Benim durumum da böyleydi işte, sık sık emziriyordum özellikle de uykudan uyanır uyanmaz ama kilo alımı düşük çıktı. Tahminimce az emdiğinden sadece sulu kısmı alıyor, kilo aldıran yağlı kısmı alamıyor ve çabuk acıkıyor. Ben şuan doktorun dediğini yapıyorum, 3-3,5 saatten önce vermemeye çalışıyorum bence sen de dene. Bu arada senin bebişin kilosu nasıl? Bizim ki 1 ayda 400 gr almış, gerçi boyu uzun ama kilo alımı kötü..
kızlar dün 4.ay kontrolumuz vardı oğlusum 20günde sadece 100gr almış neyseki ayına göre kilosu iyi bu aylarda böle kiloda durMALAr olabiliyomus boyumuz 4 cm uzamıs ama..diş cıkarma sendromuna giriyolarmış bu aylarda..çok takılmıyorum kilosuna fakat dün oğluma demir damlası verdi sağlık ocagı 9damla kullanmamız gerkiyomus fakat ben bugun 5damlasını verdim ve oğlum öğürerek cıkardı hepsini kesinlikle kabul etmedi haftaya özel dr a götürüp sorucam bu damlayı nette araştırdımda bi çok dr vermeyin demiş siz kullanıyomusunuz merak ettim..
off off uyumuyor bu çocuk tam gece kuşu.doğduğundan beri gece uykumuz yok kırkı çıksın dediler 4 aydan sonra dediler yok yok yok...gece 5te uyuyo oda zorla.varmı bizim gibi olan anne ve bebeler
var var biz variz
ne gece ne gunduz uyku yok
işin garip tarafı bizim bebek arabası buna uyumlu. Arabadan çıkarıp ona takıyoruz, ki artık eskisi gibi evde kullanamıyorum. Berfenur direk oto koltuğu alıcam demişsin, oturmayan çocuga ne koltugu güzelim?
nasıl oluşcak düzenleri..bu ara emmek istemiyo memeye benzeyen biberon emziği bile istemiyo ağlıyo.uyku yokk..ablamın 3 aylık kızı var doktor bay bay diye bitkisel bi uyku damlası vermiş kullanıyo ama ben kullanmaya cesaret edemedim
nasıl oluşcak düzenleri..bu ara emmek istemiyo memeye benzeyen biberon emziği bile istemiyo ağlıyo.uyku yokk..ablamın 3 aylık kızı var doktor bay bay diye bitkisel bi uyku damlası vermiş kullanıyo ama ben kullanmaya cesaret edemedim
off off uyumuyor bu çocuk tam gece kuşu.doğduğundan beri gece uykumuz yok kırkı çıksın dediler 4 aydan sonra dediler yok yok yok...gece 5te uyuyo oda zorla.varmı bizim gibi olan anne ve bebeler
her sabah umutla günaydıııııın kızım diyorum ama gece biterken ooooooh uyudu diyorum. ne yaman çelikşi anam
4 numaradayım ben de, ama adamlar ön tarafa emici bölümü doldurmuş, arka taraf naylon gibi. bizimki yatar pozisyonda yaparsa hepsi foşşş arkayabi de upuzun, bizimki nasıl beceriyor arka kısma denk getirmeyi bilmiyorum
Bizde varız eğer saat 1u gecirdiysek kesinlikle uyumuyor saatlerce ağlıyor şugaz mahfetti bizi
kızlar dün 4.ay kontrolumuz vardı oğlusum 20günde sadece 100gr almış neyseki ayına göre kilosu iyi bu aylarda böle kiloda durMALAr olabiliyomus boyumuz 4 cm uzamıs ama..diş cıkarma sendromuna giriyolarmış bu aylarda..çok takılmıyorum kilosuna fakat dün oğluma demir damlası verdi sağlık ocagı 9damla kullanmamız gerkiyomus fakat ben bugun 5damlasını verdim ve oğlum öğürerek cıkardı hepsini kesinlikle kabul etmedi haftaya özel dr a götürüp sorucam bu damlayı nette araştırdımda bi çok dr vermeyin demiş siz kullanıyomusunuz merak ettim..
