2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah maşallah nazarım değmesin ama kıskanmadım dersem yalan olur:))

her bebek bir olmuo canım ya benimki böle inşallah huy değiştirmez en geç gece 1de uyuyo işte gece oykusu ağır bide üstünü değiştiriyorum terledi die uyanmıo ama gündüz çıt dedimi uyanır canım

Evet artik kendi kendine oyalansinlar azcik

annişleeer biz bıcı bıcı yaptık mis gibi olduk banyo yaparken foto çekcektim unuttumm

bende banyo yaptırcam şimdi, suya banyo yapmaya bayılıyor, kış günüde uzun uzun suda bırakmıyorum, havalar ısında da doya doya oynasa sularla :))

bende banyo yaptırcam şimdi, suya banyo yapmaya bayılıyor, kış günüde uzun uzun suda bırakmıyorum, havalar ısında da doya doya oynasa sularla :))

benimkinide bıraksan yüzcek gülüo balık gibi çırpınıyo suyu dökdükce gülüo canım sizede ii banyolar

geçmiş olsun canım, umarım üfürük kendisi kapanır, olmazsa da tedavisi var çok şükür. iyi taşınmalar sana bu arada.

Geçmiş olsun, iyi düşünelim iyi olsun, ben bir yerde şöyle bir şey okumuştum, kalbinde rahatsızlık olan bebekte mutlaka gelişim geriliği olurmuş. Gelişimi iyiyse doktor zaten önlem amaçlı takip altında olmalı demiştir.

Taşınma konusunda ise kolay gelsin.

Denemek için Hipp'in bebe bisküvisini aldım. Bembeyaz bir bisküvi. Tadı fena değil. Yavaş yavaş kahvaltıya alıştırıyorum. Sabah anne sütünden sonra 2-3 bebe biskuvisi, mama ve biraz peynirden oluşan bir karışım veriyorum. 6 ay bitince bisküvi sayısını arttırıp, yumurta, un gibi çekilmiş ceviz de katıcam içine. Yumurta içermiyor bu arada.

Tavsiye edebilirim, hoşuma gitti bisküviler. Özellikle beyaz olması pişirirken çok karartılmaması iyi bir şey diye biliyorum.

Son düzenleme:
biz şehir dışına çıkmıştık 2 kez, ikisinde de değişti uyku düzeni. ben de hangisi işime geldiyse ondan devam ettim. evdekiler farklı, ortam farklı olunca heralde karışıyo kafalar

aynıymışız biz de 17 ağustos doğumluyuz öğretmen misin ? ben de öğretmnm ama 1 yıl ara verdim ben

4-5 aylıktı canım ilk zamanlar inanamıyordum 5. ayda heh tamam dedim ... birde karnını izle 4 aylık olunca çok garip ama hissetmeden önce görürsün karnının kalktığını güzel doğumlar versin inş.

ayy bır sayfa okuyorum bır sayfa artıyo bır okuyorum bır artıyo hızınıza yetısemıyorum.oyuzden su guzellıklere kocaman bır maasallah dıyorum.sonra devam edeyım.rabbım hepsını ne kadar guzel yaratmıs.allah ısteyen herkese versın bu şekerlerden.

Eki Görüntüle 599858

İşte benim cuçuklarım büyümüştü teyzeleri

Eki Görüntüle 599863 biz de dün karla tanıştık teyzoşlar:)

Buyuruuuun, kızım Talya

Kasım ayından bir kare

Eki Görüntüle 599887

Eki Görüntüle 599889 Eki Görüntüle 599890
Telefonum pek yetenekli değil bu kadar oldu ancak

bızımkılerde yaa ben ne zaman odadan cıksam elıne bısıy verıolar.yok agzımıza bakyo canı cekıyo ıstıyo,agzını sapırdatıyo...sınır oluyorum...
oyyy cok sevdım dıdem kayın annecıgınıbıraksan kadıncagız neler yapcak torunu ıcın

ayyyy bır akrabamızın kızına okadar benzıyorkı suan 6yasında ama bukadar olur kopya...gorunce aaa elif mi bu dedım??allah bagıslasın
yyyuuuuuhhhhmuzlu pudıng
ay benımkıde cok kusuyo aynı hatayı yapmıyım barı tasınmak zorunda kalırım sonra
17 hafta 2gunluktu cuma gunu ogle vaktı kanepede uzanıp kıtap okurken hıssetmıstım ılkkez hıc unuturmuyum ogunu aglamıstım esımı aramıstım
cook gecns olsun canım bızı habersız bırakma sakın kolay gelsın bu arada

Cnm gecmis olsun. İnsallahbi sorun cikmaz. Ufurum oglumda 1. Ayda tespit edildi dr cok onemli bisi olmadigini hic ustunde durmamamizi ve 6. Ay kontrolunde kapanip kapanmadigina bakalim dedi. Defalarca bakildi kalbine ama hic narkozu duymamistim insallah hafta sonunu da aksiliksiz rahat gecirirsin simdiden hayirli olsun yeni yuvaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…