kızlaaar napıyosunuz bebişleri uyuttunuzmu
bakıcıyı bulduk ii birine benziyo enazından anne 2 çocuk büyütmüş ama sani kimse benim gibi bakamaz gibi geliyo kendi annem hariş o da uzakta bakamaz kv bile güvenemiyorum sırf kv bırakmamak için doğru dürüst dışarı çıkmıyorum aslında saolsun iidir ama işte Allahım sen koru yavrularımızı ilk iş günümü düşünemiyorum bile
didem senin kv iyiymiş ya benimkide bi süreliğine bizim yanmıza geldi.bakıcı olmadığı günler eşimle ikisi bakıyorlar.çıkarken diyorum mesela ben 10 da verdim mamasını 2 de verilecek mama diye...neyse 2yi bekleyen kim 12.30-1.00 gibi veriyor mamayı.niye 2yi beklemediniz diyorum mızmızlandı çocuk diyo.her ağladığında karnını aç bu çocuğun mama verelim annesi diyor.çıldırıyorum bu mama olayına.ya zaten kilomuz yeterince iyi maşallah.4 saatte bir verilemsi lazım.ama yok anlatamıyorum.ben evden çıkıyorum kadn hemen maam derdine düşüyor.bide sürekli uyutma derdinde.portatif bi beşiğimiz var gündüzleri ordan oraya taşıdığmız.bebeğime önce mama veriyor sonra hemen yatırıp deli gibi sallıyorbi gördüm dedim niye öyle hızlı hızlı sallıyorsun?beynine zarar verirsin alah korusun.bidaha öyle hızlı sallamadı ama hep aklım yavrumda.ben çocukların özellkle sık yıkanması tarftarıyım.yıkamak istiyorum çocuğu kış bile olsa hergün yada en geç 2 günde 1.hemen ayy yıkama hasta olur, hayır hayır yıkama ne gerek var diyo...ya sabır diyorum...ve dinlemiyorum tabiki.geçenlerdede kan ilacı (sağlık ocağının verdiği)gaz yaptı.sonra kendi doktorumuz farklı bi ilaç verdi,onu kullanıyorum.çocuk rastlantı eseri ogün kakasını yapamadı.ağlıyor bende biraz masajla, jimnastikle yaptırdım.bana öğüt veriyo doktor 2 diyosa ben 1 verecekmişim.bende dedimki anne ben çocuk büyütme konusunda kimseyi işime karıştırmam.diğerinide ben kendim büyüttüm, yanlızdım ama sorun olmadı çok şükür,sağlıklıda büyüttüm.bundada kimsenin karılmasını istemiyorum.kiseye güvenerek yapmadım bu çocuğu dedim.sonrada sordum sen oğlunu nasıl büyüttün diye?diyorki bana,ben hiç ağlatmazdım.ağrı kesicilerimiz filan hep masaa dururdu.yani düşünün eşim ağladı an şurubu veriyomuş.hey allahım ya.iyi birine bulmak önemli.. bende herkes gibi kv orta sewiyeli bir ilişki içerisnde olan biriyim.. ben 4 gün çalışıyorum 2 gün annem 2 gün kv bakıyor annem zatn ii bakıyor çok şükür kv konusunda çok çok tereddütlerim wardı ama bakıcıyada güvenemedim kendi canından biri daha ii bakar die düşündüm.. çok şükür korktuğum gibi olmadı kv çok güzel söz dinliyor ilk hafta bilmediği için bocaladık mesela ayağında sallamış birgün anne biz şimdiye kadar hiç sallamadık 4 aydır alışırsa başedemem dedim birdaha tekrarlamadı kucağına çok alma dedim yazık yatağından çıkarmıyormus yanına sandalye koymus orda oynuyor orda yemek yediriyor tamm kucağına alma dedim ama o kadarda değil.. apt dairesinde yasıyorum kendisi de apt oturuyor didem bir tane tavuk alsam balkonda beslesemmi kız taze yumurta yer dio:) bnde yok anne ben organik alıyorum zaten dedim.. yani iyi korktuğum gibi olmadı
hepsi aynı bunlarınaslında kv çok çok iyi bir insandır.çok severim ama konu bebek olunca çileden çıkıyorum benim kuralalrım değil oun kuralalrına uyalım istiyor.evet haklısın tam bu nedendir ki çalısmayı dusunuyorum ama kv ye bırkmak istemiyorum ben 3 yasına kadar salça, tuz, şeker, çikolata, çay vermeyi dusunmuyorum ama kaynanamda bu tur seylere fazlasıyla eğilimli hafta sonu geldiler muzlu puding almıslar yedirecekmişler vermedim tabi dinlemiyor hiç kulagına pamuk tıkamıs gibi neymiş çayabulamaç ile muzlu puding ile buyutmuş oğlunu o yuzdende eşim en ufak bir soğukta aksırır taksırır hem ben kv ye bıraksam baksın ddiye kızın yiyeceği şeyleride hazırlasam yinede kendi ldiği şeyleri verecektir eminim cunku uygulamak isteği şeyleri yapmak için cn atıyor egosunu illede tatmin edecek oğlu oyle buyumusde torununda oyle buyusun istiyormus çok garip
