2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle tebrik ederim seni çok kararlı davranmışsın bende yapmaya çalıştım ama dayanamadım daha doğrusu bu aylarda o kadar ağlatmak doğrumu bilemedim bu hafta sonu kontrolü var doktora sormak istiyorum darısı bizim başımıza

Eki Görüntüle 563180

tükürüklerine bakın yaa

pantolon paçalarınıda kendi çekiyor tam gülüşünü yakaladım dedim çekiyim üstünü düzeltemedim tos tosumun

cnm çok tatlı çok güzel maşallah 41 ker rabbim nazarrlardan korusun hayırlı ömürler versin güzel kızına kızbebek başkadır bnmde bukadar kızım olacaktı ama rabbim verdi rabbim aldı belki 2 3 seneye bende koyarım böyle rasmini rabbim tekrar nasip eder

Biz de bugün 4. ay aşımızı olduk, aşının ilkinde bizimki de ağlamadı ama diğerinde çığlık attı. Ateş için daha önce bize doktor minoset şurup vermişti, ondan verdim yine. Bize kan damlası verdiler neden size vermediler ki ya da neden bizimkiler Sağlık Bakanlığı kaldırdı demedi ki.

Çok acelem vardı doktor ile gorusemedim ama hemsire D vitamini herzamn kendi soyluyor mutlaka kan damlasını sordugumda artık vermiyor oyle herkese saglık bakanlıgı dedi :44:Burda alanlar var ama bende anlamadım. Kısmetse 5.ay kontrolunce özele gidio doktorun fikrini alacagız, isterse kan tahlili verelim bakılsın kan degerlerine ona gore kullanırız dedim bende.Şurubuda 6.aydan sonra kullan önermiyoruz dedi

teşekkürler güzel mesajlar için, ve de maşallah bebişe. iyi bakmışın annesiiii.

Canım bebeğin nasıl oldu ?

Gazı vardır yada biz kaka yapamadığımızda böyle yapıyoruz emmiyor uyumuyor ( zorla uyuyor yada hemen uyanıyor) bşrde tabi ağlıyoruz ozaman ben zorlamıyorum hiç diğer saydıklarımda varsa gaz yada kaka olabilir. Çok geçmiş olsun

Son olarak bir taktik daha var önce sol göğsünü emzir emmesi bittiğinde hemen diğer göğsüne geçme 5-10 dk mola verdir bebişine bu arada gazını çıkar mutlaka ondan sonra sağ göğsünü ver. ( buda belki çene kasları hala tam güçlenmemiş bebişlerde uygulanıyor, yoruluyor minik çenesi ve emmeyi bu yüzden reddediyor olabilir) buda olmadı bir dr'una sor cnm istersen

evet ben daha henüz çalışmaya başlamadım evde ben bakıyorum sadece ama annemlerin baktığı benim evde olmadığım günlerde sallattırmıyorum, zaten yaparlarsa anında anlıyorsun çünkü hemen onu istiyor ağlıyor o zmaan bende kızıyorum sizin yüzünüzden bem çocuğumu ağlatmak zorunda kalıyorum die( annem sözümü dinler yapmazda biraz eşimin ailesi sıkıntı yaratıyor onuda eşim hallediyor)
bende hiç ninni bilmiyordum iphone da ninniler diye bir uygulama varmış indirsim ama sadece 2 ninni ücretsizmiş zaten bana 1 tane lazımdı benim annem güzel annemi söylüyor duruyorum bende oradan ezberledim. Öncesinde uyduruyordum bişiler sesime alışsın diye ama şimdi uyuma vakti olduğunu anlasın diye 1 tane ezberledim :) bide gerçekten zor kolay değil ama arkası dha zor olduğunu düşününce birde bende bel fıtığı var oğlumun kilosuda üst sınırda gelde taşı onu mecbur kurduk düzeni

Slm kızlarr benimde kızımın burnu gece çok tıkalıydı cnm zor nefes alıyordu ve gece boyu uyandı...burun tıkanıklığına ne öneriyosunuz..serum fizyolojik almıştımda 5 günden fazla tüketmeyin diyor..ben dün damlattım 1 2 damla 5 günden fazla kullanan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…