haha bende birşey anlatayım işe baslamak istiyorum ama kim bakacak dedim geçen aksam eşimde annem bakar dedi bende allah gostermesin dedim bırkmam kızımı annene eşimde ne olmus benide o buyuttu dedi bende işte o yuzden bırakmam zaten senin gibi 1 tane daha bu dunyaya fazla gelir dedim çok kızdı ama bişey diyemedi
biz geldiiik...
şunda ki ciddiyete bakın ne düşünüyordu acaba? :)
Eki Görüntüle 588351
bu da oyun oynarken :)
Eki Görüntüle 588352
Hep de aynı cevabı verirler ; beni de o büyüttüAnnemler bu ara bizdeler,benimki de hep takılıyo bana, "aynnı annene benziyon " ( gevezelik,hazırcevaplık gibi hususlarda) , ben de "allahtan sen hiç benzemiyosun annene ,o zaman evlenmemize imkan yoktu " diyorum,bozuluyor
biz geldiiik...
Eki Görüntüle 588351
bu da oyun oynarken :)
Eki Görüntüle 588352
bizde geldik:)
bende grip oldum. 4 gündür. uyku yok dinlenme de yok kızımın kontrolü vardı çok şükür herşey yolunda klomz 5 700 gr olmuş boyumuzda 60 cm ebemiz gelişimi iyi dedi. burdaki bebişlere göre biraz bu değerler düşük ama olsun anne sütü emmediği için ek gıdalara başla dedi. zaten ben başlamıştım yanlız yoğurdu sakın hazır verme dedi. günlük sütle yapacakmışım .dün denedim ama sanki biraz cıvık oldu gibi tadına bakamıyorum girp olduğum için tadını alamıyorum eşime yedirdim tadı iyi dedi. verdim bebişe biraz yedi. aptamilin gece için mamasını aldım geceleri onu yediriyorum. bide ebemiz mutlaka demir ilacını ver dedi bende içemiyo deyince yediği şeylere kat dedi. bende gece mamasına kattım. içti uykulu olunca.
bizde geldik:)
bende grip oldum. 4 gündür. uyku yok dinlenme de yok kızımın kontrolü vardı çok şükür herşey yolunda klomz 5 700 gr olmuş boyumuzda 60 cm ebemiz gelişimi iyi dedi. burdaki bebişlere göre biraz bu değerler düşük ama olsun anne sütü emmediği için ek gıdalara başla dedi. zaten ben başlamıştım yanlız yoğurdu sakın hazır verme dedi. günlük sütle yapacakmışım .dün denedim ama sanki biraz cıvık oldu gibi tadına bakamıyorum girp olduğum için tadını alamıyorum eşime yedirdim tadı iyi dedi. verdim bebişe biraz yedi. aptamilin gece için mamasını aldım geceleri onu yediriyorum. bide ebemiz mutlaka demir ilacını ver dedi bende içemiyo deyince yediği şeylere kat dedi. bende gece mamasına kattım. içti uykulu olunca.
anam bunlar tam saf hala anlamadılar bizimle laf yarıştıramayacaklarını
ay kızlar kış geldi grip hortladı resmen benim kızımda grip gibi bişey olmustu yazmıstım doktora goturduk doktor bişey yok hafif atlatıyor dedi ordan cıktık eşimin babası aradı eşimde gidelimmi dedi gidelim dedim ama soyle opmek yasak doktor oyle dedi de kırılmasınlar ama demediki ya onlar bilmiyor demediğini diyelim bu kotu bişey değil sonucta kıs grip olursa acısını onlarmı cekecek dedim goruyorsun burnu tıkalı sadece ne kadar kıvranıyor birde ateş olunca hiçmi için acımayacak soyle yasak de dedim tamam dedi.
ne yapayım kızlar bunlar hiçbirseyi kendi dusunemiyor eşimin ailesi geliyor kızı kucağına alıyorlar baslıyorlar opmeye ay o opme sei gittikçe artıyor arttıkça benim sinirlerimde yıpranıyor sonunda alıyorum acıktı diyorum şimdide yasak dedim diye elini opuyorlar yav nedir bu opme sevdası katlanamıyorum yaaaaa
geçmiş olsun canım basladık grip mevsimine çok dikkatli olmalıyız
Cok gecmis olsun canim inşallah geçmez minnosuna..bol bol bitki cayı icersen kolay atlatirsin bebisede bol sut olur sütun korur hastalıktan Allah'ın izni ile inşallah...
Babalar hep aynı canim ya bazen sevdiresim bile gelmiyor kızı valla ver kızımı diyesim geliyor :)) ne kötüyum dimi :))
Benimkide uyuyan bebeği uyandırır ağlasa susturamaz ben aksama kadar ev cocuk mekik dokurum gelir hazır yemek utulu gömlek ister kendi iki dk cocuğu oyalamaz bide demezmi aksama kadar ne yaptinki diye@ gelde cildirma
Haa bide Kv mevzusu var gecende gelmiş bı gun kalıp gitcek ama karışmasdigi bir cinsel hayatımız kaldı
Esime dedim iyiki yakın değiliz yoksa papaz olurduk kesin
Cocuğun tırnağını kescem kestirmiyor deli kadin ya ben bes cocuk büyüttüm hic kesmedim kendiligine kırılır diyor bide burnunu temizliyorum aspiratorle sut damlat diye tutturuyor cocuk olmuş 6 aylik akıntı degilki burnu tikali onu temizliyorum onada karışıyor
En son dellendim dedimki bu cocuk kuvezden çıktı fare yavrusu gibiydi onu bu hale tek basıma ben getirdim ne zaman ne ihtiyacı var ben biliyorum Allah'a şükür cogundanda iyi bakıyorum sen düşünme bizi dedim :))
biz geldiiik...
kadından meleklik bekliyorsan ona cennetini sunacaksın..
anaaam ne güzel lafmış
BU viks pastil turu seyler emzirirken kullanılıyor mu?
Eşim alayım dedide ben emin olamadım.
haha bende birşey anlatayım işe baslamak istiyorum ama kim bakacak dedim geçen aksam eşimde annem bakar dedi bende allah gostermesin dedim bırkmam kızımı annene eşimde ne olmus benide o buyuttu dedi bende işte o yuzden bırakmam zaten senin gibi 1 tane daha bu dunyaya fazla gelir dedim çok kızdı ama bişey diyemedi
Hep de aynı cevabı verirler ; beni de o büyüttüAnnemler bu ara bizdeler,benimki de hep takılıyo bana, "aynnı annene benziyon " ( gevezelik,hazırcevaplık gibi hususlarda) , ben de "allahtan sen hiç benzemiyosun annene ,o zaman evlenmemize imkan yoktu " diyorum,bozuluyor
ayyy dusunemiyorum birde benim kv ler o kadar dusuncelilerki her geldiklerinde cocuk uyuyormus bu sefer uyandıracaz sevecez dedi pis pis baktım yuzune anladı dedimki tabi canım al oyna nede olsa bezden yapıldı
yok artik uyuyan cocugu mu uyandiracakmis walla kafa goz dalarim
kizlar benim bebelere ver elini diyorum iki elini birden kaldirim uzatip elimi tutuyorlar
yok artik uyuyan cocugu mu uyandiracakmis walla kafa goz dalarim
kizlar benim bebelere ver elini diyorum iki elini birden kaldirim uzatip elimi tutuyorlar
kızım bol bol alt dudak emmeye başladı bu aralar. neyin nesidir ki?:44:
kızım bol bol alt dudak emmeye başladı bu aralar. neyin nesidir ki?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?