benim eşimde hiç ağlamadan büyümüş ya, ufacık şeyde hemen hasta olan, doğru dürüst sebze, balık, bakliyat yemeyen bi insan.ve kv hep övünür ben hiç ağlatmazdım, her istediği yemeği yaaprdım yedirirdim diye.eşime diyorum allaha emanet büyümüşsün.ilk oğlum 1 yaşında filandı bi gün onlardayız mantı yiyoruz.bende oğluma yedirdim mantıdan.bana dediki ayy sen çocuk bakmayı bilmiyorsun,hiç küçücük çocuğa mantı yedirilirmi?bi bozuldum ama lafın altında kalmam, bende senin yetiştirdiğinide gördük köfte patatesten başka bişey yemiyo dedim.en azından benim çocuğum yemek ayırmayacak gelinimde bana dua edecek dedim.aynende oyle olacak aman o ne bilir bişey olmaz diyerek verecekler tmm bişey olmaz bende biliyorum ama bu benim çocuğum daha geç tatması gereken seyleri şimdi vermek istemiyorum zaten yiyecekler buyuynce ne kadar geç yeseler o kadar iyi hem lezzetli şeylerin tadlarını aldığı zaman ben nasıl kıza sebze balık falan verecem almazki eşimi kv buyuttu ama eşim sebze ve yeşillik balık mantar yemez bakliyat ve et cunku yapmamıs kayananam cocuğumunda oyle olmasını istemiyorum
ya kilotlu çorap giydirdiğimde sanki bacakalrı buz gibi geliyo.yani bezini filan değiştireceğim zaman açtığımda buz gibi bacakalrı.oyüzden artık ayağı patikli alt giydiriyorum bende..Bide ben soyliyim kizlar ne giydiriyorum. Bende ilk basta havalar sicakta olsa gazli diye giydirdim kisa kol falan durmadi hic. Kis geldiginden beri evin ici 24 derece ince bi pijama esofman ve kisa corap. Sadece uykudan uyaninca 10 dk yelek giydiriyorum okadar. Terleyen cocuk hasta olur oyuzden cok ince giydiriyorum. Disari cijsrken de kilotlu corap giydiriyorum ustten bir kspsonlu hirka ve battaniye cok kalin olmayan tsbi
aynen canım bende bunların hepsini giydiriyorum.oo iyimiş walla şimdi okuyunca ben çokmu kalın giydiriyorum die düşündüm ben yarım kollu çıtçıtlı bady üzerine uzun kollu çıtçıtlı bady altına ayağı patikli alt tulum üzerinede ne giyecekse penye pijama takımı giydiriyorum
taşınmak çok zor allah kolaylık versin.oğluşun içinde içini ferah tut.benim arkadaşımın kızı içinde öyle dedilerhatta fakülteye sevk ettiler.hiçbişey çıkmadı.allah yavrularıma sağlık sıhhat versinHerkese merhabalar,
Minik oğlum bugün tam 5ayını bitirdi çok şükür.
Kontrole gittik ve doktor kalbini dinlediğinde üfürüm olduğunu söyledi. Kardiyolojiye sevk etti. Kardiyolojide kontrol sırasında oğlum doğru ve sessiz durmadı tabi. Doktor normalde bu işlem için anestezi veriliyor aslında dedi ve bayagı ugrastı zıpır oglumla kıpır kıpır. Kalbinde delik yada büyükbir sorun görmedim ama takibi önemli dedi.
Çocuk doktorumuz kansızlıktanda olabilir bu üfürüm dedi ama eşimde ve eşimin ablasında bazı kalp rahatsızlıkları olduğundan ırsi olma ihtimalinide göz ardı edemiyorlar.
Kan verdik ama yarın daha detaylı görüşeceğiz sonuçlar hakkında doktorla. Kan verirken hastaneyi yıktı oğlum,tüm kat baktı ne oluyor diye.Tabi ben kapının önünde zor durdum, aglaya aglaya sızdı emincede yavrum.
Kilosu boyu iyi dedi ama bu olaya odaklandıgmızdan o konular yada farklı şeyler hakkında konuşulmadı zaten.
