Bizim ki 6 500 ama 1 ayda 400 gr almış, doktor az dedi. Bizimkinin de boya gidiyor galiba ilk başta üzülmüştüm az kilo almış diye. Ama şimdi takılmıyorum önemli olan sağlıklı olması. Rahat emsin diye emzirmeden önce fazla sütü sağıyorum ve maalesef döküyorum, zaten sulu süt besleyici değeri yok, saklayacak kadar da fazla değil...
Dr umuz ek gidya baslayin demisti. Oncesinde ben bikac bisi yalatmistim ama sadece yalama. Bugun ilk armut suyunu ictik 5 cay kasigi ile baslayalim dedim ama ac oldugu icin yetmedi tabiki 9 cay kasigi icti sapur supur. Yogurt ve muhallebi de basla desi dr umuz ama daha disari cikip malzeme alamadik en kisa zmanda baslicam bakalim begenicekmi onlari
pepik senin bebiş kaç aylıktı?
2 agustos dogumlu 4 ayi bitti canim. Mama aliyor ek gidaya ondan erken basladik.
diş belirtilerinden ne kadr sonra bebişlerimiz diş çıkaracak acaba
eylem ablamın 3. ayda başladı 7. aya gırdıler hala dıs yok ortada:/
neeeee 4 ay dahamı biri beni vursun
hımm anladım canım,mama olunca erken gecılıyo dimi
benim yaramazın burnu tıkanıp duruyordu,tesadüf bulduğum bi burun açma aletini sizinle paylaşayım dedim,serum borusu gb borusu var bebeğimin burnuna biraz girdiriyorum hüüüüüüüppp diye tüm kuvet nefesimle çekiyorum:))Valla siz biliyosanız bilmem ben bilmiyodum şimdi dua ediyorum icad edene...
Anne sutu olunca su bile yok deniyor herkes ole mi yapiyo bilmem ama bizim mecbur erken baslandi. Hazir mama nekadar az yersek okadar iyi olur sanirim.:/))
gecen sene bu ay hamıleydım fakat habrım yoktu:)) ayın 18 ınde oğrenmğiştim hehehe. şimdi 5 aylık bebeğim var vayy bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?