Maşallah maşallah nazarım değmesin ama kıskanmadım dersem yalan olur:))
amanda yarabbim maşallah ya ne kadar tatlı su gibi ömrüde kendi gibi güzel olsun kötülük görmesin inşallaaah
her bebek bir olmuo canım ya benimki böle inşallah huy değiştirmez en geç gece 1de uyuyo işte gece oykusu ağır bide üstünü değiştiriyorum terledi die uyanmıo ama gündüz çıt dedimi uyanır canım
Bizim ki gece gündüz hafif uykusu terlik bile giyemiyorum evde.
sabahtan beri açık bilgisayar anca okuyabiliyorum,benim oğlum bi dk ayrılmıyo benden nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum konuş şarkı söyle de nereye kadar,ne zaman oyuncaklarıyla kendi kendine oyun oynayacak bunlar?Resimleri gördükçe içim gitti ben de yüklemek istiyorum ama yapabilecekmiyim acaba.
annişleeer biz bıcı bıcı yaptık mis gibi olduk banyo yaparken foto çekcektim unuttumm
bende banyo yaptırcam şimdi, suya banyo yapmaya bayılıyor, kış günüde uzun uzun suda bırakmıyorum, havalar ısında da doya doya oynasa sularla :))
Herkese merhabalar,
Minik oğlum bugün tam 5ayını bitirdi çok şükür.
Kontrole gittik ve doktor kalbini dinlediğinde üfürüm olduğunu söyledi. Kardiyolojiye sevk etti. Kardiyolojide kontrol sırasında oğlum doğru ve sessiz durmadı tabi. Doktor normalde bu işlem için anestezi veriliyor aslında dedi ve bayagı ugrastı zıpır oglumla kıpır kıpır. Kalbinde delik yada büyükbir sorun görmedim ama takibi önemli dedi.
Çocuk doktorumuz kansızlıktanda olabilir bu üfürüm dedi ama eşimde ve eşimin ablasında bazı kalp rahatsızlıkları olduğundan ırsi olma ihtimalinide göz ardı edemiyorlar.
Kan verdik ama yarın daha detaylı görüşeceğiz sonuçlar hakkında doktorla. Kan verirken hastaneyi yıktı oğlum,tüm kat baktı ne oluyor diye.Tabi ben kapının önünde zor durdum, aglaya aglaya sızdı emincede yavrum.
Kilosu boyu iyi dedi ama bu olaya odaklandıgmızdan o konular yada farklı şeyler hakkında konuşulmadı zaten.
Bu arada karda kışta ev arıyorduk 2gündür bugun bulduk, hafta sonu taşınacaz nasipse. Tabi ben daha hiçbirsey toplamadım hersey karmakarısık evde.
Tüm minikleri öpüyorum umarım hepsi iyidir, ev karmaşamız bitince geliriz yine oğlumla kısmetse
Herkese merhabalar,
Kontrole gittik ve doktor kalbini dinlediğinde üfürüm olduğunu söyledi. Kardiyolojiye sevk etti. Kardiyolojide kontrol sırasında oğlum doğru ve sessiz durmadı tabi. Doktor normalde bu işlem için anestezi veriliyor aslında dedi ve bayagı ugrastı zıpır oglumla kıpır kıpır. Kalbinde delik yada büyükbir sorun görmedim ama takibi önemli dedi.
Çocuk doktorumuz kansızlıktanda olabilir bu üfürüm dedi ama eşimde ve eşimin ablasında bazı kalp rahatsızlıkları olduğundan ırsi olma ihtimalinide göz ardı edemiyorlar.
Kan verdik ama yarın daha detaylı görüşeceğiz sonuçlar hakkında doktorla. Kan verirken hastaneyi yıktı oğlum,tüm kat baktı ne oluyor diye.Tabi ben kapının önünde zor durdum, aglaya aglaya sızdı emincede yavrum.
Kilosu boyu iyi dedi ama bu olaya odaklandıgmızdan o konular yada farklı şeyler hakkında konuşulmadı zaten.
Bu arada karda kışta ev arıyorduk 2gündür bugun bulduk, hafta sonu taşınacaz nasipse. Tabi ben daha hiçbirsey toplamadım hersey karmakarısık evde.
