2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

senaysen 6.ayda ilk aşı senden gelicek sanırım , Allah yardımcın olsun önce, hemde merakla bekliyorum nedir ne değildir, biz bugün 5.ay kontrolüne gittiğimizde doktorumuz 3 iğne birde damlaşeklinde 4 aşı olacak deyince kendi içimden ne bu ya 4 aşı ,aşılara zammı geldi diye geçirdim bir an , neyse ki sesli düşünmedim :) şaka bir yana ciddi tırstım 12 tane aşı imiş sanırım karmaşeklinde,
birde diş için pırasa veriyorum eline kesipdediğimde pek fazla vermememi sonuçta onunda bir tat oluşturacağını söyledi,aşırı salyalarımız ve her tarafı sırmaya çalışmalarımız tükürük bezlerinin oluşurken kaşıntı ve salya yapmasından mış , bunun dışında harika fotlar var , sayfaları tek tek seçip alamadım tüm bebişlere KOCAMAN BİR MAŞALLAH

Gulsuncum ben gunde bir kere bir cay kasigindan blraz az bal ile bir cay kasiginin dortte biri kadar toz zencefili karistiryorum
İnsallah cabucak iyilesir kuzu
bu arada ben demirle birlijte d vit. De birakmisrim :)

Canım herşeyin doğalı daha iyi tabi, katılıyorum sana keşke olsa doğalı da onları kullansak, yedirsek içirsek.. Ama malesef doğal olmayan o kadar çok şey var ki.. Sütü yetmeyen annelerşn verdiği mülipalar çok mu doğal?? Benim asıl söylemek îstediğim şu internette her yazılana inanmamak lazım.. Bîri yazmış d vîtamininde bha var, o da kansorejenmîş ee o zaman kullanmayalım.. O yazıyı kim yazmış, gerçekten adı belirtilen mi yazmış, bu kişi ne kadar uzman vs. vs. Düşünmek lazım. Öyle bîr duruma geldik ki ben bir kaç siteye prof. ... Adıyla yazı girip mama da kansöröjen madde varmış yazabilirim şu an, ve eminîm bu bilgi de yayılır ve akıllarda şüphe yaratır. Bu nedenle sırf dedîkodulardan oluşan bilgilere itibar etmeyelim. Ataştıralım, uzman kuruluşların dediklerini înceleyelim ve sırf doğal değil diye çocuklarımızı önemlî şeylerden mahrum etmeyelim. Yaptırdığımız aşılarda da beğenmediğimiz o koruyucu maddelerden var ama hepimiz yaptırıyoruz aşıları ve artık kimse veremden ölmüyor mesela..

günaydın herkese, umarım güzel bir haftasonu geçiririz hepberaber

sağol güzelim kontrole geldik tahlil verdil milupaya başladık 10 gün sonra tekrar bozuldu kakası.laktozsuza geçtik yine.aralık sonu geldik hava güzeldi canım.şimdi kar buzdur sanırım

hoşgeldiniz, bir dahaki sefere gezmeye gelir inşallah fıstık

aşağıdaki ürünler derdine derman olur mu muffinim?

Numimed Ilaç Emzigi 6- 18 ay XYZ-7095 - 11.15 TL + KDV

ya da

Nuby İlaç Biberonu

tercih edebilirsin canım.

Ayy bu bebeler cildirticak birgun beni ac ama yemez uykusu var ama uyumaz vs vs yarin bir de 6. Ay asimiz varrr

tatlım nerelerdesin 2 gündür yoktun pek? umarım herşer yolundadır canavarlar az kükremiştir.

Aklima sey geldi rotanin ikincisini yaptirdinizmi hic bahsedilmiyor yaptirmasak mi

ben 4. ayda yaptırdım canım yani 3ile 4 . aylar da yapıldı bizimkiler .. bir de bir şey sorucam bu 5. ay aşıları var mı ? varsa kaç tane ? offf bitmedi gitti bu aşılar

Portakal suyu zararlı olabilir canım, özellikle de gaz sorunu varsa, ki sanıyorum sizde kaka problemi var. bence portakal için biraz daha bekle.

kızlar benim doktorum geçen ay bir damla verdi bize. amerikadan getirttik yanlız. demir içerikli bir multivitamin, ondan beri d vitaminini de bıraktırdı. bu damlanın içinde varmış. şu anda iş yerinde olduğum için bakamıyorum ama eve geçince bakarım ben de içinde paraben bha vs var mı diye. bu arada bu damla kızıma hiç gaz, huzursuzluk vs yapmadı ki benim kızım çok gazlı bir bebekti. eğer içinde bu maddelerden yoksa ismini paylaşırım sizinle de..

