2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla benim annem teyzem komsum yardim etse idi bende sutumu yetirirdim. Adam gibi beslenip suyumu icip uyusam azcik mama bile vermiyordum.neyse saglik olsun bizim kimsemiz yok.

Ay cok sinirliy m anneme ve ksyinvalideme sutum gitti.

uzulme cnm benım annem uzak arada gelır ama kv tek arac yakın mısafır ıbı gelır gıder ben artık kafafa takmıyorum sınırlenme cnm tek baktk kımse laf soyleyemez bebeklerımıze ona gore severler ıste sız 5 aylık oldunuzmu cuma gunu knt var bakalım ksc kg olmuslar allag saglık versın bebeklerımıze

Bes ay sekiz gunluk olduk canim ben bu ay doktora goturmeyecem on ikide saglik ocana gitcez esim sagolsun bakiyor eseklere sut sagiyorm

Yogurtu nasil yapiyon acaba brn kuvamini tutturamiyom mamasiyla yapiyom bide verirken nasil veriyon benmari yontemiyle mi ilitiyon

Uc gundur ugrastiriyor. Mama yemiyorkende tukuruk yagdiriyor suratina. Bunu ogrendi takti bi sure gidicek boyle

oh ne şanslısın sen öyle arkadaşlarınla ortak konularınız var.akıl akıldan üstündür derler.birinin bi sıkıntısı olsa öteki ona fikir verir moral verir.bende burda diger annelerin yaşadıklarından bişeyler çıkartıyorum bi tek benim bebek böyle degilmiş diye.gerçi benim 2. kızım ama ilkinin üzerinden çok zaman geçtigi için bazı şeyleri unutmuşum malesef

aynen bende cnm emsın dıye gogsume muhallebı bıle surdum emdı valla ama tadı gıdınce bastı yaygarayı sabırsız bebelerımız cnm

nekadar süre ugraştın sen emsinn diye.demek istedigim memeyi istememeye başladıktan sonra ne kadar sürede bıraktı.komşum böyle giderse bi haftada tamamen bırakır diyo bide gayet rahat söyledi ben birden bozuldum tabi. beklemedigim bi cevap oldu bi anda üzüldüm

ohh kv.ler gitti 4 gün durdular ama 4 ay gibi geldi çok geriliyorum yaa... bu sefer fazla kafama takmamaya çalıştım bişey demedim mutfakta hızlı bebeğimle ilgilenirken emzirirken altını değiştirirken oyalana oyalana yapmaya gayret ettim . altını aldırtmıyorum zaten. yemek de yaptırtmam ona evimde. mutfağım kıymetlidir. sadece 20 günlükken gelip 5 gün durmuştu o zaman yaptırdım...
onlar geliceği gün yıkadım onunla yıkamamak için .. ilk günden çocuk tükrük koktu 4 günde yüzü boynu kafası kızardı öpülmekten yalanmaktan. çok kafama takmayıp ses çıkartmayınca eşim de ıslak mendille sildi durdu. kucağa alıştı dün onlar gidince kucak isteyip ağladı sürekli kucaklayıp zıplatıyo. halbuki ben yatırıp temizliğimi yemeğimi yapardım yanında. çocuk sırt üstü kalamadı uyuma haricinde.. bakalım eski haline döndürmeye çalışıcam artık..
Allahtan aynı şehirde değilim yaa şükürler olsun kavgasız geçti. yemeklerime laf ederdi bu sefer çoğunu beğendi arada baharatına tuzuna laf etti o kadar..

bı kızım emıyo ama dıger kızım 4 aylıkken basladı aglamaya kendını gerı atmaya ole bole 5 dk bazen 2 3 dk 4.5 aylıga kadar gunduzlerı hoplatarak emzırdım sımdı 5 aylıgız tamamen bıraktı sayılır gece uykuluyken emıyo az

