aman Allahım sadece bunları kesince böyle veriliyorsa ahanda bende bıraktım bütün un mamullerini ve tatlıları. Tatlısız nasıl duracaksam artıkKızım sadece anne sütü alıyor ama ben öyle katı bir diyet yapmıyorum sadece ekmek tatlı hamurişi yemiyorum onun haricinde herşeyi yiyorum bol su süt ve süt ürünleri Kuruyemis et balık tavuk yiyorum
vay be cesur anne. ayy ne güzellll.
aman Allahım sadece bunları kesince böyle veriliyorsa ahanda bende bıraktım bütün un mamullerini ve tatlıları. Tatlısız nasıl duracaksam artıkseni tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum güzelim
eee düşünsenize oğlum 2 yaşına gelmiş tuvalet eğitimi bile başlamış uykular düzende herşey yolunda derken hopppp yeniden aynı kabus ama tatlı kabusolsun sonucta kabus kabustur ikisi birden büyüsün gitsin diye düşünüyorum zaten yaşda olmuş 29. 30 da da ikinci bebiş gelir işte çok deli gördüm bugün kendimi
aman Allahım sadece bunları kesince böyle veriliyorsa ahanda bende bıraktım bütün un mamullerini ve tatlıları. Tatlısız nasıl duracaksam artıkseni tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum güzelim
eee düşünsenize oğlum 2 yaşına gelmiş tuvalet eğitimi bile başlamış uykular düzende herşey yolunda derken hopppp yeniden aynı kabus ama tatlı kabusolsun sonucta kabus kabustur ikisi birden büyüsün gitsin diye düşünüyorum zaten yaşda olmuş 29. 30 da da ikinci bebiş gelir işte çok deli gördüm bugün kendimi
Al bendende okadar. Bazen kafayi yicek gibide olsam egerki seneye eski kiloma gelirsem bende ikinciyi dusunuyorum ikisine birden yorulur hopp diye rahatlarim. Zaten yas 29.)
bilmem ki ama şimdiden belli olmaz heralde, her iki eliyle de uzanmıyor mu?
amiin canım sağol bütün bebeklerimize
bende demir vermiyorum yerine pekmez veriyorum canım
naaptın iriss ya merak ettim valla. ben umursamama taktiğini uyguluyorum sürekli. bişi yapıyım ediyim fırsat kolluyo zaten kocama şikayet etmek için. sinir.
vay be cesur anne. ayy ne güzellll.
Ben uzum biliyorum evde o var onu veriyorum 1 tatli kasigihangi çeşidi üzüm mü keçiboynzu mu bir de kaç damla canım?
Muffin tatlım nasılsın, kızın nasıl oldu inşallah seni daha fazla üzmemiştir. Soğuk Ankaramıza gelmişsin kuşlar söyledi
Günaydın güzel ve uykusuz anneler.Bu döneme özgü mü bu sık uyanmalar anlamadım umarım öyledir ve geçicidir yoksa uykusuzluktan hasta olucaz diye korkuyorum ki ben hemen depresifleşiyorum uykumu alamayınca,yani eskiden öyleydim:))
Diş ve saç dökülmesi malesef oluyor yediklerimize çok dikkat etmemiz lazım vitamin ve kalsiyum ağırlıklı beslenmemiz gerek.
Sabiha Paktuna'nın Anneye Güvenli Bağlanma kitabını okuyorum.Hamileyken Tracy Hogg okuyup uygulamaya çalışmıştım ama ne bana ne bebeğime uymadı,şimdi bu kitapta bebeklere kendi düzenimizle değil onların ihtiyaçlarına göre davranmalı esnek olmalıyız diyor.İhtiyaçları zamanında doyurulmayan bebeklerde gelişim geriliği olabilecini söylüyor.Örneğin kucak isteyen bir bebeği alışmasın diyerek almamak onun bu davranışında ısrarcı olmasına neden olurmuş.Birlikte uyumak sık emmek istemek vs.İht,iyaçları doyurulan bebek bir sonraki adıma geçebilir diyor.Otizm ve sebeplerinden de bahsetmiş ben çok yararlandım tavsiye ederim,master tezi tarzında braz ağır tıbbi terim ağırlıklı ama yine de açıklayıcı.Anne İş'te kitabını da aldım bundan sonra ona başlıcam bitirince bahsederim.
Bu arada herkes bebeğini hangi saatlerde uyutuyor sabah kaçta uyanıyorlar çok merak ediyorum ben çok mu erken uyutuyorum acaba -o yüzden mi sık uyanıyor- saat 7 de uyuyor sabah 6 da kalkıyor.Geçi benim yaptığım bişey yok bizimkinin kendi tercihi uyutmayınca çok huysuzlaşıyor.
ay bizimkinin öyle düzenide yok bi gece 8 de yatıyo bi gece 10da ama her 1 saatte uyanıo tekrar uyutuyoruz uyancak diye odadan da ayrılamıyoruz uykusu kaçmadan tekrar yatıralım diye hakkatten oynatmaya az kaldı buarda bebişin erken uyumuyo normamiş bu aylarda en geç 8de yatırın 5-6 gibide uyanır dio doktorlar
e düşünsenize oğlum 2 yaşına gelmiş tuvalet eğitimi bile başlamış uykular düzende herşey yolunda derken hopppp yeniden aynı kabus ama tatlı kabusolsun sonucta kabus kabustur ikisi birden büyüsün gitsin diye düşünüyorum zaten yaşda olmuş 29. 30 da da ikinci bebiş gelir işte çok deli gördüm bugün kendimi
kızlar size bişey danışmak istiyorum...doğumdan sonra adet düzeni nezaman yerine oturuyor.ben lohusalıktan sonra her ay adet oldum geçen ay 9 unda önceki ayda 13nde olmuştum bu ay hala olmadım...:44: normal dimi
Al bendende okadar. Bazen kafayi yicek gibide olsam egerki seneye eski kiloma gelirsem bende ikinciyi dusunuyorum ikisine birden yorulur hopp diye rahatlarim. Zaten yas 29.)
Ayy bu bebeler cildirticak birgun beni ac ama yemez uykusu var ama uyumaz vs vs yarin bir de 6. Ay asimiz varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?