evet canım o bağırarak çığlık atarak ağlamalar yokmu!bazende ağlamıyor ama çığlık atıyor..bende fıtık olurum diyordum ama bizimki sizinkinden az eksikmiş,7500 gram seninki kaç aylık?Canim allah sabir versin sana bana herkese. Bugun bende aksam saati 2 saate yakin her istedigini yaptim 10 dk sonra sıkıldi ve bagir cagir agliyor. Oyun kucak hersey ama yok keyfini yapsmadim bi turlu. Noluyor ankamadim bende. Bide bagirarak aglamayi ogrendiya tam evlere senlik bisisi var saniyorsun ama yok. Gecer insallah. Yoksa sakatlanacam nerdeyse 9 kilo tasi tasi nereye kadar
kızlar ben çıldırmak üzereyim ya;benim kuzu hiç durmuyor.önceden kucakla avunuyordu artık onuda istemiyor..kafayı yiyeceğim yatmak istemiyo kalkmak istemiyo kucak istemiyo.sırf bunalmıştır belki diye gittim salıncak aldım,oyun halısı aldım onlardada durmuyo.napıcamı şaşırdım.yatağa bırakıyorum sadece 1 dakika durursa duruyo sonra basıyo yaygarayı.gündüz uykularımız zaten kuş uykusu.hiçbişey yapamıyorum 2 haftadır böyle.bi akıl verin nolur.ne yapayım bu çocuğu nasıl oyalayayım.herşeyden hemen sıkılıyor.off ya!büyük oğlum böyle değildi.bu böyle olunca tecrübesiz anneler gibi oldum
2 hafta önce filan bizde aynı durumdaydık.mamayı yemiyordu.ama telaş etme.2-3 günde geçiyor o yememe durumu.bu arada 4 ayı geçmişsiniz kaşık mamalarına başladınmı?sanki beni tarif ettin canım şaşırdım 3 gündür ne yapıcam bilmiyorum ben gercekten tecrübesiz annelerdenım
bide benim kızım gün 450 cc mama yedi çok az gibime geldi ateşi felan yok ama yemiyor mamaları ne yapmalıyım
2 hafta önce filan bizde aynı durumdaydık.mamayı yemiyordu.ama telaş etme.2-3 günde geçiyor o yememe durumu.bu arada 4 ayı geçmişsiniz kaşık mamalarına başladınmı?
sanki beni tarif ettin canım şaşırdım 3 gündür ne yapıcam bilmiyorum ben gercekten tecrübesiz annelerdenım
bide benim kızım gün 450 cc mama yedi çok az gibime geldi ateşi felan yok ama yemiyor mamaları ne yapmalıyım
evet canım biraz az ama 1 hafta önce falan benimki o kadar bile yemedi 8 saat ne demeko kadar süre yemedi neşeside iyiydi ama düzeldi şimdi cuk cuk yiyomerak etme demekki arada canları istemiyo çoğu zamn bizede olmuyomu
inş düzelir canım en kısa zamanda zaten kilosu az çoktu 1 günde sanki
kaşık mamalarının üstünde 5 tepeleme kaşık diyorya ben 1 kaşık yapıyorum azıcık bişey bide epey sulu hazırlıyorummaksadım kaşığa alıştırmak.yoksa çok zor olur kaşığa geçiş.2 günde 1 filan mama yemeden önce veriyorum onu sonra mama yiyiyor. elma ve havuç suyuda veriyordum ama artık yavaş yavaş elma ve havuç püresine geçtik.çokta seviyor.mesela bir küçük elmanın çeyreği gibihayır daha başlamadım doktorumuz başlama dedi burda ki arkadaşlara sordum onlarda başlama deyince biraz daha bekleyeyim dedi siz başladınız mı
inanaırmısın canım 2 gün az yedi benim kızda hemen çöktü gbi oldu merak etme geçicidir bebekler hemen toparlanıveriyo kaç aylık seninki
kaşık mamalarının üstünde 5 tepeleme kaşık diyorya ben 1 kaşık yapıyorum azıcık bişey bide epey sulu hazırlıyorummaksadım kaşığa alıştırmak.yoksa çok zor olur kaşığa geçiş.2 günde 1 filan mama yemeden önce veriyorum onu sonra mama yiyiyor. elma ve havuç suyuda veriyordum ama artık yavaş yavaş elma ve havuç püresine geçtik.çokta seviyor.mesela bir küçük elmanın çeyreği gibi
evet yani artık sadece mama.1 aydır anne sütü almıyor.öncedende anne sütü+mama gidiyorduk.ama anne sütü azalınca almamaya başladı.1 aydır çok olaylar oldu.kayınpederimi kaybettik hemde ani bir şekilde çok etkilendim çok üzüldüm sanırım oda sütüme yaramadı.neyse napalım sağlık olsun.bebeğim sağlıklı ya gerisi boş.ya hazır mamalar olmasaydı napacaktık.eskiden anne sütü lmayınca inek sütü verilirmiş.en azından onu vermiyoruz bari4 ay 3 günlük canım sen anne sütü veriyor musun yoksa sadece mama mı
bende yarın vereyim o zaman az az mama yemiyor vitamin alsın anne sütüde almadı kuzucum sizinkide sadece mama mı alıyor
evet yani artık sadece mama.1 aydır anne sütü almıyor.öncedende anne sütü+mama gidiyorduk.ama anne sütü azalınca almamaya başladı.1 aydır çok olaylar oldu.kayınpederimi kaybettik hemde ani bir şekilde çok etkilendim çok üzüldüm sanırım oda sütüme yaramadı.neyse napalım sağlık olsun.bebeğim sağlıklı ya gerisi boş.ya hazır mamalar olmasaydı napacaktık.eskiden anne sütü lmayınca inek sütü verilirmiş.en azından onu vermiyoruz bari
4 saatte bir 150 cc.bazen hepsini içiyor bazen birazını bırakıyor.bazende bitince bile daha isterim der gibi aranıyor.ama geceleri mesela 11 de içip yattı diyelim 6 saat sonra filan uyanıyor.yani geceleri pek 4 saatte bir değil.uykuya yenik düşüyor anlayacağın.canım ben önce sma verdim kabız yaptı,sonra aptamil verdim oda aynı yaramadı kabızdı hep.şimdi bebelac kullanıyorum ve çok memnunum.çünkü hazmı kolay sankioğluşum hergün kakasını yapıyo rahatça.başının saolsun canım çok üzüldüm günde kaç cc mama veriyorsun bde hangi mamayı kullanıyorsun çok soru sordum kusura bakma tecrübesiz olunca
4 ay 3 günlük canım sen anne sütü veriyor musun yoksa sadece mama mı
bende yarın vereyim o zaman az az mama yemiyor vitamin alsın anne sütüde almadı kuzucum sizinkide sadece mama mı alıyor
yok canım keşke olsa ama sadece mama veriyorum bebelac memnunum gaz yapmıyo yarıyo maşallah benimki 3 saatte bir 120 mlbazen daha az veye daha çokolabiliyo canım
Pek bir cahil gördüm kendimisagol canım
olur mu oyle sey canım sen tecrübeli annelerimizdensin dAHA SİZLERDEN ÖGRENECEĞİMİZ ÇOK SEY VAR BEN ÇOK YAZI OKUYORUMDA BU EK GIDA HAKKINDA ORDAN BİLİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?