2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doktorm bana 2 sene geçsin yap beraber büyürler dio şu ikiz olayı zor ama ne güzel bi taşla iki kuş ikncyi yapcam derdi yok hamile kalmak sorun değilde bulantılar korkutucu yaa tatlm:18:
Simdi onlar kolay geliyor bana. ozaman zor du tabi

Canim nerde yardim etcek biru akrabayi gectim komsum bile yok dogru duzgun. herkes uzakta. Ams ew dagilmisken tam dagilsin diyorum senin gibi

Canim sirtini ilik zeytinyagi ile ov merak etme cocuklar cok guclu

saol canım msj sedece sen gormussun gece yatmadan once mutlaka denıycem dun atesı vardı bende dussun dıye ezı ıslatıp basına eklem yerlerıne bıde bogazına sarmıstım usuttu o yuzden oksuruyo galıba ıhlamur ıcırdım pekmez verdım ıyı bıraz az oksuruyo sımdı cok sukur

geçmiş olsun canım zaten ikiz bebek çok zor brde hasta olunca dahada zor oluyor

Alsencim tesekkur ederim hepimize boool sabir gerekli
Eylemcim bizi cildirtmaya ugrasiyor bu bebeler baska aciklamasi yok. Bazen siyiriyorum bebeler resmen bana bakip guluyorlar

Size bir soru kaynatilmis suda dibe kirec cokuyo. Bende damacanadan kaynattim ondada hafif kirec oldu. Ha.yat su aliyorum. Napiyim simdi su vercem cocuga ama veresim yok

Alsencim tesekkur ederim hepimize boool sabir gerekli
Eylemcim bizi cildirtmaya ugrasiyor bu bebeler baska aciklamasi yok. Bazen siyiriyorum bebeler resmen bana bakip guluyorlar

evet bende kızıp kızım yeter diyince bakıp şebeklik yapıyor sonrada pişman oluyorum kızdığım için çok fenalar çok

Size bir soru kaynatilmis suda dibe kirec cokuyo. Bende damacanadan kaynattim ondada hafif kirec oldu. Ha.yat su aliyorum. Napiyim simdi su vercem cocuga ama veresim yok

ben su vermiyorum vereceğim zaman kaynatmayacam hazır bebekler için sular var onlardan verecem annemde erkek kardesimme hep kaynatırdı sonra erkek kardeşim ufak bir seyde hasta olurdu ve bademcikleri hemen şişerdii sonra kaıcı oldu aldırmak zorunda kaldık hazır su yeterli bence dusun bizim sutlerimiz bile doğal değil biz doğal beslenmiyoruz ki

Damacanalarda su bekliyor ya o yuzden bende simdi bwbek suyu yok. Mecbur vericem

kızlar bende kaynatıyorum hep mama yapcam suyuda içme suyunuda peki bu arıtma cihazları varya onlarda süzülüyo o su nasıl olur bebekler için:44:

bizim alttan 2 dişimiz göründüüüüü:) Allaha şükür ateşsiz ishalsiz kabızsız atlattık:)
ay ne guzel kolayca gelmıs o dısler bızde ondan ıstıyoruz ozaman.hadi bakalım hayırlı olsun hosgelmısler ıkısı bırden
maşallaaaah cesaretine hayranım hata kaza olmazsa ben bi 5sene sonra düşünüorum zaten daha 21 yaşındayım ama ikisi birden ikiz gibi büyür fikride güzel
topıgın en genc annesiiiii
maasallah yaaa 2.resımde hıc 5aylık gıbı durmuyor buyumus suslenmıs gezmeye gıdecek hanfendiallah nazarlardan korusun
Ayy bu bebeler cildirticak birgun beni ac ama yemez uykusu var ama uyumaz vs vs yarin bir de 6. Ay asimiz varrr
offff of of 6.ay asısımı kabus.allah once yavru kuslara sonrada sana yardım etsın.bu arada 6 ay olmus vay beee kuzucuklara
canım anlattıkların cok dogru da su avatardakı resım olduruyor benı.daha oncede paylasmıstın bayıldım bayıldımumarım hep boyle cok ıyı anlasan kardesler olurlar
gıda muhendıisliğinde bı tanıdık vardı test yapmıslar en saglıklı hamıdıye su dıyordu:44::44:
Cipskolam oksuruk icin balli zencefil verebilirsin
canım bızımkıde kapmıs bugun şifayı.bende toz zencefıl var nasıl vereyım bebişe.olcusunu yazarmısın.burnu akıyor hapsırıyor.haff oksuruk var

bebek suyu muilkkez duydum bı markası varmı canım nerde buluruz kendısını

benim kızın üst dudağının tam ortasında bikabarıklık var su toplamış gibi arada atıo kabuğunu beyaz biberondan olabilirmiki :44:

bana da annem diyodu bunun dişi patıcak diye annem olmasa ben anlamazdım zaten:) 4 ay 23 günlük batu:) inş yapçam diş buğdayı değişik fikirlere açığım:)
maşallah kuzuya, her yeri ısırcak şimdi gıcır dişleriyle hehe
sulandırıp mı veriyprsun pekmezi canım kaç damla?
damla diil canım, tatlı kaşığıyla veriyorum, doğal üzüm pekmezi. çok tatlı olduğu için yoğurtla da verebilirsin
oyy maşallahh

ben doktora sormadım ki. kafadan demir ilacı verdi. bi baksaydık dedim belki eksik diildir. yok dedi herkese veriyoruz. e ii dedim. ben düzgün beslenmeye çok dikkat ederim evde, hep dengeli pişer yemekler, kansızlık da yok kimsede. eğer varsa da bi eksiklik pekmezden alsın demirini. bu konuda kararlıyım o nedenle hiç girmiyorum dr la tartışmaya.

bir de bize ferrum vermişti doktor, e alıyım bari demiştim, duruyo şimdi bi köşede. bi baktım ki içinde paraben varrrr. hani ıslak mendillerde şampuanlarda parabensiz kullanalım diye uğraşıyoruz ya, bunun içine koymuşlar doğrudan

Son düzenleme:

yokmu benle yaşıt ya vardır belki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…