merhaba 2012 ağustos ayının güzel anneleribende nasipse 2013 ağustosta anne olacağım 9hafta +4 günlük hamileyim bu kadar kısa sürede bebeği hissetmem mümkün mü? sizler ne zaman hissettiniz. 2 gündür kasığımda seğirmemi yoksa hafif batma mı olduğunu anlayamadığım batmalarım var da merak ettim. siz tecrübelisinizdir diye sizlere soruyorum :26: şimdiden teşekkürler iyi akşamlar
merhaba 2012 ağustos ayının güzel anneleribende nasipse 2013 ağustosta anne olacağım 9hafta +4 günlük hamileyim bu kadar kısa sürede bebeği hissetmem mümkün mü? sizler ne zaman hissettiniz. 2 gündür kasığımda seğirmemi yoksa hafif batma mı olduğunu anlayamadığım batmalarım var da merak ettim. siz tecrübelisinizdir diye sizlere soruyorum :26: şimdiden teşekkürler iyi akşamlar
kızlar bende arzumun yoğurt makinası var çok memnunum.geçen gün eşim bebek yoğurdu ve aynı markanın kutu sütünü almış onunla denedim mayasına bebek yoğurdu kullandım sonuç mükammel hiç ekşi olmayan bir yoğurt çıktı ortaya ve oğlumda severek yiyor.hatta ayrı bir kavanoza koyup sarıp mayaladım makina kullanmadan oda güzel tuttu
afiyet olsun oğluşunacanım zahmet olmazsa kavanoza mayaladığını anlatırmısın
tabiki anlatırım.sütü tencerede kaynama noktasına gelene kadar ısıttım sonra biraz soğuttum serçe parmağım dayanıcak sıcaklıkta oldu.içine 1.5 yemek kaşığı kadar bebek yoğurdu katıp çırpmadan karıştırdım sadece kavonoza alıp ağzını kapattım sonra sofra bezine sarıp peteğin dibine bıraktım sabaha kadar durdu öyle akşam 10 da falan mayaladım yani.sabahta 6da kalkıp buzdolabına koydum birazda orda dinlendi öğlen çıkarıp ılıyınca yedirdim
teşekkürler canım eminim güzel olmuştur elne sağlık
kızlar elanın normalde gaz sorunu yok ama her sabah ıkınıyo kızarıyo mızmızlanıo uykusunsa genelde her sabah böyle oluyo niye anlamadım geriye dalıo hergün 11de kalkıo hiç şaşmaz ama erken saatlerde bi huzursuzluğu oluyo anlamadım gitti:44:
Dun deprem korkususundan sonre kızımın atesı cıktı tam 38.5 tu cok korktum kımsede yoktu surup ta yoku kızımı koydum yere kosa kosa surup aldım DOLVEN aldım ama dusmedı gozunun ıcene bakarak agladım dayanamadım yavrum nasıl güldu nasıl kahkaha attı 'sankı aglama ANNE der gıbıydı guldurdu benı" ANNE OLMAK NE ZORMUS KESKE HIC HASTALANMASALAR.. fıtıl atınca cook sukur gectı ıns cıkmaz daha
öyle tabi iyi yanları war çok şükür işimden ve konumumdan memnunm ama suçluluk duygusu kadar kötü bişe yok aslında yasadıklarımın tanımı suçlulukmu bilemiyorum.. kızımı bırakıp bütün gün çalışıyorum kızım ne yapıyor ne yaşıyor bilmiyorum muhtemelen ilk dönmesinde ilk konusmasında ilk adımında yanında olamıycam ne için çalışıyoruz bebeklerimize iyi bir gelecek hazırlamak için maddi yönden tatmin oluyor olabiliriz ama manewi yönden asla.. sabahın köründe kalkıp yollara düşüyorsun iş sonunda yorgunluk uykusuzluk ewe gidiyosun bütün gün görmemiş bebeğinin sana ihtiyacı war bütün enerjini toplayıp bebep,ğinle ilgileniyorsun oynuyosun wakit geçiriyorsun eşin geliyor yemek hazırlıyosun mutfağı topluyorsun o arada kızım 40 dk kestiriyor o arada ew topla ya çamaşır ya ütü yap derken daha oturmadan kız uyanıyor yine oynuyorsun bütün günü akşama sığdırmaya çalışıyorsun 12 1 e kadar uğraşıyorsun sabah yine 6 da kalkıyorsun.. bunları neden anlattım iş yerini hiç özleme ewin ve bebişinin tadını çıkar
şu yazdılarının altına imzamı atıyorum. işe başladığım hafta sürekli piyango bileti alıcam sayısal oynıycam, bi yerlerden para çıksa da kızımla evde kalabilsem dedim durdum. gerçekten çok zor bir durum, hala da alışamadım. çalışan anne olmak çok zormuş
ya kızlar yazdıklarınızı okudukça ağladım martta bende işe başlıcam oğluma bakıcı bakacak içim sızladı valla nasıl bırakıp gitcem sabah çalışmasamda olmaz kredi ödüyoruz off fena dertlendim:2:
su ek gıdalara geçmek ne zor işmiş yaa
Dertlenme ama yaaa,o kadar da kötü değil ... Çok uzun ayrı kalmak kötü evet ama şöyle düşün ; birazcık evden uzaklaşarak nefes almış oluyosun.Kendine vakit ayırıyosun ,azıcık bakımlı oluyosun ( mecburen ) ,bebekten uzaklaşınca daha sağlıklı /mantıklı düşünebiliyosun (en azından benim için öyle oldu ) , para kazanıyosun ,akşam -evet çok yoruluyosun ama- daha kaliteli vakit geçiriyosun bebeğinle...
