bizim alttan 2 dişimiz göründüüüüü:) Allaha şükür ateşsiz ishalsiz kabızsız atlattık:)
Ay ilk defa duydum. Ben bebek olsam onu agzima surmeeeeemmm
Ayy canim her donemi ayri zor bu bebelerin. Aslan olsun isterken hata mi yaptik diye dusunuyoruz bazen esimle.acaba zor dönemdemiyiz?
Oğlum çok ilgi istiyor, sürekli kucak istiyor, bir yere gittiğimizde çok yabancı görünce ağlamaya başlıyor, ben kucağıma aldığımda göğsüme koyuyor kafasını ağlıyor.
Gece uykularımız çok fena bu aralar, 2'yi gördüğümüz oluyor, bazen zorla uyutup sonra vicdan azabı çekiyorum, gece irkilip irkilip duruyor.
Ek gıdalara geçiş yaptık, bugün ıspanak yemeği yapıcam, oğlum için püre hazırlasammı ne dersiniz?
Benimkide icmiyor 3 gundur biberonla verim icer belki dedim koca gun 10. - 20 cc zor icirdim oda bunun icinde ne var die iki firt cekiyor ole yanikızlar benim gibi bebegi su içmeyen varmı aranızda.agzını kiltliyo resmen.günboyu 1 2 çay kaşıgı zar zor içiyo.içmesi lazım ek gıda alıyo ama yok istemiyor.bi zararı olurmu acaba bebege
Hayirli olsun disleriniz digerleride ole sorunsuz cikar insallahbizim alttan 2 dişimiz göründüüüüü:) Allaha şükür ateşsiz ishalsiz kabızsız atlattık:)
bizim alttan 2 dişimiz göründüüüüü:) Allaha şükür ateşsiz ishalsiz kabızsız atlattık:)
Evet canım diyete başladım bir ay oldu 3 kilo verdim
emzirirken diyet yapmak ne kadar doğru birşey acaba? sen sanırım emzirmiyorsun
aa hayırlı olsun darısı diğerlerine inş.. Allah sağlıklı şekilde büyütsün o dişleri:) ayy ben hiç bakmadım ewe gidince bakayım kaç aylık tam olarak
bana da annem diyodu bunun dişi patıcak diye annem olmasa ben anlamazdım zaten:) 4 ay 23 günlük batu:) inş yapçam diş buğdayı değişik fikirlere açığım:)
bilmem ki ama şimdiden belli olmaz heralde, her iki eliyle de uzanmıyor mu?günaydın kızlar,
birşey sorucam. çocukların sağlak mı solak mı olacağı şimdiden belli olur mu?
amiin canım sağol bütün bebeklerimizeslm kızlar benimde ikiz bebeklerim var 20 ağustos doğumlu
bebekleriniz çok güzel allah sağlıklı uzun ömürler versin.
bende demir vermiyorum yerine pekmez veriyorum canımKızalar eşim aşı odasına gitmiş bugün sağlık ocağına.hemşireye demir ilacı vermediğimizi kabızlık sorunu yaşadığımızı söylemiş.hemşire onun yerine pekmez verin demiş.bizde şekersiz organik üzüm pekmezi var.versem sorun olurr mu sizce
naaptın iriss ya merak ettim valla. ben umursamama taktiğini uyguluyorum sürekli. bişi yapıyım ediyim fırsat kolluyo zaten kocama şikayet etmek için. sinir.Yarım günü gitmiş,kalmış 3,5 gün sabret canımBu kaynanaların hepsinde topluca akıl tutulması oluyo bence ,evlenirken başlıyo ,çocuk olunca tavan yapıyo hertürlü saçmasapan...Yapabileceğin en iyi şey ; takmamak,duymamak,umursamamak...Baktın devam ediyo ağzının payını vermek . Tecrübeyle sabittir ,asla tekrar etmiyolar...Ben susturma işini nikahta yapmıştım ,ogün bugündür rahatım,herkese de tavsiye ederim
vay be cesur anne. ayy ne güzellll.Bu konu üzerine düşünmekteyimsanırım bu yaz hamile kalsam sorun olmaz doktorlar iki sene bekleyin diyor ancak 2 sene sonra benim gözüm korkar yeniden bunları yaşamaya
acaba zor dönemdemiyiz?
Oğlum çok ilgi istiyor, sürekli kucak istiyor, bir yere gittiğimizde çok yabancı görünce ağlamaya başlıyor, ben kucağıma aldığımda göğsüme koyuyor kafasını ağlıyor.
Gece uykularımız çok fena bu aralar, 2'yi gördüğümüz oluyor, bazen zorla uyutup sonra vicdan azabı çekiyorum, gece irkilip irkilip duruyor.
Ek gıdalara geçiş yaptık, bugün ıspanak yemeği yapıcam, oğlum için püre hazırlasammı ne dersiniz?
kızlar benim gibi bebegi su içmeyen varmı aranızda.agzını kiltliyo resmen.günboyu 1 2 çay kaşıgı zar zor içiyo.içmesi lazım ek gıda alıyo ama yok istemiyor.bi zararı olurmu acaba bebege
Canım az evvel bi forumda okudum denk geldi suyu hafif ısıtarak ılık verirsen daha rahat alıyorlarmış
canım hayırlı olsun ilk dişlerimiz bak burda kurabiye tarifi var benim hoşuma gitti CokoPrens: Diş Buğdayı Hazırlıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?