branştaşızewet canım okul öncesi öğretmeniyim. yarım gün diyeçalışmaya karar werdik malum ödemeler war
Kızlar bugün kızımın kontrolü vardı, komik bir olay oldu paylaşmak istedim.
doktorla önce konuşuyorduk. ben kızım hiç yüzüstü durmak istemiyor emekleyemeyecek sanırım hemen ağlıyor falan dedim. doktor da emeklemesi gelişim göstergesi değil zaten, hem eninde sonunda emekleyecek merak etme falan dedi. Sonra muayeneye başladı neyse o sırada yüzüstü koydu, bizimki bi anda beline kadar kaldırdı kendini kollarının üzerinde, önünde de oyuncağı vardı başladı ayaklarıyla debelenmeye, nerdeyse emekleyip oyuncağı alacaktıçok komikti, kadın bi kızdı bize bu çocuk mu durmuyor yüzüstü diye, daha napsın bu çocuk size, ciddi söylüyorum bu güne kadar gördüğüm en iyi performans dedi kusura bakmayın harvarda girmesini bekliyorsanız bu ay giremez diye dalga geçti bizimle
kızlar bu ek gıda döneminde neler lazım olacak :44: özellikle tecrübeli anneler yardımlarınızı bekliyorum
bizimkide çocuk uyanınca beşiğinden almıyor,tekrar ee eee deyip uyutmaya çalışıyor. ben evdeyken uyanınca alırsamda tühh niye aldın, ben olsam onu uyuturdum tekrar diyo...aman allahım çocuk bütün gün uyu uyu ee tabii normal olarak akşam uyumuyor. sonrada anneler uğraşsın dursun:) yün yeleğini normalde yataktan kalktığında giydiriyorum ben,hastalanmasın diye.benim kv yatarken zaten hiç çıkartmıyo bebeğimin yeleğini.çocuk yelekle yatıp yelekle kalkıyo, kalkıncada ayy çocuk soğuk soğuk ter döktü diyo.terler tabii yelekle yatırma desemde anlamıyo, bildiğini okuyo.günaydın canım benim gibi giydiren birini daha buldum içim rahatladı:) canım ben biraz polyanacılık oynuyorum hep iyi yönlerini görüyorum yada görmeye çalışıyorum diyelim mecburen.. bizim kv de de war o çocuğu bütün gün uyutmaya çalışıyor kv baktığı gün gittiğimde garibibm enerji patlaması yasıyor gece 1 den 2 den önce yatmıyor.. kv de 9 da geçiyor yatıyor sonra btün gece bana kalıyor 6-6.30 arası da geri kalkıyorum düşün artık beni.. sonra gidiyorum kızımın birtek kus kadar kafası görünüyor sarmıs sarmıs ewin içinde neden böyle yaptınız diyorum ben üşüyordum kızımda üşümesin dedim diyor 65 yaşında maşallah ama benden genç benim nefes nefese kaldığım bir çok sporu yapıyorakşam bazen uyuyor ben ewe gidince otururken uyanıp ağlıyor gidip alıyorum kızı ne oldu niye aldın diyor ağladı anne diyorum yaaa diyor hiç duymadım bende ister istemez ben yok iken kız ağlayınca duyuyormu acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Ne gibi anlayamadim ben
yani 6. aydan sonra lazım olacak şeyler neler? bende şuan sadece silikon kaşık var. suluk alıcam aklımda, tabak tupperlar var zaten onu kullanırım. rende de var cam. hımm başka dur aklıma gelen hıııııı küçük bi tencere alıcam hiç kullanılmamış olsun diye, blender vs zaten var. işte başka aklıma gelmiyo
ayrıca bu meyve sebze emziği var onu öneriyo musunuz?
O emzik onceden yoktu galiba ama bende alicam. Cnm kendini ole germe yaa. Bende oda yok. tencere almana ne gerek var. evde tabak var tencere var. tupper ne cahilligime ver onu.
ben 2 gundur 1er kere hazir meyve puresi verdim yavrimin kakasi hemen katilasti insallah kabiza cevirmez. Muffin oglumu gordunmu
kızlar uçuk için önerebılecegınız bıtkısel urun-ot-merhem varmı
Nerfret edıyorum bu ucuklardan
Oğlusumu da opemıyorum zati
yani 6. aydan sonra lazım olacak şeyler neler? bende şuan sadece silikon kaşık var. suluk alıcam aklımda, tabak tupperlar var zaten onu kullanırım. rende de var cam. hımm başka dur aklıma gelen hıııııı küçük bi tencere alıcam hiç kullanılmamış olsun diye, blender vs zaten var. işte başka aklıma gelmiyo
ayrıca bu meyve sebze emziği var onu öneriyo musunuz?
Kızalar eşim aşı odasına gitmiş bugün sağlık ocağına.hemşireye demir ilacı vermediğimizi kabızlık sorunu yaşadığımızı söylemiş.hemşire onun yerine pekmez verin demiş.bizde şekersiz organik üzüm pekmezi var.versem sorun olurr mu sizce
tupperware marka.
yok gerdiğimden değil de ne lazım onu merak ettim sadece.
evdeki tencerelerim büyük, küçükler de teflon seramik. küçük bi çelik sosluk alsam mı dedim.:44:
kızlar uçuk için önerebılecegınız bıtkısel urun-ot-merhem varmı
nerfret edıyorum bu ucuklardan
oğlusumu da opemıyorum zati
Bol bol onluk al saydiklarinin yaninda. Kucuk bir tencere ben de alicam, minicikler var tam bebe corbasi yapmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?