2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım sadece anne sütü alıyor ama ben öyle katı bir diyet yapmıyorum sadece ekmek tatlı hamurişi yemiyorum onun haricinde herşeyi yiyorum bol su süt ve süt ürünleri Kuruyemis et balık tavuk yiyorum
aman Allahım sadece bunları kesince böyle veriliyorsa ahanda bende bıraktım bütün un mamullerini ve tatlıları. Tatlısız nasıl duracaksam artık seni tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum güzelim
vay be cesur anne. ayy ne güzellll.

eee düşünsenize oğlum 2 yaşına gelmiş tuvalet eğitimi bile başlamış uykular düzende herşey yolunda derken hopppp yeniden aynı kabus ama tatlı kabus olsun sonucta kabus kabustur ikisi birden büyüsün gitsin diye düşünüyorum zaten yaşda olmuş 29. 30 da da ikinci bebiş gelir işte çok deli gördüm bugün kendimi

maşallaaaah cesaretine hayranım hata kaza olmazsa ben bi 5sene sonra düşünüorum zaten daha 21 yaşındayım ama ikisi birden ikiz gibi büyür fikride güzel

Al bendende okadar. Bazen kafayi yicek gibide olsam egerki seneye eski kiloma gelirsem bende ikinciyi dusunuyorum ikisine birden yorulur hopp diye rahatlarim. Zaten yas 29. )

canım ya oğlun çok usku yada gerçekten sen çok cesaretlisin valla bi kaza falan olmazsa (Allah korusun) 3-4 sene düşünmüorum hele ilk zamanlar tek olsun ne olcak diyordum hergünüm ağlamaklı ben nasıl büyütcem diye depresyonun kıyısından döndüm resmen

Al bendende okadar. Bazen kafayi yicek gibide olsam egerki seneye eski kiloma gelirsem bende ikinciyi dusunuyorum ikisine birden yorulur hopp diye rahatlarim. Zaten yas 29. )

doktorm bana 2 sene geçsin yap beraber büyürler dio şu ikiz olayı zor ama ne güzel bi taşla iki kuş ikncyi yapcam derdi yok hamile kalmak sorun değilde bulantılar korkutucu yaa tatlm:18:

sulandırıp mı veriyprsun pekmezi canım kaç damla?

kızlar size bişey danışmak istiyorum...doğumdan sonra adet düzeni nezaman yerine oturuyor.ben lohusalıktan sonra her ay adet oldum geçen ay 9 unda önceki ayda 13nde olmuştum bu ay hala olmadım...:44: normal dimi

bende demir damlası vermiyorum onun yerine 1 çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi veriyorum peşindende su içiriyorum yakmasın diye

Muffin tatlım nasılsın, kızın nasıl oldu inşallah seni daha fazla üzmemiştir. Soğuk Ankaramıza gelmişsin kuşlar söyledi

sağol güzelim kontrole geldik tahlil verdil milupaya başladık 10 gün sonra tekrar bozuldu kakası.laktozsuza geçtik yine.aralık sonu geldik hava güzeldi canım.şimdi kar buzdur sanırım

canım tracy nin kitabını uygulamaya kalktım kıza yaramadı.gece 23.00 de verdim son öğünü.gece 3 te uyandı azalttım gece miktarını.sonra kaldırdım saat başı uyanmaya başladı.mızmızlandı.sabah 5buçukta uyanıyor .7 de besleyeceğim diye oyalanıyorum ama çok mızmızlanıyor.4 saate bir beslemek güzel içtiği mama miktarı arttı ama bu kez daha çok acıkır oldu huyu değişti

en geç 9 da yatıyot sabah 5 buçu6 gibi gözü açıyor.gece saat başı uyanmaları saymadım henüz.yok emziği düştü yok çişten bezi şişti.ben de şiştim valla

peki kızlar dr larınız pekmez vermenize bişey dedi mi?malum sindirim sistemleri çok acemi henüz.bugün verdim 2-3 damla sulandırdım ağzından çıkardı.çünkü ilaç veriyorum sandı kaşıkla laktaz ilacı veriyorum süt içmeden önce.artık çaktı durumu kaşık görünce ağzını açmıyo

Calla tatlım vermem gerek kiloları kızımda aldıklarım gitti oğlumdakileride verirsem tamamdır.benimkilerinarası 15 aykilolar üst üste bindi. Emzirirken daha rahat veririz çünkü emzirmen günde 500 kalori ediyor

kızlar size bişey danışmak istiyorum...doğumdan sonra adet düzeni nezaman yerine oturuyor.ben lohusalıktan sonra her ay adet oldum geçen ay 9 unda önceki ayda 13nde olmuştum bu ay hala olmadım...:44: normal dimi

Benim ilk doğumda pek düzenli değildi bir iki hafta geçiliyordu eğer kaza falan olmadıysa normaldir canım

Ayy bu bebeler cildirticak birgun beni ac ama yemez uykusu var ama uyumaz vs vs yarin bir de 6. Ay asimiz varrr

Alın size örnek ben ikisinin arasında 15 ay var. Eğer size yardım edecek biri yoksa sakın yapmayın derim. Benim oğlanı gündüz kaynanam götürüyor.bazen işi olduğunda götüremiyor ikisi birden akşama kadar çıldırıyorum çok zor bence iyi düşünün.:44:
Ama ev hazır oğlum tarafından dağıtılmışken kızımda büyüyor oğlumun hşeyini kullanıyor sonrada başkasına veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…