Ewde hic bisi yapamamaktan sıkıldim ne yemek ne bulasik camasir utu temizlik hic bisii yapamiyorum ben. Afedersiniz ewi ... Goturuyor artik bugun yarisini zor supurdum oglum sagolsun numaradan ciyak ciyak sesi kisilana kadar agliyor egerki uyursa cit sesine uyaniyor. Cok bunaliyorum bu durumdan
canım aynen bende ev hep pis gibi geliyo mutsuz oluyorum demekki bi ben değilmişim ev işi yapamayan camları falan hiç saymıyorum zaten
canım aynen bende ev hep pis gibi geliyo mutsuz oluyorum demekki bi ben değilmişim ev işi yapamayan camları falan hiç saymıyorum zaten
ayyy ben bugun bır iş yaptık bir iş yaptım nasıl ıstahım varmıs bende sastım...yemekler tatlılar o biçim...sırada cam sılme ve mutfak dolapları var heyecanşla beklıyorum
ev işi yapmayı ozleyecegım hıc aklıma gelmezdi
ayyy ben bugun bır iş yaptık bir iş yaptım nasıl ıstahım varmıs bende sastım...yemekler tatlılar o biçim...sırada cam sılme ve mutfak dolapları var heyecanşla beklıyorum
ev işi yapmayı ozleyecegım hıc aklıma gelmezdi
Haa haaa ben camlara kadar hic dudunemiyorum bile. Supurmeyi anca yapiyorum silemiyorum bile. Ben ewi temizliyim derken yeniden pisleniyor
Ay masallahh sana. Bebe noldu o sirada uyudumu yoksaaa
ohh ne güzel
bebişi naptın kız kim baktı
ay bu seksenler dızısıne bayılıyorum yaaaa oglus uyudu gıdıp cayımı alıyım bıraz guleyım yaaa...reklamlardada burda riv riv riv riv yaparız
ay bu seksenler dızısıne bayılıyorum yaaaa oglus uyudu gıdıp cayımı alıyım bıraz guleyım yaaa...reklamlardada burda riv riv riv riv yaparız
Bahçelievlerde canım. Sen?
siz bebişleri oyalamak için neler yapıyorsunuz?yada rahatça durdukları bişeyler varmı,salıncak filan gibi?valla almaya razıyım yeterki şu çocuk biraz rahatlasın.bi yerimi ağrıyor diyeceğim, öyle bişey yok.karnımı doymuyor dicem çok güzel yemesi(nazar değmesin).valla şaşırdım!tavsiyelerinize ihtiyacım var
bu büyüme ataklarıda çok oluyo bu bücürlerin ha?insanın elini ayağına dolaştırıyorlarCanım büyüme atağı olabilir bizimki de böyleydi 3 hafta kadar sürdü düzeldi şimdi sabret telaş yapma bence.
kızlar ben çıldırmak üzereyim ya;benim kuzu hiç durmuyor.önceden kucakla avunuyordu artık onuda istemiyor..kafayı yiyeceğim yatmak istemiyo kalkmak istemiyo kucak istemiyo.sırf bunalmıştır belki diye gittim salıncak aldım,oyun halısı aldım onlardada durmuyo.napıcamı şaşırdım.yatağa bırakıyorum sadece 1 dakika durursa duruyo sonra basıyo yaygarayı.gündüz uykularımız zaten kuş uykusu.hiçbişey yapamıyorum 2 haftadır böyle.bi akıl verin nolur.ne yapayım bu çocuğu nasıl oyalayayım.herşeyden hemen sıkılıyor.off ya!büyük oğlum böyle değildi.bu böyle olunca tecrübesiz anneler gibi oldum
siz bebişleri oyalamak için neler yapıyorsunuz?yada rahatça durdukları bişeyler varmı,salıncak filan gibi?valla almaya razıyım yeterki şu çocuk biraz rahatlasın.bi yerimi ağrıyor diyeceğim, öyle bişey yok.karnımı doymuyor dicem çok güzel yemesi(nazar değmesin).valla şaşırdım!tavsiyelerinize ihtiyacım var
bende uyuyuncaizleyebılıyorum canım 9dan sonra uyuyor allah bozmasın da.ama yemek saatını cay saatlerını hıc kacırmazBende izliyim dedim ama benimki sagolsun yemek yedirmez tv izletmez
aynen yaa trt nin dizilerine bayılıyoruz böyle bitmesin, avrupa avrupa , seksenler... bebişi uyuttuk biz de portakal suyu sıktık cipsle götürdük arada uyandı emzirdim gene uyudu :)) maşallah
Kızım diş çıkarma hazırlığında olduğu için çok fazla salya akıtıyor. Çenesinin altı kıpkırmızı oldu. Önlğünü sürekli değiştiriyorum ve siliyorum, kuru kalmasına dikkat ediyorum ama kızarıklık geçmiyor bir türlü. Üstü de kabuklu gibi oldu, mantar olunca olur ya öyle gibiBepanten sürdüm ama pek işe yaramadı. Başka önerisi olan varmı?
ay buarada solemeden edemıycem favorım ergun plak ve komser rızacok sekerler
yakında doksanları cekecekmıs bırol guven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?