Tüm minikleri öpüyorum umarım hepsi iyidir, ev karmaşamız bitince geliriz yine oğlumla kısmetse
biz şehir dışına çıkmıştık 2 kez, ikisinde de değişti uyku düzeni. ben de hangisi işime geldiyse ondan devam ettim. evdekiler farklı, ortam farklı olunca heralde karışıyo kafalarhava değişikliğinden kastın ne.. ne ise hemen bnde deneyeyim walla biraz erken uyusa bnde rahat edecem bir arkadasımız kızı 8 aylık 40ından beri aksam uykusu 8 miş nerde olrsa olsun 8 de yatıp sabaha kadar kalkmıyomus sasdım kaldım bizimki nerde... ser zemin konusunda haklısın yerde halı olduğu halde kapının altından soğuk falan gelir die korkuyorum üşütmemek için yere yatırmadım hiç
17sinde 5 aylık olcak. aslında sütüm sanırım yeterli ama şubatta okula başlayacağım için yawaştan başka şeyler yemeye alışması lazım diye tattırıyorum. ben de günde 1 öğün mama wermeyi düşündüm ama kesinlikle hipp ve aptamil mamayı istemiyor reddediyor. esemama kaldı denemediğim bi de onu denicem
merhaba 2012 ağustos ayının güzel anneleribende nasipse 2013 ağustosta anne olacağım 9hafta +4 günlük hamileyim bu kadar kısa sürede bebeği hissetmem mümkün mü? sizler ne zaman hissettiniz. 2 gündür kasığımda seğirmemi yoksa hafif batma mı olduğunu anlayamadığım batmalarım var da merak ettim. siz tecrübelisinizdir diye sizlere soruyorum :26: şimdiden teşekkürler iyi akşamlar
Eki Görüntüle 599863 biz de dün karla tanıştık teyzoşlar:)
bızımkılerde yaa ben ne zaman odadan cıksam elıne bısıy verıolar.yok agzımıza bakyo canı cekıyo ıstıyo,agzını sapırdatıyo...sınır oluyorum...kesinlikle katılıorum dün bizdelerdi söylemesi ayıp kumpir vardı bi baktım oğlumun ağzına sokmaya çalışıyo anne ne yapıosun dedim yemediki zaten dio bak elimde duruyor ya nie veriosun ozman ben olmasam yedirecek gerçi patates bişi olmaz ama içinde sadce patates yokki demek o baksa ben yokken neler yedirecek oğluma
oyyy cok sevdım dıdem kayın annecıgınıiyi birine bulmak önemli.. bende herkes gibi kv orta sewiyeli bir ilişki içerisnde olan biriyim.. ben 4 gün çalışıyorum 2 gün annem 2 gün kv bakıyor annem zatn ii bakıyor çok şükür kv konusunda çok çok tereddütlerim wardı ama bakıcıyada güvenemedim kendi canından biri daha ii bakar die düşündüm.. çok şükür korktuğum gibi olmadı kv çok güzel söz dinliyor ilk hafta bilmediği için bocaladık mesela ayağında sallamış birgün anne biz şimdiye kadar hiç sallamadık 4 aydır alışırsa başedemem dedim birdaha tekrarlamadı kucağına çok alma dedim yazık yatağından çıkarmıyormus yanına sandalye koymus orda oynuyor orda yemek yediriyor tamm kucağına alma dedim ama o kadarda değil.. apt dairesinde yasıyorum kendisi de apt oturuyor didem bir tane tavuk alsam balkonda beslesemmi kız taze yumurta yer dio:) bnde yok anne ben organik alıyorum zaten dedim.. yani iyi korktuğum gibi olmadı
ayyyy bır akrabamızın kızına okadar benzıyorkı suan 6yasında ama bukadar olur kopya...gorunce aaa elif mi bu dedım??allah bagıslasın
yyyuuuuuhhhhevet haklısın tam bu nedendir ki çalısmayı dusunuyorum ama kv ye bırkmak istemiyorum ben 3 yasına kadar salça, tuz, şeker, çikolata, çay vermeyi dusunmuyorum ama kaynanamda bu tur seylere fazlasıyla eğilimli hafta sonu geldiler muzlu puding almıslar yedirecekmişler vermedim tabi dinlemiyor hiç kulagına pamuk tıkamıs gibi neymiş çayabulamaç ile muzlu puding ile buyutmuş oğlunu o yuzdende eşim en ufak bir soğukta aksırır taksırır hem ben kv ye bıraksam baksın ddiye kızın yiyeceği şeyleride hazırlasam yinede kendi ldiği şeyleri verecektir eminim cunku uygulamak isteği şeyleri yapmak için cn atıyor egosunu illede tatmin edecek oğlu oyle buyumusde torununda oyle buyusun istiyormus çok garip
ay benımkıde cok kusuyo aynı hatayı yapmıyım barı tasınmak zorunda kalırım sonraay aklıma bişe geldi yine güldüm sizede anlatayım da gülün biraz.. kayınvalidem nasıl çocuk bakıyor dinleyinde gülün.. benim eşim sorunlu yemek konusunda küçüklüğünden beri öyleymiş sanırım kızmda ona çekdi.. neyse eşim izmir doğumlu 2-3 yasları civarında izmirde yaşarken yazın yemek yemiyor diye balkonda yemeği yediriyormus eşim kusuyormus kv balkonu yıkıyormus kusdu die yine yediriyormus kusuyormus balkonu yıkıyormus yine yediriyormus günde 10 10 kere falan neyse bu 1 hafta böyle dewam etmiş sonra birgün kapı çalmış kv açmış belediye zabıtaları hakkınızda şikayet war demiş o da hayırdır falan komsuları şikayyette bulunmuş kusmuk kokusundan oturamıyoruz die:) ay bir güldüm bir güldüm sormayınn
17 hafta 2gunluktu cuma gunu ogle vaktı kanepede uzanıp kıtap okurken hıssetmıstım ılkkez hıc unuturmuyum ogunu aglamıstım esımı aramıstımmerhaba 2012 ağustos ayının güzel anneleribende nasipse 2013 ağustosta anne olacağım 9hafta +4 günlük hamileyim bu kadar kısa sürede bebeği hissetmem mümkün mü? sizler ne zaman hissettiniz. 2 gündür kasığımda seğirmemi yoksa hafif batma mı olduğunu anlayamadığım batmalarım var da merak ettim. siz tecrübelisinizdir diye sizlere soruyorum :26: şimdiden teşekkürler iyi akşamlar
cook gecns olsun canım bızı habersız bırakma sakın kolay gelsın bu aradaHerkese merhabalar,
Cnm gecmis olsun. İnsallahbi sorun cikmaz. Ufurum oglumda 1. Ayda tespit edildi dr cok onemli bisi olmadigini hic ustunde durmamamizi ve 6. Ay kontrolunde kapanip kapanmadigina bakalim dedi. Defalarca bakildi kalbine ama hic narkozu duymamistimHerkese merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?