2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah faydası olur. bebişleri bi oyuncaga alıştırmamız lazım bencede.daha rahat uykuya geçişini saglar.hem bebekler severmiş peluş oyuncakları .mesela benimkide peluş battaniyesi var onu keşfetti şimdi. dokunmak hoşuna gidiyo uyuyacagı zaman o battaniyesini örtüyorum ona alışsın diye

zaten ya bi bez ya da peluş oyuncak verin diyolar senin ferber nasıl gidiyor canım

oy masallah butun bebislere
oglumun ikinci disi de pitladi teyzeleri

gözun aydnı cnm ya bir bizimkide patlatsada rahatlasa dun ağladı dişini ovdum sustu guldu demekki dişi çok huysuzlastırıyor sabahtab elimi asırdı morarttı birşey soracam diş çıkarmadan once nasıl gorunuyor diş eti

ay ne güzel ya.hayırlı olsun havuçları güzel güzel kemirsin inşallah.ben bi ayı geçti bekliyorum daha çıkmadı.parmagı agzında kaldı yavrumun.dişetlerini kaşımaya çalışmasını görmekten bana gıına geldi.

Hayirli olsun yeni disinizde. Dis bugdayi yapicakmisin annesi. Sizde oyle adetler varmi yoksa ikisine birmi..!
buda benim attaa giden yakışıklı oğlum RÜZGAR ALİ

Eki Görüntüle 589721
şaşkın ördek yaa gözlere bakkkk
Eki Görüntüle 589720

Oy masallah kuzuya koltuklara sigmiyor artik.) canim nacizane bisi dicem o koltuktaki kafaligi cikarinca daha rahat sigiyor bebek benim kuzuda iri oldugu icin cikardik daha rahat artik

ya hicbir fark yoktu aslinda canim
kizin damagi sisti ama oglanda birsey yoktu
sadece alt dudagini emmeye baslamisti

zaten ya bi bez ya da peluş oyuncak verin diyolar senin ferber nasıl gidiyor canım

cnm tam 7 akşam uyguladım.ama saçma bi yöntem olduguna karar verdim.gündüz uykusu için sallamalara devam ettim çünkü.bi gece uykusu için aglat bebegi.ee ne anladım bu işten.sorunu topluca halletseydi olurda her uykusu içinde aglatılmazki.2 gündür geceleride sallayarak uyutuyorum artık((((

yapicaz canim da kizi bekliyoruz biraz
sanki yakinda cikicakmis gibiydi
bakalim bir hafta daha bekleriz yoksa oglusuma yapariz teyzesi

aynene bizde sallamaya devam gece çok uyanmazsa sorun yok aslında ama her saat başı nerdeyse yanıyoruz gece 1kere emziriyorum onuda azalttım ama bişi değişmedi:44:

kızlar az once yaşadığım olayyı yazayım eşim kızımı kucağına almıştı yine beni sinir etti sinirden soyleniyordum bir anda aklıma geldi soru sordm dedimki canım ikimizde cok yetenekliyiz neden dedi bende ben yetenekliyim bir ayıyla konusabiliyorum sende yeteneklisin bir insanı kucagında tasıyabiliyorsun diye o anda sinirim bir anda ucuverdi

allah canını almasın kız güldürdün beni kızmadımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…