2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar herkeseeee uyandık kahvaltı yaptık evi topladık derken kızı uyuttum şimdi bir bakayım dedim ki amanın o da ne çok güzel fotoğraflar gelmiş yine çok güzel hepsi allah hepsini korusun bu arada benim merak ettiğim bir şey var bu topic te doğum yaptıktan sonra hamile kalan var mı yoksa da acaba ilk kim kalıcak ben çok tırsıyorum bu konudan da

Kızlar bugün kızımın kontrolü vardı, komik bir olay oldu paylaşmak istedim.
doktorla önce konuşuyorduk. ben kızım hiç yüzüstü durmak istemiyor emekleyemeyecek sanırım hemen ağlıyor falan dedim. doktor da emeklemesi gelişim göstergesi değil zaten, hem eninde sonunda emekleyecek merak etme falan dedi. Sonra muayeneye başladı neyse o sırada yüzüstü koydu, bizimki bi anda beline kadar kaldırdı kendini kollarının üzerinde, önünde de oyuncağı vardı başladı ayaklarıyla debelenmeye, nerdeyse emekleyip oyuncağı alacaktı çok komikti, kadın bi kızdı bize bu çocuk mu durmuyor yüzüstü diye, daha napsın bu çocuk size, ciddi söylüyorum bu güne kadar gördüğüm en iyi performans dedi kusura bakmayın harvarda girmesini bekliyorsanız bu ay giremez diye dalga geçti bizimle

Sabah. Sabah azimizi hayirli acalim lutfen bunu duymamis olayim

ayy bu miniğin saçları ne kadar sarıymış doğduğunda ben de benim kızıma sarışın diyordum.. maşallah çok tatlı

ayy cnm ben kafasına bişe surmuşlerdir diye dusunuyorum ya hiç boyle bi sarı değilkii sacı anlamadım vallaa civcivmi doğurdum yoksa

suandaa regl olmanın verdiği rahatlıklaa okudum dun yazsaydın heraldee aglardım aman allahıım buyuk konuşmak assla istemiyorum ama dur canım yaa:18::18:

bidee biz nezaman korunabilecez yaaa :26: ilaçtı iğneydi falan?

bana doktor bi ilaç yazdı aslında emzirirken kullanılabiliyor. ama ben gene de ilaca karşı bi insan olduğum için azıcık da olsa bebeğe geçme ihtimali varsa diye kullanmıyorum. zaten kızım doğal korunma yöntemi bizim için, sensörleri var

ewet canım 17 18 kişi 7 çeşit yapıyorum yeter heralde beğenmezlerse de kendiler bilir:):) ewet çok miniklermiş ya hos bizimki hala minikde nasıl geçmiş zaman

slm kızlar benimde ikiz bebeklerim var 20 ağustos doğumlu
bebekleriniz çok güzel allah sağlıklı uzun ömürler versin.

hahahah eşşek sıpası ya yerim ben onu .. bende 4 gözle bekliyorum emekleyen günlerini kaç aylıkken emeklemeye başlarlarmış acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…