hanımlar ben doğru mu yanlış mı yaptım bilmiyorum ama beni bilgilendirirse sevinirim
dünde bahsetmiştim kızım mama yemiyor diye demin kızıma 150 cclik mama yaptım 1 tanede cicibebe ve çeyrek çay kaşığı pekmez koydum afiyetle yedi hepde bitirince aglamaya başladı sizce bir sıkıntı olur mu
tecrübeli annelerden yorum bekliyorum
cnm tadını begenmıstır bı sorun yok gıbı gorunuyor nıraz daha verseydın begnmıstır aynısını bende yapıyorum cok severek yıyoyorlar
cnm tadını begenmıstır bı sorun yok gıbı gorunuyor nıraz daha verseydın begnmıstır aynısını bende yapıyorum cok severek yıyoyorlar
Slm kızlar bugun komsumdaydım bılıysunuz bebelac mama alıyoruz bıde ek gıda zaten anne sutu ılac nıyetıne komsumun bebegı 6.5 aylık benımkılerın yasınd cok ırı bana aptamıl aldıyolar daha gelısım saglıyormus 4.ayda kg 6200 boyları 6y ve 6t ıdı ayda 800 gr alıyolar uzuldum bebelerıme kucuk dıyolar
Canım siz zaten 5. Ay icinde değil mısınız? Ocak 2 de 5. Ayınız bitiyor 6 dan gun alıyorsunuz sanırım ben mı yanlış hesapliyorum yoksa :)
kızlar bebeğini oturtmaya başlayan varmı?ne zaman destekli oturtmaya başlayacağız bu kuzuları?benimki oturmak istiyo ama korkumdan oturtamıyorum
korkudan kucağıma bile oturtamıyorum.ama artık yavaş yavaş başlasak olur heralde..ufaktan ufaktan
Kucagimda oturtuyorum cnm cunku durmuyor illaki oturcakmis
kızlar bebeğini oturtmaya başlayan varmı?ne zaman destekli oturtmaya başlayacağız bu kuzuları?benimki oturmak istiyo ama korkumdan oturtamıyorum
canım ben ilk elma suyuyla başladım 10cc-20cc en son 30cc.tabii 2-3günde bir arttırarakelmaya alıştıktan sonra havuç suyu vermeye başladım.oda aynı şekilde.şimdi cam rendede elmanın çeyreğini rendeleyip veriyorum.meyve suyu pek vermiyorum.kaşık mamasıda mama yemeden önce çok aç değilken 1 yemek kaşığı kadar suyla hazırlayıp muhallebi gibi veriyorum.çünkü daha küçükler öğün olacak şekilde vermek bende doğru değil.bizim amacımız tattırmak, kaşıkla yeme alışkanlığını yavaş yavaş edindirmek.işte ben bunları yapıyorum.ama diğer arkadaşlarada sor istersen.kucakta az olmakla birlikte oturtuyoruz çünkü istiyor yatmaktan sıkıldı herhalde.
biz nihayet geç olmakla birlikte 4.ay aşımızı olduk dün. kuzucum çook ağladı uykusu gelmişti bayağı bekleyince kıyamet koptu sanki. kan damlası verildi hemşireye sordum burdan okuduklarım aklımdaydı kabız yapıyormuş orjin pekmez versem 1 çay kaşığı olmaz mı dedim tahlil yapmadan niye veriyoruz ? 1 yaşına kadar mutlak veriliyormuş 1 yaşından sonra tahlil yapılıp gerek olursa veriliyormuş. pekmeze gelince meyve püresiyle ver dedi. ben hiç ek gıda vermedim tattırmalar + mama + su verdiklerim.
şimdi sorum ek gıda verenlere? ben ek olarak nasıl beslemeliyim kuzumu meyve püresini nasıl hazırlayıp vereyim ? kuzucum 4 ay 12 günlük ..:44:
Slm kızlar bugun komsumdaydım bılıysunuz bebelac mama alıyoruz bıde ek gıda zaten anne sutu ılac nıyetıne komsumun bebegı 6.5 aylık benımkılerın yasınd cok ırı bana aptamıl aldıyolar daha gelısım saglıyormus 4.ayda kg 6200 boyları 6y ve 6t ıdı ayda 800 gr alıyolar uzuldum bebelerıme kucuk dıyolar
canım ben ilk elma suyuyla başladım 10cc-20cc en son 30cc.tabii 2-3günde bir arttırarakelmaya alıştıktan sonra havuç suyu vermeye başladım.oda aynı şekilde.şimdi cam rendede elmanın çeyreğini rendeleyip veriyorum.meyve suyu pek vermiyorum.kaşık mamasıda mama yemeden önce çok aç değilken 1 yemek kaşığı kadar suyla hazırlayıp muhallebi gibi veriyorum.çünkü daha küçükler öğün olacak şekilde vermek bende doğru değil.bizim amacımız tattırmak, kaşıkla yeme alışkanlığını yavaş yavaş edindirmek.işte ben bunları yapıyorum.ama diğer arkadaşlarada sor istersen.
