2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızıma 3 gün önce yoğurt denedim(kaynanam her hafta bir tencere mayalayıp getiriyor ondan verdim ) ama yemedi.
Bügünde elma denedim onuda yemedi 6 ayı bitirelim tekrar denicem:44:

Oğum Şapur şupur yerdi herşeyi kaç aylıktı verdiğimde hatırlayacağım sanki çokkkkk geçmiş gibi halbuki bir sene önceydi

Kızlar saç dökülmeniz durduMu benim çok fenasanırım kel kalıcam üst üste gebelik yaşadığım içinmi bu kadar çok dökülüyor acep:44:

kızlar elanın normalde gaz sorunu yok ama her sabah ıkınıyo kızarıyo mızmızlanıo uykusunsa genelde her sabah böyle oluyo niye anlamadım geriye dalıo hergün 11de kalkıo hiç şaşmaz ama erken saatlerde bi huzursuzluğu oluyo anlamadım gitti:44:

merhaba 2012 ağustos ayının güzel anneleri bende nasipse 2013 ağustosta anne olacağım 9hafta +4 günlük hamileyim bu kadar kısa sürede bebeği hissetmem mümkün mü? sizler ne zaman hissettiniz. 2 gündür kasığımda seğirmemi yoksa hafif batma mı olduğunu anlayamadığım batmalarım var da merak ettim. siz tecrübelisinizdir diye sizlere soruyorum :26: şimdiden teşekkürler iyi akşamlar

ben daha şimdi sizin topikte yazdım sana ben 4.ayda hissetmiştim canım ama 11.12. haftalarda seğrimelerim vardı

Canim gazdir buyuk ihtimalle. 4. Ay dolmadan ilk bebeginde hissetmen cok zor

kızlar bende arzumun yoğurt makinası var çok memnunum.geçen gün eşim bebek yoğurdu ve aynı markanın kutu sütünü almış onunla denedim mayasına bebek yoğurdu kullandım sonuç mükammel hiç ekşi olmayan bir yoğurt çıktı ortaya ve oğlumda severek yiyor.hatta ayrı bir kavanoza koyup sarıp mayaladım makina kullanmadan oda güzel tuttu

afiyet olsun oğluşunacanım zahmet olmazsa kavanoza mayaladığını anlatırmısın

afiyet olsun oğluşunacanım zahmet olmazsa kavanoza mayaladığını anlatırmısın

tabiki anlatırım.sütü tencerede kaynama noktasına gelene kadar ısıttım sonra biraz soğuttum serçe parmağım dayanıcak sıcaklıkta oldu.içine 1.5 yemek kaşığı kadar bebek yoğurdu katıp çırpmadan karıştırdım sadece kavonoza alıp ağzını kapattım sonra sofra bezine sarıp peteğin dibine bıraktım sabaha kadar durdu öyle akşam 10 da falan mayaladım yani.sabahta 6da kalkıp buzdolabına koydum birazda orda dinlendi öğlen çıkarıp ılıyınca yedirdim

teşekkürler canım eminim güzel olmuştur elne sağlık

11 miii:))napıyosun o saate kadar uyuması için nolur bana da söylee:))biz her sabah 6 gibi kalkıyoruz sabah uykusuna hasretim,hoş gece uykusuna da hasretim de(

sabahtan beri açık bilgisayar anca okuyabiliyorum,benim oğlum bi dk ayrılmıyo benden nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum konuş şarkı söyle de nereye kadar,ne zaman oyuncaklarıyla kendi kendine oyun oynayacak bunlar?Resimleri gördükçe içim gitti ben de yüklemek istiyorum ama yapabilecekmiyim acaba.

herkese iyi akşamlar kızlar, yine bir sürü resm eklenmiş, allahım nazarlardan korusun hepsi çooooook tatlı, melek gibiler resmen

çok geçmiş olsun

kızlar yazdıklarınızı okudum ve çok dertlendim, benimde martta başlamam gerekiyor, ama başlayabileceğimi sanmıyorum düşündüğümde bile gözlerim doluyor , yavrumu kime bırakırım (
bir taraftanda sevdiğim ve başarmak istediğim bir işim var ayrıca para da kazanmak lazım, kafam çok karışık, ne annem nede kv yanımızdalar bir yaşından öncede yabancılara bırakmak çok zor gerçekten (

hemde nasıl, kızım pek birşey beğenmedi,sadece armut ve muz sevdi şimdilik :))
su ek gıdalara geçmek ne zor işmiş yaa

Herkese merhabalar,
Minik oğlum bugün tam 5ayını bitirdi çok şükür.
Kontrole gittik ve doktor kalbini dinlediğinde üfürüm olduğunu söyledi. Kardiyolojiye sevk etti. Kardiyolojide kontrol sırasında oğlum doğru ve sessiz durmadı tabi. Doktor normalde bu işlem için anestezi veriliyor aslında dedi ve bayagı ugrastı zıpır oglumla kıpır kıpır. Kalbinde delik yada büyükbir sorun görmedim ama takibi önemli dedi.
Çocuk doktorumuz kansızlıktanda olabilir bu üfürüm dedi ama eşimde ve eşimin ablasında bazı kalp rahatsızlıkları olduğundan ırsi olma ihtimalinide göz ardı edemiyorlar.
Kan verdik ama yarın daha detaylı görüşeceğiz sonuçlar hakkında doktorla. Kan verirken hastaneyi yıktı oğlum,tüm kat baktı ne oluyor diye.Tabi ben kapının önünde zor durdum, aglaya aglaya sızdı emincede yavrum.
Kilosu boyu iyi dedi ama bu olaya odaklandıgmızdan o konular yada farklı şeyler hakkında konuşulmadı zaten.
Bu arada karda kışta ev arıyorduk 2gündür bugun bulduk, hafta sonu taşınacaz nasipse. Tabi ben daha hiçbirsey toplamadım hersey karmakarısık evde.
Tüm minikleri öpüyorum umarım hepsi iyidir, ev karmaşamız bitince geliriz yine oğlumla kısmetse

İris süper pozitif bir insansın, yazdıklarını okudukça içim rahatlıyor.. Ben de martta işe gideceğim.. Şimdîkik evden çalışmaya başladım..

Geçmiş olsun canım, inşallah önemli bir sorun çıkmaz oğluşunda, ev taşıması da çok zor helede kış günü umarım sana yardım eden birirleri vardır, allah yardımcınız olsun.

11 miii:))napıyosun o saate kadar uyuması için nolur bana da söylee:))biz her sabah 6 gibi kalkıyoruz sabah uykusuna hasretim,hoş gece uykusuna da hasretim de(

bi ara 1de kalkıoducanım uyuyo valla sadece mama için kalkıyo yiyo devam ben kızım için hiç uykusuz kalmadım desem yeri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…