2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gulsuncum ben gunde bir kere bir cay kasigindan blraz az bal ile bir cay kasiginin dortte biri kadar toz zencefili karistiryorum
İnsallah cabucak iyilesir kuzu
bu arada ben demirle birlijte d vit. De birakmisrim :)
Cnm bal yerine pekmezede karistirabilirsin. Off ya yakar o zencefil heee

günaydıııın biz elamla uyandık güzel annişler

Eklentiler

• $CIMG2010 (Medium).webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 45
ayy ya ne olcak bu halimiz biz bide gece kalkıp gaz sancısıyla uğraşıyoruz saatlerce ağlıyo kuzum sonunda apartmandan atacaklar valla

ah canım sersem gibi dolanıyorum uykusuzluktan.ek gıdaya da geçmedik daha ama gaz dönüş yaptı.aradaki fark eskisi gibi ağlamıyor

canım bazı ülkeler yasaklamış zaten.almanyada parabensiz olanı varmış bazı forum sitelerindeki anneler ecza depolarıyla anlaşıp geitirtmeye çalışmış.floravital diye bir ilaç.bir de demir damlasının prospektüsünde yazıyor açıkça.madem zararsız neden bazı bebek kozmetik ürünlerinde alkol-paraben vb içermez yazsın ki.şimdiki bebeler ondan agresif hiperaktif ve mutsuz ben hep bu maddelerin kullanımına bağlıyorum gıdalarda da var mesela.

kızlar d vitamini olarak multitabs veren var mı onda da yokmuş diye okudum.

canım süt ürünleri demirin emilimini olumsuz etkiliyormuş.azaltıyor sanırım.ben besledikten 2 saat sonra verdim 2 çay kaşığı.ardından 3-4 çay kaşığı su verdim.şekersiz organik büyük amcamızın yaptığı pekmez

damaklı emzik almıyor ama biberon güzelmiş .yalnız bizim uyanık onu da keşfeder diye düşünüyorum.cin bunlar cin .inşallah canım.

haklısın canım ardından su verdim zaten.bu arada ilacın adı multitabs olabilir mi

benim kv de eşime düğün haftası baştan sona amelelik yaptırıp evi boyatmış.2 oğlu daha var onlara kıyamaz.benim eşim evlenecek ya ne kadar hırpalarsam kar dedi sanırım.bizimki de düğünde numunelikti masraf yapmayı sevmez sanki sheraton otelini tuttu bana.öteki gelinin anasından için anneme demiş ki ay dünürüm çok iyi bize hiç masraf yaptırmadı demiş.bizim tek masrafımız oturma grubu-buzdolabı-yemek odası bir de 1 parça takı seti.başka hiç emeği yok.keşke onu da yapmasaydı.perdeler için bile anneme ortak alalım demiş.bizde kız tarafı mutfak ve yatak odasıyla ilgilenir.hoş çok adet yerini bulmadı gelenekselliği sevmem ama kv dem de maşallah bıraksan komşu gibi gelecekti düğüne

kızlar doktorumuz bu ay yavaş yavaş bazı besinlerden tattır dedi; elma, armut, muz, patates, pirinç gibi.

bu haftayı meyve haftası ilan ettim ben değişikli olarak rendeleyip veriyorum.

:44:

su da vermeli miyim?
tattır dedi ama çeyrek ya da yarım meyveyi bile rendeleyince bi sürü oluyor bi sorun olmaz değil mi?
tattırma işi günde kaç kez olmalı sizce?
sadece anne sütü alıyor o nedenle uyanık olduğu uzun aralıklarda ve genelde demirden sonra veriyorum süt de alamadığı için, doğru mu sizce?

şimdiden teşekkür ettik efendim

Son düzenleme:

Vay Muffinim,sen nerdeyse evin yarısını aldırmışın ayol,bana 1 tl harcanmadı,düğün salonunu telefonla bulmuştum ya,herifin de ayağı kırık,düğünden sonra gelinlikle salon parasını ödedim üst kata çıkıp Ben zaten yalnız yaşıyodum herşeyim vardı sayılır,birtek yemek masası aldık ,bir de büyük buzdolabı (kendimiz aldık yanlış anlaşılmasın,kv değil ) ,gelinliğimi de kendim aldım ... Seninki komşu gibi gelicekmiş,benimki komşulardan önce gitti kız düğünden ; düğün bitmeden geldi bana " benim yapabileceğim bişey var mı,misafirlerim var ben gidiyim mi?" dedi , "ben kendi misafirlerimle ilgilenirim,sen git" dedim Benm kv efsaneymiş ayol sizinkilerin yanında

Ben önce sebzelerden başladım,henüz meyve vermedim...Tattırma işine ,iyice acıktığı bir öğle vaktinde başladık ,rahatsız falan eder belki akşam öğününden önce diye düşündük.Birkaç yemek kaşığı kadar verdik önce,sonra anne sütü.Tabii ki de su...İlk birkaç gün öğlen verdik,sonra öğleden sonra yoğurt da verdik...Şuanda günde 2 kere katı gıda alıyo,hala öğün olarak değil tabii ki...İyice açken verince alıyo sorunsuz...

nekadarrr guzelll ben çalıştıgım ve duruyu anneme bıraktıgım için 5te herrr sabah uyanıyoruz kızımda bunu alışkanlık haline getirdiii haftasonlarımızda 5te başlıyor
Offff siz cok erken kalkiyorsunuz ama. Aksam biraz erken yatiyordur umarim
Sanırım kambur olucam yaa,mart-nisan gibi yüzmeye başlamayı düşünüyorum,nasıl olucak bilmiyorum ama düşünüyorum
Ay canim ben oldum sanirim zaten sırık gibi boyum var ayakta sallarken kollarini tutmazsan uyumuyor benimki o yuzden asiri bi agri var sirtta belde zaten oglan olmus 9 kilo butun gun kucakta. Oturup oyun oynicaklari zamani dort gozle beklemeye basladim. Ay bu arada senin kv hakkaten efsaneymis. Bende en son bi espiri yapti bana yine taktim kv ye kafayi.
Eki Görüntüle 601717 günaydıııın biz elamla uyandık güzel annişler

Masalah sana kuzummm annesi cok tatli bu kiz amaaaaa

bana su yok dedi canımcım ya, demek ki hakkaten tattır demiş kadın- yani çay kaşığının ucunda mı vercem anlamadım hiç öğün ya da sayı da söylemedi, demek ki tadına baksın diye dedi. ben bildiğin 5-6 kaşık verdim de :18:

Ama susuyorlar yavrular sebzeyi yiyince...Çay kaşığı da az be,ne anlıycak onun tadından,bir iki yemek kaşığı ver bence...5-6 çay kaşığı mı yemek kaşığı mı verdin ?:44:

Efsanedir benim kv Takma kafayı boşver,lafını söyle rahat et, o düşünsün gerekiyosa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…