Cnm bal yerine pekmezede karistirabilirsin. Off ya yakar o zencefil heeeGulsuncum ben gunde bir kere bir cay kasigindan blraz az bal ile bir cay kasiginin dortte biri kadar toz zencefili karistiryorum
İnsallah cabucak iyilesir kuzu
bu arada ben demirle birlijte d vit. De birakmisrim :)
Sabah sabah gozum gonlum acildi gunaydin kuzucukEki Görüntüle 601717 günaydıııın biz elamla uyandık güzel annişler
Sabah sabah gozum gonlum acildi gunaydin kuzucuk
ayy ya ne olcak bu halimiz biz bide gece kalkıp gaz sancısıyla uğraşıyoruz saatlerce ağlıyo kuzum sonunda apartmandan atacaklar valla
Arkadaşlar bu paraben, bha vs. olaylarında internette gördüğünüz her yazıya inanmayın derim. Herkes aslını astarını bilmeden yazıyor.. Ben ilaç hukuku alanında çalışıyorum, bîr çok büyük yabancı fîrma da müvekkilim. İç işlerinden haberim var yani. Bu maddelerîn kullanım miktarı önemli.. Düşünsenize bir kaşık antibiyotik insanı iyileştiriyor, ama şişenin tamamını içerseniz zehirlenirsiniz. Bu maddelerin de fazlası zararlı olabilir ama o ilaçlardaki fazla değildir. Yıllarca klinik araştırmalar yapılıyor o ilaçlar için. Zararlı olduğu bu kadar bariz olan şeyleri neden koysunlar ilaca, o zaman o ilaçları özellikle avrupada kimse kullanmaz. Ayrıca ilaçlarda zarar fayda dengesini de düşünmek lazım.
Eki Görüntüle 601717 günaydıııın biz elamla uyandık güzel annişler
devit-3 ü uzun zamandır kullanmıyorum sürekli unuttum vermeyi 2 aydır kullanmıyorum yaklaşık, isabet olmuş artık kullanmam da pekmez vereceğim ben de inşallah günde 1 çay kaşığı yeter herhalde, verirken içini yakmasın diye kendi sütümle versem etkisini azaltırmı acaba bi bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Ayrıca ilk defa bu akşam ek besin verdim oğluma, 1 patates 1 havuç ve avuç ici kadar pirinci hasladım, blendır ile ezdim içine zeytin yağı da koydum sonra sütümü ekleyerek kıvamını açtım akşam üzeri oğluma yedirdim afiyetle yedi bi 10 çay kaşığı verdim sanırım ilk gıda olarak iyi mi arkadaşlar ek besin verenler ne dersiniz? :)
Maşallah bu ne güzellik böyle,anneye benziyor sanırım:)
damaklı emzik almıyor ama biberon güzelmiş .yalnız bizim uyanık onu da keşfeder diye düşünüyorum.cin bunlar cin .inşallah canım.günaydın herkese, umarım güzel bir haftasonu geçiririz hepberaber
hoşgeldiniz, bir dahaki sefere gezmeye gelir inşallah fıstık
aşağıdaki ürünler derdine derman olur mu muffinim?
Numimed Ilaç Emzigi 6- 18 ay XYZ-7095 - 11.15 TL + KDV
ya da
Nuby İlaç Biberonu
tercih edebilirsin canım.
tatlım nerelerdesin 2 gündür yoktun pek? umarım herşer yolundadır canavarlar az kükremiştir.
Portakal suyu zararlı olabilir canım, özellikle de gaz sorunu varsa, ki sanıyorum sizde kaka problemi var. bence portakal için biraz daha bekle.
kızlar benim doktorum geçen ay bir damla verdi bize. amerikadan getirttik yanlız. demir içerikli bir multivitamin, ondan beri d vitaminini de bıraktırdı. bu damlanın içinde varmış. şu anda iş yerinde olduğum için bakamıyorum ama eve geçince bakarım ben de içinde paraben bha vs var mı diye. bu arada bu damla kızıma hiç gaz, huzursuzluk vs yapmadı ki benim kızım çok gazlı bir bebekti. eğer içinde bu maddelerden yoksa ismini paylaşırım sizinle de..
rotanın ikincisini de yaptırdım canım ben. bize herhangi bir yan etkisi olmamıştı. bence ilkini yaptırdıysan ikinciyi de yaptır, zaten ağızdan bebeğe bir sıkıntı yaratmıyor, en fazla bir iki gün huzursuzluk yapar ama hastalıktan koruma ihtimali için değer bence.
5. ayda aşı yok canım gözünaydın
Şöyle çok kısaca özetleyeyim ; nikah ve düğün aynı gün oldu bizim,nikah ist. düğün de akşama düzce'de , hiç abartmadan söylüyorum ; kv hiçbirşeye karışmadı ,eşim ayağını kırdı düğünden 40 gün önce,herşeyi ben yaptım,telefonla düğün salonu tuttum yani,o dereceNikahtan sonra geldi , "takıları ben alayım muhafaza ederim" dedi ,"bu ana kadar hiçbişeyle ilgilenmedin,bundan sonrasını da ben hallederim,sen git misafirlerle ilgilen" dedim ama bayağı sert bi şekilde söyledim,o gün bugündür hiçbişeyi muhafaza etmeye çalışmıyo
Laaaannnn yaş olmuş kaççççç ,ben 35,daha ilkini yeni doğurdum ,ikinciyi de düşünmekteyim ,delirdim sanırım
Ben taşdelen su alıyorum,valla kaynatmadan veriyorum,ben tembelim biraz daha önce de söylediydim
Ben de hiç göstermiyorummmmmmm
Anaaaa, sen bizim evi tarif ediyon ya,ne ara geldin kız bize
Offffffff ,ne yapıcaz arkadaş yaaaa,nasıl bir saçmasapan bir ülke burası ...Bir doktorun dediği de öbürünü tutsun arkadaş yaaa deliricem
Ben de senin yazını okuyunca rahatladım bak şimdi
Bizim de ilk katı gıdamız buydu,pirinç koymamıştım ama ,blender da kullanmadım,çatalla ezdim.
