2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim hindistan cevizinin kucugu gibi birsey onu rendenin en kucuk tarafiyla rendeliyorsun
ben gunde 4 kere veriyordum daha fazla da olabilir gaz durumuna gore
birkac centik veriyorsun (ya da ben cay kasiginin ucunu islatip muskata batirip oyle veriyordum)
muskati ne cnm ilaç mı bir bitk çeşidi mi ?

evet evet demekki annelik boyle birsey
uyumayip ya da yemeyip bagirinca kiziyorum sonra da icime dert oluyor :26:
BENDE SAAHLARI ÖPÜP KIOKLUYORUM KAHAKALAR GÜLÜCÜKLER DOLAŞIO EVDE AMA SAAT 5 6 GİBİ YATMASI İÇİN UĞRAŞIORUM YATINCA OHH DÜNYA VARMIŞ DİYORUM AMA 1 2 SAAT SONRAA TEKRARDANN ÇOKKK ÖZLÜYORUMMM

bunlari biliyorum da canim
benim bebeler cok gazliydi 2 haftalikken (bir de benimkiler prematureydi) muskata basladim 4. ayin sonuna kadar da kullandim hic birsey olmadi cok da faydasini gordum
kuzenlerim falan da bebelerinde kullanmisti

Son düzenleme:
evet evet demekki annelik boyle birsey
uyumayip ya da yemeyip bagirinca kiziyorum sonra da icime dert oluyor :26:

uykusuzluk stres bazen yemek bile yiyemediğimiz zamanlar oluyor ve gerçekten sinirleniyorum o zaman ben de bağırıyorum sonra defalarca özür diliyorum ta ki bana gülümseyene kadar gülümseyince tamam kızmamış bana diyorum

bunlari biliyorum da canim
benim bebeler cok gazliydi 2 haftalikken muskata basladim 4. ayin sonuna kadar da kullandim hic birsey olmadi cok da faydasini gordum
kuzenlerim falan da bebelerinde kullanmisti

saol cnm hemen eşimi arayıp söleyimde bi rahat gece geçerelim :)

Ana kucağı ve oto koltuğu olarak MAXI COSI kullanan var mı anneler? Yahu sözde bilmem kaç aya kadar diyor da bizimkinin bacaklar sarkıyor dışarı belki en fazla 1 ay daha idare eder. Bi sonraki modeli de direk oturmalı ne alıcaz ne yapıcaz bu sürede bilmiyorum:44: offf sektöre kurban gidiyoruzzzz

aynen cnm benim ki de sığmıo içine rahatsız oluyor ...ki zaten taşıyamıyorum ikisini :) ben direk oto koltuğu alacam taşımak içinde sling yada bebek arabası tercihim

Canım haklısın ama sanırım bütün markalarda var bu durum bizim de aynı.Zaten bizimki ana kucağında durmamamya başladı bazen mecbur kalıp kucağıma alıyorum ama ödüm kopuyor çok tehlikeli bi hareket.

aynen cnm benim ki de sığmıo içine rahatsız oluyor ...ki zaten taşıyamıyorum ikisini :) ben direk oto koltuğu alacam taşımak içinde sling yada bebek arabası tercihim

işin garip tarafı bizim bebek arabası buna uyumlu. arabadan çıkarıp ona takıyoruz, ki artık eskisi gibi evde kullanamıyorum. BERFENUR direk oto koltuğu alıcam demişsin, oturmayan çocuga ne koltugu güzelim?

bizimki yatarken yaparsa bişi olmuyo da, eğer kucaktayken yaparsa ozman direk sırta çıkıyo. yapcak bişi yok galiba.

serum fizyolojik tuzlu su olduu için ben direk evde yapıyorum. bi bardak suya silme 1 çay kaşığı yemek tuzu atıp karıştırıyorum. bunu da küçük bi damlalık var(ilaç şişesiydi,yıkadım iyice, duruladım), onun içine koyuyorum gerisini de döküyorum. satın almana gerek yok yani. ben oğlumda da böyle yaptım, çok burnu tıkanırdı, kızda da devam ediyorum. ambalaja para vermeye gerek yok yani.

tüm annelere ve meleklerine selamlar

kızımı uyuttumda geldim. kızım artık beni emmiyo zaten makinede sağıncada 30 ml anca geliyo. ek gıdalara başladım mama dışında. elma suyu. mandalina suyu felan. bide patates havuçla kaynatıp blenderdan geçirip veriyorum. daha erken biliyorum ama anne sütü olmayınca ne yapayım. sütüm artması için bol bol su içiyorum ama gene de artmıyo.