Bu arada karda kışta ev arıyorduk 2gündür bugun bulduk, hafta sonu taşınacaz nasipse. Tabi ben daha hiçbirsey toplamadım hersey karmakarısık evde.
Tüm minikleri öpüyorum umarım hepsi iyidir, ev karmaşamız bitince geliriz yine oğlumla kısmetse
günaydın canım benim gibi giydiren birini daha buldum içim rahatladı:) canım ben biraz polyanacılık oynuyorum hep iyi yönlerini görüyorum yada görmeye çalışıyorum diyelim mecburen.. bizim kv de de war o çocuğu bütün gün uyutmaya çalışıyor kv baktığı gün gittiğimde garibibm enerji patlaması yasıyor gece 1 den 2 den önce yatmıyor.. kv de 9 da geçiyor yatıyor sonra btün gece bana kalıyor 6-6.30 arası da geri kalkıyorum düşün artık beni.. sonra gidiyorum kızımın birtek kus kadar kafası görünüyor sarmıs sarmıs ewin içinde neden böyle yaptınız diyorum ben üşüyordum kızımda üşümesin dedim diyor 65 yaşında maşallah ama benden genç benim nefes nefese kaldığım bir çok sporu yapıyorcanım hiç kötü düşünme, iyi düşün iyi olsun..yavrularımız önce allaha emanet.işe giderken 1 ayetel kürsi oku yavruna üfle git.allah koruyor onları daha onlar melek.çalışmak zorunda olmamak en güzeli ama hayat şartları
didem senin kv iyiymiş ya benimkide bi süreliğine bizim yanmıza geldi.bakıcı olmadığı günler eşimle ikisi bakıyorlar.çıkarken diyorum mesela ben 10 da verdim mamasını 2 de verilecek mama diye...neyse 2yi bekleyen kim 12.30-1.00 gibi veriyor mamayı.niye 2yi beklemediniz diyorum mızmızlandı çocuk diyo.her ağladığında karnını aç bu çocuğun mama verelim annesi diyor.çıldırıyorum bu mama olayına.ya zaten kilomuz yeterince iyi maşallah.4 saatte bir verilemsi lazım.ama yok anlatamıyorum.ben evden çıkıyorum kadn hemen maam derdine düşüyor.bide sürekli uyutma derdinde.portatif bi beşiğimiz var gündüzleri ordan oraya taşıdığmız.bebeğime önce mama veriyor sonra hemen yatırıp deli gibi sallıyorbi gördüm dedim niye öyle hızlı hızlı sallıyorsun?beynine zarar verirsin alah korusun.bidaha öyle hızlı sallamadı ama hep aklım yavrumda.ben çocukların özellkle sık yıkanması tarftarıyım.yıkamak istiyorum çocuğu kış bile olsa hergün yada en geç 2 günde 1.hemen ayy yıkama hasta olur, hayır hayır yıkama ne gerek var diyo...ya sabır diyorum...ve dinlemiyorum tabiki.geçenlerdede kan ilacı (sağlık ocağının verdiği)gaz yaptı.sonra kendi doktorumuz farklı bi ilaç verdi,onu kullanıyorum.çocuk rastlantı eseri ogün kakasını yapamadı.ağlıyor bende biraz masajla, jimnastikle yaptırdım.bana öğüt veriyo doktor 2 diyosa ben 1 verecekmişim.bende dedimki anne ben çocuk büyütme konusunda kimseyi işime karıştırmam.diğerinide ben kendim büyüttüm, yanlızdım ama sorun olmadı çok şükür,sağlıklıda büyüttüm.bundada kimsenin karılmasını istemiyorum.kiseye güvenerek yapmadım bu çocuğu dedim.sonrada sordum sen oğlunu nasıl büyüttün diye?diyorki bana,ben hiç ağlatmazdım.ağrı kesicilerimiz filan hep masaa dururdu.yani düşünün eşim ağladı an şurubu veriyomuş.hey allahım ya.
hepsi aynı bunlarınaslında kv çok çok iyi bir insandır.çok severim ama konu bebek olunca çileden çıkıyorum benim kuralalrım değil oun kuralalrına uyalım istiyor.
benim eşimde hiç ağlamadan büyümüş ya, ufacık şeyde hemen hasta olan, doğru dürüst sebze, balık, bakliyat yemeyen bi insan.ve kv hep övünür ben hiç ağlatmazdım, her istediği yemeği yaaprdım yedirirdim diye.eşime diyorum allaha emanet büyümüşsün.ilk oğlum 1 yaşında filandı bi gün onlardayız mantı yiyoruz.bende oğluma yedirdim mantıdan.bana dediki ayy sen çocuk bakmayı bilmiyorsun,hiç küçücük çocuğa mantı yedirilirmi?bi bozuldum ama lafın altında kalmam, bende senin yetiştirdiğinide gördük köfte patatesten başka bişey yemiyo dedim.en azından benim çocuğum yemek ayırmayacak gelinimde bana dua edecek dedim.
