2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biliyorum ama gene genede insan üzülüyor daha doğrusu ben kendime hastalığım zamanında doktorumu neden iyi seçmedim diye kızıyorum çünkü benim durumumda olupta bebeğine sut veren anneler olmuş onları duyunca çok kızıyorum kendime ben doktoruma o kadar soyledğim halde ağır ilaç kullandı tedavimde ben bunu ameliyat olduğum hastahanede ogrendim

tamm bı fırsatta ızleyeyım merak ettım sımdı.
evet o daha çok bize hitap eder 80 lerin sonunda doğduğumuz için azıcık uzak geliyo :) evet ergun plağın gömleklerine hastayım :) komser rıza çocuklar duymasında bayıyodu ama burda güzel usturuplu :))

cocuklar duymasını takıp etmedım ama karakterlerı bılıyorum komser rızayı hıc hatırlmaıyorum

Günaydın herkese,,
Bıktık artık şu gazdan yahu.O kadar çok dikkat etmeme rağmen anlamadım gitti.Bir gece iyi bebişim bir gece gazlı.Yine gazlı bir gece geçirdik.Kıvrım kıvrım kıvrandı oğluşum.Bir çare bulamadık gitti yahu..Ne zaman bitecek bu ıstırappp

bu aralar herkesin bebeği aynı galiba..şu büyüme atağı denen durum olur en fazla bir hafta sürerdi..şimdi 2 haftayı geçen bir huzursuzluk var..oğlum 4,5 aylık oldu..10.08 doğumlu..son iki haftadır gündüz uyku yok..tam düzeldi diyorum 1 gün sonra gene aynı..ufacık bebek bunlar ya ..bebek dediğin uyur demi..hatta gece uyurdu..bir ara 2 saatte bir uyanmaya başladı..şimdi yavaş yavaş düzene giriyor inşallah...

gunaydin sekerler uykusuz her gece ve gunduz diyee sarki soyluyoruz yine buralar

canim ben asagidaki linkteki salincagi kullaniyorum cok da seviyorlar titrestiriyor kendi kendine sallaniyor sonra muzik caliyor ustune de cingirakli oyuncaklari asiyorum
Graco Swing N Bounce Salıncak My Friend - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

ek gidaya basladigimizdan beri (yani yaklasik 1 aydir) su veriyorum ben canim zaten kendileri de istemeye basliyor bir sure sonra
günayydınlaaarrr su veriyormusunuz bebişlere?yada nezaman başlamalı su içirmeye?

Gunaydin... Bebisler nasillar?
Kasikmamasi demissiniz kizlar bende yediremiyorum benim sipama dun bayaa bi aradan sonra tekrar yaptim bukez muz koydum icine 2 tatli kasigi mama kucucuk bi parca muzla yarisini zorlayarak suyla kandirarak yedi.
evet canım o bağırarak çığlık atarak ağlamalar yokmu!bazende ağlamıyor ama çığlık atıyor..bende fıtık olurum diyordum ama bizimki sizinkinden az eksikmiş,7500 gram seninki kaç aylık?

Canim 4 bucuk artik 5 olmak uzere. 2 agustos dogumlu

canim kasik mamasi yerine kendin birseyler hazirlayabilirsin benimkiler oyle yiyor
yogurtlu corba tarhana mesela
dun patates puresi (devam sutuyle yapilmis) bir de birseyi farkettim ne yaparsam yapayim tadina baktigimda bana guzel gelmiyorsa sipalar da yemiyor

doktorum 6 aydan sonra ek gıdaya başla dediysede ben dinlemeyerrek yavaş yavaş başladım..elma suyunu sevdi..birde milupanın organik sütlacını sevdi..
bu benim ikinci çocuğum.ilkinde doktoru dinleyip sadece anne sütü vermiştim..ama sonra çektiğim işkence..hiç birşey yemeyen bir çocuğa dönüştü.doktorumuzu seviyorum ama üzgünüm bunda onu dinlemeyeceğim.en iyi stil annelerimizin stili.nasıl herşeyden tattırırlardı bebeklere..tabi fazla abartmamak lazım..

ben de geçen gun mılupanın prınçlı sutlu muhallebısını aldım..
bıberenla verebılırmıyım.. aç oldugu zaman kaşığı pek ıstemıyo

Verebilirsin canim zaten üzerinde biberon icin ölçüsü var sıvıda hazirlanabiliyor
Bende baslarda sıvı verdim artık büyüdük diye herseyi kasıkla veriyorum koyu kivamli olunca daha rahat yiyor hatta meyveleri çatalla ezip vermeye başladım..bunların üstüne mutlaka su veriyorum ben..
Demek mamayı az yeme hemen herkeste varmis bende bu kiz beni az emmeye başladı diye düşünüp duruyordum..hesabıma göre 500-750 cc arası emıyor günlük..çünkü tek göğüsten sagdigim zaman 70-100 cc arası çıkıyordu iki gogus emıyor bazen 5 bazen 8-9 defa emıyor ama ikinci göğüsü tam bitirmiyor..oyle olunca bende diger emzirmede son emdigi göğüsten başlıyorum..
Donem donem huy değiştiriyor bu bebeler bize talim ettiriyorlar valla..3 yasına kadarda böyle gidecek anlaşılan bu defada ikinciyi yaparım ben tam rahata kavusmusken basıma bit çorap daha örerim :))

canım zaten hiç emmedi hep sagıp verdım..
işe başlayınca iş yedınde sut sagmaya yer yok.. gıderek kesıldı..

bende kesilmesin diye işyerinde 2 saate bir elle sagıyorum az cıkıyor 50cc her sagdıgımda ama 150cc eve goturup ertesi gun için anneme veriyorum.mamaya başlamadan 1 aydır boyle idare ediyorum bakalım nekadar dayanacam

canımm saol biberon olcusunu gormedım ben .. sadece arzuya gore bıraz sıvılaştırabılırısnız yazıyo arkadaşım bıobern la verme topak topak olur dedi..ama denıycem akşam

canim niye elle sagiyorsun ? sagma makinesi kullanmiyorsun ?
bende kesilmesin diye işyerinde 2 saate bir elle sagıyorum az cıkıyor 50cc her sagdıgımda ama 150cc eve goturup ertesi gun için anneme veriyorum.mamaya başlamadan 1 aydır boyle idare ediyorum bakalım nekadar dayanacam

canımm saol biberon olcusunu gormedım ben .. sadece arzuya gore bıraz sıvılaştırabılırısnız yazıyo arkadaşım bıobern la verme topak topak olur dedi..ama denıycem akşam

Canim kutusunu attım ama hafızamda kaldığı kadar şöyleydi
140 ml suya 2,5-3 yemek kasigi idi sanırım bugun alacam alınca yazarım yine
Suyu onceden kaynatip ilitmak gerekiyor üzerine 2 yemek kasigi koy başlangıç olarak tadına alışması acısından iyice calkala biberonu hic topaklanma olmuyor zaten kasik mamaları pişirilmiyor diger mamalar gibi hazırlıyorsun sadece biraz daha fazla karıştırmak gerekiyor o kadar..İns afiyetle yer bebisin..

canımm yazz.. ben çok sık gıremıyorum iş yerınde ama okuyorum...

:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…