2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz daha 4 ay kontrolune gitmedik 17 ağustos doğumlu ama 3 ay kontrolünde 5 800 dü şimdi 6 yı geçmiştir ama çok da almadı yani az alıyo.. herkes 7 den 8 den bahsediyo biz daha 6 olduk diyoz ( boyu da 62 cm çıkmıştı boya gidiyo heralde diye seviniyos işte... ama ben çok takmıyorum sağlıklı olsun alt sınırlara düşmesin de çok tombik olmasa da olur... seninki kaç kilo?
eee 3 - 3buçuk saatte verip de memedeki sütleri naapcaz sağıp dökmek israf oluyomuş gibi geliyo bazen yapıyom öyle

canim ben de demir hapini vermeyi kestim
3 gun verdim bebeleri inanilmaz rahatsiz etti ben de kestim

var var biz variz
ne gece ne gunduz uyku yok

nasıl oluşcak düzenleri..bu ara emmek istemiyo memeye benzeyen biberon emziği bile istemiyo ağlıyo.uyku yokk..ablamın 3 aylık kızı var doktor bay bay diye bitkisel bi uyku damlası vermiş kullanıyo ama ben kullanmaya cesaret edemedim

işin garip tarafı bizim bebek arabası buna uyumlu. Arabadan çıkarıp ona takıyoruz, ki artık eskisi gibi evde kullanamıyorum. Berfenur direk oto koltuğu alıcam demişsin, oturmayan çocuga ne koltugu güzelim?

şimdi deil cnm zaten bi kaç ay sonra zaten soğuklarda pek çıkmıoruz dışarı

oyle birsey varmiymis ya denesek mi acaba :44:
hayir ben hasat durumdayim sen de oylesindir muhtemelen
zaten bu halimle bir faydam da dokunmuyor ki bebelere

5e kadar uyumuyor ama gunduz uykusu nasıl canım? gunduz ile geceyi mi duzene sokamadı acaba? 5te cok gec benim oglum gec uyuyor diyoruz en gec 1de cok nadir olarakta 2de uyur 7ye kadar falan yatar ama tabi gece emmeye kalkarak.

gündüz uykusuda en fazla bölüm bölüm uyusa 3 saat toplamda taa geceye kadar (
senaysen
senin 2 tane daha zor tabi...doktoruna bi sor önerirse kullan ama bazı doktorlar önermiyo bende sorucam doktoruma bakalım ne dicek

off off uyumuyor bu çocuk tam gece kuşu.doğduğundan beri gece uykumuz yok kırkı çıksın dediler 4 aydan sonra dediler yok yok yok...gece 5te uyuyo oda zorla.varmı bizim gibi olan anne ve bebeler

Bizde varız eğer saat 1u gecirdiysek kesinlikle uyumuyor saatlerce ağlıyor şugaz mahfetti bizi

Ben arka tarafı epey uzun bırakıyorum ve belini de sıkı yapıyorum. Gerçi bazen en uca kadar gidiyor

Bize de demir damlası verdiler ama 6 damla kullanın dediler. Ben dün verdim ama sabaha doğru çok ıkındı sanırım kabız oldu, bugün vermeyeceğim, gün aşırı kullanmayı düşünüyorum. Ne kadar gerekli bilmiyorum sonuçta kansız mı değil mi bilmeden veriyorlar. Bizim doktor demir ilacı yerine isterseniz meyve suyunun içine pekmez koyup verebilirsiniz dedi.

Kızlar aşıdan geldik inşallah ateş yapmaz.Bu ay 300 gram almış bebeğim çok canım sıkıldı ayda 1250 alıyoduk buaydan sonra fazla kilo almadıklarını biliyorum ama 300 gr çok az değilmi.Acaba ek mama başlasammı.Birde kan damlası verdiler ben ilk oğlumda kullanmadım böyle bişey şimdiden ilaçlara bağımlı yapmak istemiyorum vücut kendi üretsinki öğrensin dimi ama.Hem kan sayımı çok iyi çıkmıştı 2 aylıkken.kullanmak istemiyorum siz ne düşünüyosunuz . :44:

off off uyumuyor bu çocuk tam gece kuşu.doğduğundan beri gece uykumuz yok kırkı çıksın dediler 4 aydan sonra dediler yok yok yok...gece 5te uyuyo oda zorla.varmı bizim gibi olan anne ve bebeler

çok geç saatmiş canım yaa. çocuk huysuz da olur tabi. ışığı filan kapattın mı? bi de konuşuyo musun gece? bi de böyle dene, gece oyun yapmayı çok seviyo bazı bebeler, ve malesef de baya gidiyo bu halleri.

demir damlası eğer kansız değilse verilmemeli zaten bebeklere. hayret bişi yani. nasıl doktor bunlar anlamadım. büyük insanlara kafadan vitamin veriyolar mı da bebeklere veriyolar.

hayatım demir depoları azalmış olabilir 2 ayda, üstelik vücut demiri kendi üretemez. mecbur vericez eğer eksikse. bi kanına baktırmak lazım.

kıyamam ben onaaa :) filmin etkisinde kalmışın valla ama en iyisi o okuduğun sureler zaten canım allah hepimizin bebeklerini korusun varya en korktuğum şey o kusma olayı inşallah hiçbirimizin başına gelmez canım

inşallah hasta olmadan atlatır canım sıkma canını ya her ay bir olmazki doyuyosa verme bence ama doymuosa huysuzsa tabi ver ben pek emziremedim içimde kaldı bize hiç kan damlası vermediler nieki:44:

Bizim ki 6 500 ama 1 ayda 400 gr almış, doktor az dedi. Bizimkinin de boya gidiyor galiba ilk başta üzülmüştüm az kilo almış diye. Ama şimdi takılmıyorum önemli olan sağlıklı olması. Rahat emsin diye emzirmeden önce fazla sütü sağıyorum ve maalesef döküyorum, zaten sulu süt besleyici değeri yok, saklayacak kadar da fazla değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…