valla cnm cok zor 2 bebegı sutu yeten baska bı topıkte okudum 4,5 aylıklar sadece anne sutu almıslar ama annesl,teyzesı,komsusu yardımcıymıss ee sefada yanı bız tek buyutuyoruz benım bı kızım bıraktı emmeyı onca mucadeye ragmen sagıyorum otekı emıyo cok sukur aman saglıklı olsular canım yaa
Ay cok sinirliy m anneme ve ksyinvalideme sutum gitti.
uzulme cnm benım annem uzak arada gelır ama kv tek arac yakın mısafır ıbı gelır gıder ben artık kafafa takmıyorum sınırlenme cnm tek baktk kımse laf soyleyemez bebeklerımıze ona gore severler ıste sız 5 aylık oldunuzmu cuma gunu knt var bakalım ksc kg olmuslar allag saglık versın bebeklerımıze
Benim oğlum da biberon almıyor ne mama için ne süt için ne başka bir şey için. O yüzden bir an önce ek gıdalara geçmeyi bekliyorum. Kaşıkla yiyebileceğini yesin ve beni emsin. Sütüm bir gidip bir geliyor. Boza ve üstüne bol tarçın işe yarıyor gibi.
4.5 aylık olduk, yogurt yiyiyoruz, cok severek hem de, ufak tefek sebze ve meyveleri tadiyoruz. Tuzlu seyleri daha çok seviyor gibi. 5. ayda doktorumuz meyve ve sebzelere başlatacağını söyledi. İlk oğlumda çok erken başlatmıştı götürdüğüm doktor, artık bu şehirde değil. Ben de bu doktorun dediğini dinlemeye karar verdim, yogurt dedi, yogurtla başladık. Sonuçta dinlemeyecek olduktan sonra götürmenin de bir anlamı yok diye düşündüm. Yoksa ilk oğlumda bu zamanda çorbalara başlamıştık, gerçi o yoğun mama takviyesi alıyordu.
Zor zanaat bebek bakmak, ikinci birinci farketmiyor. Ama bir gülüşleri ömre bedel :) Allah hepsini korusun, iyi günlerini göstersin.
bu yenı nesıl bebeler annelerı cok calıstırıyo cnm yaa her yenı gun ıs cıkarıyolar benım kızımda ole mamasını yıyıyo hoo püfff yapıpo puskurtuyo gecen corba yedırdım suratıma bı tukurdu kızsammı gulsemmı bılemedım ama guldum
Canım arkadaşımın kızıda aynısını yaptı 4. Ayında ne yapsa emzirenesi çok üzüldü fln dr' una sordu oda biberon emziğinin az yada fazla akıtmasını kontrol et demişti yani memeden süt iki delikten çıkıp az akıyorsa emmeye yorulup istemiyor olabiliyormuş yada memeden fazla süt gelip akılını konteol edemediği için istemeyebiliyormuş bazen ikiside olmuyor bebek anne memesini kabul etmiyormuş ozamanda zorlama dedi sağ sürekli ve biberlnla ver demişti arkadaşım sağıp içiriyor hala sütünü kızı 8 aylık olacak neredeyse oda mayıs annesi :) zaten biz arkadaş grubu olarak aynı sene evlenip aynı sene doğurduk :)) toplam 7 anneyiz 4 ü erkek 3 ü kız hepimizn arasındada 1 ay kadar fln var-yok :) oyüzden hepimiz ayrı bir sorun yaşadığımız için hepimiz birr çok konuda tecrübelendik :)
aynen bende cnm emsın dıye gogsume muhallebı bıle surdum emdı valla ama tadı gıdınce bastı yaygarayı sabırsız bebelerımız cnm
nekadar süre ugraştın sen emsinn diye.demek istedigim memeyi istememeye başladıktan sonra ne kadar sürede bıraktı.komşum böyle giderse bi haftada tamamen bırakır diyo bide gayet rahat söyledi ben birden bozuldum tabi. beklemedigim bi cevap oldu bi anda üzüldüm
benı tarıf etmıssın bende 81kıloyum 10kılo vermek ıstıyorum sonrada 5kılo verırsem aman allahımCanim aynen bende bunalimdayim hamile pantolonlarimin agi kocaman yirtildi:26: halaaa giyiyorum. Bende diyorum sadece emzirmiyorum ondan mi veremedim.degilmis. Bugun diyet mevzusuna giriyorum artik yarin baslicam allah nasip ederse. Sutum kesilmicek sekilde yapmaya caluscam. Daha dogrusu duzensiz be tatlili yemekleri duzenli ve tatlisiz yapicam insallah. 80 kiloyum bende. Basta bir 10 sonra da bi 10 kilo daha hedefim var. Yoksa bu bunalim gelip gelip duruyor bana. En kotusu de esim de bu halimden memnundegil emzirme bitene kadar normal bi durum olarak karsiliyir ama bende senin gibi coooookkkk rahatsiİm
maasallah atakanımaAtakan
Oğlum adı gibi atak, heyecanlı
Sizinkinin adıda yanlış hatırlamıyorsam Emir'di. Tüm istekleri oluyor kucakta geziyor Emir demiri kesiyor sizinde
(Bide super_muh un ogluda kucakcı biriş yaptırmayan Emir bebekti galiba)
Yine fotografı koyulan bebekler pek tatlı noel babamız bile varmış ne güzel
Anne olduktan sonra daha da sevimli gelmeye başladı bebeler, sanki önceden bu kadar içten bakmıyordum
adasımızBenimkide emir aynen her istedigini yaptiriyor......
