2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim yaramazın burnu tıkanıp duruyordu,tesadüf bulduğum bi burun açma aletini sizinle paylaşayım dedim,serum borusu gb borusu var bebeğimin burnuna biraz girdiriyorum hüüüüüüüppp diye tüm kuvet nefesimle çekiyorum:))Valla siz biliyosanız bilmem ben bilmiyodum şimdi dua ediyorum icad edene...

Dr umuz ek gidya baslayin demisti. Oncesinde ben bikac bisi yalatmistim ama sadece yalama. Bugun ilk armut suyunu ictik 5 cay kasigi ile baslayalim dedim ama ac oldugu icin yetmedi tabiki 9 cay kasigi icti sapur supur. Yogurt ve muhallebi de basla desi dr umuz ama daha disari cikip malzeme alamadik en kisa zmanda baslicam bakalim begenicekmi onlari

evet kilosu az değilmiş sadece bu ay az almış .. çok şükür bi hastalıkları olmasın da... ben de öle yapayım bari biraz sağıp atayım zaten ek gıdaya geçince gıdasını ordan alcak suyu da memeden alıversin :))) belki bir4azcık da sütümüz azalabilir o zaman memişler de rahatlar...

pepik senin bebiş kaç aylıktı?

merhaba kızlar bizde dün aşı olduk aslında benim ipeğim 2 ağustos doğumlu ama ilkini geç yaptırınca bu da böyle biraz geç oldu. sağlık ocağından gelir gelmez yarım fitil koydum ateşi önlemek amacıyla çok şükür akşama kadar rahattı. akşam biraz ateşi yükseldi 37,5 buldu yine yarım fitil koydum bugün çok şükür rahatız ateşi falan yok. benim de bebeğim her ay 1 kilodan fazla alırdı ama bu ay 800 gr anca almış. boyu 64 cm, kilosuda 6700 olmuş. gerçi ben pek önemsemiyorum sağlıklı olsun da kilosu gayet iyi. bu arada arkadaşlar erkek ve kız bebeklerin hem kilo hemde boy oranları farklı zaten artı böyle şeyler birazda genetik bu yüzden kimsenin bebeğiyle kendi bebeğimi kıyaslamıyorum. ek gıda vermeye azar azar başladım muhallebi, meyve suyu yogurt ve sebze çorbaları her gün bir kaç çay kaşığı veriyorum. biraz daha iştahlı olsa çok iyi olacak ama o da inşallah zamanla yeni yeni alışıyor. bizim maşallah uyku sorunumuz hiç yok uykuları çok düzenli, gaz sorunumzda bitti:nazar bu arada kızım aslan burcu oldugu içinmidir bilmem yükselende yay acayip oyuncu işini çok iyi bilyor sizinkilerdemi böyle kızlar çok uyanık çok numaracı

Bugun itibari ile artik eminimki bu cocuj beni parmaginda oynatiyor. El kadar bebe numaradan agliyor istedigini yapincaya kadar. Dun gecede uyutmaya cslisirken once aglama numarasi olmadi pesine gulme olmadi pesine konusma hangisine tepki vercegini olcuyor resmen. Simdiden her istedigi olsun istiyor

evet güzel bir icat. ben onu kullanmadan birkaç dakika önce burun solüsyonu damlatıyorum daha rahat çekiliyor..

selam güzel anneler ve kuzuları çoğunuz 4.ay aşısına gitmiş bizimki haftaya okuduklarıma göre pek sıkıntı olmuyormuş...saç dökülmesi bizdede var ablamla konuştum 3 çocuk sahibi yenisi çıkacak dökülür dedi sorun yok biraz kel biraz saçlıyız :) ben mamayla besliyorum süt yok ek gıda versemmi gerçi herşeyi yalatıyorum muz,elma,balık,reçel,turşu vsss dr sorucam suyu hergün mama öncesi mutlaka veriyorum dr demişti zaten idrar yolu enf.olduğundan ötürü bol bol ver dedi...uyku düzenimiz bozuldu gece emzik düşüyo biz veriyoruz sadece bunun için 10 kere falan kalkıyoruz...arkadaşım hamak getirecek uykusu düzelir geceyi gündüzü daha çabuk kavrar dedi rahat edermişim bakıcaz inşallah sallama konusunda kafam iyice karıştı ama bizimki sallanmaya alıştı ayakta salla salla dur sesi çıkmıyor ama ayakları hissetmiyosun bi süre sonra hadi hayırlısı ....bebegini oturtan varmı kalkmayı pek seviyor?

gecen sene bu ay hamıleydım fakat habrım yoktu:)) ayın 18 ınde oğrenmğiştim hehehe. şimdi 5 aylık bebeğim var vayy bee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…