2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hiç kötü düşünme, iyi düşün iyi olsun..yavrularımız önce allaha emanet.işe giderken 1 ayetel kürsi oku yavruna üfle git.allah koruyor onları daha onlar melek.çalışmak zorunda olmamak en güzeli ama hayat şartları

didem senin kv iyiymiş ya benimkide bi süreliğine bizim yanmıza geldi.bakıcı olmadığı günler eşimle ikisi bakıyorlar.çıkarken diyorum mesela ben 10 da verdim mamasını 2 de verilecek mama diye...neyse 2yi bekleyen kim 12.30-1.00 gibi veriyor mamayı.niye 2yi beklemediniz diyorum mızmızlandı çocuk diyo.her ağladığında karnını aç bu çocuğun mama verelim annesi diyor.çıldırıyorum bu mama olayına.ya zaten kilomuz yeterince iyi maşallah.4 saatte bir verilemsi lazım.ama yok anlatamıyorum.ben evden çıkıyorum kadn hemen maam derdine düşüyor.bide sürekli uyutma derdinde.portatif bi beşiğimiz var gündüzleri ordan oraya taşıdığmız.bebeğime önce mama veriyor sonra hemen yatırıp deli gibi sallıyorbi gördüm dedim niye öyle hızlı hızlı sallıyorsun?beynine zarar verirsin alah korusun.bidaha öyle hızlı sallamadı ama hep aklım yavrumda.ben çocukların özellkle sık yıkanması tarftarıyım.yıkamak istiyorum çocuğu kış bile olsa hergün yada en geç 2 günde 1.hemen ayy yıkama hasta olur, hayır hayır yıkama ne gerek var diyo...ya sabır diyorum...ve dinlemiyorum tabiki.geçenlerdede kan ilacı (sağlık ocağının verdiği)gaz yaptı.sonra kendi doktorumuz farklı bi ilaç verdi,onu kullanıyorum.çocuk rastlantı eseri ogün kakasını yapamadı.ağlıyor bende biraz masajla, jimnastikle yaptırdım.bana öğüt veriyo doktor 2 diyosa ben 1 verecekmişim.bende dedimki anne ben çocuk büyütme konusunda kimseyi işime karıştırmam.diğerinide ben kendim büyüttüm, yanlızdım ama sorun olmadı çok şükür,sağlıklıda büyüttüm.bundada kimsenin karılmasını istemiyorum.kiseye güvenerek yapmadım bu çocuğu dedim.sonrada sordum sen oğlunu nasıl büyüttün diye?diyorki bana,ben hiç ağlatmazdım.ağrı kesicilerimiz filan hep masaa dururdu.yani düşünün eşim ağladı an şurubu veriyomuş.hey allahım ya.

hepsi aynı bunlarınaslında kv çok çok iyi bir insandır.çok severim ama konu bebek olunca çileden çıkıyorum benim kuralalrım değil oun kuralalrına uyalım istiyor.

benim eşimde hiç ağlamadan büyümüş ya, ufacık şeyde hemen hasta olan, doğru dürüst sebze, balık, bakliyat yemeyen bi insan.ve kv hep övünür ben hiç ağlatmazdım, her istediği yemeği yaaprdım yedirirdim diye.eşime diyorum allaha emanet büyümüşsün.ilk oğlum 1 yaşında filandı bi gün onlardayız mantı yiyoruz.bende oğluma yedirdim mantıdan.bana dediki ayy sen çocuk bakmayı bilmiyorsun,hiç küçücük çocuğa mantı yedirilirmi?bi bozuldum ama lafın altında kalmam, bende senin yetiştirdiğinide gördük köfte patatesten başka bişey yemiyo dedim.en azından benim çocuğum yemek ayırmayacak gelinimde bana dua edecek dedim.

ya kilotlu çorap giydirdiğimde sanki bacakalrı buz gibi geliyo.yani bezini filan değiştireceğim zaman açtığımda buz gibi bacakalrı.oyüzden artık ayağı patikli alt giydiriyorum bende..

aynen canım bende bunların hepsini giydiriyorum.
taşınmak çok zor allah kolaylık versin.oğluşun içinde içini ferah tut.benim arkadaşımın kızı içinde öyle dedilerhatta fakülteye sevk ettiler.hiçbişey çıkmadı.allah yavrularıma sağlık sıhhat versin

günaydın canım benim gibi giydiren birini daha buldum içim rahatladı:) canım ben biraz polyanacılık oynuyorum hep iyi yönlerini görüyorum yada görmeye çalışıyorum diyelim mecburen.. bizim kv de de war o çocuğu bütün gün uyutmaya çalışıyor kv baktığı gün gittiğimde garibibm enerji patlaması yasıyor gece 1 den 2 den önce yatmıyor.. kv de 9 da geçiyor yatıyor sonra btün gece bana kalıyor 6-6.30 arası da geri kalkıyorum düşün artık beni.. sonra gidiyorum kızımın birtek kus kadar kafası görünüyor sarmıs sarmıs ewin içinde neden böyle yaptınız diyorum ben üşüyordum kızımda üşümesin dedim diyor 65 yaşında maşallah ama benden genç benim nefes nefese kaldığım bir çok sporu yapıyor akşam bazen uyuyor ben ewe gidince otururken uyanıp ağlıyor gidip alıyorum kızı ne oldu niye aldın diyor ağladı anne diyorum yaaa diyor hiç duymadım bende ister istemez ben yok iken kız ağlayınca duyuyormu acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum

herkese günydın şimdi fotolara bakarken kızımın doğum fotolarını gördüm sizinlede paylaşayım eski günleri analım..

17-18 kişi mi :111:

Canımmm,hem geçmiş olsun ,hem de kolay gelsin.Hastalıktan da taşınmadan da biran önce kurtulursun inşallah...

İris süper pozitif bir insansın, yazdıklarını okudukça içim rahatlıyor.. Ben de martta işe gideceğim.. Şimdîkik evden çalışmaya başladım..
Yani o kadar da dramatik hale getirmemek lazım diye düşünüyorum işe gitmeyi ,ben başlayalı 3 ay oldu nerdeyse ,tam 3 aylıktı Umay işe başladığımda,burdaki birkaç arkadaş nerdeyse 8-9 aylık olduğunda başlıycak gibi,daha kolay olur diye düşünüyorum...

Ayyyy,nasıl küçük görünüyolar değil mi ?

Anammm bir minik daha,nasıl da savunmasızlar yaa canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…