2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynene bizde sallamaya devam gece çok uyanmazsa sorun yok aslında ama her saat başı nerdeyse yanıyoruz gece 1kere emziriyorum onuda azalttım ama bişi değişmedi:44:

neden öyle çok uyanıyoki tatlım ya huyumu öyle acaba benim kızımda 1 kere uyanıyo geceleri ben dayanamayıp 2.yi kaldırıyorum açtır diye gece uykusu çok ağır terliyo diye üstünü değiştiriyorum öyle bile uyanmıo maşallah

canım burdayım sen nerelerdesın görüşemedik
sorma kocaman oldu paşacık 1dk durmuyo yerinde eşek sıpası
elacık napıyo??

evet canım ya özledim inan havalar güzelde pek evde durmadık gezdik arada girip çıktım ama yoktun tatlım kız maşallah nolmuş paşama benim neler yapıyo oynuyomu artık elam uyuyo nteyzesi yoruldu

Selam arkadaşlar, 2 gündür avmlerde geziyorum yazamadım hiç. Lcw'de bayağı indirimli şey var, bir sürü kıyafet aldım kızıma. Evdekiler hep küçülmüştü. E-bebekte de indirim var. Çok güzel oyuncaklar var. Marmara forumdaki e-bebekte ikinci el reyonu açılmış bir de. Bisklet, ilk arabam vs. Var, ucuz bayağı. Almadık ama ileride düşünülebilir aslında. Yepyeni şeyler vardı hep.
Gezmeden geldik annemle, eşim aradı katınvalidemler ayın 10'undsn sonra geleceklermiş bebek sevmeye.. Sinir oldum tabi.. Bir taraftan düşünüyorum onların da torunu sevmek hakları ama gelince de herşeye karışıyor, herşeyin en iyisîni obilir!! Bakıcı da başlayacak şimdi ona da kesin laf eder. Temizlikçi gelînce bir sürü laf ediyor her seferinde onların orda kimse temizlikçi almazmış, o herşeyi kendisi yaparmış.. Ona neyse sanki kendi kazandığım parayla istediğimi yaparım. Şimdi de annen niye tek bakmıyor, ben gelip bakarım, o kadar paraya yazık vs. Vs. Telefonda konuşuyor zaten.. Burda kalıp çocuğa baksa sinir krizi geçirebilirim.. Allahtan başka şehirdeler.. İnşallah az kalırlar.. Akşam akşam moralim bozuldu.

duygucum ele bu günlerde yabancı birini gördüğünde dudak büküp ağlamaya başlıyo ayırt ediyomuki artık beni iyce tanıyomudur hiçyapmazdı öyle:44:

neden öyle herşeye müdahale ediyo ya sinir bozucu allah var benim kv aldığıma yediğme gydğme karışmaz karışmasınıda istemezdim yapmıyo zaten koskoca kadınsın sen neyi nereye harcayp verceni bilirsin sinir oluyorum böle oldumu müsade etme tatlım sende

evet canım ya özledim inan havalar güzelde pek evde durmadık gezdik arada girip çıktım ama yoktun tatlım kız maşallah nolmuş paşama benim neler yapıyo oynuyomu artık elam uyuyo nteyzesi yoruldu

duygucum ele bu günlerde yabancı birini gördüğünde dudak büküp ağlamaya başlıyo ayırt ediyomuki artık beni iyce tanıyomudur hiçyapmazdı öyle:44:

canım rüzgar 3.aylıktan itibaren öle yapıyodu eve kim gelse kim sevmek istese hemen basbas ağlardı.ama şimdi istanbula geldiğimizden beri yapmıyo öle..yabancılıyodur muhtemelen şimdi çok insan gördüğü için alıştı heralde canım.zamanla geçiyo ilk baslarda bende çok tuhaf oluyodum ama bitti neysseki..
rüzgar bu aralar çığlık atıyo ona bakalım diye numaradan öksürüyo gbi yapıyo ne bulsa ağzına sokmaya çalışıyo dişlermiz kaşınıyo heralde saçlarımı yoluyo saolsun tam bi bücür canavar oldu anlıycaan

çok güzel anlattın kız gelip ısırasım geldi maşallah büyüdü yuvarlanıyomu yerlerde falan artık canım

[SUB][/SUB]
Canım valla maşallah kızına sanslisin vallabi çözemedik bir turlu niye uyaniyor

Tull cum kantaron yagini sursun ablan cok ise yariyor
eylemcim beni guldurdun gece gece:))
Kizlar bu gece bebelere iyi geceler kasik mamasi ustune iyi geceler cayi icirdim bakalim gecemiz iyi gececek mi:))

Gule gule giysin aldiklarini yavru
Forumun yaslilarindan olarak kayinvalide konusunda nacizhane gorusum: Aradaki dengeyi kuracak olan esinizdir. Annesine kesin ve net bir tavir koymali sizi hic bir konuda karsi karsiya getirmemelidir. Yaslar ilerledikce insanlar ellerinde olmadan (tabii bazilarinda karakter) fazla mudahale edebiliyorlar. Anneyi de kirmadan ya da az kirarak sizi korumali. Siz zaten onlara saygida kusur etmezsiniz.

Bizim evliligimizde bir kural vardir ailelerle ilgili, ikimiz de digerinin ailesiyle yuz goz olmayiz ama sinir etmelerine de izin vermeyiz. Birbirimizi evde yesek de ailelerimize karsi savunuruz ama tabii aileleri de kirmadan. Onlar da uzulmesin ne benimkiler ne onunkiler dunyanin ne getirecegi belli olmuyor.

Ay ben gelinlerime hiic karismiycam hatta insallah o zamanlari gorurum, gidip otelde kalicam farkli sehirlerde olursak. Git gor sonra gel oteline uyu ne onlar rahatsiz olsun ne ben

Ay nasıl üzülürüm oyle olursa biliyor musun? Sen evladı doğur, büyüt yetiştir evlendir sonra onu ziyarete gittiğimde otelde kalayım onlar da evlat diye ortalıkta dolaşsınlar. Geline karışmamak meselenin çözümü değil üslup önemli birazda hal tavır hareket burda birakin kayinvalideyi kendi annesine de gicik olan arkadaslar vardı eğer herseyi sorun gibi görürsek hayat cekinilmez olur eslerimizin hareketleri bile batmaya baslar bir süre sonra, bosverin biz evladımızin kisilik ve karakterinden sorumluyuz bırakın onlar ister anneci desin ister Şapur supur öpsün çok rahatsız olursanız sizde gider lavaboda iki dakika elini yuzunu yıkarsınız yavruların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…