Pekmez veren arkadaşlarım hangi pekmezi içiriyorsunuz?
Haa bide Kv mevzusu var gecende gelmiş bı gun kalıp gitcek ama karışmasdigi bir cinsel hayatımız kaldı
Esime dedim iyiki yakın değiliz yoksa papaz olurduk kesin
Cocuğun tırnağını kescem kestirmiyor deli kadin ya ben bes cocuk büyüttüm hic kesmedim kendiligine kırılır diyor bide burnunu temizliyorum aspiratorle sut damlat diye tutturuyor cocuk olmuş 6 aylik akıntı degilki burnu tikali onu temizliyorum onada karışıyor
En son dellendim dedimki bu cocuk kuvezden çıktı fare yavrusu gibiydi onu bu hale tek basıma ben getirdim ne zaman ne ihtiyacı var ben biliyorum Allah'a şükür cogundanda iyi bakıyorum sen düşünme bizi dedim :))
ay kızlar kış geldi grip hortladı resmen benim kızımda grip gibi bişey olmustu yazmıstım doktora goturduk doktor bişey yok hafif atlatıyor dedi ordan cıktık eşimin babası aradı eşimde gidelimmi dedi gidelim dedim ama soyle opmek yasak doktor oyle dedi de kırılmasınlar ama demediki ya onlar bilmiyor demediğini diyelim bu kotu bişey değil sonucta kıs grip olursa acısını onlarmı cekecek dedim goruyorsun burnu tıkalı sadece ne kadar kıvranıyor birde ateş olunca hiçmi için acımayacak soyle yasak de dedim tamam dedi.
ne yapayım kızlar bunlar hiçbirseyi kendi dusunemiyor eşimin ailesi geliyor kızı kucağına alıyorlar baslıyorlar opmeye ay o opme sei gittikçe artıyor arttıkça benim sinirlerimde yıpranıyor sonunda alıyorum acıktı diyorum şimdide yasak dedim diye elini opuyorlar yav nedir bu opme sevdası katlanamıyorum yaaaaa
Hiç de küçük değiller ,takılma sen millete,herkeste bi obez bebek takıntısı var niyeyse ,azıcık zayıf olunca hastalıklı muamelesi yapıyolar.Seninkilerin ölçüleri gayet iyi , doktor bir sorun yok diyosa sorun yoktur,hem ikiz bunlar muhtemelen biraz küçük doğmuşlardır,ne bekliyolar ki?Slm kızlar bugun komsumdaydım bılıysunuz bebelac mama alıyoruz bıde ek gıda zaten anne sutu ılac nıyetıne komsumun bebegı 6.5 aylık benımkılerın yasınd cok ırı bana aptamıl aldıyolar daha gelısım saglıyormus 4.ayda kg 6200 boyları 6y ve 6t ıdı ayda 800 gr alıyolar uzuldum bebelerıme kucuk dıyolar
Oturtmak için çok erkennnnn,6.ayda destekle ancak oturtabiliriz,7.ayın sonunda da yavaş yavaş desteksiz - dedi doktorum...kızlar bebeğini oturtmaya başlayan varmı?ne zaman destekli oturtmaya başlayacağız bu kuzuları?benimki oturmak istiyo ama korkumdan oturtamıyorum
Hayırlı olsun ilk regliniyi geceler annişler
bende günde 3 kez 90 cc olmak üzere mama veriyorum birde elma-armut suyu bazende sütlü pirinçli mama.onun dışında emziriyorum kuzumuu
bu arada ilk reglimi oldum kızlar bugün
Hiç de küçük değiller ,takılma sen millete,herkeste bi obez bebek takıntısı var niyeyse ,azıcık zayıf olunca hastalıklı muamelesi yapıyolar.Seninkilerin ölçüleri gayet iyi , doktor bir sorun yok diyosa sorun yoktur,hem ikiz bunlar muhtemelen biraz küçük doğmuşlardır,ne bekliyolar ki?
Oturtmak için çok erkennnnn,6.ayda destekle ancak oturtabiliriz,7.ayın sonunda da yavaş yavaş desteksiz - dedi doktorum...
Hayırlı olsun ilk reglin[/QUOTE hıc sorma cnm ya saten bırı emmıyo sutumde azaldı sut eslestırmekten bıtaap olmusum bırıde ordaa VALLA BEN 3 BEBEK BUYUTTUM SAKIR SAKIR SUTUMAKIYO' du demezmı zor tuttuk kendımı mıllet kendını ovmeye ne eraklı yaa en ıyısı evde tek dur ne sınır ol nede stres yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?