valla bende sizler gibi kakasının belinden çıkmasından çok şikayetçiyim. 3 numara kullanmaya başladık ama genede çıkıyo.

bende sütümü damlatıyorum oda burnu açıyo. sağlık ocağındaki hemşire demişti.

milupanın gece çayı var, bi de humananın rezene çayı. bebklere direk verilebiliyor. milupa yı pek anlamadım ama humananın rezene çayı direk rahatlatıyor, iç,inde bi kaç bitki daha var, granül formunda,ılık suda çözdürüp verebilirsin. 15 tl fiyatı

oturma koltuğunun da ayarları oluyor, yatar gibi bi pozisyonda kullanabilirsin öyle bi model seçersen. ben fazla eşya sevmediğim için 0-18 kg almıştım, büyüdükçe eğimi azaltıcam, şimdi ana kucağı gibi yatar pozisyonda duruyor

Cnm benimkide ayni marka ve arabayla uyumlu cok isimize yariyor. Ama dedigin gibi bacaklar disarda ve bizim bebe bayaa iri bende baslik kismini cikardin ve oturur pozisyonda olmasin die kucuk bi yastikkoydum simdi birazdaha sigiyor icine ama yine ayaklar dusarda. Oturmasina kadar napicaz bilmiyorum

kızlar dün 4.ay kontrolumuz vardı oğlusum 20günde sadece 100gr almış neyseki ayına göre kilosu iyi bu aylarda böle kiloda durMALAr olabiliyomus boyumuz 4 cm uzamıs ama..diş cıkarma sendromuna giriyolarmış bu aylarda..çok takılmıyorum kilosuna fakat dün oğluma demir damlası verdi sağlık ocagı 9damla kullanmamız gerkiyomus fakat ben bugun 5damlasını verdim ve oğlum öğürerek cıkardı hepsini kesinlikle kabul etmedi haftaya özel dr a götürüp sorucam bu damlayı nette araştırdımda bi çok dr vermeyin demiş siz kullanıyomusunuz merak ettim..

canım benimkide bu ay 300 gr almıştı. 1 cm de uzamıştı. normal dedi dr hareketlendiler bide durmak bilmiyolar. diğer aylar ortalama 800- 900 gr alıyodu. boyuda 4 cm uzuyodu. dr bizede demir ilacı verdi. bizimki kustu içmek istemedi 2-3 gün denedim bıraktım artık vermiyorum bizimde 24 ünde kontrolümüz var dr a sorcam bakalım ne diyecek çok şükür bu ay aşımız yok.

benim oğlumda bu zamana kadar hep 1kilodan fazla alırdı her ay ama bu ay böle oldu napalım cok kafaya takmıyoruz rabbım daha kotülerinden sakınsın bebelerimizi tek sorunumuz bu olsun varsın..
demir damlasının ben tadına baktım benim midem bile kabul etmedi yavrucaklar napsın yaaaa

off off uyumuyor bu çocuk tam gece kuşu.doğduğundan beri gece uykumuz yok kırkı çıksın dediler 4 aydan sonra dediler yok yok yok...gece 5te uyuyo oda zorla.varmı bizim gibi olan anne ve bebeler

Dün bize saglık ocagındaki hemsire vrmedi Sağlık bakanlıgı artık vermiyor diye :44: Türkiyede kac tane Sağlık bakanlıgı var bunlar nerden alıyor bu emirleri bilmiyorum artık. Sizinkiler ellerindekileri bitirmek için mi veriyor anlamadım. Ben özeldeki doktora soracagım birdahaki ay gerekli buluyorsa kan tahlili ile kullanırız. Zaten saglık ocagındaki hemsirede belkide gerek yok tahlil yaptırmak en iyisi dedi

sagfol canım.insallah.sıze de ecmıs olsun son durum ne gece cıkmamıstr ınsallah atesı

1.5ayı var hala kusması mı var allah yardım etsınn

2.ay aşıları gibi akşama dogru cıkıp ertesi gün öglene bitti demek ki düzenimiz bu :)

Amin amin İriss gibi serum yemeden ayılamıyor zaten 4.ayında doguma kadar sürer senin bulantın demişti doktor. Valla gün sayıyor. Herkes kilo alır o 10 kilodan fazla zayıfladı ilk 5ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…