ben ne yapıyorum anlatayım önce uyku tulumu giydiriyorum baya kalın.. üzerine penye battaniye ile sarıyorum.. 2 tane şapka.. sonra birde yün battaniye kız oluyor resmen yumak gibi:)
canım henüz tarifim de tecrübem de yok ama bende aşağıdaki makineden var. içinde bir aile için 1,5 ltlik, bir de 7-8 miydi hatırlayamadım cam kapaklı şişe var. bir çay bardağı büyüklüğünde yaklaşık. bi alışverişimde çok ucuza gelmişti 20- 30 tl mi ne ben de almıştım lazım olacak diye. yoğurdu koyuyor saat ve ısı ayarını ayarlıyorsun hooop yoğurt hazır. bebişlere de bir öğünlük her bir cam kutu. yalnız aile için olan kaliteli bi plastik, onun yerine borcamda da tutar mi bilmiyorum ama asıl ben o 7li parçayı kullanacağım. her okuduğum yorumda taş gibi yoğurt oldu yazmışlar. kimisi gerek duymaz ama ben uzun vadede belki yetişemem hergün mayalamaya diye aldım. bi şişe sütle 3-4 günlük öğünü hazır olacak bu şekilde.
Eki Görüntüle 599951
benim kızım çok gazlı bir bebek olduğu için hep çift çorap ve kalın giyisiler giydirdim neredeyse 4 aylık olana kadar. gazımız geçtiğinden beri fazla sıcağa alışmasın diye üşümeyeceği sıcaklıkta giydiriyorum yalnızca. dışarı çıkarken de öyle ağzını burnunu sarmıyorum. kafaya bi bere, üzerine ya mont ya kar tulumu o kadar. büyükler beğenmiyor, evde bile sürekli hırka giydir falan diyorlar ama kulaklarımı tıkadımiki yeğenim var birini hep lahana gibi giydirdiler her sene tüm kış gripli, diğeri ise kışın bile evde çorap giymez bi kere yatmadı gripten..
wavybaby; merhaba weevell marka sanırım sendeki yoğurt makinesi, sütü ılıtıp mı yapıyorsun yoksa soğuk süte mayalanabiliyor mu?benim baktığım yerdeki görevli sütü yinede ısıtman gerekiyor dedi. ben şimdilik kendim mayalıyorum.buz gibi ankarada sarıp sarmalayıp kalorifer peteğinin üzerine koyuyorum. yapamıyorum heralde kalıp gibi olmuyor ya mayasından ya sıcak yeterli gelmiyor ya da fazla geliyor.
aynende oyle olacak aman o ne bilir bişey olmaz diyerek verecekler tmm bişey olmaz bende biliyorum ama bu benim çocuğum daha geç tatması gereken seyleri şimdi vermek istemiyorum zaten yiyecekler buyuynce ne kadar geç yeseler o kadar iyi hem lezzetli şeylerin tadlarını aldığı zaman ben nasıl kıza sebze balık falan verecem almazki eşimi kv buyuttu ama eşim sebze ve yeşillik balık mantar yemez bakliyat ve et cunku yapmamıs kayananam cocuğumunda oyle olmasını istemiyorum
benim kızım çok gazlı bir bebek olduğu için hep çift çorap ve kalın giyisiler giydirdim neredeyse 4 aylık olana kadar. gazımız geçtiğinden beri fazla sıcağa alışmasın diye üşümeyeceği sıcaklıkta giydiriyorum yalnızca. dışarı çıkarken de öyle ağzını burnunu sarmıyorum. kafaya bi bere, üzerine ya mont ya kar tulumu o kadar. büyükler beğenmiyor, evde bile sürekli hırka giydir falan diyorlar ama kulaklarımı tıkadımiki yeğenim var birini hep lahana gibi giydirdiler her sene tüm kış gripli, diğeri ise kışın bile evde çorap giymez bi kere yatmadı gripten..
