arkadaşlar ben ben dün akşam çeyrek elma püresi yedirdim oğlana hani cam rendeler varya onlarla yaptım içinede biraz sütümden koydum meyveli süt yedirdim tabi çok sıvı değildi ilk defa püre verdim çok güzel yedi tabi önce kaşığı yalayarak yedi birazda püskürttü ama bitirdi bugün tekrar yaptım yine yedi sizce çeyrek elma yeterli midir? birde hergün versem zararı olur mu? eşim diyor ki bu akşam muz rendeleyelim aynı şekilde sizce vermelimiyim tam 4 aylık 4 günlüğüz
hanımlar ben doğru mu yanlış mı yaptım bilmiyorum ama beni bilgilendirirse sevinirim
dünde bahsetmiştim kızım mama yemiyor diye demin kızıma 150 cclik mama yaptım 1 tanede cicibebe ve çeyrek çay kaşığı pekmez koydum afiyetle yedi hepde bitirince aglamaya başladı sizce bir sıkıntı olur mu
tecrübeli annelerden yorum bekliyorum
kızlar bebeğini oturtmaya başlayan varmı?ne zaman destekli oturtmaya başlayacağız bu kuzuları?benimki oturmak istiyo ama korkumdan oturtamıyorum
kucakta az olmakla birlikte oturtuyoruz çünkü istiyor yatmaktan sıkıldı herhalde.
biz nihayet geç olmakla birlikte 4.ay aşımızı olduk dün. kuzucum çook ağladı uykusu gelmişti bayağı bekleyince kıyamet koptu sanki. kan damlası verildi hemşireye sordum burdan okuduklarım aklımdaydı kabız yapıyormuş orjin pekmez versem 1 çay kaşığı olmaz mı dedim tahlil yapmadan niye veriyoruz ? 1 yaşına kadar mutlak veriliyormuş 1 yaşından sonra tahlil yapılıp gerek olursa veriliyormuş. pekmeze gelince meyve püresiyle ver dedi. ben hiç ek gıda vermedim tattırmalar + mama + su verdiklerim.
şimdi sorum ek gıda verenlere? ben ek olarak nasıl beslemeliyim kuzumu meyve püresini nasıl hazırlayıp vereyim ? kuzucum 4 ay 12 günlük ..:44:
Pekmez veren arkadaşlarım hangi pekmezi içiriyorsunuz?
Günaydın herkese,bu bebeler niye uyumazlar amlamadım umarım geçicidir derman kalmıyo valla uykusuz bir de sürekli ilgi istemezler mi!!Gece uyutmuyosun bende şebeklik yapacak hal mi kalıyo,kendi kendime didişiyorum işte muhatabım varmış gibi:))
ay allah sabır versin, ben burdan duydum o kokuyu öffffgerçekten ya bi öpüyo benim kv.de vıcık vıcık bi de o dişler fırçalanmıyo hiç çocuğun suratı tükrük kokuyo iğrenççç yaaaeşime koklatıyom napıcaz söylenmez diyo bi yolunu bulamıyorum .. ilk zamanlar sivilceleri vardı öpemesin diye yüzüne z.yağı sürüyodum öperken z.yağı kokuyodiyodu sivilceleri geçsin diye sürdüm diyodum.. senin tükrük kokun yanında miss kalır o z.yağı be.. ama dinlemiyodu şap şup öpüyodu gene.. en son acıktı , altını alcam diye alıyom elinden
di mi, çok beğendim bu lafı ben de kullaıcamGunaydin nasilsiniz bugun?
Yataktan dayak yemis gibi kalkiyorum artik. Oglum sagolsun kilo verdirmeyen agir spor yaptiriyor.
Günaydın herkese,bu bebeler niye uyumazlar amlamadım umarım geçicidir derman kalmıyo valla uykusuz bir de sürekli ilgi istemezler mi!!Gece uyutmuyosun bende şebeklik yapacak hal mi kalıyo,kendi kendime didişiyorum işte muhatabım varmış gibi:))
gerçekten ya bi öpüyo benim kv.de vıcık vıcık bi de o dişler fırçalanmıyo hiç çocuğun suratı tükrük kokuyo iğrenççç yaaaeşime koklatıyom napıcaz söylenmez diyo bi yolunu bulamıyorum .. ilk zamanlar sivilceleri vardı öpemesin diye yüzüne z.yağı sürüyodum öperken z.yağı kokuyodiyodu sivilceleri geçsin diye sürdüm diyodum.. senin tükrük kokun yanında miss kalır o z.yağı be.. ama dinlemiyodu şap şup öpüyodu gene.. en son acıktı , altını alcam diye alıyom elinden
kızlar bende kayınvalidem bebişi öpüp kokladıgında hoşuma gidiyo.tabi yalayıp yutmuyo çocugu.abartılı sevmesi olmadıgı takdirde hiçbi mahsuru yok bence kıskanmam torununu sevmesi onunda hakkı esn az benim kadar ne bilim.sevsin varsın öpmedigi kucagına almadıgı zaman ne soguk torununu kucagına bile almıyo diye düşünüyorum. çokmu hoşgörülüyüm ne
dişimiz alttan çıktı teyzesiHayırlı olsun dişiniz:) Alttan mı çıktı üstten mi? Bîzim üstler kabarmış gîbi önce üstten çıkacak galiba..
canım aynen bende ev hep pis gibi geliyo mutsuz oluyorum demekki bi ben değilmişim ev işi yapamayan camları falan hiç saymıyorum zaten
ben durumu baya kabullendim ancak habersiz gelen olunca çok utanıyorum. oğlumda sağolsun süpürgeden korkuyor yanında calıştıramıyorum. uyurken uyanır diye süpüremiyorum. tek başına da kalınca ağlıyo çözüm babadaEwde hic bisi yapamamaktan sıkıldim ne yemek ne bulasik camasir utu temizlik hic bisii yapamiyorum ben. Afedersiniz ewi ... Goturuyor artik bugun yarisini zor supurdum oglum sagolsun numaradan ciyak ciyak sesi kisilana kadar agliyor egerki uyursa cit sesine uyaniyor. Cok bunaliyorum bu durumdan
ben kırk bitti düzensiz regl olmaya başladım bu ayda 6 gün gec kaldı. başladım test al diye eşimi dürtmeyekızlar bıde ben adet olmadımm...
nezaman olucam acaba .. dr a gıtsem ılaç falan verse olmaz dımı ??
ben de adet olmadim daha :26:
biz geldiiik...
şunda ki ciddiyete bakın ne düşünüyordu acaba? :)
Eki Görüntüle 588351
bu da oyun oynarken :)
Eki Görüntüle 588352
ablam allah kısmet ederse 2013 temmuz annesi olucak yanlız iki gündür hemoroid sıkıntısı varmış çok ağrısı var hamilelikte başına boyle bişey gelen var mı ne yapabilir
pembiş kızım benim
bir nazar boncuguda senin kuzuna canım maşallh Allah nazarlardan korusun
pembiş kızım benim
pembiş kızım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?