muskati ne cnm ilaç mı bir bitk çeşidi mi ?
BENDE SAAHLARI ÖPÜP KIOKLUYORUM KAHAKALAR GÜLÜCÜKLER DOLAŞIO EVDE AMA SAAT 5 6 GİBİ YATMASI İÇİN UĞRAŞIORUM YATINCA OHH DÜNYA VARMIŞ DİYORUM AMA 1 2 SAAT SONRAA TEKRARDANN ÇOKKK ÖZLÜYORUMMM
Annesini emen ve ek gıdaya geçmeyen bebeklerde direkt olarak muskat kullanımı önerilmemektedir. Bunun yerine bebeğini emziren anne adayının muskat kullanması önerilir. Muskatı bir bardak kaynar suya bir kaşık kadar rendeleyip 5 dakika demlenmesini bekleyip içebilirsiniz. Böylelikle sütünüze karışan muskat sütünüz aracılığı ile bebeğinize geçecek ve gaz sorununa karşı rahatlatıcı bir etki gösterecektir.
HMM İLK DEFA DUYDUM AMA DENEMEKTE FAYDA VAR :)
evet evet demekki annelik boyle birsey
uyumayip ya da yemeyip bagirinca kiziyorum sonra da icime dert oluyor :26:
bunlari biliyorum da canim
benim bebeler cok gazliydi 2 haftalikken muskata basladim 4. ayin sonuna kadar da kullandim hic birsey olmadi cok da faydasini gordum
kuzenlerim falan da bebelerinde kullanmisti
Ana kucağı ve oto koltuğu olarak MAXI COSI kullanan var mı anneler? Yahu sözde bilmem kaç aya kadar diyor da bizimkinin bacaklar sarkıyor dışarı belki en fazla 1 ay daha idare eder. Bi sonraki modeli de direk oturmalı ne alıcaz ne yapıcaz bu sürede bilmiyorum:44: offf sektöre kurban gidiyoruzzzz
Ana kucağı ve oto koltuğu olarak MAXI COSI kullanan var mı anneler? Yahu sözde bilmem kaç aya kadar diyor da bizimkinin bacaklar sarkıyor dışarı belki en fazla 1 ay daha idare eder. Bi sonraki modeli de direk oturmalı ne alıcaz ne yapıcaz bu sürede bilmiyorum:44: offf sektöre kurban gidiyoruzzzz
Canım haklısın ama sanırım bütün markalarda var bu durum bizim de aynı.Zaten bizimki ana kucağında durmamamya başladı bazen mecbur kalıp kucağıma alıyorum ama ödüm kopuyor çok tehlikeli bi hareket.
aynen cnm benim ki de sığmıo içine rahatsız oluyor ...ki zaten taşıyamıyorum ikisini :) ben direk oto koltuğu alacam taşımak içinde sling yada bebek arabası tercihim
her sabah umutla günaydıııııın kızım diyorum ama gece biterken ooooooh uyudu diyorum. ne yaman çelikşi anam
4 numaradayım ben de, ama adamlar ön tarafa emici bölümü doldurmuş, arka taraf naylon gibi. bizimki yatar pozisyonda yaparsa hepsi foşşş arkayabi de upuzun, bizimki nasıl beceriyor arka kısma denk getirmeyi bilmiyorum
cnm damlann üstünde serum fizyolojik burun damlası yazıor 20 ml ben aldımda 5 günden fazla kullnmayın yazıodu reçetde ama ağzına kadar dolu daha kullnsam mı kullnmasam mı kararsız kaldım..her 5 günde de yeni damla mı alacam
bizimki yatarken yaparsa bişi olmuyo da, eğer kucaktayken yaparsa ozman direk sırta çıkıyo. yapcak bişi yok galiba.
serum fizyolojik tuzlu su olduu için ben direk evde yapıyorum. bi bardak suya silme 1 çay kaşığı yemek tuzu atıp karıştırıyorum. bunu da küçük bi damlalık var(ilaç şişesiydi,yıkadım iyice, duruladım), onun içine koyuyorum gerisini de döküyorum. satın almana gerek yok yani. ben oğlumda da böyle yaptım, çok burnu tıkanırdı, kızda da devam ediyorum. ambalaja para vermeye gerek yok yani.
Bizim kızda doğduğundan beri gaz sorunu yaşamadım çok şükür...son 1 aydır ama öldürdü beni ya.2 3 dk emme sonrası gaz doluyor uğraş dur sonra ..bu zamanlarda artık gazın azalması gerekirken benim ki yeni başladı off..ben sadece anne sütü veriyorum henüz ek gıdaya geçmedim..az önce rezene ve kimyonu kaynatıp bi kaç damla içirdim pıt pıt gazlarını saldı ve yattı şimdi..aranızda var mı rezene kimyon veren yada gaz için daha etkili bi çözüm ?
kızlar dün 4.ay kontrolumuz vardı oğlusum 20günde sadece 100gr almış neyseki ayına göre kilosu iyi bu aylarda böle kiloda durMALAr olabiliyomus boyumuz 4 cm uzamıs ama..diş cıkarma sendromuna giriyolarmış bu aylarda..çok takılmıyorum kilosuna fakat dün oğluma demir damlası verdi sağlık ocagı 9damla kullanmamız gerkiyomus fakat ben bugun 5damlasını verdim ve oğlum öğürerek cıkardı hepsini kesinlikle kabul etmedi haftaya özel dr a götürüp sorucam bu damlayı nette araştırdımda bi çok dr vermeyin demiş siz kullanıyomusunuz merak ettim..
canım benimkide bu ay 300 gr almıştı. 1 cm de uzamıştı. normal dedi dr hareketlendiler bide durmak bilmiyolar. diğer aylar ortalama 800- 900 gr alıyodu. boyuda 4 cm uzuyodu. dr bizede demir ilacı verdi. bizimki kustu içmek istemedi 2-3 gün denedim bıraktım artık vermiyorum bizimde 24 ünde kontrolümüz var dr a sorcam bakalım ne diyecek çok şükür bu ay aşımız yok.
kızlar dün 4.ay kontrolumuz vardı oğlusum 20günde sadece 100gr almış neyseki ayına göre kilosu iyi bu aylarda böle kiloda durMALAr olabiliyomus boyumuz 4 cm uzamıs ama..diş cıkarma sendromuna giriyolarmış bu aylarda..çok takılmıyorum kilosuna fakat dün oğluma demir damlası verdi sağlık ocagı 9damla kullanmamız gerkiyomus fakat ben bugun 5damlasını verdim ve oğlum öğürerek cıkardı hepsini kesinlikle kabul etmedi haftaya özel dr a götürüp sorucam bu damlayı nette araştırdımda bi çok dr vermeyin demiş siz kullanıyomusunuz merak ettim..
sagfol canım.insallah.sıze de ecmıs olsun son durum ne gece cıkmamıstr ınsallah atesı
1.5ayı var hala kusması mı var allah yardım etsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?