Evet seker benim kizdada oglandada oldu simdi olmuyor dahabenim kızın üst dudağının tam ortasında bikabarıklık var su toplamış gibi arada atıo kabuğunu beyaz biberondan olabilirmiki :44:
Ahhh ahh ne kadar isterdimmm senle yasit olmayiyokmu benle yaşıt ya vardır belki canım
Evet seker benim kizdada oglandada oldu simdi olmuyor daha
ay ne guzel kolayca gelmıs o dısler bızde ondan ıstıyoruz ozaman.hadi bakalım hayırlı olsun hosgelmısler ıkısı bırden
topıgın en genc annesiiiii
maasallah yaaa 2.resımde hıc 5aylık gıbı durmuyor buyumus suslenmıs gezmeye gıdecek hanfendiallah nazarlardan korusun
offff of of 6.ay asısımı kabus.allah once yavru kuslara sonrada sana yardım etsın.bu arada 6 ay olmus vay beee kuzucuklara
canım anlattıkların cok dogru da su avatardakı resım olduruyor benı.daha oncede paylasmıstın bayıldım bayıldımumarım hep boyle cok ıyı anlasan kardesler olurlar
gıda muhendıisliğinde bı tanıdık vardı test yapmıslar en saglıklı hamıdıye su dıyordu:44::44:
canım bızımkıde kapmıs bugun şifayı.bende toz zencefıl var nasıl vereyım bebişe.olcusunu yazarmısın.burnu akıyor hapsırıyor.haff oksuruk var
bebek suyu muilkkez duydum bı markası varmı canım nerde buluruz kendısını
benim kızın üst dudağının tam ortasında bikabarıklık var su toplamış gibi arada atıo kabuğunu beyaz biberondan olabilirmiki :44:
maşallah kuzuya, her yeri ısırcak şimdi gıcır dişleriyle hehe
damla diil canım, tatlı kaşığıyla veriyorum, doğal üzüm pekmezi. çok tatlı olduğu için yoğurtla da verebilirsin
oyy maşallahh
ben doktora sormadım ki. kafadan demir ilacı verdi. bi baksaydık dedim belki eksik diildir. yok dedi herkese veriyoruz. e ii dedim. ben düzgün beslenmeye çok dikkat ederim evde, hep dengeli pişer yemekler, kansızlık da yok kimsede. eğer varsa da bi eksiklik pekmezden alsın demirini. bu konuda kararlıyım o nedenle hiç girmiyorum dr la tartışmaya.
bir de bize ferrum vermişti doktor, e alıyım bari demiştim, duruyo şimdi bi köşede. bi baktım ki içinde paraben varrrr. hani ıslak mendillerde şampuanlarda parabensiz kullanalım diye uğraşıyoruz ya, bunun içine koymuşlar doğrudan
Offffffffff bu ne yaaa bende de var hakikaten paraben var.... metil paraben demis acaba farkli bir ozellik gosteriyor olabilir mi.... Cocuklarimi alip issiz bir adaya gidip mango ananas ve balikla beslenmek istiyorum sadecweeeeee......maşallah kuzuya, her yeri ısırcak şimdi gıcır dişleriyle hehe
damla diil canım, tatlı kaşığıyla veriyorum, doğal üzüm pekmezi. çok tatlı olduğu için yoğurtla da verebilirsin
oyy maşallahh
ben doktora sormadım ki. kafadan demir ilacı verdi. bi baksaydık dedim belki eksik diildir. yok dedi herkese veriyoruz. e ii dedim. ben düzgün beslenmeye çok dikkat ederim evde, hep dengeli pişer yemekler, kansızlık da yok kimsede. eğer varsa da bi eksiklik pekmezden alsın demirini. bu konuda kararlıyım o nedenle hiç girmiyorum dr la tartışmaya.
bir de bize ferrum vermişti doktor, e alıyım bari demiştim, duruyo şimdi bi köşede. bi baktım ki içinde paraben varrrr. hani ıslak mendillerde şampuanlarda parabensiz kullanalım diye uğraşıyoruz ya, bunun içine koymuşlar doğrudan
Ahhh ahh ne kadar isterdimmm senle yasit olmayi
Offffffffff bu ne yaaa bende de var hakikaten paraben var.... metil paraben demis acaba farkli bir ozellik gosteriyor olabilir mi.... Cocuklarimi alip issiz bir adaya gidip mango ananas ve balikla beslenmek istiyorum sadecweeeeee......
Genc anne olmussun. Ben 32 yasindayim ama gostermiyorumkaçsınki canım ben biraz erken evlendim annem erken demişti ama oldu işte genç anne olmakta güzel
Size bir soru kaynatilmis suda dibe kirec cokuyo. Bende damacanadan kaynattim ondada hafif kirec oldu. Ha.yat su aliyorum. Napiyim simdi su vercem cocuga ama veresim yok
maşallah kuzuya, her yeri ısırcak şimdi gıcır dişleriyle hehe
oyy maşallahh
Offffffffff bu ne yaaa bende de var hakikaten paraben var.... metil paraben demis acaba farkli bir ozellik gosteriyor olabilir mi.... Cocuklarimi alip issiz bir adaya gidip mango ananas ve balikla beslenmek istiyorum sadecweeeeee......
Sonra ben tekrar muslukta suya tutuyorum kirec gitsin diye. Nasil olacak anlamadim.aynen canım hayat su kaynatıyorum tencerede biberon vb tencere kireçleniyo.anlamadım gitti
hangi çeşidi üzüm mü keçiboynzu mu bir de kaç damla canım?
bizde senınle gelebılır mıyızzzz
peki kızlar dr larınız pekmez vermenize bişey dedi mi?malum sindirim sistemleri çok acemi henüz.bugün verdim 2-3 damla sulandırdım ağzından çıkardı.çünkü ilaç veriyorum sandı kaşıkla laktaz ilacı veriyorum süt içmeden önce.artık çaktı durumu kaşık görünce ağzını açmıyo
aaa saol canım paraben petrol yan ürünü nasıl yani inanamıyorum yuh diyorum .santafer verdi demir damlası onda da varmı ki.ben de vercem pekmez.amcamlar yapıp vermişti.organik kuzum doğal pekmez içsin hiö değilse
beni de al canım o adaya.
santaferde de varmış paraben kızlar şoktayımmm
kızlar pekmez veya demir içeren bişeyi c vitamini içeren bir meyve suyuyla verirsek emilimi daha iyi oluyor.bende de demir eksikliği vardı bekarken o zaman dr demişti.(1 tatlı kaşığı portakal suyuna 1-2 çay kaşığı pekmez koysak olur mu? portakal vb yasak mı 5 aylık bebelere)
Ayy bu bebeler cildirticak birgun beni ac ama yemez uykusu var ama uyumaz vs vs yarin bir de 6. Ay asimiz varrr
Simdi onlar kolay geliyor bana.ozaman zor du tabi
Canim nerde yardim etcek biru akrabayi gectim komsum bile yok dogru duzgun.herkes uzakta. Ams ew dagilmisken tam dagilsin diyorum senin gibi
canımmmbizim alttan 2 dişimiz göründüüüüü:) Allaha şükür ateşsiz ishalsiz kabızsız atlattık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?