Yaaa sorma,20 günlükten beri gecede 1 kere kalkan Umay dün gece 3 kere kalktı
Ya dünden beri doğum fotoları gördüm burda,hakkaten ne miniklermiş ,yerimmm...
İkinci 6.ay aşısı da bizden olucak ,23 ocakta aşımız bizim de
Biz 5.ayda yaptırmıştık,1.yi yaptıysanız yapın tabii ki boşa gitmesin,yazık.
5.ayda aşı yok gözünüzaydınnnn...
benim kv de eşime düğün haftası baştan sona amelelik yaptırıp evi boyatmış.2 oğlu daha var onlara kıyamaz.benim eşim evlenecek ya ne kadar hırpalarsam kar dedi sanırım.bizimki de düğünde numunelikti masraf yapmayı sevmez sanki sheraton otelini tuttu bana.öteki gelinin anasından için anneme demiş ki ay dünürüm çok iyi bize hiç masraf yaptırmadı demiş.bizim tek masrafımız oturma grubu-buzdolabı-yemek odası bir de 1 parça takı seti.başka hiç emeği yok.keşke onu da yapmasaydı.perdeler için bile anneme ortak alalım demiş.bizde kız tarafı mutfak ve yatak odasıyla ilgilenir.hoş çok adet yerini bulmadı gelenekselliği sevmem ama kv dem de maşallah bıraksan komşu gibi gelecekti düğüne
Ben önce sebzelerden başladım,henüz meyve vermedim...Tattırma işine ,iyice acıktığı bir öğle vaktinde başladık ,rahatsız falan eder belki akşam öğününden önce diye düşündük.Birkaç yemek kaşığı kadar verdik önce,sonra anne sütü.Tabii ki de su...İlk birkaç gün öğlen verdik,sonra öğleden sonra yoğurt da verdik...Şuanda günde 2 kere katı gıda alıyo,hala öğün olarak değil tabii ki...İyice açken verince alıyo sorunsuz...kızlar doktorumuz bu ay yavaş yavaş bazı besinlerden tattır dedi; elma, armut, muz, patates, pirinç gibi.
bu haftayı meyve haftası ilan ettim ben değişikli olarak rendeleyip veriyorum.
:44:
su da vermeli miyim?
tattır dedi ama çeyrek ya da yarım meyveyi bile rendeleyince bi sürü oluyor bi sorun olmaz değil mi?
tattırma işi günde kaç kez olmalı sizce?
sadece anne sütü alıyor o nedenle uyanık olduğu uzun aralıklarda ve genelde demirden sonra veriyorum süt de alamadığı için, doğru mu sizce?
şimdiden teşekkür ettik efendim
Offff siz cok erken kalkiyorsunuz ama. Aksam biraz erken yatiyordur umarimnekadarrr guzelll ben çalıştıgım ve duruyu anneme bıraktıgım için 5te herrr sabah uyanıyoruz kızımda bunu alışkanlık haline getirdiii haftasonlarımızda 5te başlıyor
Ay canim ben oldum sanirim zaten sırık gibi boyum var ayakta sallarken kollarini tutmazsan uyumuyor benimki o yuzden asiri bi agri var sirtta belde zaten oglan olmus 9 kilo butun gun kucakta. Oturup oyun oynicaklari zamani dort gozle beklemeye basladim. Ay bu arada senin kv hakkaten efsaneymis. Bende en son bi espiri yapti bana yine taktim kv ye kafayi.Sanırım kambur olucam yaa,mart-nisan gibi yüzmeye başlamayı düşünüyorum,nasıl olucak bilmiyorum ama düşünüyorum
Ben önce sebzelerden başladım,henüz meyve vermedim...Tattırma işine ,iyice acıktığı bir öğle vaktinde başladık ,rahatsız falan eder belki akşam öğününden önce diye düşündük.Birkaç yemek kaşığı kadar verdik önce,sonra anne sütü.Tabii ki de su...İlk birkaç gün öğlen verdik,sonra öğleden sonra yoğurt da verdik...Şuanda günde 2 kere katı gıda alıyo,hala öğün olarak değil tabii ki...İyice açken verince alıyo sorunsuz...
bana su yok dedi canımcım ya, demek ki hakkaten tattır demiş kadın- yani çay kaşığının ucunda mı vercem anlamadımhiç öğün ya da sayı da söylemedi, demek ki tadına baksın diye dedi. ben bildiğin 5-6 kaşık verdim de :18:
Offff siz cok erken kalkiyorsunuz ama. Aksam biraz erken yatiyordur umarim
Ay canim ben oldum sanirim zaten sırık gibi boyum var ayakta sallarken kollarini tutmazsan uyumuyor benimki o yuzden asiri bi agri var sirtta belde zaten oglan olmus 9 kilo butun gun kucakta. Oturup oyun oynicaklari zamani dort gozle beklemeye basladim. Ay bu arada senin kv hakkaten efsaneymis. Bende en son bi espiri yapti bana yine taktim kv ye kafayi.
Masalah sana kuzummm annesi cok tatli bu kiz amaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?