2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba, uzun bir süredir sizleri takip ediyorum, öncelikle güzel paylaşımlarınız için teşekkürler, kızımda 3 ağustost doğumlu. Sizlere bir sorum olacaktı bebişleriniz ağlarken gözyaşı geliyor mu?bizim bir tek ilk aşısında akıttı, şimdide gözler biraz sulanıyor ama göz yaşı yok sizce normal mi?

hayirli olsun dis demektir benim oglan da alt dudak emmeye baslamisti sonra disi pirtladi

haydiiiiii ne kadar zamana çıkıyor

canı valla benim kız alt dudiş ust dudiş elleri bizim ellerimizi yanaklarımızı cenemisi ne bulsa emmior ısırıyor biri gorse ac bırakıyoruz sanır

keşfettikleri yeri kullanıyor fıstıklar özellikle alt dudak olunca garipsedim varmış bi hikmeti

Ay kıyamam ya bizimkinin ağlayınca geliyor canım şaşaklarına doğru akıyor çok üzülüyorum öyle olunca ama çok ağlatmadığım halda bir iki agflasa hemen geliyor sanki saatlerce ağlatmışım gibi

vallaa anormal bi durumsaa benimkindede anormallik vardır cunku benim kızdada hiç gozyaşı gormedim aşıda bile kuru bi ağıt sadece hıı bidee cırlıyor nedee olsa agustos böcüğüm o benim

Son düzenleme:
hehe ne dusunecek bu bıdıklar yurumeye basladığım zaman ilk once nereyi arıştırıp dağıtsam diye dusunuyordur.bu arada kırmızıda bayağı yakısmıs delikanlıya

teşekkür ederiz canım, bi doğmadan önce kılık kıyafet aldım kuzuma sonrasında hep geleni gideni giydiriyoruz daha hiç bişey alamadım zaten hiçbişey de yok burda :)

vallaa anormal bi durumsaa benimkindede anormallik vardır cunku benim kızdada hiç gozyaşı gormedim aşıda bile kuru bi ağıt sadece hıı bidee cırlıyor nedee olsa agustos böcüğüm o benim

Ağustos böceği ay çok hoşuma gitti, bundan sonra bende öyle seveceğim

Hasta olanlara cok gecmis olsun.
Senaysencim corba ya daha baslsmadim bugun tarhana vermeyi denicem. Ogun olarak daha hic bisii yemedi. Nezaman ogun olucak bu yedikleri bilmiyorum. Annem cok zorlama sinra hic bisi yemek istemez diyince az az devam ediyoruz

canim biz tarhanayi once sade tarhana olarak verdik yemedi sipalar
sonra sarimsak nane ve az bisi salca katinca bayila bayila yediler
yavas yavas ogune donuyor ama arttirmaya calis yavas yavas zaten istemezlerse tobe yediremiyorsun

arkadaşlar ben ben dün akşam çeyrek elma püresi yedirdim oğlana hani cam rendeler varya onlarla yaptım içinede biraz sütümden koydum meyveli süt yedirdim tabi çok sıvı değildi ilk defa püre verdim çok güzel yedi tabi önce kaşığı yalayarak yedi birazda püskürttü ama bitirdi bugün tekrar yaptım yine yedi sizce çeyrek elma yeterli midir? birde hergün versem zararı olur mu? eşim diyor ki bu akşam muz rendeleyelim aynı şekilde sizce vermelimiyim tam 4 aylık 4 günlüğüz

Canim muz kabiz yapabilir unutma ondan önce sade elma vermeyi dene 3-4 gun miktar artır sonra icine havuç suyu ekle elma yerine armut kullan böyle böyle 15 gun alistir ve yavaş yavaş miktarı artır bide günlük az az yoğurtta ver bence çünkü meyveler tatli hep tatli yeyip tatlıya alışmasın..yemeye alışınca muz kasik mamasi yada muhallebi sebze corbasi(yine patates havuç kabak pirinç çeşit 3-4 gun arayla artacak) gibi besinler ekle menüsüne..birde altı ayı doldurmadan doyumluk verme bence henuz 4 aylikmis minikmis annesi sütunu alsın daha cok aralarda damak tadi gelişsin diye yavaştan miktar artırarak verebilirsin puskurtmeler akitmalar zamanla azalıyor ama bitmiyor zamanla kasik yaklasinca ağzını acıyor yediği şey hosuna giderse yerken gülücükler sacip ve sesler çıkarıyor
Not:Nacizane gorusumdur..:))

Son düzenleme:

[/QUOTE]vallaa anormal bi durumsaa benimkindede anormallik vardır cunku benim kızdada hiç gozyaşı gormedim aşıda bile kuru bi ağıt sadece hıı bidee cırlıyor nedee olsa agustos böcüğüm o benim
v

teşekkürler kızlar, benimki de yalandan ağlıyor herhalde, bir tek canı yandığında göz yaşı döktü inşallah normal bir durumdur :))

çok acıklayıcı olmuş Allah razı olsun, peki bu dediğin muz kaşık maması ve muhallebi hazır mı? yoksa onuda ben mi yapacağım? sebze çorbaları hep haşlamalık mı olacak? yagsız, tutsuz falan daha ayrıntılı anlatabilirseniz çok sevinirim, benimki hala anne sütü alıyor heves ettiğimden çeyrek çeyrek meyve yedirmek istiyorum, bir de bizim kaka problemimiz vardı 13 yapmadığı bile oldu ama 2 gündür her gün kaka yaptı acaba elmanın etkisi olabilir mi? yada düzene mi girmeye başladı acaba?

ne çok soru sormuşum :)

eşekkür ederiz teyzesi baktık salıncağa..yeni almıştık salıncak ama bunuda alacağım bu gidişle..babamız çıldıracak ama napalım:)

benimkide 7 ağustos doğumlu 5 gün varmış aralarında:)

meraba arkadaşlar, hasta olanlar geçmiş olsn, kv yle derdi olanlar allah sabır versin:) benim de derdim kaka:) bebişin kakası mukuslu, eski bebekken ki susam gibi taneleri olan sarı kakanın yerini mukuslu bazen sarı bazen yeşil kaka aldı bayadır, acaba nedendir ki? kakanın mukuslu olması yuttuğu tükürük salgılarından olabilirmiki<*

Canım siz zaten 5. Ay icinde değil mısınız? Ocak 2 de 5. Ayınız bitiyor 6 dan gun alıyorsunuz sanırım ben mı yanlış hesapliyorum yoksa :)

hanımlar ben doğru mu yanlış mı yaptım bilmiyorum ama beni bilgilendirirse sevinirim

dünde bahsetmiştim kızım mama yemiyor diye demin kızıma 150 cclik mama yaptım 1 tanede cicibebe ve çeyrek çay kaşığı pekmez koydum afiyetle yedi hepde bitirince aglamaya başladı sizce bir sıkıntı olur mu
tecrübeli annelerden yorum bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…