Slm kızlarr benimde kızımın burnu gece çok tıkalıydı cnm zor nefes alıyordu ve gece boyu uyandı...burun tıkanıklığına ne öneriyosunuz..serum fizyolojik almıştımda 5 günden fazla tüketmeyin diyor..ben dün damlattım 1 2 damla 5 günden fazla kullanan var mı aranızda
sagfol canım.insallah.sıze de ecmıs olsun son durum ne gece cıkmamıstr ınsallah atesıGeçmiş olsun işe yarar inşallah krem.
kafa olayı bizde de aynıydı gece uyanırken gozunu bile acmadan kafayı kaldırıp aranıyordu gunduzde bi durmuyordu ama hayret 3gündür kafayı unuttu.Şimdi ayaklar havada hepBelini ve ayaklarını kaldırıyor, yakında hepsini aynı anda yapıp ayaklanacak
gecmıs olsun mufıncım ya onemlı bısey yoktur umarımbugün sabah kızımın kafası yatağa çarptı tak diye ses geldi buz koydum.şu an orası biraz sert ve kırmızı.ayrıca bugün ne biberon ne süt(beni emmeyi 1 haftadır reddediyor) emmek istedi.akşam mızırdandı biraz.30 cc emiyor bırakıyor.nedenini anlamış değiliz.3 ay 3 hafta 4 günlüğüz.desteğinize ihtiyacım var.hadi beni emmiyor biberonu neden istemiyor
Ayy tamda bu sekilde hamilelik geciren yakın bir arkadaşım var, su içse kusuyor zavallım. Artık midesi bogazı mahvoldu kan kusuyor. Bi dogursam diye gün sayıyor. 1.5 ayı falan kaldı hayırlısyla bir kurtulsa oda
canım bakalm duzelme olmazsa bepanthen alayım sagolasın.valla boyun fıtıgı olduk heralde sureklı onun sevıyesıne ınerek ıs yapıyoruz alt degıstr emzır gezdır salla...ev ıslerı desen dag gıbı...bıde mısafır agırlaUmay da pişik oldu geçen hafta ,bepanthen krem kullandım ertesi güne geçmişti,bir dene istersen...
Boyun kopması bende de var ama henüz ona çare bulabilmiş değilim
.
canım rabbım ınsallah saglık bır evlat nasıp eder hayrlıca kavusturur senıde allah sabır versın.nasılsın ıyısın umarım.kızın nasıl okula gonderıyo musun bu yılcnm çok tatlı çok güzel maşallah 41 ker rabbim nazarrlardan korusun hayırlı ömürler versin güzel kızına kızbebek başkadır bnmde bukadar kızım olacaktı ama rabbim verdi rabbim aldı belki 2 3 seneye bende koyarım böyle rasmini rabbim tekrar nasip eder
hakkaten guzel bır tabır buldun dıkbasvallaha aynılar bunlar bizimki de aynı hepsi DİKBAŞ olcak galiba bu bebelerin
Slm kızlarr benimde kızımın burnu gece çok tıkalıydı cnm zor nefes alıyordu ve gece boyu uyandı...burun tıkanıklığına ne öneriyosunuz..serum fizyolojik almıştımda 5 günden fazla tüketmeyin diyor..ben dün damlattım 1 2 damla 5 günden fazla kullanan var mı aranızda
sagfol canım.insallah.sıze de ecmıs olsun son durum ne gece cıkmamıstr ınsallah atesı
gecmıs olsun mufıncım ya onemlı bısey yoktur umarım
1.5ayı var hala kusması mı var allah yardım etsınn
canım bakalm duzelme olmazsa bepanthen alayım sagolasın.valla boyun fıtıgı olduk heralde sureklı onun sevıyesıne ınerek ıs yapıyoruz alt degıstr emzır gezdır salla...ev ıslerı desen dag gıbı...bıde mısafır agırlakamburum bıle cıktı of yaa
canım rabbım ınsallah saglık bır evlat nasıp eder hayrlıca kavusturur senıde allah sabır versın.nasılsın ıyısın umarım.kızın nasıl okula gonderıyo musun bu yıl
hakkaten guzel bır tabır buldun dıkbasbundan bole dıkbas oglum dıye seveyım ben
Son olarak bir taktik daha var önce sol göğsünü emzir emmesi bittiğinde hemen diğer göğsüne geçme 5-10 dk mola verdir bebişine bu arada gazını çıkar mutlaka ondan sonra sağ göğsünü ver. ( buda belki çene kasları hala tam güçlenmemiş bebişlerde uygulanıyor, yoruluyor minik çenesi ve emmeyi bu yüzden reddediyor olabilir) buda olmadı bir dr'una sor cnm istersen
Çok ayrıntılı anlatmasam da doktor 3-3,5 saatten önce emzirme dedi. Aile hekimliğindeki ebe de aynı şeyi söyledi, çok acıkmıyordur onun için kısa emiyordur, 4 saate kadar bekle dedi. Senin ki kaç dakikada doyuyor ve kaç saat arayla emziriyorsun?