ya bizim gaz sorunumuz yok ama yinede uyumuyo
Bize de demir damlası verdiler ama 6 damla kullanın dediler. Ben dün verdim ama sabaha doğru çok ıkındı sanırım kabız oldu, bugün vermeyeceğim, gün aşırı kullanmayı düşünüyorum. Ne kadar gerekli bilmiyorum sonuçta kansız mı değil mi bilmeden veriyorlar. Bizim doktor demir ilacı yerine isterseniz meyve suyunun içine pekmez koyup verebilirsiniz dedi.
Kızlar aşıdan geldik inşallah ateş yapmaz.Bu ay 300 gram almış bebeğim çok canım sıkıldı ayda 1250 alıyoduk buaydan sonra fazla kilo almadıklarını biliyorum ama 300 gr çok az değilmi.Acaba ek mama başlasammı.Birde kan damlası verdiler ben ilk oğlumda kullanmadım böyle bişey şimdiden ilaçlara bağımlı yapmak istemiyorum vücut kendi üretsinki öğrensin dimi ama.Hem kan sayımı çok iyi çıkmıştı 2 aylıkken.kullanmak istemiyorum siz ne düşünüyosunuz . :44:
Oh çok güzel pıtırcığının kollarını yerler :) benim oğlum genelde yüzükoyun uyuyor ama sırt üstü yattığında zaten hiç bir şekilde kollarını içine sokmam imkansız çünkü kafasının üstüne iki yana açarak uyuyo :)ama böyle uyuduğunda en fazla 1 saat uyuyup uyanıyor, derin uykusunu yüz üstü uyuyabiliyo. Birde ben sırt üstü yatırmaktan çok korkutorum bir dizi izliyoruz eşimle breaking bad diye orada uyuşturucu kullanan kadın (yan yatmazsa uyuşturucunun etkisinden kendini bebekler gibi döndüremezmiş) kusmuğunda boğuldu. Bende onu izlediğimden beri gece sırt üstü yatırmıyorum zaten bizimki nerdeyse 1 aylıktan beri yüzükoyun uyumak istiyor. Aslında yüzükoyun yatan bebeğin ağız kenarlarında karbondioksit gazı mı ne öyle bişey birikşyormuş buda sebepsiz bebek ölümüne neden olabiliyormuş. Hepsi korkutucu olduğu için bende her gece okuyup 7nas-7felak-7ayetel kürsi okuyup allaha emanet edip yatıyorum. Hepimizin bebişleri allaha emanet olaun sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah
Kızlar aşıdan geldik inşallah ateş yapmaz.Bu ay 300 gram almış bebeğim çok canım sıkıldı ayda 1250 alıyoduk buaydan sonra fazla kilo almadıklarını biliyorum ama 300 gr çok az değilmi.Acaba ek mama başlasammı.Birde kan damlası verdiler ben ilk oğlumda kullanmadım böyle bişey şimdiden ilaçlara bağımlı yapmak istemiyorum vücut kendi üretsinki öğrensin dimi ama.Hem kan sayımı çok iyi çıkmıştı 2 aylıkken.kullanmak istemiyorum siz ne düşünüyosunuz . :44:
biz daha 4 ay kontrolune gitmedik 17 ağustos doğumlu ama 3 ay kontrolünde 5 800 dü şimdi 6 yı geçmiştir ama çok da almadı yani az alıyo.. herkes 7 den 8 den bahsediyo biz daha 6 olduk diyoz( boyu da 62 cm çıkmıştı boya gidiyo heralde diye seviniyos işte... ama ben çok takmıyorum sağlıklı olsun alt sınırlara düşmesin de çok tombik olmasa da olur... seninki kaç kilo?
eee 3 - 3buçuk saatte verip de memedeki sütleri naapcaz sağıp dökmek israf oluyomuş gibi geliyo bazen yapıyom öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?