Çok polyanna gibi gelebilir ama inan öyle,tek sorun ; iyi bir bakıcı bulabilmek ...
Herkese merhabalar,
Minik oğlum bugün tam 5ayını bitirdi çok şükür.
Kontrole gittik ve doktor kalbini dinlediğinde üfürüm olduğunu söyledi. Kardiyolojiye sevk etti. Kardiyolojide kontrol sırasında oğlum doğru ve sessiz durmadı tabi. Doktor normalde bu işlem için anestezi veriliyor aslında dedi ve bayagı ugrastı zıpır oglumla kıpır kıpır. Kalbinde delik yada büyükbir sorun görmedim ama takibi önemli dedi.
Çocuk doktorumuz kansızlıktanda olabilir bu üfürüm dedi ama eşimde ve eşimin ablasında bazı kalp rahatsızlıkları olduğundan ırsi olma ihtimalinide göz ardı edemiyorlar.
Kan verdik ama yarın daha detaylı görüşeceğiz sonuçlar hakkında doktorla. Kan verirken hastaneyi yıktı oğlum,tüm kat baktı ne oluyor diye.Tabi ben kapının önünde zor durdum, aglaya aglaya sızdı emincede yavrum.
Kilosu boyu iyi dedi ama bu olaya odaklandıgmızdan o konular yada farklı şeyler hakkında konuşulmadı zaten.
Bu arada karda kışta ev arıyorduk 2gündür bugun bulduk, hafta sonu taşınacaz nasipse. Tabi ben daha hiçbirsey toplamadım hersey karmakarısık evde.
Tüm minikleri öpüyorum umarım hepsi iyidir, ev karmaşamız bitince geliriz yine oğlumla kısmetse
11 miii:))napıyosun o saate kadar uyuması için nolur bana da söylee:))biz her sabah 6 gibi kalkıyoruz sabah uykusuna hasretim,hoş gece uykusuna da hasretim de(
Herkese merhabalar,
Minik oğlum bugün tam 5ayını bitirdi çok şükür.
Kontrole gittik ve doktor kalbini dinlediğinde üfürüm olduğunu söyledi. Kardiyolojiye sevk etti. Kardiyolojide kontrol sırasında oğlum doğru ve sessiz durmadı tabi. Doktor normalde bu işlem için anestezi veriliyor aslında dedi ve bayagı ugrastı zıpır oglumla kıpır kıpır. Kalbinde delik yada büyükbir sorun görmedim ama takibi önemli dedi.
Çocuk doktorumuz kansızlıktanda olabilir bu üfürüm dedi ama eşimde ve eşimin ablasında bazı kalp rahatsızlıkları olduğundan ırsi olma ihtimalinide göz ardı edemiyorlar.
Kan verdik ama yarın daha detaylı görüşeceğiz sonuçlar hakkında doktorla. Kan verirken hastaneyi yıktı oğlum,tüm kat baktı ne oluyor diye.Tabi ben kapının önünde zor durdum, aglaya aglaya sızdı emincede yavrum.
Kilosu boyu iyi dedi ama bu olaya odaklandıgmızdan o konular yada farklı şeyler hakkında konuşulmadı zaten.
Bu arada karda kışta ev arıyorduk 2gündür bugun bulduk, hafta sonu taşınacaz nasipse. Tabi ben daha hiçbirsey toplamadım hersey karmakarısık evde.
Tüm minikleri öpüyorum umarım hepsi iyidir, ev karmaşamız bitince geliriz yine oğlumla kısmetse[/QUOTG
Geçmiş olsun canım umarım masum üfürümdür geçiyor çünkü belli yaştan sonra çok yakın bi tanıdığımın oğlunda çıkmıştı şimdi 17sinde delikanlı futbol bile oynuyor.Zaten doktor da demiş öyle bağırıp dururken yanlış duymuş da olabilir.
bi ara 1de kalkıoducanım uyuyo valla sadece mama için kalkıyo yiyo devam ben kızım için hiç uykusuz kalmadım desem yeri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?