıyor. Seninkide öyle olabilirmi dikkat et bakalım bi?

Başta alamadı emzik ara ara deniyorum şimdide çiğniyor sıpa ya Hayır çiğnemeyi nerden biliyorsun çiğneyerek ne yedin ki
Ek gıdaya gecincede cignemez kesin beni deli eder
4. Ayını bştiren beişin çiğneme hareketini yapması beklenirmiş biz 3,5 aylıktan beri ağzımızda bir şey varmış gibi çiğniyoruz :)) babasına geviş getiriyor senin oğlum babasına benzemiş işte ( tip olarak baya benziyor oğlum- bşr tek gözleri bana benziyor) siyip dalga geçiyorum ben hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…