2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hayat su varya cizgi film karakterli su işte o diye biliyorum mineral değerleri farklı yanılmıyorsam ayrıca çok teşekkür ederiz teyzosumuz

benim kızın üst dudağının tam ortasında bikabarıklık var su toplamış gibi arada atıo kabuğunu beyaz biberondan olabilirmiki :44:

yok canım benim kız biberon kullanmıyor ama benim kızdada var aynen senin dediğin gibi patlayıp tekrar cıkıyor emmeten oalir diye dusunuyorum

butun bebişlere masallah cnm

Offffffffff bu ne yaaa bende de var hakikaten paraben var.... metil paraben demis acaba farkli bir ozellik gosteriyor olabilir mi.... Cocuklarimi alip issiz bir adaya gidip mango ananas ve balikla beslenmek istiyorum sadecweeeeee......

O sanirim dogumdan sonra ilk zManlar oluyo. Cunku hala emiyo ama artik bayadir olmadi. Onemli degil yani

Offffffffff bu ne yaaa bende de var hakikaten paraben var.... metil paraben demis acaba farkli bir ozellik gosteriyor olabilir mi.... Cocuklarimi alip issiz bir adaya gidip mango ananas ve balikla beslenmek istiyorum sadecweeeeee......

bizde senınle gelebılır mıyızzzz

Size bir soru kaynatilmis suda dibe kirec cokuyo. Bende damacanadan kaynattim ondada hafif kirec oldu. Ha.yat su aliyorum. Napiyim simdi su vercem cocuga ama veresim yok

aynen canım hayat su kaynatıyorum tencerede biberon vb tencere kireçleniyo.anlamadım gitti

aaa saol canım paraben petrol yan ürünü nasıl yani inanamıyorum yuh diyorum .santafer verdi demir damlası onda da varmı ki.ben de vercem pekmez.amcamlar yapıp vermişti.organik kuzum doğal pekmez içsin hiö değilse

beni de al canım o adaya.

santaferde de varmış paraben kızlar şoktayımmm
kızlar pekmez veya demir içeren bişeyi c vitamini içeren bir meyve suyuyla verirsek emilimi daha iyi oluyor.bende de demir eksikliği vardı bekarken o zaman dr demişti.(1 tatlı kaşığı portakal suyuna 1-2 çay kaşığı pekmez koysak olur mu? portakal vb yasak mı 5 aylık bebelere)

Son düzenleme:

Bizimki bisey demedi dokunuyor ilac dedim ver alisir dedi ama cocuk gece yatmamaya alisacakti uyku da onemli sonucta.pekmez versem dedim yerini tutmaz ama ver dedi.valla mama filann veriyoruz icinde var xaten demir

Saglik bakanligi paraben konusunda aciklama yapmis. İlac ve kozmetiklerin icindeki parabenin vucutta birikim yapmadigini iddia etmisler. Ostrojen hormonuyla ayni etkiyi gosteriyormus ancak ilaclarin icinde kullanildiginda etkisi cok cok az oluyormus. Yurtdisinda kullanilip kullanilmadigini arastirmak lazim parabenin. Ben arastiricam, arkadaslara sorucam.

Simdi onlar kolay geliyor bana. ozaman zor du tabi

Canim nerde yardim etcek biru akrabayi gectim komsum bile yok dogru duzgun. herkes uzakta. Ams ew dagilmisken tam dagilsin diyorum senin gibi

Bizim evi toplama geregi bile duymuyorum oyuncaklar bezler battaniyeler pit pit ayaktan atilan coraplar.islanmis yakalar

FDA Amerikadaki katki maddelerini filan arastiran devlet kurulusu su anda kosmetik ve ilaclardaki paraben kullaniminin saglik acisindan sorun olmadigini belirtmis sitesinde..... Nasil bir cagda yasiyoruz Allahim sen koru kuzularimizi.....r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…