cıkolatayı sevıyorsanız NUTELLLAAAA alhhahahbu konuda ne kdr istekliymişiz biz yaaa
walla ne yalan söliyim kocamdan daha çok tavan yapmış durumdayım
ogün gelse diye gün sayıyorum..
demekki hediyeye gerek yok diyosunuz yanii hmm bi daha düşüneyim ben bu durumu bii :44:
atak gırısken sosyal olur dıye dusun sen onuOzaman bebeğinin adını Emir vereceklere ne diyormuşuz tekrar düşünün
Bana da Atakanlar çok hareketli olur dediler dinlemedim işte
canım doktora goturdunmu kulak ıcın.bızımde gece akıyor sanırım sabah kulak kepcesınde puturcukler oluyo.bız gıttık onemlı degıl dedı.sanırım banyoda su kacınca oluyo.temızletmıyokı viyak viyak...burnunuda oyle...böcüklü böcüklü geziyo pasaklımı olacaak ne benım oglumben oyle duydum benim kızın kulakları akıyor ve eli sacında ve kulagında ozellikle emdiği zaman
Üzüldüm tatlım ama sen emmiyor diye bırakma sakın sütün varsa sağda ver, demin yazdığım gibi arkadaşımın kızıda 4. Ayı gibi memeyi istemedi biberondan içti sütünü 8 aylık şuan be hala biberondan içiyor. Arkadaşım emmiyor diye bırakmadı 3-4 saatte bir sağmaya devam etti bir ara azaldı sütü sonra suyuna yemeğine dikkat edip o dönemde sağma aralıklarını sıklaştırıp humana still tee, promalt fln artırdı sütünü hala sağıyor. Emmeyi bırakınca öyle hemen süt gitmiyor sikkat edersek tabi, bide göğüsünün arkalarını sağamazsan diye aklında olsun havluyu ısıtıp göğsüne koyup sağmaya devam etmek arkadaki yağlı sütleride boşaltıyor.nekadar süre ugraştın sen emsinn diye.demek istedigim memeyi istememeye başladıktan sonra ne kadar sürede bıraktı.komşum böyle giderse bi haftada tamamen bırakır diyo bide gayet rahat söyledi ben birden bozuldum tabi. beklemedigim bi cevap oldu bi anda üzüldüm
Üzüldüm tatlım ama sen emmiyor diye bırakma sakın sütün varsa sağda ver, demin yazdığım gibi arkadaşımın kızıda 4. Ayı gibi memeyi istemedi biberondan içti sütünü 8 aylık şuan be hala biberondan içiyor. Arkadaşım emmiyor diye bırakmadı 3-4 saatte bir sağmaya devam etti bir ara azaldı sütü sonra suyuna yemeğine dikkat edip o dönemde sağma aralıklarını sıklaştırıp humana still tee, promalt fln artırdı sütünü hala sağıyor. Emmeyi bırakınca öyle hemen süt gitmiyor sikkat edersek tabi, bide göğüsünün arkalarını sağamazsan diye aklında olsun havluyu ısıtıp göğsüne koyup sağmaya devam etmek arkadaki yağlı sütleride boşaltıyor.
Üzüldüm tatlım ama sen emmiyor diye bırakma sakın sütün varsa sağda ver, demin yazdığım gibi arkadaşımın kızıda 4. Ayı gibi memeyi istemedi biberondan içti sütünü 8 aylık şuan be hala biberondan içiyor. Arkadaşım emmiyor diye bırakmadı 3-4 saatte bir sağmaya devam etti bir ara azaldı sütü sonra suyuna yemeğine dikkat edip o dönemde sağma aralıklarını sıklaştırıp humana still tee, promalt fln artırdı sütünü hala sağıyor. Emmeyi bırakınca öyle hemen süt gitmiyor sikkat edersek tabi, bide göğüsünün arkalarını sağamazsan diye aklında olsun havluyu ısıtıp göğsüne koyup sağmaya devam etmek arkadaki yağlı sütleride boşaltıyor.
benı tarıf etmıssın bende 81kıloyum 10kılo vermek ıstıyorum sonrada 5kılo verırsem aman allahım
maasallah atakanımakıpır kıpır olsunlar keyıflerı hıc kacmasın ınsallah
evet bızım adımız emır anlattıkların aynen uyguluyor kuzum.topıkte bayagı adasımız varmıs.lider komutan yonetıcı anlamına gelıyor hakkaten evın reisi oldu salyalı sıpacık
atak gırısken sosyal olur dıye dusun sen onubıı ara resmını gormek ıstıyoruz bızs atakanın annesı
Kısmet olurda 2.bebekler olursa isim konusunda daha titiz davranalım ozaman
Aaa ama yüklemiştim unuttun demek ki o ara çok foto yukleid herkes arada kaynadı demek ki tosbaa oglum :)
Bu laptopta varsa bulup yukleyim yine şimdi :)
canım bırkere yukledıgınde gordum bıde avatarda kucagındaydı onu bılıyorum.ama ustunden cok zaman gectı buyumustur kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?