su ek gıdalara geçmek ne zor işmiş yaa
ewet haklısın aslında bnde bilmiyorum ne giydiriceğimi çok kararsız kalıyorum bizim ewde kombi war ama yinede serin yün yelek giydiriyorum ama kv falan bu böyle üşür diyorlar bnde hasta olmasın die bilemiyorum ne yapıcağımı aslında alışması lazım mantıklı
canım bence üşümez yün yelekle ılıktır dimi sonuçta evin terledimi daha kötü ben kilotlu çorapla normal çorabını eksk etmem bde yelek yeter bence
Bide ben soyliyim kizlar ne giydiriyorum. Bende ilk basta havalar sicakta olsa gazli diye giydirdim kisa kol falan durmadi hic. Kis geldiginden beri evin ici 24 derece ince bi pijama esofman ve kisa corap. Sadece uykudan uyaninca 10 dk yelek giydiriyorum okadar. Terleyen cocuk hasta olur oyuzden cok ince giydiriyorum. Disari cijsrken de kilotlu corap giydiriyorum ustten bir kspsonlu hirka ve battaniye cok kalin olmayan tsbi
ben kilotlu çorap giydirmiyorum onun yerine ayağı patikli tulumlardan giydiriyorum içlik olarak acaba kilotlu orap dahamı iyi tutar.. ılık tabi 19 20 derece falan oluyor ewin içi bakıyorum..
henüz deneme fırsatım olmadı ama az da olsa ılıtman gerekiyor galiba. aslında olumlu acıdan bakarsak kendi isitmamız daha iyi cunku makineler maya konmus sutu ısıtırsa yogurt eksiyebilir hatta cıvık olabilir. sen de Ankaradansın memnun oldum
oo iyimiş walla şimdi okuyunca ben çokmu kalın giydiriyorum die düşündüm ben yarım kollu çıtçıtlı bady üzerine uzun kollu çıtçıtlı bady altına ayağı patikli alt tulum üzerinede ne giyecekse penye pijama takımı giydiriyorum
Valla kalin geldi bana. Dr ne guyiyosan 1 fazla giydir der. 2 tane bady tulum pijama fazla sankioo iyimiş walla şimdi okuyunca ben çokmu kalın giydiriyorum die düşündüm ben yarım kollu çıtçıtlı bady üzerine uzun kollu çıtçıtlı bady altına ayağı patikli alt tulum üzerinede ne giyecekse penye pijama takımı giydiriyorum
Valla kalin geldi bana. Dr ne guyiyosan 1 fazla giydir der. 2 tane bady tulum pijama fazla sanki
en iyisi kendimiz mayalamak. evet ankaradanım.bende çok memnun oldum. sen nerde oturuyorsun. ben gop tarafındayım yakın mıyız ki? bir de mesajlarınızdaki gülen yüzleri vs nerden buluyorsunuz, cehalet kötü şey .. yazıyorum yazıyorum yavan oluyor galiba:)))
Sen demek ank yada. Ist olsan dusunemiyorum. Uzun kollu bady ustunde pijama takimi var bide corap. Klima acik bizde. Keske kombi olsaydiama bende 2 kat falan giyiyorum ben biraz üşüyorum o da üşür gibi geliyor
tabiiki en iyisi aslında kendi mayaladığın da ben biraz üsengeçim galiba. herşeyin makinası var evde her yer elektronik çöplüğü oldu çıktı. ama türk kahvemi yapan makinaya hergün dua ederiz eşimle
ben bahçelideyim.
mesaj yazarken hemen altta çıkması lazım iconların. eğer çıkmıyorsa (tabii telefondan oluyor mu bilmiyorum) biraz daha altta GÜLÜMSEMELER GÖSTERİLMESİN diye bir yazı var belki senin orası işaretlidir, onu kaldırman lazım. sonra sayfayı yenileyip kontrol edebilirsin olmuş mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?