2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güzelim o serum fizyolojik diildir, iliadin filan gibi bişeydşir o zaman. serum fizyolojik tuzlu su, onun kullanılmaması saçma yani, nası temizlicez burnu. ben tıkanınca hep onu kullanıyorum, burun açıcı damla olursa (iliadin vs) onu 5 günden fazla kullanmıyorum. belki açınca yenisini almak lazım demiş olabilirler mi?

Son düzenleme:
sagfol canım.insallah.sıze de ecmıs olsun son durum ne gece cıkmamıstr ınsallah atesı
gecmıs olsun mufıncım ya onemlı bısey yoktur umarım
Ayy tamda bu sekilde hamilelik geciren yakın bir arkadaşım var, su içse kusuyor zavallım. Artık midesi bogazı mahvoldu kan kusuyor. Bi dogursam diye gün sayıyor. 1.5 ayı falan kaldı hayırlısyla bir kurtulsa oda
1.5ayı var hala kusması mı var allah yardım etsınn
Umay da pişik oldu geçen hafta ,bepanthen krem kullandım ertesi güne geçmişti,bir dene istersen...
Boyun kopması bende de var ama henüz ona çare bulabilmiş değilim
.
canım bakalm duzelme olmazsa bepanthen alayım sagolasın.valla boyun fıtıgı olduk heralde sureklı onun sevıyesıne ınerek ıs yapıyoruz alt degıstr emzır gezdır salla...ev ıslerı desen dag gıbı...bıde mısafır agırlakamburum bıle cıktı of yaa
canım rabbım ınsallah saglık bır evlat nasıp eder hayrlıca kavusturur senıde allah sabır versın.nasılsın ıyısın umarım.kızın nasıl okula gonderıyo musun bu yıl
vallaha aynılar bunlar bizimki de aynı hepsi DİKBAŞ olcak galiba bu bebelerin
hakkaten guzel bır tabır buldun dıkbas bundan bole dıkbas oglum dıye seveyım ben

Bruno kullanıyorum ben,nerdeyse doğduğundan beri hergün.Doktor hiçbir sakıncası yok dedi,istediğin kadar kullanabilrsin.Brunoyu sıkıyorum , bir iki dakika sonra otribebe ile hüüüüüpppp diye çekiyorum tertemiz oluyo...Bir de coldmix var ,okaliptüs yağı; yastığına veya yakasına birkaç damla damlatıyorum,sabaha kadar tıkanmadan uyuyor ,onu da deneyebilirsin.

aminn cnm inşallah sağol.ben iyiyim acım hafifliyo tam olarak geçmese geçmeyecek olsada ..kızım iyi gidiyo anaokula çok iyi aramız okulla.işte hayatımız devam ediyo sizde iyisiniz inşallah senin bebişte iyidir rabbim iyilik versin ağzınızın tadını bozmasın

Çok ayrıntılı anlatmasam da doktor 3-3,5 saatten önce emzirme dedi. Aile hekimliğindeki ebe de aynı şeyi söyledi, çok acıkmıyordur onun için kısa emiyordur, 4 saate kadar bekle dedi. Senin ki kaç dakikada doyuyor ve kaç saat arayla emziriyorsun?

benim de sütüm baya sulu.. ben bugün şöyle yaptım sabah 7 de kalktı dolu uzun süredir vermediğim göğsümden verdim azcık emdi 3-4 dk kadar sonra bıraktı baya gaz yaptı çünkü üzüldüm keşke sağıp sulu kısmı dökseydim diye çünkü eminim çok suluydu( emince en az 3-4 saat meme istemiyo bu aralar) atletime pijamama taşmıştı göğüs pedi olmasına rağmen..
sonra 8 buçukta babamızı işe gönderip etrafı toplayalım derken saat 8 buçuk oldu uykusu geldi bi deneyeyim emcekmi dedim ilk uyanmış gibi iştahlı iştahlı emdi ama yine 3-4 dk.. demek ki suluydu önceki doymamıştı ..

