2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım aynen bende ev hep pis gibi geliyo mutsuz oluyorum demekki bi ben değilmişim ev işi yapamayan camları falan hiç saymıyorum zaten

canım aynen bende ev hep pis gibi geliyo mutsuz oluyorum demekki bi ben değilmişim ev işi yapamayan camları falan hiç saymıyorum zaten

ayyy ben bugun bır iş yaptık bir iş yaptım nasıl ıstahım varmıs bende sastım...yemekler tatlılar o biçim...sırada cam sılme ve mutfak dolapları var heyecanşla beklıyorum
ev işi yapmayı ozleyecegım hıc aklıma gelmezdi

Haa haaa ben camlara kadar hic dudunemiyorum bile. Supurmeyi anca yapiyorum silemiyorum bile. Ben ewi temizliyim derken yeniden pisleniyor

Ay masallahh sana. Bebe noldu o sirada uyudumu yoksaaa

ohh ne güzel
bebişi naptın kız kim baktı

Ay masallahh sana. Bebe noldu o sirada uyudumu yoksaaa

ohh ne güzel
bebişi naptın kız kim baktı

canım yenı favorımız bebek arabasıkanepede yatınca kucak ıstıyo arabaya koyunca susuyor ıkı gezdırıyorum evın ıcınde sonra mutfaga gıdıyoruz ben hem konusuyorum sarkı soyluyorum bıryandanda bulasık yemek...sonra antrede bırakıyorum bır odayı supuyorum yıne ıkı turluyoruz evde tekrar ev ısı
sımdılık bu numarayı yıyo bakalım sıkılana kadar kullanacagım bu taktıgı.yalnız kendını atıyo kayıyo ucuna kadar bende emnıyet kemerını takıyorum evın ıcınde hayret bişiy:44:

ay bu seksenler dızısıne bayılıyorum yaaaa oglus uyudu gıdıp cayımı alıyım bıraz guleyım yaaa...reklamlardada burda riv riv riv riv yaparız

Kızım diş çıkarma hazırlığında olduğu için çok fazla salya akıtıyor. Çenesinin altı kıpkırmızı oldu. Önlğünü sürekli değiştiriyorum ve siliyorum, kuru kalmasına dikkat ediyorum ama kızarıklık geçmiyor bir türlü. Üstü de kabuklu gibi oldu, mantar olunca olur ya öyle gibi Bepanten sürdüm ama pek işe yaramadı. Başka önerisi olan varmı?

ay bu seksenler dızısıne bayılıyorum yaaaa oglus uyudu gıdıp cayımı alıyım bıraz guleyım yaaa...reklamlardada burda riv riv riv riv yaparız

aynen yaa trt nin dizilerine bayılıyoruz böyle bitmesin, avrupa avrupa , seksenler... bebişi uyuttuk biz de portakal suyu sıktık cipsle götürdük arada uyandı emzirdim gene uyudu :)) maşallah

kızlar ben çıldırmak üzereyim ya;benim kuzu hiç durmuyor.önceden kucakla avunuyordu artık onuda istemiyor..kafayı yiyeceğim yatmak istemiyo kalkmak istemiyo kucak istemiyo.sırf bunalmıştır belki diye gittim salıncak aldım,oyun halısı aldım onlardada durmuyo.napıcamı şaşırdım.yatağa bırakıyorum sadece 1 dakika durursa duruyo sonra basıyo yaygarayı.gündüz uykularımız zaten kuş uykusu.hiçbişey yapamıyorum 2 haftadır böyle.bi akıl verin nolur.ne yapayım bu çocuğu nasıl oyalayayım.herşeyden hemen sıkılıyor.off ya!büyük oğlum böyle değildi.bu böyle olunca tecrübesiz anneler gibi oldum

siz bebişleri oyalamak için neler yapıyorsunuz?yada rahatça durdukları bişeyler varmı,salıncak filan gibi?valla almaya razıyım yeterki şu çocuk biraz rahatlasın.bi yerimi ağrıyor diyeceğim, öyle bişey yok.karnımı doymuyor dicem çok güzel yemesi(nazar değmesin).valla şaşırdım!tavsiyelerinize ihtiyacım var

Bahçelievlerde canım. Sen?

Canım büyüme atağı olabilir bizimki de böyleydi 3 hafta kadar sürdü düzeldi şimdi sabret telaş yapma bence.

Canim allah sabir versin sana bana herkese. Bugun bende aksam saati 2 saate yakin her istedigini yaptim 10 dk sonra sıkıldi ve bagir cagir agliyor. Oyun kucak hersey ama yok keyfini yapsmadim bi turlu. Noluyor ankamadim bende. Bide bagirarak aglamayi ogrendiya tam evlere senlik bisisi var saniyorsun ama yok. Gecer insallah. Yoksa sakatlanacam nerdeyse 9 kilo tasi tasi nereye kadar

Bende izliyim dedim ama benimki sagolsun yemek yedirmez tv izletmez
bende uyuyuncaizleyebılıyorum canım 9dan sonra uyuyor allah bozmasın da.ama yemek saatını cay saatlerını hıc kacırmaz
aynen yaa trt nin dizilerine bayılıyoruz böyle bitmesin, avrupa avrupa , seksenler... bebişi uyuttuk biz de portakal suyu sıktık cipsle götürdük arada uyandı emzirdim gene uyudu :)) maşallah

ya ewet hepsı cok kalıtelı seksenlerı gecen yıl farketmemıstım bu yıl kesfettım.avrupa avrupa supermıs gunduz tekrarını ızlerken bayıldım onada.afıyet olsun sızede bebişimede tatlı ruyalar

ay buarada solemeden edemıycem favorım ergun plak ve komser rızacok sekerler
yakında doksanları cekecekmıs bırol guven

Canım aynı durumdayız akşamları çok kizariyor sabah uyandığında bişey yok izleri var sadece ben sebamed ile akşamları yüzünü yıkamaya calisiyorum gündüzleri de mendille silip kuru tutmaya calisiyorum ama sipa oyle bir puskurtuyor ki resmen suratımıza tükürüyor :))

ay buarada solemeden edemıycem favorım ergun plak ve komser rızacok sekerler
yakında doksanları cekecekmıs bırol guven

evet o daha çok bize hitap eder 80 lerin sonunda doğduğumuz için azıcık uzak geliyo :) evet ergun plağın gömleklerine hastayım :) komser rıza çocuklar duymasında bayıyodu ama burda güzel usturuplu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…