2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bu aksam havuç puresii yedireyim dedim içine de süt koydum ama diliyle pureyi attı baktım istemiyor bende suyunu içireyim dedim havuclu süt :)

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar;
kızım 22 ağustos 2012 doğumlu, seslenince bana bakmıyor acaba bunun için erken mi? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

valla karşındaykenmi uzaktn seslenincemi bakmıyo canım ayrıntıya girsen seninkiyle benimkinin arasında 5gün var benm 27 ağustos nerden seslenirsem sesleneyim bakıyo bilemedimki lşimdi:44:

valla yanındayken sesleniyoruz bazen bakıyo bazen de hiç dönmüyo bile, ama gürültüye ya da oyuncağa bakıyo ne bileyim ben de şimdi ayrıntılı sorunca dondum kaldım kız da uyuyo deneyemiyorum ki

valla yanındayken sesleniyoruz bazen bakıyo bazen de hiç dönmüyo bile, ama gürültüye ya da oyuncağa bakıyo ne bileyim ben de şimdi ayrıntılı sorunca dondum kaldım kız da uyuyo deneyemiyorum ki

tamam işte bakıyosa dert etme kız bebişin canı istemiyodur bazen bakmak her çocuk aynı olcak diye bişey yok küçükler daha tatlım ya tam annesi olduğumuzun ble farkında değiller belki merak etcek bişey yok bence

anneyiz ya ne evhamlı oluyoruz dimi tatlım aralarında bişey yokmuş ne güzel kızmı erkekmi bebeğin

duygucum ele bu günlerde yabancı birini gördüğünde dudak büküp ağlamaya başlıyo ayırt ediyomuki artık beni iyce tanıyomudur hiçyapmazdı öyle:44:
benimkisi artık dedeleri anneanneyi babanneyi dayıyı babayı anayı tanıyor. yabancı da gelse gülüyor oynuyor ama ben oradaysam bana kol açıyor almam için
Tull cum kantaron yagini sursun ablan cok ise yariyor
eylemcim beni guldurdun gece gece:))
Kizlar bu gece bebelere iyi geceler kasik mamasi ustune iyi geceler cayi icirdim bakalim gecemiz iyi gececek mi:))

sonucunu merakla bekliyorum canım

geçen gün kafama takıldı, bazen ne sesler çıkartıyorum bakmıyor acaba 5. ayının başında bu normal mi diye düşündüm biraz araştırdım 6. ayda ismine döner diye açıklama okudum. sese doğru dönmüyorsa otizm belirtisi diye okudum ve biraz kafama karıştı evham yaptım, annelik işte.çok teşekkürler canım yarın daha dikkatli incelerim, ilgine teşekkürler :)

benimkisi artık dedeleri anneanneyi babanneyi dayıyı babayı anayı tanıyor. yabancı da gelse gülüyor oynuyor ama ben oradaysam bana kol açıyor almam için

sonucunu merakla bekliyorum canım

ne güzel canım maşallah benimkide yakınları tanıyo ama nedense bugünlerde yabancılardan tırsıyo

Benim eşim annesine karşı beni korur ama benimle de onlar için didişmeyi ihmal etmez malesef. Dediğin gibi o dengeyi kurabilse herşey daha güzel olacak ama tam yapamıyor..
Bu arada sen süper kaynana olacaksın, kızımı senin oğlana vermeyi düşünebilirim

ne demek canım doğru diyosun annelik işte bende okudum nerdeyse herşey 6. ayda başlıyo ya

anneyiz ya ne evhamlı oluyoruz dimi tatlım aralarında bişey yokmuş ne güzel kızmı erkekmi bebeğin

kızım var Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın, acılarını göstermesin anne olmak zormuş hep acaba sağlığı yerinde mi diye evham yapıyorum bu yüzden hamileliğimde bile hep evhamlıydım.her bebeğin gelişimi farklı tabii ama ne bileyim içim rahatlasın istedim :) tekrar çok teşekkürler ilgine

şimdilik herkese iyi geceler diliyorum :) ben aranıza yeni katıldım, bundan sonra bolca sohbet ederiz.Kuzucuklarınızla Allah'a emanet olun.İyi geceler.

amin canımkarnındayken hareket etti etmedi derdi var doğduğunda başka endişelerimiz evet zor ama bi gülücük atsa dünyalar bizim oluyo doğumda çektiğimiz sıkıntılar bile yalan oldu bak ay şiir gibi konuştum heeee

kizlar iyi geceler caylarini kullanan var mi ?
kafayi yiycem de bu bebeler uyumazsa
ben kullanıyorum canım.uyutup uyutmadığını bilemem ama rahatlatıyor bence bebeği.daha huzurlu uyuyor
eylem çok hoşsun ha.iyi kızmamış eşin:)çok güldüm

boşver canım takma.saygıyı elden bırakmadan net bi şekilde davran,karışılmasını istemediğini ifade et.onlar onların hayatlarında öyle yapıyorlar diye bizlerde öyle yapacak değiliz ya.her yaşam her insan farklıdır.temizlikçi çağırınca neden istemezki?benim kayınvalidem sağolsun temizlik yapacağım dediğimde parasını ben göndereyim, tut bi temizlikçi, kendini yorma der. sen böyle yazınca şaşırdım.ya benimkiler gerçekten çok iyi insanlar, yada sizinkiler karşındakine değer vermeyen tipler.(ama ben bi evin tek çocuğuyla evliyim ve çok kıymetliyim):)oda dipnot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…