2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ilk defa duydum. Ben bebek olsam onu agzima surmeeeeemmm
Ayy canim her donemi ayri zor bu bebelerin. Aslan olsun isterken hata mi yaptik diye dusunuyoruz bazen esimle.
kızlar benim gibi bebegi su içmeyen varmı aranızda.agzını kiltliyo resmen.günboyu 1 2 çay kaşıgı zar zor içiyo.içmesi lazım ek gıda alıyo ama yok istemiyor.bi zararı olurmu acaba bebege
Benimkide icmiyor 3 gundur biberonla verim icer belki dedim koca gun 10. - 20 cc zor icirdim oda bunun icinde ne var die iki firt cekiyor ole yani
bizim alttan 2 dişimiz göründüüüüü:) Allaha şükür ateşsiz ishalsiz kabızsız atlattık:)
Hayirli olsun disleriniz digerleride ole sorunsuz cikar insallah

emzirirken diyet yapmak ne kadar doğru birşey acaba? sen sanırım emzirmiyorsun

Kızım sadece anne sütü alıyor ama ben öyle katı bir diyet yapmıyorum sadece ekmek tatlı hamurişi yemiyorum onun haricinde herşeyi yiyorum bol su süt ve süt ürünleri Kuruyemis et balık tavuk yiyorum

aa hayırlı olsun darısı diğerlerine inş.. Allah sağlıklı şekilde büyütsün o dişleri:) ayy ben hiç bakmadım ewe gidince bakayım kaç aylık tam olarak

bana da annem diyodu bunun dişi patıcak diye annem olmasa ben anlamazdım zaten:) 4 ay 23 günlük batu:) inş yapçam diş buğdayı değişik fikirlere açığım:)

günaydın kızlar,

birşey sorucam. çocukların sağlak mı solak mı olacağı şimdiden belli olur mu?
bilmem ki ama şimdiden belli olmaz heralde, her iki eliyle de uzanmıyor mu?

slm kızlar benimde ikiz bebeklerim var 20 ağustos doğumlu
bebekleriniz çok güzel allah sağlıklı uzun ömürler versin.
amiin canım sağol bütün bebeklerimize

bende demir vermiyorum yerine pekmez veriyorum canım
naaptın iriss ya merak ettim valla. ben umursamama taktiğini uyguluyorum sürekli. bişi yapıyım ediyim fırsat kolluyo zaten kocama şikayet etmek için. sinir.
Bu konu üzerine düşünmekteyim sanırım bu yaz hamile kalsam sorun olmaz doktorlar iki sene bekleyin diyor ancak 2 sene sonra benim gözüm korkar yeniden bunları yaşamaya
vay be cesur anne. ayy ne güzellll.

Ispanak 8 aylikken biliyorum ama yanlismi biliyorum acep

mrb kızlar hoşbuldum teşekkür ederim yazdıklarınızı okudum ama aklımda bişiy kalmadı cevaplayamadım kusura bakmayın işteyimde

kızlar benim gibi bebegi su içmeyen varmı aranızda.agzını kiltliyo resmen.günboyu 1 2 çay kaşıgı zar zor içiyo.içmesi lazım ek gıda alıyo ama yok istemiyor.bi zararı olurmu acaba bebege

Canım az evvel bi forumda okudum denk geldi suyu hafif ısıtarak ılık verirsen daha rahat alıyorlarmış

Canım az evvel bi forumda okudum denk geldi suyu hafif ısıtarak ılık verirsen daha rahat alıyorlarmış

anne sütü alırken benimkide içmez kuscak olurdu mamaya geçince gün geçtikce susamaya başladı alıştı canım kendileri zamanı bilio arada vere vere alışıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…