2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlar
ya bu bebeler beni cildirticak uyku yok yahu ne gunduz ne gece
haci yatmaz gibiler icirmedigim ot cop kalmadi siyiricam o olcak
artik bir elimde biberon kucagimdaki emzirirken digerine cingirak sallayip uyutabiliyorummm

hicc bisi olmaz canim biz once yarim elmayla basladik simdi bir elma yiyiyoruz
muzu cok seviyorlar yine bir muz yiyorlar
ek gidaya geciste kabizlik olabiliyor o zaman da erik ve kayisi kaynatip suyunu icir sikinti olmaz

canim gayet de guzel yapmissin
pekmez cok faydali bir sikinti yaratmaz
bizimkilerde cicibebe ve pekmez fanatigi

bizimkiler bir aydir destekli oturuyorlar zaten yatiramiyoruz basiyorlar yaygarayi
herhalde birkac haftaya desteksiz de otururlar
kızlar bebeğini oturtmaya başlayan varmı?ne zaman destekli oturtmaya başlayacağız bu kuzuları?benimki oturmak istiyo ama korkumdan oturtamıyorum

ben ilk ek gidami soyle hazirlamistim
1 yemek kasigi ev yogurdu
yarim muz
iki cici bebe

koskanin pekmezini veriyorum
Pekmez veren arkadaşlarım hangi pekmezi içiriyorsunuz?

Gunaydin nasilsiniz bugun?
Yataktan dayak yemis gibi kalkiyorum artik. Oglum sagolsun kilo verdirmeyen agir spor yaptiriyor.

Günaydın herkese,bu bebeler niye uyumazlar amlamadım umarım geçicidir derman kalmıyo valla uykusuz bir de sürekli ilgi istemezler mi!!Gece uyutmuyosun bende şebeklik yapacak hal mi kalıyo,kendi kendime didişiyorum işte muhatabım varmış gibi:))

hislerime tercuman oldun canim

ay allah sabır versin, ben burdan duydum o kokuyu öffff
Gunaydin nasilsiniz bugun?
Yataktan dayak yemis gibi kalkiyorum artik. Oglum sagolsun kilo verdirmeyen agir spor yaptiriyor.
di mi, çok beğendim bu lafı ben de kullaıcam

Al bendende okadar gece 1saatte 1 uyanıyoruz ortalığı yıkarak sonra salla beşigini saatlerce uyutmaya çalış sonra tekrar uyansın derken sabah olmuş paşamın gaz sancıları ama bşde bizim bu doğduğundan beri böyle

ayyyy aynen geldiklerinde kızımın kokusu değişiyor zaten opulmekten butun vücudundaki acık yerler tükürükle yıkanıyordur

bizde oyleyiz valla butun kemiklerm ağrıyor bu aralar iyice cıldırdı su gaz sancısımı buyume atağımı diş ağrısımı neyse cabuk geçsin ben tukendim valla

kızlar bende kayınvalidem bebişi öpüp kokladıgında hoşuma gidiyo.tabi yalayıp yutmuyo çocugu.abartılı sevmesi olmadıgı takdirde hiçbi mahsuru yok bence kıskanmam torununu sevmesi onunda hakkı en az benim kadar ne bilim.sevsin varsın öpmedigi kucagına almadıgı zaman ne soguk torununu kucagına bile almıyo diye düşünüyorum. çokmu hoşgörülüyüm ne

ablam allah kısmet ederse 2013 temmuz annesi olucak yanlız iki gündür hemoroid sıkıntısı varmış çok ağrısı var hamilelikte başına boyle bişey gelen var mı ne yapabilir

Supersin bence. Ben de hosgoru gosterenlerdenim.Hrkesin bizim gibi olmasini beklwyemeyiz. Ayrica o kadinin ogluyla evliyuz :)

bizdede bir tane olan babak ornekleri çok begendim sizinlede paylaşmak istedim

Hayırlı olsun dişiniz:) Alttan mı çıktı üstten mi? Bîzim üstler kabarmış gîbi önce üstten çıkacak galiba..
dişimiz alttan çıktı teyzesi
canım aynen bende ev hep pis gibi geliyo mutsuz oluyorum demekki bi ben değilmişim ev işi yapamayan camları falan hiç saymıyorum zaten

ben durumu baya kabullendim ancak habersiz gelen olunca çok utanıyorum. oğlumda sağolsun süpürgeden korkuyor yanında calıştıramıyorum. uyurken uyanır diye süpüremiyorum. tek başına da kalınca ağlıyo çözüm babada
kızlar bıde ben adet olmadımm...
nezaman olucam acaba .. dr a gıtsem ılaç falan verse olmaz dımı ??
ben kırk bitti düzensiz regl olmaya başladım bu ayda 6 gün gec kaldı. başladım test al diye eşimi dürtmeye kabus gibi sahneler başladı gözümün önünde canlanmaya. o da diyo erken erken olurken sorun yoktuda gecikince ne oluyo? ne olsun elinin körü oluyo :18: işin ciddiyetinin farkında değil tabiiii ben her gece bebiş uyanınca kucağıma alıp yatağıma oturuyorum eşimin duyacağı bir şekilde bir daha dünyaya gelirsem baba ben olucam anne sen ol diyorum
ben de adet olmadim daha :26:

biz geldiiik...

şunda ki ciddiyete bakın ne düşünüyordu acaba? :)

Eki Görüntüle 588351

bu da oyun oynarken :)

Eki Görüntüle 588352

maşallah kuzuna yaaa çok tatlı

kızlar buarada uyku için yeni bişi deniyorum uzun vadede işe yarıcak sanırsam hemen etki gösermez oğluma uyku arkadaşına alıtırıyorum küçük bir fili var sadece uyku zamanı veriyorum oyuncağı yataktan çıkarmıyorum o da uyku zamanı ya kulağını ya burnunu tutarak uyuyo bakalım nezaman yararını görücez

ablam allah kısmet ederse 2013 temmuz annesi olucak yanlız iki gündür hemoroid sıkıntısı varmış çok ağrısı var hamilelikte başına boyle bişey gelen var mı ne yapabilir

canım bende hamileyken hemoreid sorunu yasadım fakat ilaç falan kullanamıyosun maalesef
bol lifli şeyler tüketsin bide bol bol su içsin çok geçmiş olsun canım..

canım bize yolladığın anneler günü hediyesi için tekrar teşekkür ederim bunlarda resimlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…