aminn cnm inşallah sağol.ben iyiyim acım hafifliyo tam olarak geçmese geçmeyecek olsada ..kızım iyi gidiyo anaokula çok iyi aramız okulla.işte hayatımız devam ediyo sizde iyisiniz inşallah senin bebişte iyidir rabbim iyilik versin ağzınızın tadını bozmasın
benim de sütüm baya sulu.. ben bugün şöyle yaptım sabah 7 de kalktı dolu uzun süredir vermediğim göğsümden verdim azcık emdi 3-4 dk kadar sonra bıraktı baya gaz yaptı çünkü üzüldüm keşke sağıp sulu kısmı dökseydim diye çünkü eminim çok suluydu( emince en az 3-4 saat meme istemiyo bu aralar) atletime pijamama taşmıştı göğüs pedi olmasına rağmen..
sonra 8 buçukta babamızı işe gönderip etrafı toplayalım derken saat 8 buçuk oldu uykusu geldi bi deneyeyim emcekmi dedim ilk uyanmış gibi iştahlı iştahlı emdi ama yine 3-4 dk.. demek ki suluydu önceki doymamıştı ..
uyuttum gazını çıkartıp ama 1 saat sonra yine başını kaldırarak ağlayarak uyandı gaz kalmış çıkarttık biraz oynadık 10 buçukta yine uykusu geldi tekrar deneyeyim dedim yine istedi yine 3-4 dk... ama bu memeyi artık 3-4 saat ağzına almaz iyice doydu ya artık...
yani memenin durumuna göre emiyo bizimki gece mutlaka eski memeden veriyorum mesela yağlı emsin de çabuk uyanmasın diye 4 -5 saat hatta bazen 7 saati buluyo uyanması.........
bu belden taşan kakaya selam ederim, sinirim bozuluyor artık söyliyim
bu belden taşan kakaya selam ederim, sinirim bozuluyor artık söyliyim
bende sinir minir kalmadi sen de var mi halaaa
Bizim ki de taşıyordu, bir numara büyük olana geçtik şimdi 4 numaradayız ve taşma yok artık...
güzelim o serum fizyolojik diildir, iliadin filan gibi bişeydşir o zaman. Serum fizyolojik tuzlu su, onun kullanılmaması saçma yani, nası temizlicez burnu. Ben tıkanınca hep onu kullanıyorum, burun açıcı damla olursa (iliadin vs) onu 5 günden fazla kullanmıyorum. Belki açınca yenisini almak lazım demiş olabilirler mi?
her sabah umutla günaydıııııın kızım diyorum ama gece biterken ooooooh uyudu diyorum. ne yaman çelikşi anam
Bizim kızda doğduğundan beri gaz sorunu yaşamadım çok şükür...son 1 aydır ama öldürdü beni ya.2 3 dk emme sonrası gaz doluyor uğraş dur sonra ..bu zamanlarda artık gazın azalması gerekirken benim ki yeni başladı off..ben sadece anne sütü veriyorum henüz ek gıdaya geçmedim..az önce rezene ve kimyonu kaynatıp bi kaç damla içirdim pıt pıt gazlarını saldı ve yattı şimdi..aranızda var mı rezene kimyon veren yada gaz için daha etkili bi çözüm ?
aynenn bennnn
ben de kendimde bir gariplik ariyordum normalmisim yahuu
gaz icin rezene kimyon iyidir ama muskati tek gecerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?