2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizde geldik:)

bende grip oldum. 4 gündür. uyku yok dinlenme de yok kızımın kontrolü vardı çok şükür herşey yolunda klomz 5 700 gr olmuş boyumuzda 60 cm ebemiz gelişimi iyi dedi. burdaki bebişlere göre biraz bu değerler düşük ama olsun anne sütü emmediği için ek gıdalara başla dedi. zaten ben başlamıştım yanlız yoğurdu sakın hazır verme dedi. günlük sütle yapacakmışım .dün denedim ama sanki biraz cıvık oldu gibi tadına bakamıyorum girp olduğum için tadını alamıyorum eşime yedirdim tadı iyi dedi. verdim bebişe biraz yedi. aptamilin gece için mamasını aldım geceleri onu yediriyorum. bide ebemiz mutlaka demir ilacını ver dedi bende içemiyo deyince yediği şeylere kat dedi. bende gece mamasına kattım. içti uykulu olunca.

Hep de aynı cevabı verirler ; beni de o büyüttü Annemler bu ara bizdeler,benimki de hep takılıyo bana, "aynnı annene benziyon " ( gevezelik,hazırcevaplık gibi hususlarda) , ben de "allahtan sen hiç benzemiyosun annene ,o zaman evlenmemize imkan yoktu " diyorum,bozuluyor

anam bunlar tam saf hala anlamadılar bizimle laf yarıştıramayacaklarını

geçmiş olsun canım basladık grip mevsimine çok dikkatli olmalıyız

Öncelikle geçmiş olsun...Kuzumuz sağlıklıysa ölçülere takılmayalım Ben de şişe sütle mayalıyorum,evet biraz cıvık oluyor ama dolapta bekleyince katılaşıyo biraz ,bana da doktor dün şişe sütle mayala yoğurdunu dedi.Demir ilacı sütle verilmiyo diye biliyorum,gece mamasıyla verilir mi bilmiyorum ama ...:44:

ay kızlar kış geldi grip hortladı resmen benim kızımda grip gibi bişey olmustu yazmıstım doktora goturduk doktor bişey yok hafif atlatıyor dedi ordan cıktık eşimin babası aradı eşimde gidelimmi dedi gidelim dedim ama soyle opmek yasak doktor oyle dedi de kırılmasınlar ama demediki ya onlar bilmiyor demediğini diyelim bu kotu bişey değil sonucta kıs grip olursa acısını onlarmı cekecek dedim goruyorsun burnu tıkalı sadece ne kadar kıvranıyor birde ateş olunca hiçmi için acımayacak soyle yasak de dedim tamam dedi.
ne yapayım kızlar bunlar hiçbirseyi kendi dusunemiyor eşimin ailesi geliyor kızı kucağına alıyorlar baslıyorlar opmeye ay o opme sei gittikçe artıyor arttıkça benim sinirlerimde yıpranıyor sonunda alıyorum acıktı diyorum şimdide yasak dedim diye elini opuyorlar yav nedir bu opme sevdası katlanamıyorum yaaaaa

Allahımm,sen yazdıkça kendimi buluyorum Biz eşimle anlaşmıştık " doktor yasakladı,yazın mikroplar çabuk yayılıyor " diyerekten ilk aylarda misafir bile kabul etmedik ,kazara gelen olursa da park yatağının cibinliği üzerinden gösterdik .Öpme konusuna hiç girmiyorum,eşim bana bile zorla öptürüyor,misafirleri siz düşünün artık

Hatta şimdilerde bile arkadaşlar arayıp gelelim mi artık diyolar,gelin diyoruz ,bebeği seveceksek geliriz diyolar

ayyy dusunemiyorum birde benim kv ler o kadar dusuncelilerki her geldiklerinde cocuk uyuyormus bu sefer uyandıracaz sevecez dedi pis pis baktım yuzune anladı dedimki tabi canım al oyna nede olsa bezden yapıldı

ya walla bunlar niye cocuklari 2 dk oyalamaz ki kesin tembelliklerinden

aman diyim guzelim bu kv ler herseye burunlarini sokarlar cinsel hayata da sokarsa burnunu kir

oy 41 kere masallah
biz geldiiik...

şunda ki ciddiyete bakın ne düşünüyordu acaba? :)

muhtesemmmm
kadından meleklik bekliyorsan ona cennetini sunacaksın..

anaaam ne güzel lafmış

kullanilir canim birsey olmaz
BU viks pastil turu seyler emzirirken kullanılıyor mu?
Eşim alayım dedide ben emin olamadım.

koptumm

buna da koptummm

yok artik uyuyan cocugu mu uyandiracakmis walla kafa goz dalarim
ayyy dusunemiyorum birde benim kv ler o kadar dusuncelilerki her geldiklerinde cocuk uyuyormus bu sefer uyandıracaz sevecez dedi pis pis baktım yuzune anladı dedimki tabi canım al oyna nede olsa bezden yapıldı

kizlar benim bebelere ver elini diyorum iki elini birden kaldirim uzatip elimi tutuyorlar

Son düzenleme:
yok artik uyuyan cocugu mu uyandiracakmis walla kafa goz dalarim

kizlar benim bebelere ver elini diyorum iki elini birden kaldirim uzatip elimi tutuyorlar

aynen canım birkac girişimde bulundu sinirlendim tekrarlamadı. benim kızda uzanıyor ellerime gel gel diyorum atıyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…