2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hanımlar kızıma tutu yaptım olmş mu bir bakarmısınız yanlız açık yorum bekliyorum olmuş veya olmamış diye lütfenEki Görüntüle 590122 Eki Görüntüle 590123

Ne marifetli anneler var maşallah. Güzel olmuş ellerine sağlık. Badi üzerine uğur böceği işlemeyi düşünüyormuşsun ya tütünün üzerine de arkası yapışkanlı minik uğur böcekleri var, bulabilirsen onlardan serpiştirebilirsin. Çok uyumlu olur )

gunayydın annelerrr vee guzel bebekleriii biz dun 4.ay kontrolumuze gittik rotavirus asımızın 2.dozunu olduuk amaa kafama takılan bin tane soru var nolur aydınlatın beni ya..genel olarak hepinizin kızımdan buyuk bebekleri var agustos sonunda doğdugumuz için ilk olarak su kilosuna gore damlatılan zırzavattan başlamak istiyorum dr a sordum kilosu kadar dedi yanii 7.300 se 8 kez damlat dedi huysuzluk vs yaparmı dedim gaz yaparmış bide kakası koyulaşır korkma dedidee bu gaz meselesine takıldım kaldıım benim kız bayaa duzenli saatlerde uyuyup uyanan kendi halinde bi bıcırık egerr bu damla onun duzenini bozarsaa mahvolurum calışmasam idare ederim ama çalışınca uykusuzluk vs bayaa zorlanırım.bu damla hakkında bilgi istiyorum kullananlardan.birdee artık yavas yavas elma armut havuc suyu verebilirsin dedi ama 1 hafta dene oyle miktarı cogalt dedi bunu bana biri anlatsın napmalıyım nasıl başlamalıyım neye başlamalıyım püremi verecem suyunumu sıkacam aaa birde mandalina suyu falan dedi varmı bunuda veren aranızda??offf o damlada sutle midede buluşmicakmış cocuk sut içiyor sadecee nasıl başaracam ben bunu ayyyyyyyyy imdatttt yaaaaaaa

yeni geldi aklımaa yogurda başlicakmışızdaa diyelimki bugun caldım yogurduu 2 3 gun o yogurdumu yedirecem yoksaa hergun yoğurtmu çalacam veee son kezzz su olayına girip sorularımı sonlandıracam su içirebilirsin dedi bayaa kendi istemeyene kadar suyu biberonla içireyimmi yoksa 1 2 kaşıkmı içiyorlar?hangi sıklıkta vereyim?offf kızım konuşsada anlatsa bana neyi nekadar istediğini yaaa

arkadaşım günaydın,
ben bu damla olayını anlamadım verdiğim iki damla var biri demir digeri de d vitamini, onun dışında kilosuna göre birşey ver demedi doktorum.Ek besinlerden bahsetmişsin, benim ızım 22 ağustos doğumlu ve anne sütü emiyor.sütüm kesilmedikçe de 6. ayın sonuna kadar ek besin vermeyi düşünmüyorum.ek besine geçmek için çok erken bence tabii eğer sütün varsa.ama ben illa ki doktorun dediğini yapacağım dersen ilk hafta bir iki çay kaşığıyla başlıyorsun sonra çoğaltıyorsun.yoğurdu da mayala iki gün yedir 3. gün yedirme.yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

aynı gunde doğmuşlarr benim kızımda 22 agustos ama ben çalıştıgım için doktor sen yokken sut ve mama yedirebilirsin demişti gecen ay yetiştim cunku dondurdugum sutlerim vardı hiç mama yemeden 650 gr almış bu ay.ama artık dondurulmuş sutum kalmadı boşuna mama verme yavas yavas meyve ve yoğurda başla dedi yoksa mama yicek bende meyve ve yogurdu yemesini tercih ettim açıkçası..cunku 220 cc sut bırakıyorum sabah 8 akşam 4 yetmiyor artık d vitaminini 2. aydan beri 3 damla damlatıyordum bu verdikleri demir canım kilosuna gore damlatacagımız.teşekkur ederimm cevapların için

canim demir damlasi biz de huysuzluk yapti duzenimizi bozdu biz de damlayi biraktik onun yerine pekmez ve yumurtanin sarisini yiyoruz (demir deposuymus dr dedi)
yogurdu mayala bitine kadar kullan hergun mayalamana gerek yok
biz meyveleri rendeleyim yogurdun icine katarak basladik once (muz , elma )
sonra mandalina suyunu sikip icmeye basladik (bir mandalina). ama mandalinaya daha sonra basla asitli oldugu icin totolarini yakabiliyor sisle
ek gida verdikten sonra biberonla suyu ver o ne kadar icecegini bilir annesi :))

