hayirli olsun dis demektirbenim oglan da alt dudak emmeye baslamisti sonra disi pirtladi
canı valla benim kız alt dudiş ust dudiş elleri bizim ellerimizi yanaklarımızı cenemisi ne bulsa emmior ısırıyor biri gorse ac bırakıyoruz sanır
Arkadaşlar merhaba, uzun bir süredir sizleri takip ediyorum, öncelikle güzel paylaşımlarınız için teşekkürler, kızımda 3 ağustost doğumlu. Sizlere bir sorum olacaktı bebişleriniz ağlarken gözyaşı geliyor mu?bizim bir tek ilk aşısında akıttı, şimdide gözler biraz sulanıyor ama göz yaşı yok sizce normal mi?
Arkadaşlar merhaba, uzun bir süredir sizleri takip ediyorum, öncelikle güzel paylaşımlarınız için teşekkürler, kızımda 3 ağustost doğumlu. Sizlere bir sorum olacaktı bebişleriniz ağlarken gözyaşı geliyor mu?bizim bir tek ilk aşısında akıttı, şimdide gözler biraz sulanıyor ama göz yaşı yok sizce normal mi?
pek bi kaymakam, vali havası gördüm, bu ne kızzz
maşallah
hehe ne dusunecek bu bıdıklar yurumeye basladığım zaman ilk once nereyi arıştırıp dağıtsam diye dusunuyordur.bu arada kırmızıda bayağı yakısmıs delikanlıya
vallaa anormal bi durumsaa benimkindede anormallik vardır cunku benim kızdada hiç gozyaşı gormedim aşıda bile kuru bi ağıt sadece hıı bidee cırlıyor nedee olsa agustos böcüğüm o benim
kızım bol bol alt dudak emmeye başladı bu aralar. neyin nesidir ki?:44:
haydiiiiiine kadar zamana çıkıyor
Hasta olanlara cok gecmis olsun.
Senaysencim corba ya daha baslsmadim bugun tarhana vermeyi denicem. Ogun olarak daha hic bisii yemedi. Nezaman ogun olucak bu yedikleri bilmiyorum. Annem cok zorlama sinra hic bisi yemek istemez diyince az az devam ediyoruz
arkadaşlar ben ben dün akşam çeyrek elma püresi yedirdim oğlana hani cam rendeler varya onlarla yaptım içinede biraz sütümden koydum meyveli süt yedirdim tabi çok sıvı değildi ilk defa püre verdim çok güzel yedi tabi önce kaşığı yalayarak yedi birazda püskürttü ama bitirdi bugün tekrar yaptım yine yedi sizce çeyrek elma yeterli midir? birde hergün versem zararı olur mu? eşim diyor ki bu akşam muz rendeleyelim aynı şekilde sizce vermelimiyim tam 4 aylık 4 günlüğüz
Ay kıyamam ya bizimkinin ağlayınca geliyor canım şaşaklarına doğru akıyor çok üzülüyorum öyle olunca ama çok ağlatmadığım halda bir iki agflasa hemen geliyor sanki saatlerce ağlatmışım gibi
v
teşekkürler kızlar, benimki de yalandan ağlıyor herhalde, bir tek canı yandığında göz yaşı döktü inşallah normal bir durumdur :))
Canim muz kabiz yapabilir unutma ondan önce sade elma vermeyi dene 3-4 gun miktar artır sonra icine havuç suyu ekle elma yerine armut kullan böyle böyle 15 gun alistir ve yavaş yavaş miktarı artır bide günlük az az yoğurtta ver bence çünkü meyveler tatli hep tatli yeyip tatlıya alışmasın..yemeye alışınca muz kasik mamasi yada muhallebi sebze corbasi(yine patates havuç kabak pirinç çeşit 3-4 gun arayla artacak) gibi besinler ekle menüsüne..birde altı ayı doldurmadan doyumluk verme bence henuz 4 aylikmis minikmis annesi sütunu alsın daha cok aralarda damak tadi gelişsin diye yavaştan miktar artırarak verebilirsin puskurtmeler akitmalar zamanla azalıyor ama bitmiyor zamanla kasik yaklasinca ağzını acıyor yediği şey hosuna giderse yerken gülücükler sacip ve sesler çıkarıyor
Not:Nacizane gorusumdur..:))
eşekkür ederiz teyzesi baktık salıncağa..yeni almıştık salıncak ama bunuda alacağım bu gidişle..babamız çıldıracak ama napalım:)gunaydin sekerler uykusuz her gece ve gunduz diyee sarki soyluyoruz yine buralar
canim ben asagidaki linkteki salincagi kullaniyorum cok da seviyorlar titrestiriyor kendi kendine sallaniyor sonra muzik caliyor ustune de cingirakli oyuncaklari asiyorum
Graco Swing N Bounce Salıncak My Friend - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
ek gidaya basladigimizdan beri (yani yaklasik 1 aydir) su veriyorum ben canim zaten kendileri de istemeye basliyor bir sure sonra
benimkide 7 ağustos doğumlu 5 gün varmış aralarında:)Gunaydin... Bebisler nasillar?
Kasikmamasi demissiniz kizlar bende yediremiyorum benim sipama dun bayaa bi aradan sonra tekrar yaptim bukez muz koydum icine 2 tatli kasigi mama kucucuk bi parca muzla yarisini zorlayarak suyla kandirarak yedi.
Canim 4 bucuk artik 5 olmak uzere. 2 agustos dogumlu
Gunaydin... Bebisler nasillar?
Kasikmamasi demissiniz kizlar bende yediremiyorum benim sipama dun bayaa bi aradan sonra tekrar yaptim bukez muz koydum icine 2 tatli kasigi mama kucucuk bi parca muzla yarisini zorlayarak suyla kandirarak yedi.
Canim 4 bucuk artik 5 olmak uzere. 2 agustos dogumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?