Aklima sey geldi rotanin ikincisini yaptirdinizmi hic bahsedilmiyor yaptirmasak mi

rotanın ikincisini de yaptırdım canım ben. bize herhangi bir yan etkisi olmamıştı. bence ilkini yaptırdıysan ikinciyi de yaptır, zaten ağızdan bebeğe bir sıkıntı yaratmıyor, en fazla bir iki gün huzursuzluk yapar ama hastalıktan koruma ihtimali için değer bence.

ben 4. ayda yaptırdım canım yani 3ile 4 . aylar da yapıldı bizimkiler .. bir de bir şey sorucam bu 5. ay aşıları var mı ? varsa kaç tane ? offf bitmedi gitti bu aşılar

5. ayda aşı yok canım gözünaydın

ciddimisinn allahım belki de günün en iyi haberini verdin bana .. çok saol canım benimmmmmmm

Günaydınnnn herkese ,nasıl mutluyum yaaaa, bugün cumaaaa :119::119::119:
Geçmişe bakıp geliyorummmm...

Gunaydin besinci ay asisi yok ama altinci ay otturecekler cocuklari galiba

Gunaydin kizlar
Oh sonunda 9 a kadar uyudum. Kendime geldim biraz. Ama bu sirt bel agrilari nolcak

nekadarrr guzelll ben çalıştıgım ve duruyu anneme bıraktıgım için 5te herrr sabah uyanıyoruz kızımda bunu alışkanlık haline getirdiii haftasonlarımızda 5te başlıyor

Son düzenleme:
Şöyle çok kısaca özetleyeyim ; nikah ve düğün aynı gün oldu bizim,nikah ist. düğün de akşama düzce'de , hiç abartmadan söylüyorum ; kv hiçbirşeye karışmadı ,eşim ayağını kırdı düğünden 40 gün önce,herşeyi ben yaptım,telefonla düğün salonu tuttum yani,o derece Nikahtan sonra geldi , "takıları ben alayım muhafaza ederim" dedi ,"bu ana kadar hiçbişeyle ilgilenmedin,bundan sonrasını da ben hallederim,sen git misafirlerle ilgilen" dedim ama bayağı sert bi şekilde söyledim,o gün bugündür hiçbişeyi muhafaza etmeye çalışmıyo

Laaaannnn yaş olmuş kaççççç ,ben 35,daha ilkini yeni doğurdum ,ikinciyi de düşünmekteyim ,delirdim sanırım

Size bir soru kaynatilmis suda dibe kirec cokuyo. Bende damacanadan kaynattim ondada hafif kirec oldu. Ha.yat su aliyorum. Napiyim simdi su vercem cocuga ama veresim yok
Ben taşdelen su alıyorum,valla kaynatmadan veriyorum,ben tembelim biraz daha önce de söylediydim

Genc anne olmussun. Ben 32 yasindayim ama gostermiyorum
Ben de hiç göstermiyorummmmmmm

Bizim evi toplama geregi bile duymuyorum oyuncaklar bezler battaniyeler pit pit ayaktan atilan coraplar.islanmis yakalar
Anaaaa, sen bizim evi tarif ediyon ya,ne ara geldin kız bize

Offffffff ,ne yapıcaz arkadaş yaaaa,nasıl bir saçmasapan bir ülke burası ...Bir doktorun dediği de öbürünü tutsun arkadaş yaaa deliricem
Ben de senin yazını okuyunca rahatladım bak şimdi

Bizim de ilk katı gıdamız buydu,pirinç koymamıştım ama ,blender da kullanmadım,çatalla ezdim.

Yav hani bunlar 6.ayda acikmayacakti ben kaldirmasam aglayark kalkiyor bu defa yatmiyorlar.iyi gecelerrr
Yaaa sorma,20 günlükten beri gecede 1 kere kalkan Umay dün gece 3 kere kalktı

Eki Görüntüle 601590 ne küçüktü benim bebeğim yaaa günler ne çabuk geçiyo
Ya dünden beri doğum fotoları gördüm burda,hakkaten ne miniklermiş ,yerimmm...

İkinci 6.ay aşısı da bizden olucak ,23 ocakta aşımız bizim de

Biz 5.ayda yaptırmıştık,1.yi yaptıysanız yapın tabii ki boşa gitmesin,yazık.

5.ayda aşı yok gözünüzaydınnnn...

Gunaydin kizlar
Oh sonunda 9 a kadar uyudum. Kendime geldim biraz. Ama bu sirt bel agrilari nolcak

Sanırım kambur olucam yaa,mart-nisan gibi yüzmeye başlamayı düşünüyorum,nasıl olucak bilmiyorum ama düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…