2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah Allah canim ya hangi makine seninki elektrikli degil mi ? cunku daha fazla cikmasi lazim :44::44: ya da sen cok iyi sagiyorsun artik
makinayla yarım saat sagmasına ragmen 50cc cıkmıyor canım 2 haftadır falan elle sagıyorum internetten arastırdım tekniğini falan napim

Kârı yok zararı çok eşim bana sonunda grip bulaştırdı :)
Gece 1saat uyuyamadım toplamda, halbuki ben kolay kolay hastalık kapmazdım :44:
Heryerim ağrıyor, ağrımayan biryerim yok galiba, güzel oğlumda kucak istiyor hep.Birde sabah sabah 1saat elektrik gitti ev buz gibi oldu şimdi bu eksik kalmasın :)
İnşallah tırtıl oğluma bulaşmadan atlatırım, tek tesellim eşimden direkt ona değil bana geçti.Böyle belki sütten geçen antikorlar korur onu diye umut ediyorum.

Allah Allah canim ya hangi makine seninki elektrikli degil mi ? cunku daha fazla cikmasi lazim :44::44: ya da sen cok iyi sagiyorsun artik

medela.canım izindeyken 100cc cıktıgını bilirim tek gogusten amaa 45 dakıka oturur sagardım.işyerinde enn fazla 15 dakıka sagabiliyorum tek sebebi bu aslında.

ah canim ya gecmis olsun bu babalari toptan dovelimmm
parol ic istersen en azindan biraz destek olur sana
pasaya birsey olmaz merak etme sen

anladim canim daha fazla cektirmeyi dene istersen daha kisa surede daha fazla cikiyor o zaman

medela.canım izindeyken 100cc cıktıgını bilirim tek gogusten amaa 45 dakıka oturur sagardım.işyerinde enn fazla 15 dakıka sagabiliyorum tek sebebi bu aslında.

anladim canim daha fazla cektirmeyi dene istersen daha kisa surede daha fazla cikiyor o zaman

max derecede çalıştırıyorum 15 dakıkadaa 50cc cıkıyor biliyorum daha devam etsem sut gelir ama ofis ortamında bir arkadas dogum izninde 2 çalışanız nasıl uzun zaman sutle ugrasabilirimki elle sagıyorum 50cc cıkıyor daha kısa surede cozumu boyle buldum annelik zor sey

biz 3 haftadır huysuzuz, uyumuyoruz ve emmiyoruz, işallah geçer artık, sıkıldım ya

herkes aynı durumda demek

ben yemek yapınca bi seviniyolar ki anlatamam. temizlik vs haftasonunda, babaya teslim edip yapıyorum. ama zorla yani, hiç canım istemiyo, ne güzel sizde bi heves var en azından. canım hiçbişii yapmak istemiyo ya, evde dur dur depresyona girecem

Ne içtin yaaa yasak değil mi ilaç ? Benim de akşamları bir tutuyo başağrısı,tam işten eve gidip yavrumla ilgilenicem,çatlıyo resmen
hayatım benim migrenim var ya, dayanamıyorum. uyuyorum ağrıdan uyandırıyo. gece bile ilaç içtim, ama geçmiyooooo parol kullanıyorum ben, o da kesmiyo ama, en azından biraz hafifliyo. bi aprol içsem zımba olurdum yaaaa, neyse. dayancam artık emme bitene kadar böle.

ay çok geçmiş olsun. e yoruluyosun tabi, direnç düşüyo normal. işallah bebeğe bulaşmaz canım. bol su iç.

Cok gecmis olsun canim inşallah geçmez minnosuna..bol bol bitki cayı icersen kolay atlatirsin bebisede bol sut olur sütun korur hastalıktan Allah'ın izni ile inşallah...
Babalar hep aynı canim ya bazen sevdiresim bile gelmiyor kızı valla ver kızımı diyesim geliyor :)) ne kötüyum dimi :))
Benimkide uyuyan bebeği uyandırır ağlasa susturamaz ben aksama kadar ev cocuk mekik dokurum gelir hazır yemek utulu gömlek ister kendi iki dk cocuğu oyalamaz bide demezmi aksama kadar ne yaptinki diye @ gelde cildirma

Son düzenleme:
Haa bide Kv mevzusu var gecende gelmiş bı gun kalıp gitcek ama karışmasdigi bir cinsel hayatımız kaldı
Esime dedim iyiki yakın değiliz yoksa papaz olurduk kesin
Cocuğun tırnağını kescem kestirmiyor deli kadin ya ben bes cocuk büyüttüm hic kesmedim kendiligine kırılır diyor bide burnunu temizliyorum aspiratorle sut damlat diye tutturuyor cocuk olmuş 6 aylik akıntı degilki burnu tikali onu temizliyorum onada karışıyor
En son dellendim dedimki bu cocuk kuvezden çıktı fare yavrusu gibiydi onu bu hale tek basıma ben getirdim ne zaman ne ihtiyacı var ben biliyorum Allah'a şükür cogundanda iyi bakıyorum sen düşünme bizi dedim :))

Her uyandırmadan once uyarıyorum bak uyandırırsan gidip kendimi salona kilitlerim kalırsın başbaşa ozaman anlarsın diye ama uyandırıyor hadi ben yatıyorum diyor anında uykuya geçiyor nasıl oluyorsa o :)
Oyuncak bebek sanıyorlar bunları, canları isteyince oynayıp bir köşeye koyacaklar duracak :)
Sakınınca oğluyla arasına giriyorum diye küsüyor, sevdirmiyormuşum. Ee uyanıkken 2dk oynuyorsun sonra al annesi seni istiyor acıkmış kesin diyorsun( ki acıktıgı vakit falan değil), ozaman doya doya vakit gecirsene işte :)

Kayınvalideyede iyi demişsin, birşey demezsen hiç susmak istemiyorlar,sınır tanımıyorlar :)

haha bende birşey anlatayım işe baslamak istiyorum ama kim bakacak dedim geçen aksam eşimde annem bakar dedi bende allah gostermesin dedim bırkmam kızımı annene eşimde ne olmus benide o buyuttu dedi bende işte o yuzden bırakmam zaten senin gibi 1 tane daha bu dunyaya fazla gelir dedim çok kızdı ama bişey diyemedi

2. ve 3. ayımızı hatırladım ve irkildim ,çok zordu yaaaa,akşama kadar kahvaltı edemiyodum,kardeşim gelip temizlik yapıyodu,eşim de işten gelince yapıyodu bişeyler ,kabus aylarımdı resmen
akıllı bıdıklarrrr,sadece popoda değil sensörler,midede de var

Sütten geçmiyo korkma,ben de geçen ay çok ağır grip oldum ,geçmedi.Ama emzirirken yüzüne falan solumamaya çalış,ben trip atarak emzirmiştim,kafamı çevirerek

Allah kocamı başımdan eksik etmesin o zaman yaaaa,sizin kocaları okudukça benimki evliya mı ne diyorum Benden daha hassas valla çocuk konusunda , o varken çok rahatım ,emzirme dışında herşeyiyle ilgilenir sağolsun,biraz daha hırs yapsa süt de çıkarır memelerden ama işten güçten fırsatı olmuyo

Ağzına sağlık şekerim iyi demişsin , benimki de ilk zamanlar biraz yeltendi ; ben bilirim tecrübeliyim gibisinden ,ben de " ilk büyütürken sende de tecrübe yoktu değil mi,büyüdü bi şekilde,ben de büyütürüm" dedim ,konu kapandı

geçmiş olsun kız dikkat kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…