uyuttum gazını çıkartıp ama 1 saat sonra yine başını kaldırarak ağlayarak uyandı gaz kalmış çıkarttık biraz oynadık 10 buçukta yine uykusu geldi tekrar deneyeyim dedim yine istedi yine 3-4 dk... ama bu memeyi artık 3-4 saat ağzına almaz iyice doydu ya artık...

yani memenin durumuna göre emiyo bizimki gece mutlaka eski memeden veriyorum mesela yağlı emsin de çabuk uyanmasın diye 4 -5 saat hatta bazen 7 saati buluyo uyanması.........

cok sevındım canım okulu sevıyor demekkı. bızde ıyız cok sukur ugrasıyoruz.amin canım kımsenın tadı bozulmasın

Benim durumum da böyleydi işte, sık sık emziriyordum özellikle de uykudan uyanır uyanmaz ama kilo alımı düşük çıktı. Tahminimce az emdiğinden sadece sulu kısmı alıyor, kilo aldıran yağlı kısmı alamıyor ve çabuk acıkıyor. Ben şuan doktorun dediğini yapıyorum, 3-3,5 saatten önce vermemeye çalışıyorum bence sen de dene. Bu arada senin bebişin kilosu nasıl? Bizim ki 1 ayda 400 gr almış, gerçi boyu uzun ama kilo alımı kötü..

bende sinir minir kalmadi sen de var mi halaaa

her sabah umutla günaydıııııın kızım diyorum ama gece biterken ooooooh uyudu diyorum. ne yaman çelikşi anam

Bizim ki de taşıyordu, bir numara büyük olana geçtik şimdi 4 numaradayız ve taşma yok artık...

4 numaradayım ben de, ama adamlar ön tarafa emici bölümü doldurmuş, arka taraf naylon gibi. bizimki yatar pozisyonda yaparsa hepsi foşşş arkaya bi de upuzun, bizimki nasıl beceriyor arka kısma denk getirmeyi bilmiyorum

cnm damlann üstünde serum fizyolojik burun damlası yazıor 20 ml ben aldımda 5 günden fazla kullnmayın yazıodu reçetde ama ağzına kadar dolu daha kullnsam mı kullnmasam mı kararsız kaldım..her 5 günde de yeni damla mı alacam

Bizim kızda doğduğundan beri gaz sorunu yaşamadım çok şükür...son 1 aydır ama öldürdü beni ya.2 3 dk emme sonrası gaz doluyor uğraş dur sonra ..bu zamanlarda artık gazın azalması gerekirken benim ki yeni başladı off..ben sadece anne sütü veriyorum henüz ek gıdaya geçmedim..az önce rezene ve kimyonu kaynatıp bi kaç damla içirdim pıt pıt gazlarını saldı ve yattı şimdi..aranızda var mı rezene kimyon veren yada gaz için daha etkili bi çözüm ?

gaz icin rezene kimyon iyidir ama muskati tek gecerim

aynenn bennnn
ben de kendimde bir gariplik ariyordum normalmisim yahuu

BENDE SAAHLARI ÖPÜP KIOKLUYORUM KAHAKALAR GÜLÜCÜKLER DOLAŞIO EVDE AMA SAAT 5 6 GİBİ YATMASI İÇİN UĞRAŞIORUM YATINCA OHH DÜNYA VARMIŞ DİYORUM AMA 1 2 SAAT SONRAA TEKRARDANN ÇOKKK ÖZLÜYORUMMM

Annesini emen ve ek gıdaya geçmeyen bebeklerde direkt olarak muskat kullanımı önerilmemektedir. Bunun yerine bebeğini emziren anne adayının muskat kullanması önerilir. Muskatı bir bardak kaynar suya bir kaşık kadar rendeleyip 5 dakika demlenmesini bekleyip içebilirsiniz. Böylelikle sütünüze karışan muskat sütünüz aracılığı ile bebeğinize geçecek ve gaz sorununa karşı rahatlatıcı bir etki gösterecektir.
HMM İLK DEFA DUYDUM AMA DENEMEKTE FAYDA VAR :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…