valla yanındayken sesleniyoruz bazen bakıyo bazen de hiç dönmüyo bile, ama gürültüye ya da oyuncağa bakıyo ne bileyim ben de şimdi ayrıntılı sorunca dondum kaldım kız da uyuyo deneyemiyorum ki
valla yanındayken sesleniyoruz bazen bakıyo bazen de hiç dönmüyo bile, ama gürültüye ya da oyuncağa bakıyo ne bileyim ben de şimdi ayrıntılı sorunca dondum kaldım kız da uyuyo deneyemiyorum ki
benimkisi artık dedeleri anneanneyi babanneyi dayıyı babayı anayı tanıyor. yabancı da gelse gülüyor oynuyor ama ben oradaysam bana kol açıyor almam içinduygucum ele bu günlerde yabancı birini gördüğünde dudak büküp ağlamaya başlıyo ayırt ediyomuki artık beni iyce tanıyomudur hiçyapmazdı öyle:44:
Tull cum kantaron yagini sursun ablan cok ise yariyor
eylemcim beni guldurdun gece gece:))
Kizlar bu gece bebelere iyi geceler kasik mamasi ustune iyi geceler cayi icirdim bakalim gecemiz iyi gececek mi:))
benimkisi artık dedeleri anneanneyi babanneyi dayıyı babayı anayı tanıyor. yabancı da gelse gülüyor oynuyor ama ben oradaysam bana kol açıyor almam için
sonucunu merakla bekliyorum canım
Gule gule giysin aldiklarini yavru
Forumun yaslilarindan olarakkayinvalide konusunda nacizhane gorusum: Aradaki dengeyi kuracak olan esinizdir. Annesine kesin ve net bir tavir koymali sizi hic bir konuda karsi karsiya getirmemelidir. Yaslar ilerledikce insanlar ellerinde olmadan (tabii bazilarinda karakter) fazla mudahale edebiliyorlar. Anneyi de kirmadan ya da az kirarak sizi korumali. Siz zaten onlara saygida kusur etmezsiniz.
Bizim evliligimizde bir kural vardir ailelerle ilgili, ikimiz de digerinin ailesiyle yuz goz olmayiz ama sinir etmelerine de izin vermeyiz. Birbirimizi evde yesek de ailelerimize karsi savunuruz ama tabii aileleri de kirmadan. Onlar da uzulmesin ne benimkiler ne onunkiler dunyanin ne getirecegi belli olmuyor.
Ay ben gelinlerime hiic karismiycam hatta insallah o zamanlari gorurum, gidip otelde kalicam farkli sehirlerde olursak. Git gor sonra gel oteline uyu ne onlar rahatsiz olsun ne ben
geçen gün kafama takıldı, bazen ne sesler çıkartıyorum bakmıyor acaba 5. ayının başında bu normal mi diye düşündüm biraz araştırdım 6. ayda ismine döner diye açıklama okudum. sese doğru dönmüyorsa otizm belirtisi diye okudum ve biraz kafama karıştı evham yaptım, annelik işte.çok teşekkürler canım yarın daha dikkatli incelerim, ilgine teşekkürler :)
anneyiz ya ne evhamlı oluyoruz dimi tatlım aralarında bişey yokmuş ne güzel kızmı erkekmi bebeğin
kızım var Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın, acılarını göstermesin anne olmak zormuşhep acaba sağlığı yerinde mi diye evham yapıyorum bu yüzden hamileliğimde bile hep evhamlıydım.her bebeğin gelişimi farklı tabii ama ne bileyim içim rahatlasın istedim :) tekrar çok teşekkürler ilgine
şimdilik herkese iyi geceler diliyorum :) ben aranıza yeni katıldım, bundan sonra bolca sohbet ederiz.Kuzucuklarınızla Allah'a emanet olun.İyi geceler.
sensiz olurmu duyguşum
ben kullanıyorum canım.uyutup uyutmadığını bilemem ama rahatlatıyor bence bebeği.daha huzurlu uyuyorkizlar iyi geceler caylarini kullanan var mi ?
kafayi yiycem de bu bebeler uyumazsa
eylem çok hoşsun ha.iyi kızmamış eşin:)çok güldümkızlar az once yaşadığım olayyı yazayım eşim kızımı kucağına almıştı yine beni sinir etti sinirden soyleniyordum bir anda aklıma geldi soru sordm dedimki canım ikimizde cok yetenekliyiz neden dedi bende ben yetenekliyim bir ayıyla konusabiliyorum sende yeteneklisin bir insanı kucagında tasıyabiliyorsun diye o anda sinirim bir anda ucuverdi
boşver canım takma.saygıyı elden bırakmadan net bi şekilde davran,karışılmasını istemediğini ifade et.onlar onların hayatlarında öyle yapıyorlar diye bizlerde öyle yapacak değiliz ya.her yaşam her insan farklıdır.temizlikçi çağırınca neden istemezki?benim kayınvalidem sağolsun temizlik yapacağım dediğimde parasını ben göndereyim, tut bi temizlikçi, kendini yorma der. sen böyle yazınca şaşırdım.ya benimkiler gerçekten çok iyi insanlar, yada sizinkiler karşındakine değer vermeyen tipler.(ama ben bi evin tek çocuğuyla evliyim ve çok kıymetliyim):)oda dipnotSelam arkadaşlar, 2 gündür avmlerde geziyorum yazamadım hiç. Lcw'de bayağı indirimli şey var, bir sürü kıyafet aldım kızıma. Evdekiler hep küçülmüştü. E-bebekte de indirim var. Çok güzel oyuncaklar var. Marmara forumdaki e-bebekte ikinci el reyonu açılmış bir de. Bisklet, ilk arabam vs. Var, ucuz bayağı. Almadık ama ileride düşünülebilir aslında. Yepyeni şeyler vardı hep.
Gezmeden geldik annemle, eşim aradı katınvalidemler ayın 10'undsn sonra geleceklermiş bebek sevmeye.. Sinir oldum tabi.. Bir taraftan düşünüyorum onların da torunu sevmek hakları ama gelince de herşeye karışıyor, herşeyin en iyisîni obilir!! Bakıcı da başlayacak şimdi ona da kesin laf eder. Temizlikçi gelînce bir sürü laf ediyor her seferinde onların orda kimse temizlikçi almazmış, o herşeyi kendisi yaparmış.. Ona neyse sanki kendi kazandığım parayla istediğimi yaparım. Şimdi de annen niye tek bakmıyor, ben gelip bakarım, o kadar paraya yazık vs. Vs. Telefonda konuşuyor zaten.. Burda kalıp çocuğa baksa sinir krizi geçirebilirim.. Allahtan başka şehirdeler.. İnşallah az kalırlar.. Akşam akşam moralim bozuldu.
hmm hissettim kostum geldimnapıyosunuz bakalım??
elam uyudumu?rüzgarcık sızıp kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?