2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ewet canım okul öncesi öğretmeniyim. yarım gün diyeçalışmaya karar werdik malum ödemeler war
branştaşızmemnun oldum

bunlar cok fenaaa...bızımkıde aynını yaptı şovcu sıpalarrr

kızlar uçuk için önerebılecegınız bıtkısel urun-ot-merhem varmı
nerfret edıyorum bu ucuklardan
oğlusumu da opemıyorum zati

bizimkide çocuk uyanınca beşiğinden almıyor,tekrar ee eee deyip uyutmaya çalışıyor. ben evdeyken uyanınca alırsamda tühh niye aldın, ben olsam onu uyuturdum tekrar diyo...aman allahım çocuk bütün gün uyu uyu ee tabii normal olarak akşam uyumuyor. sonrada anneler uğraşsın dursun:) yün yeleğini normalde yataktan kalktığında giydiriyorum ben,hastalanmasın diye.benim kv yatarken zaten hiç çıkartmıyo bebeğimin yeleğini.çocuk yelekle yatıp yelekle kalkıyo, kalkıncada ayy çocuk soğuk soğuk ter döktü diyo.terler tabii yelekle yatırma desemde anlamıyo, bildiğini okuyo.

Son düzenleme:
Ne gibi anlayamadim ben

yani 6. aydan sonra lazım olacak şeyler neler? bende şuan sadece silikon kaşık var. suluk alıcam aklımda, tabak tupperlar var zaten onu kullanırım. rende de var cam. hımm başka dur aklıma gelen hıııııı küçük bi tencere alıcam hiç kullanılmamış olsun diye, blender vs zaten var. işte başka aklıma gelmiyo
ayrıca bu meyve sebze emziği var onu öneriyo musunuz?

O emzik onceden yoktu galiba ama bende alicam. Cnm kendini ole germe yaa. Bende oda yok. tencere almana ne gerek var. evde tabak var tencere var. tupper ne cahilligime ver onu.

O emzik onceden yoktu galiba ama bende alicam. Cnm kendini ole germe yaa. Bende oda yok. tencere almana ne gerek var. evde tabak var tencere var. tupper ne cahilligime ver onu.

tupperware marka.
yok gerdiğimden değil de ne lazım onu merak ettim sadece.
evdeki tencerelerim büyük, küçükler de teflon seramik. küçük bi çelik sosluk alsam mı dedim.:44:

Kızalar eşim aşı odasına gitmiş bugün sağlık ocağına.hemşireye demir ilacı vermediğimizi kabızlık sorunu yaşadığımızı söylemiş.hemşire onun yerine pekmez verin demiş.bizde şekersiz organik üzüm pekmezi var.versem sorun olurr mu sizce

Benım kız arada oksuruyo ılerı dıtmez ıns yaa bu arada senaysen bugun asıya gıtcektı naptı acaba merak ettım ıns ates felan olmaz

Ben hiç düşünmeden dalmışım demek ki ya katıgıda işine Sebze emziği de hediye gelmişti kız,çekmeceye koymuştum,sen söyleyince aklıma geldi,eve gidince çıkarayım emsin dursun obur şirinem :131:

Ben de pekmez vericem Muffin'cim ,demir Umay'ı da bozdu :111::111::111:

tupperware marka.
yok gerdiğimden değil de ne lazım onu merak ettim sadece.
evdeki tencerelerim büyük, küçükler de teflon seramik. küçük bi çelik sosluk alsam mı dedim.:44:

Bol bol onluk al saydiklarinin yaninda . Kucuk bir tencere ben de alicam, minicikler var tam bebe corbasi yapmak icin

Muffin tatlım nasılsın, kızın nasıl oldu inşallah seni daha fazla üzmemiştir. Soğuk Ankaramıza gelmişsin kuşlar söyledi

kızlar uçuk için önerebılecegınız bıtkısel urun-ot-merhem varmı
nerfret edıyorum bu ucuklardan
oğlusumu da opemıyorum zati

canım, uçuk çıkma aşamasındayken pamukla aseton sür üzerine çıkmadan söndürüyor. benim eşimde çok çıkar, çok faydasın gördük.

Bol bol onluk al saydiklarinin yaninda . Kucuk bir tencere ben de alicam, minicikler var tam bebe corbasi yapmak icin

önlükler çekmece bekliyor canım zaten, bi de ağız bezi tekrar çok çok gündemde olacak galiba.

aslında kafama takılan başka birşey daha var. dışarı çıktığımızda ya da bi misafirliğie gidildiğinde nasıl vericez gıdalarını? umarım o zamana kadar emer de, katı gıda işini hazırlamak bi ayrı taşımak bi ayrı. onun için de sordum aslında neler lazım diye.

çoğu kişi kavanoz maması ya da hazır mamalardan al dicek de, onun dışında mutfak usülünden bahsediyorum yardım için. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…