kızlar buarada uyku için yeni bişi deniyorum uzun vadede işe yarıcak sanırsam hemen etki gösermez oğluma uyku arkadaşına alıtırıyorum küçük bir fili var sadece uyku zamanı veriyorum oyuncağı yataktan çıkarmıyorum o da uyku zamanı ya kulağını ya burnunu tutarak uyuyo bakalım nezaman yararını görücez
canım bize yolladığın anneler günü hediyesi için tekrar teşekkür ederim bunlarda resimlerimiz
Eki Görüntüle 589683 Eki Görüntüle 589684
Masallah subhanallah canim kac aylik bu kiz tay tay duruyor boyleeee. Nazar olmasin insallah annesiii
Anaaammm,bu ne sevimli bişey böyle yaaa,yerimmmm
inşallah faydası olur. bebişleri bi oyuncaga alıştırmamız lazım bencede.daha rahat uykuya geçişini saglar.hem bebekler severmiş peluş oyuncakları .mesela benimkide peluş battaniyesi var onu keşfetti şimdi. dokunmak hoşuna gidiyo uyuyacagı zaman o battaniyesini örtüyorum ona alışsın diye
buda benim attaa giden yakışıklı oğlum RÜZGAR ALİ
Eki Görüntüle 589721
şaşkın ördek yaa gözlere bakkkk
Eki Görüntüle 589720
oy masallah butun bebislere
oglumun ikinci disi de pitladi teyzeleri
ay ne güzel ya.hayırlı olsun havuçları güzel güzel kemirsin inşallah.ben bi ayı geçti bekliyorum daha çıkmadı.parmagı agzında kaldı yavrumun.dişetlerini kaşımaya çalışmasını görmekten bana gıına geldi.oy masallah butun bebislere
Hayirli olsun yeni disinizde. Dis bugdayi yapicakmisin annesi. Sizde oyle adetler varmi yoksa ikisine birmi..!oy masallah butun bebislere
buda benim attaa giden yakışıklı oğlum RÜZGAR ALİ
Eki Görüntüle 589721
şaşkın ördek yaa gözlere bakkkk
Eki Görüntüle 589720
gözun aydnı cnm ya bir bizimkide patlatsada rahatlasa dun ağladı dişini ovdum sustu guldu demekki dişi çok huysuzlastırıyor sabahtab elimi asırdı morarttı birşey soracam diş çıkarmadan once nasıl gorunuyor diş eti
zaten ya bi bez ya da peluş oyuncak verin diyolar senin ferber nasıl gidiyor canım
Hayirli olsun yeni disinizde. Dis bugdayi yapicakmisin annesi. Sizde oyle adetler varmi yoksa ikisine birmi..!
Oy masallah kuzuya koltuklara sigmiyor artik.) canim nacizane bisi dicem o koltuktaki kafaligi cikarinca daha rahat sigiyor bebek benim kuzuda iri oldugu icin cikardik daha rahat artik
kizlar iyi geceler caylarini kullanan var mi ?
kafayi yiycem de bu bebeler uyumazsa
kizlar iyi geceler caylarini kullanan var mi ?
kafayi yiycem de bu bebeler uyumazsa
cnm tam 7 akşam uyguladım.ama saçma bi yöntem olduguna karar verdim.gündüz uykusu için sallamalara devam ettim çünkü.bi gece uykusu için aglat bebegi.ee ne anladım bu işten.sorunu topluca halletseydi olurda her uykusu içinde aglatılmazki.2 gündür geceleride sallayarak uyutuyorum artık((((
ablam allah kısmet ederse 2013 temmuz annesi olucak yanlız iki gündür hemoroid sıkıntısı varmış çok ağrısı var hamilelikte başına boyle bişey gelen var mı ne yapabilir
kızlar az once yaşadığım olayyı yazayım eşim kızımı kucağına almıştı yine beni sinir etti sinirden soyleniyordum bir anda aklıma geldi soru sordm dedimki canım ikimizde cok yetenekliyiz neden dedi bende ben yetenekliyim bir ayıyla konusabiliyorum sende yeteneklisin bir insanı kucagında tasıyabiliyorsun diye o anda sinirim bir anda ucuverdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?