ay of canım sıkıldı yaaaaa
neden kız napcan bu satte bişeyde yapılmazki
ayy ne bilem yaa uykumda yok
kocamıda özledim
amnda kıyamazlar kocasını özlemiş buuuuuuuuuara kocanı tatlım konuşun bi kız hasret giderin
ı ıhhh arayama küsüski biz
küsüs ama yinede özledim eşek kafalıyı off
anammm noldu kız
aman dün gece beni cıldırttı şapşal
eh bende sinirlenince fazla sert oluyorum maalesef dan dun konustum ama oda haketti
mevzu özetle: görümcek
allahtan görümcem yok bilmiyorum o duyguyu barışırsınız ya inşallah canım özlediysen ara madem dicem ama sen bilirsn:44:
yok aramam ben
inadım inat totom iki kanat off çok fenayım yaaa
hanımlar kızıma tutu yaptım olmş mu bir bakarmısınız yanlız açık yorum bekliyorum olmuş veya olmamış diye lütfenEki Görüntüle 590122 Eki Görüntüle 590123
fenasın bebeğm valla o zaman özlücen duyguşum ne diyim kocandamı aramadı odamı inat naptı kız görümcek ahh ah görümce kör kepçe demişler işte
hanımlar kızıma tutu yaptım olmş mu bir bakarmısınız yanlız açık yorum bekliyorum olmuş veya olmamış diye lütfenEki Görüntüle 590122 Eki Görüntüle 590123
yok o aradı ama ben kuyrugu dik tutcam ya kısa kestim muhattap olmadım hiç
canım güzel olmuş ama sade olmuş sanki..tütü dediğin daha süslü olur biras daha süsle bence ellerine sağlık
ben hiç küsemiyorum kız daha hiç kocama küsmenişimdir bazen barışmamak inat yapmk istiorum olmuyo gülüorum hemen
bunu daha demin yaptım canım daha suslenecek badisi yapılcak teşekkür ederim
badisine ne yapcaksın canım bunun??bi konseptin olucakmı?
beyaz badı uzerine keceden ugur böceği yapmayı dusunuyorum canım kızım ugur getirsin bize yeni yılımızda minik ugur bocegim o benimAma değişik fikirlere açıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?