Hiçbi fikrim yok,neden sordun ki ,bariz bi durum mu var?
Bende ne yapcanni merak ettim
Sabah. Sabah azimizi hayirli acalim lutfengünaydınlar herkeseeeeuyandık kahvaltı yaptık evi topladık derken kızı uyuttum şimdi bir bakayım dedim ki amanın o da ne çok güzel fotoğraflar gelmiş yine çok güzel hepsi allah hepsini korusun bu arada benim merak ettiğim bir şey var bu topic te doğum yaptıktan sonra hamile kalan var mı yoksa da acaba ilk kim kalıcak ben çok tırsıyorum bu konudan da
ayy bu miniğin saçları ne kadar sarıymış doğduğundaben de benim kızıma sarışın diyordum.. maşallah çok tatlı
suandaa regl olmanın verdiği rahatlıklaa okudum dun yazsaydın heraldee aglardım aman allahıım buyuk konuşmak assla istemiyorum ama dur canım yaa:18::18:günaydınlar herkeseeeeuyandık kahvaltı yaptık evi topladık derken kızı uyuttum şimdi bir bakayım dedim ki amanın o da ne çok güzel fotoğraflar gelmiş yine çok güzel hepsi allah hepsini korusun bu arada benim merak ettiğim bir şey var bu topic te doğum yaptıktan sonra hamile kalan var mı yoksa da acaba ilk kim kalıcak ben çok tırsıyorum bu konudan da
bidee biz nezaman korunabilecez yaaa :26: ilaçtı iğneydi falan?
Regl olunca Ria takiliyobidee biz nezaman korunabilecez yaaa :26: ilaçtı iğneydi falan?
17-18 kişi mi :111:
Canımmm,hem geçmiş olsun ,hem de kolay gelsin.Hastalıktan da taşınmadan da biran önce kurtulursun inşallah...
Yani o kadar da dramatik hale getirmemek lazım diye düşünüyorum işe gitmeyi ,ben başlayalı 3 ay oldu nerdeyse ,tam 3 aylıktı Umay işe başladığımda,burdaki birkaç arkadaş nerdeyse 8-9 aylık olduğunda başlıycak gibi,daha kolay olur diye düşünüyorum...
Keltoşum benim,çok tatlısınnnn maşallah sana...
Ayyyy,nasıl küçük görünüyolar değil mi ?
Anammm bir minik daha,nasıl da savunmasızlar yaa canım benim...
slm kızlar benimde ikiz bebeklerim var 20 ağustos doğumlu
bebekleriniz çok güzel allah sağlıklı uzun ömürler versin.
Amin Senin yavrularinada saglikli uzun omur versin hosgeldinslm kızlar benimde ikiz bebeklerim var 20 ağustos doğumlu
bebekleriniz çok güzel allah sağlıklı uzun ömürler versin.
Kızlar bugün kızımın kontrolü vardı, komik bir olay oldu paylaşmak istedim.
doktorla önce konuşuyorduk. ben kızım hiç yüzüstü durmak istemiyor emekleyemeyecek sanırım hemen ağlıyor falan dedim. doktor da emeklemesi gelişim göstergesi değil zaten, hem eninde sonunda emekleyecek merak etme falan dedi. Sonra muayeneye başladı neyse o sırada yüzüstü koydu, bizimki bi anda beline kadar kaldırdı kendini kollarının üzerinde, önünde de oyuncağı vardı başladı ayaklarıyla debelenmeye, nerdeyse emekleyip oyuncağı alacaktıçok komikti, kadın bi kızdı bize bu çocuk mu durmuyor yüzüstü diye, daha napsın bu çocuk size, ciddi söylüyorum bu güne kadar gördüğüm en iyi performans dedi kusura bakmayın harvarda girmesini bekliyorsanız bu ay giremez diye dalga geçti bizimle
Sabah. Sabah azimizi hayirli acalim lutfenbunu duymamis olayim
suandaa regl olmanın verdiği rahatlıklaa okudum dun yazsaydın heraldee aglardım aman allahıım buyuk konuşmak assla istemiyorum ama dur canım yaa:18::18:
hahahah eşşek sıpası yayerim ben onu .. bende 4 gözle bekliyorum emekleyen günlerini kaç aylıkken emeklemeye başlarlarmış acaba :26:
ben başka doğurmıcam da allah isteyene versin diyelim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?