ya kilotlu çorap giydirdiğimde sanki bacakalrı buz gibi geliyo.yani bezini filan değiştireceğim zaman açtığımda buz gibi bacakalrı.oyüzden artık ayağı patikli alt giydiriyorum bende..
aynen canım bende bunların hepsini giydiriyorum.
taşınmak çok zor allah kolaylık versin.oğluşun içinde içini ferah tut.benim arkadaşımın kızı içinde öyle dedilerhatta fakülteye sevk ettiler.hiçbişey çıkmadı.allah yavrularıma sağlık sıhhat versin
Gunaydin. Esimi gonderdim uykum kacti. Hep boyle oluyor oglum uyansa bayilirdm uyku diye.
çok tatlı maşallah. uykudan mı kalktın kız sen? gözler tam açılmamış gibi :)
herkese günydın şimdi fotolara bakarken kızımın doğum fotolarını gördüm sizinlede paylaşayım eski günleri analım..
Eki Görüntüle 600634
Eki Görüntüle 600635
ayyy duygulandım sabah sabahhbenimde vardı doğum fotoları dur yukleyeyim ilk buluşmamızı
Gunaydin cnm eger belli oluyorsa benimki solak olurgünaydın kızlar,
birşey sorucam. çocukların sağlak mı solak mı olacağı şimdiden belli olur mu?
17-18 kişi mi :111:çok şükür bugünde aksam oldu ewe gidip kızımı göreceğim yarın son akşam kv bizde fırsat bulursam girerim yine şimdilik öpüldünüz bütün bebişler ve anneleri....
bu arada cuma aksam bebek görmeye gelecekler 17 18 kişi offf off bide o war cuma günü bütün gün hazırlık yap dur şimdi
Canımmm,hem geçmiş olsun ,hem de kolay gelsin.Hastalıktan da taşınmadan da biran önce kurtulursun inşallah...Herkese merhabalar,
Minik oğlum bugün tam 5ayını bitirdi çok şükür.
Kontrole gittik ve doktor kalbini dinlediğinde üfürüm olduğunu söyledi. Kardiyolojiye sevk etti. Kardiyolojide kontrol sırasında oğlum doğru ve sessiz durmadı tabi. Doktor normalde bu işlem için anestezi veriliyor aslında dedi ve bayagı ugrastı zıpır oglumla kıpır kıpır. Kalbinde delik yada büyükbir sorun görmedim ama takibi önemli dedi.
Çocuk doktorumuz kansızlıktanda olabilir bu üfürüm dedi ama eşimde ve eşimin ablasında bazı kalp rahatsızlıkları olduğundan ırsi olma ihtimalinide göz ardı edemiyorlar.
Kan verdik ama yarın daha detaylı görüşeceğiz sonuçlar hakkında doktorla. Kan verirken hastaneyi yıktı oğlum,tüm kat baktı ne oluyor diye.Tabi ben kapının önünde zor durdum, aglaya aglaya sızdı emincede yavrum.
Kilosu boyu iyi dedi ama bu olaya odaklandıgmızdan o konular yada farklı şeyler hakkında konuşulmadı zaten.
Bu arada karda kışta ev arıyorduk 2gündür bugun bulduk, hafta sonu taşınacaz nasipse. Tabi ben daha hiçbirsey toplamadım hersey karmakarısık evde.
Tüm minikleri öpüyorum umarım hepsi iyidir, ev karmaşamız bitince geliriz yine oğlumla kısmetse
Yani o kadar da dramatik hale getirmemek lazım diye düşünüyorum işe gitmeyi ,ben başlayalı 3 ay oldu nerdeyse ,tam 3 aylıktı Umay işe başladığımda,burdaki birkaç arkadaş nerdeyse 8-9 aylık olduğunda başlıycak gibi,daha kolay olur diye düşünüyorum...İris süper pozitif bir insansın, yazdıklarını okudukça içim rahatlıyor.. Ben de martta işe gideceğim.. Şimdîkik evden çalışmaya başladım..
Ayyyy,nasıl küçük görünüyolar değil mi ?
Gunaydin cnm eger belli oluyorsa benimki solak olur
günaydın kızlar,
aynıymışız biz de 17 ağustos doğumluyuz öğretmen misin ? ben de öğretmnm ama 1 yıl ara verdim ben
Bende ne yapcanni merak ettimgünaydın kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?