buda benim attaa giden yakışıklı oğlum RÜZGAR ALİ

Eki Görüntüle 589721
şaşkın ördek yaa gözlere bakkkk
Eki Görüntüle 589720

Maşallah yaaa,çok yakışıklı Pek de şık aynı zamanda,dikkat ediyorum da ;benim Umay'ım da anası gibi paspal yau,hiç uyumlu giyindiği yok,ne bulursam giydiriyorum ,sıradışı bir stilimiz var

oy masallah butun bebislere
oglumun ikinci disi de pitladi teyzeleri

Bizim dişler çıkana kadar siz 32 yi tamamlarsınız heralde

Laf sokunca insan bi rahatlıyo di mi Eylem'cim

duygucum ele bu günlerde yabancı birini gördüğünde dudak büküp ağlamaya başlıyo ayırt ediyomuki artık beni iyce tanıyomudur hiçyapmazdı öyle:44:
Tabii ki tanıyodur artık, Umay da 3.ayından beri var bu huy,yeni yeni vazgeçiyo,yabancı birini görünce resmen kendini kilitliyo yavrum ,bi de komik oluyo ; açıyo dikdörtgen ağzını ciyak ciyak ağlıyo

Tull cum kantaron yagini sursun ablan cok ise yariyor
eylemcim beni guldurdun gece gece:))
Kizlar bu gece bebelere iyi geceler kasik mamasi ustune iyi geceler cayi icirdim bakalim gecemiz iyi gececek mi:))
Nasıl geçti geceniz merak ettim

hanımlar kızıma tutu yaptım olmş mu bir bakarmısınız yanlız açık yorum bekliyorum olmuş veya olmamış diye lütfenEki Görüntüle 590122 Eki Görüntüle 590123
Anammm,marifetli analara saygım sonsuz,ben hazır şeyleri zor giydiriyorum ,siz neler yapıyosunuz,maşallah

ben hiç küsemiyorum kız daha hiç kocama küsmenişimdir bazen barışmamak inat yapmk istiorum olmuyo gülüorum hemen
Aynen ben de,hatta biz kavga edemiyoruz,birimizdden biri gülüyo hemen.Bazen çok istiyorum,kavga edelim,uzun uzun trip falan atayım ama olmuyo ,sıkılıyorum,yay burcuyum ben

Benim de kafam çok karışık bu beslenme hususlarında ama karadüzen başlıycam haftaya...Demir damlasıyla sütle beslenme arasında 1 saat olması gerekiyor,sütle karışmasın derken bunu kastediyolar.
Beslenmeye önce çorba gibi nötr tatlarla başlamamı söyledi doktor ,ilk başta tatlı meyvelerle başlayınca tatsız tuzsuz sebzeleri yemiyomuş akıllı bıdıklar ...(Ben de olsam hayatta yemem,haşlanmış tuzsuz brokli,havuç,patates ıyyyyyyyyyy )
Yoğurdu en fazla 2.gün verebilrisin...
Su konusunda bi fikrim yok,henüz başlamadım ben de ama biberon veya kaşık farketmez sanırım....

aman nazar degmesin tatlim butun bebelere bol uykular olsunn
bu arada dunku halim cok komikti
bebe magazasina girdim
uzerinde "iyi geceler" yazan herbirseyi alip eve gidip bebelere yedirdim icirdim
satıcı kiz da garip garip bakiyor " aa bu da iyi gecelermis bunu da aliyim " dedikce
Ben alıntı yaparkene yazmışın yeni gördüm, aman tahtaya vur nazar değmesin

tatlım aslında geç saatte yıkamak da çözüm olabilir. sen iyi geceler ürünleri demişken, öyle şampuan ve kremler de var piyasada. onları almayı unutmadın de mi?

bak bu da resmi

Son düzenleme:
ya onlari unuttum iste burda elendil de demis banyo suyuna lavanta yagi damlat diye bugun de banyo urunlerini deniyim oneri urunleri aliyimm
biz banyoyu en gec 7 gibi yapmaliyiz yoksa uykumuz geliyor psikopata bagliyoruzz haa uyuduktan 1 saat sonra uyanabiliriz ama o ayri
tatlım aslında geç saatte yıkamak da çözüm olabilir. sen iyi geceler ürünleri demişken, öyle şampuan ve kremler de var piyasada. onları almayı unutmadın de mi?

amanin burasi cok sessiz bugunn

HAftanın son günü ondan heralde ,misal ben,birazdan kaytarıcam ,işleri toparlıyorum.Haftasonu Düzce'ye gidiyoruz ,babaanneyi görmeye ,"siz gelmezseniz ben gelicem " dedi ,amanin dedim,dur geliyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…