- 1 Aralık 2011
- 1.082
- 261
- 123
yok canım ugurböceği güzel fikir sevdim insallah ugur getirsin anneciğiyle babacıgına fıstık
hanımlar kızıma tutu yaptım olmş mu bir bakarmısınız yanlız açık yorum bekliyorum olmuş veya olmamış diye lütfenEki Görüntüle 590122 Eki Görüntüle 590123
hanımlar kızıma tutu yaptım olmş mu bir bakarmısınız yanlız açık yorum bekliyorum olmuş veya olmamış diye lütfenEki Görüntüle 590122 Eki Görüntüle 590123
yeni geldi aklımaa yogurda başlicakmışızdaa diyelimki bugun caldım yogurduu 2 3 gun o yogurdumu yedirecem yoksaa hergun yoğurtmu çalacamveee son kezzz su olayına girip sorularımı sonlandıracam su içirebilirsin dedi bayaa kendi istemeyene kadar suyu biberonla içireyimmi yoksa 1 2 kaşıkmı içiyorlar?hangi sıklıkta vereyim?offf kızım konuşsada anlatsa bana neyi nekadar istediğini yaaa
arkadaşım günaydın,
ben bu damla olayını anlamadım verdiğim iki damla var biri demir digeri de d vitamini, onun dışında kilosuna göre birşey ver demedi doktorum.Ek besinlerden bahsetmişsin, benim ızım 22 ağustos doğumlu ve anne sütü emiyor.sütüm kesilmedikçe de 6. ayın sonuna kadar ek besin vermeyi düşünmüyorum.ek besine geçmek için çok erken bence tabii eğer sütün varsa.ama ben illa ki doktorun dediğini yapacağım dersen ilk hafta bir iki çay kaşığıyla başlıyorsun sonra çoğaltıyorsun.yoğurdu da mayala iki gün yedir 3. gün yedirme.yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
gunayydın annelerrr vee guzel bebekleriiibiz dun 4.ay kontrolumuze gittik rotavirus asımızın 2.dozunu olduuk amaa kafama takılan bin tane soru var nolur aydınlatın beni ya..genel olarak hepinizin kızımdan buyuk bebekleri var agustos sonunda doğdugumuz için ilk olarak su kilosuna gore damlatılan zırzavattan başlamak istiyorum dr a sordum kilosu kadar dedi yanii 7.300 se 8 kez damlat dedi huysuzluk vs yaparmı dedim gaz yaparmış bide kakası koyulaşır korkma dedidee bu gaz meselesine takıldım kaldıım benim kız bayaa duzenli saatlerde uyuyup uyanan kendi halinde bi bıcırık egerr bu damla onun duzenini bozarsaa mahvolurum calışmasam idare ederim ama çalışınca uykusuzluk vs bayaa zorlanırım.bu damla hakkında bilgi istiyorum kullananlardan.birdee artık yavas yavas elma armut havuc suyu verebilirsin dedi ama 1 hafta dene oyle miktarı cogalt dedi bunu bana biri anlatsın napmalıyım nasıl başlamalıyım neye başlamalıyım püremi verecem suyunumu sıkacam aaa birde mandalina suyu falan dedi varmı bunuda veren aranızda??offf o damlada sutle midede buluşmicakmış cocuk sut içiyor sadecee nasıl başaracam ben bunu ayyyyyyyyy imdatttt yaaaaaaa
yeni geldi aklımaa yogurda başlicakmışızdaa diyelimki bugun caldım yogurduu 2 3 gun o yogurdumu yedirecem yoksaa hergun yoğurtmu çalacamveee son kezzz su olayına girip sorularımı sonlandıracam su içirebilirsin dedi bayaa kendi istemeyene kadar suyu biberonla içireyimmi yoksa 1 2 kaşıkmı içiyorlar?hangi sıklıkta vereyim?offf kızım konuşsada anlatsa bana neyi nekadar istediğini yaaa
günaydın annişler,
bugün makarnayı neyli yapsam acaba?