benı tarıf etmıssın bende 81kıloyum 10kılo vermek ıstıyorum sonrada 5kılo verırsem aman allahım
maasallah atakanıma kıpır kıpır olsunlar keyıflerı hıc kacmasın ınsallah
evet bızım adımız emır anlattıkların aynen uyguluyor kuzum.topıkte bayagı adasımız varmıs.lider komutan yonetıcı anlamına gelıyor hakkaten evın reisi oldu salyalı sıpacık
Benimkide emir aynen her istedigini yaptiriyor......
adasımız
benım 3yas grubunda emır adında ogrencım vardı canavarın tekıydı ustelık bana bırgun osmanlı tokatı atmıslıgı var.nerden geldıgımı sasırdım suratum kucuk ellerının ızı cıkmıstı.ona ragmen oglumun adı emır...ınanamıyorum bktıkca yedıgım tokatı hatırlıyorum sımdı
cıkolatayı sevıyorsanız NUTELLLAAAA al
Ozaman bebeğinin adını Emir vereceklere ne diyormuşuz tekrar düşünün
Bana da Atakanlar çok hareketli olur dediler dinlemedim işte
atak gırısken sosyal olur dıye dusun sen onu bıı ara resmını gormek ıstıyoruz bızs atakanın annesı
ben oyle duydum benim kızın kulakları akıyor ve eli sacında ve kulagında ozellikle emdiği zaman
canım doktora goturdunmu kulak ıcın.bızımde gece akıyor sanırım sabah kulak kepcesınde puturcukler oluyo.bız gıttık onemlı degıl dedı.sanırım banyoda su kacınca oluyo.temızletmıyokı viyak viyak...burnunuda oyle...böcüklü böcüklü geziyo pasaklımı olacaak ne benım oglum

Üzüldüm tatlım ama sen emmiyor diye bırakma sakın sütün varsa sağda ver, demin yazdığım gibi arkadaşımın kızıda 4. Ayı gibi memeyi istemedi biberondan içti sütünü 8 aylık şuan be hala biberondan içiyor. Arkadaşım emmiyor diye bırakmadı 3-4 saatte bir sağmaya devam etti bir ara azaldı sütü sonra suyuna yemeğine dikkat edip o dönemde sağma aralıklarını sıklaştırıp humana still tee, promalt fln artırdı sütünü hala sağıyor. Emmeyi bırakınca öyle hemen süt gitmiyor sikkat edersek tabi, bide göğüsünün arkalarını sağamazsan diye aklında olsun havluyu ısıtıp göğsüne koyup sağmaya devam etmek arkadaki yağlı sütleride boşaltıyor.

canım haklısın benim kızımda emmedi sağdım azaldı sonra 2 saate bi sağınca çok az uzun süre sağmayınca daha çok çıkıodu tabi bu bi hata sık sık sağılcak ben göğsüm dolsun sağayım derken bitti gitti az bile olsa sık sık sağılcak

canım oglum onceden 3saatte bır ıkı gogsumude uzun uzun emerdı.sımdı bır bucuk saatte bır bır gogsumu emıyor ve 3dakka falan suruyo.bu ayda 350gr almıs.acaba sulu kısmımı ıcıyo sadece.ben hıc sagma geregı duymadım.sence emdıkten sonra sagmalımıyım yaglı kısmı gogustemı kalıyo yanı:44::44:ne yapsam bıberonda denemedım hıc kasıkla alır heralde

Kısmet olurda 2.bebekler olursa isim konusunda daha titiz davranalım ozaman
Aaa ama yüklemiştim unuttun demek ki o ara çok foto yukleid herkes arada kaynadı demek ki tosbaa oglum :)
Bu laptopta varsa bulup yukleyim yine şimdi :)

canım bırkere yukledıgınde gordum bıde avatarda kucagındaydı onu bılıyorum.ama ustunden cok zaman gectı buyumustur kuzucuk

İşte benim minik oğlum :)

( Pek oyuncak almadıgımı yazmıstım resimdekinide almadım hediye :) Hala aldığım bir cıngırak birde ufak peluş oyuncagı var aldıgım :) )

canım bırkere yukledıgınde gordum bıde avatarda kucagındaydı onu bılıyorum.ama ustunden cok zaman gectı buyumustur kuzucuk

Büyüdü büyüdükcede değişti :) İlk dogdugunda cok farklıydı gercekten upuzun kafası vardı Şimdiki hali eşimin bebeklik resmi ile karısır oderece babasına benziyor.Dısarı cıktıgımızda tanımadıgımız kişiler bile aynı babası diyorlar :)

Hala kel ama oglum, dogunca saclı sanmıstık meger onlar tüymüş ve saclı bebekler oyle olmuyormuş bildigimiz bayagı sac oluyormuş burda gordum örneklerini anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…