2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar bugun komsumdaydım bılıysunuz bebelac mama alıyoruz bıde ek gıda zaten anne sutu ılac nıyetıne komsumun bebegı 6.5 aylık benımkılerın yasınd cok ırı bana aptamıl aldıyolar daha gelısım saglıyormus 4.ayda kg 6200 boyları 6y ve 6t ıdı ayda 800 gr alıyolar uzuldum bebelerıme kucuk dıyolar

cnm tadını begenmıstır bı sorun yok gıbı gorunuyor nıraz daha verseydın begnmıstır aynısını bende yapıyorum cok severek yıyoyorlar

cnm tadını begenmıstır bı sorun yok gıbı gorunuyor nıraz daha verseydın begnmıstır aynısını bende yapıyorum cok severek yıyoyorlar

canım benim kızımda aptamil yiyor ama o kadar gelişik deil 65 cm 6200 kg

Canım siz zaten 5. Ay icinde değil mısınız? Ocak 2 de 5. Ayınız bitiyor 6 dan gun alıyorsunuz sanırım ben mı yanlış hesapliyorum yoksa :)

Cnm dogru hesap yapiyorsun ama 5. Ayda olmasi 5 aylik oldugu anlamina gelmez. 1 yasina gelmeden simdiden 1 demiyoruz mesela. 5. Ayi doldurunca 5 aylik olucak.

kızlar bebeğini oturtmaya başlayan varmı?ne zaman destekli oturtmaya başlayacağız bu kuzuları?benimki oturmak istiyo ama korkumdan oturtamıyorum

kızlar bebeğini oturtmaya başlayan varmı?ne zaman destekli oturtmaya başlayacağız bu kuzuları?benimki oturmak istiyo ama korkumdan oturtamıyorum

kucakta az olmakla birlikte oturtuyoruz çünkü istiyor yatmaktan sıkıldı herhalde.

biz nihayet geç olmakla birlikte 4.ay aşımızı olduk dün. kuzucum çook ağladı uykusu gelmişti bayağı bekleyince kıyamet koptu sanki. kan damlası verildi hemşireye sordum burdan okuduklarım aklımdaydı kabız yapıyormuş orjin pekmez versem 1 çay kaşığı olmaz mı dedim tahlil yapmadan niye veriyoruz ? 1 yaşına kadar mutlak veriliyormuş 1 yaşından sonra tahlil yapılıp gerek olursa veriliyormuş. pekmeze gelince meyve püresiyle ver dedi. ben hiç ek gıda vermedim tattırmalar + mama + su verdiklerim.

şimdi sorum ek gıda verenlere? ben ek olarak nasıl beslemeliyim kuzumu meyve püresini nasıl hazırlayıp vereyim ? kuzucum 4 ay 12 günlük ..:44:

canım ben ilk elma suyuyla başladım 10cc-20cc en son 30cc.tabii 2-3günde bir arttırarakelmaya alıştıktan sonra havuç suyu vermeye başladım.oda aynı şekilde.şimdi cam rendede elmanın çeyreğini rendeleyip veriyorum.meyve suyu pek vermiyorum.kaşık mamasıda mama yemeden önce çok aç değilken 1 yemek kaşığı kadar suyla hazırlayıp muhallebi gibi veriyorum.çünkü daha küçükler öğün olacak şekilde vermek bende doğru değil.bizim amacımız tattırmak, kaşıkla yeme alışkanlığını yavaş yavaş edindirmek.işte ben bunları yapıyorum.ama diğer arkadaşlarada sor istersen.

iyi geceler herkese. canım çok sıkkın neredeyse 10 günden beri dışarı cıkmıyorum diyebiliriz. Bir şünnet icin cıktım. ğergef gibi gerilmistim eve geldigimde. bugun de bir avm icin cıktım, cıkmasaydım yani. kayınvalidemle gittik yaslı o da bu sehrin de yabancısı. onu topla, bebegi topla yine sıkmısım kendimi. Esim de bitmek bilmeyen akademik calısmalarının icinde(!) haksızlık degil mi bu...

bende aptamil veriyorum canım ama gürbüz bir bebek değil. 65 cm 7 kilo idi 15 gün önceki 4. ay kontrolünde.

bende henüz kıvıramadıım ek gıda isini. ne guzel iciyor diye meyve suyunu(elma, havuc) 60cc vermistim en son. cok huzursuz oldu. bende vermedim bugünn...

hayatım benim migrenim var ya, dayanamıyorum. uyuyorum ağrıdan uyandırıyo. gece bile ilaç içtim, ama geçmiyooooo parol kullanıyorum ben, o da kesmiyo ama, en azından biraz hafifliyo. bi aprol içsem zımba olurdum yaaaa, neyse. dayancam artık emme bitene kadar böle.[/QUOTE]

bende de var o migrenden ama çok şükür eskisi gibi değilim hamilelikten beri azaldı .. öncesinde 12 saat deliksiz uyuyodum ancak geçiyodu .. yemek bile yemeden akşam 7-8 gibi yatıp sabah 7-8 gibi uyanıyodum. geçen gün tuttu hemen o ağrının migren olduğunu hisseder hissetmez alman lazım ilacı yoksa fayda etmiyo içtim ben parol iyi geldi...

iyi demişsin valla hafta sonu bizimki de gelicek inşallah sorunsuz gelir gider yoksa etkisi 1 aya kadar gitmiyo kendisi gitse bile. eşimle didişip duruyoruz. geliyolar sanki huzur bozmaya yaa ... her b..a karışıyolar allahtan aynı yerde değiliz

gerçekten ya bi öpüyo benim kv.de vıcık vıcık bi de o dişler fırçalanmıyo hiç çocuğun suratı tükrük kokuyo iğrenççç yaaa eşime koklatıyom napıcaz söylenmez diyo bi yolunu bulamıyorum .. ilk zamanlar sivilceleri vardı öpemesin diye yüzüne z.yağı sürüyodum öperken z.yağı kokuyodiyodu sivilceleri geçsin diye sürdüm diyodum.. senin tükrük kokun yanında miss kalır o z.yağı be.. ama dinlemiyodu şap şup öpüyodu gene.. en son acıktı , altını alcam diye alıyom elinden

iyi geceler annişler

bende günde 3 kez 90 cc olmak üzere mama veriyorum birde elma-armut suyu bazende sütlü pirinçli mama.onun dışında emziriyorum kuzumuu

bu arada ilk reglimi oldum kızlar bugün

Hiç de küçük değiller ,takılma sen millete,herkeste bi obez bebek takıntısı var niyeyse ,azıcık zayıf olunca hastalıklı muamelesi yapıyolar.Seninkilerin ölçüleri gayet iyi , doktor bir sorun yok diyosa sorun yoktur,hem ikiz bunlar muhtemelen biraz küçük doğmuşlardır,ne bekliyolar ki?

Oturtmak için çok erkennnnn,6.ayda destekle ancak oturtabiliriz,7.ayın sonunda da yavaş yavaş desteksiz - dedi doktorum...

iyi geceler annişler

bende günde 3 kez 90 cc olmak üzere mama veriyorum birde elma-armut suyu bazende sütlü pirinçli mama.onun dışında emziriyorum kuzumuu

bu arada ilk reglimi oldum kızlar bugün
Hayırlı olsun ilk reglin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…