buda benim attaa giden yakışıklı oğlum RÜZGAR ALİ
Eki Görüntüle 589721
şaşkın ördek yaa gözlere bakkkk
Eki Görüntüle 589720
oy masallah butun bebislere
oglumun ikinci disi de pitladi teyzeleri
kızlar az once yaşadığım olayyı yazayım eşim kızımı kucağına almıştı yine beni sinir etti sinirden soyleniyordum bir anda aklıma geldi soru sordm dedimki canım ikimizde cok yetenekliyiz neden dedi bende ben yetenekliyim bir ayıyla konusabiliyorum sende yeteneklisin bir insanı kucagında tasıyabiliyorsun diye o anda sinirim bir anda ucuverdi
Tabii ki tanıyodur artık, Umay da 3.ayından beri var bu huy,yeni yeni vazgeçiyo,yabancı birini görünce resmen kendini kilitliyo yavrum ,bi de komik oluyo ; açıyo dikdörtgen ağzını ciyak ciyak ağlıyoduygucum ele bu günlerde yabancı birini gördüğünde dudak büküp ağlamaya başlıyo ayırt ediyomuki artık beni iyce tanıyomudur hiçyapmazdı öyle:44:
Nasıl geçti geceniz merak ettimTull cum kantaron yagini sursun ablan cok ise yariyor
eylemcim beni guldurdun gece gece:))
Kizlar bu gece bebelere iyi geceler kasik mamasi ustune iyi geceler cayi icirdim bakalim gecemiz iyi gececek mi:))
Anammm,marifetli analara saygım sonsuz,ben hazır şeyleri zor giydiriyorum ,siz neler yapıyosunuz,maşallahhanımlar kızıma tutu yaptım olmş mu bir bakarmısınız yanlız açık yorum bekliyorum olmuş veya olmamış diye lütfenEki Görüntüle 590122 Eki Görüntüle 590123
Aynen ben de,hatta biz kavga edemiyoruz,birimizdden biri gülüyo hemen.Bazen çok istiyorum,kavga edelim,uzun uzun trip falan atayım ama olmuyo ,sıkılıyorum,yay burcuyum benben hiç küsemiyorum kız daha hiç kocama küsmenişimdir bazen barışmamak inat yapmk istiorum olmuyo gülüorum hemen
gunayydın annelerrr vee guzel bebekleriiibiz dun 4.ay kontrolumuze gittik rotavirus asımızın 2.dozunu olduuk amaa kafama takılan bin tane soru var nolur aydınlatın beni ya..genel olarak hepinizin kızımdan buyuk bebekleri var agustos sonunda doğdugumuz için ilk olarak su kilosuna gore damlatılan zırzavattan başlamak istiyorum dr a sordum kilosu kadar dedi yanii 7.300 se 8 kez damlat dedi huysuzluk vs yaparmı dedim gaz yaparmış bide kakası koyulaşır korkma dedidee bu gaz meselesine takıldım kaldıım benim kız bayaa duzenli saatlerde uyuyup uyanan kendi halinde bi bıcırık egerr bu damla onun duzenini bozarsaa mahvolurum calışmasam idare ederim ama çalışınca uykusuzluk vs bayaa zorlanırım.bu damla hakkında bilgi istiyorum kullananlardan.birdee artık yavas yavas elma armut havuc suyu verebilirsin dedi ama 1 hafta dene oyle miktarı cogalt dedi bunu bana biri anlatsın napmalıyım nasıl başlamalıyım neye başlamalıyım püremi verecem suyunumu sıkacam aaa birde mandalina suyu falan dedi varmı bunuda veren aranızda??offf o damlada sutle midede buluşmicakmış cocuk sut içiyor sadecee nasıl başaracam ben bunu ayyyyyyyyy imdatttt yaaaaaaa
sekerler bu arada iyi geceler maması ve iyi geceler cayi ise yaradi birazcik daha rahat uyudu kuzular
Ben alıntı yaparkene yazmışın yeni gördüm, aman tahtaya vur nazar değmesin
aman nazar degmesin tatlimbutun bebelere bol uykular olsunn
bu arada dunku halim cok komikti
bebe magazasina girdim
uzerinde "iyi geceler" yazan herbirseyi alip eve gidip bebelere yedirdim icirdim
satıcı kiz da garip garip bakiyor " aa bu da iyi gecelermis bunu da aliyim " dedikce
tatlım aslında geç saatte yıkamak da çözüm olabilir. sen iyi geceler ürünleri demişken, öyle şampuan ve kremler de var piyasada. onları almayı unutmadın de mi?
amanin burasi cok sessiz bugunn
miribaaaa biz geldikk
ya bu annelik neden bu kdr duygusal yapıyoo insanı yaataş kalpli benim bile gözlerimi dolduruyoo offff:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?