Ama susuyorlar yavrular sebzeyi yiyince...Çay kaşığı da az be,ne anlıycak onun tadından,bir iki yemek kaşığı ver bence...5-6 çay kaşığı mı yemek kaşığı mı verdin ?:44:
kendi kaşığı kadar işte, çay kaşığı.
daha sadece azıcık pirinç tattırdım onu 1-2 hafta sonra vercem bi daha. kaka çok katı geldi bana da suyu ondan da sordum:44:
herkese hayırlı cumalar
sabah bebişimi dr a götürdük hırıltısı felan kesildi ama öksürüğü var halen dr çok şkür aslan gibi dedi:) balgamı sökemediğinden öksürüyomuş toz halde şurup verdi sulandırıp verecekmişim. kızlar bide odayı nemli tutun havalandırın dedi sıcaklık 20-25 derece arasında olmalıymış terletmeyin dedi. babası iştahımız yok hiç dedi. dr maşallah annesi iyi bakmış çocuğu kuru fasulye felan veriyosunuzda yemiyo dedi:) dr un sırtı eşime dönüktü bana bakıp kocan moraldımı dedi:) bol bol emzir dedi. bende emmiyo deyince tüm söylediklerimi geri aldım dedi. çocuğa mamayı dayıyosunuz dedi sonra emmiyomuş . espriyle karışık kızdı ama ne yapabilrim ki mama vermedim mi emmiyoda zaten. basıyo çığlığı yürek dayanmıyoki
kızlar bide birşey soracam size karnımda sanki birşeyler geziniyo gibi gazmı acaba hamile olamam çünkü ayın 27 sinde oldum zaten
bende öyle erken olsam ara verirdim dernek birden vazgeçiyorum vermezdim benim kendi kardeşimle aramda 14 ay var ve bence kardeşlerin beraber büyümesi kadar güzel birşey yok. tabiki anne biraz hırpalanıyor ama olsunmaşallaaaah cesaretine hayranım hata kaza olmazsa ben bi 5sene sonra düşünüorum zaten daha 21 yaşındayım ama ikisi birden ikiz gibi büyür fikride güzel
benim gibi düşünen biri daha ne güzelAl bendende okadar. Bazen kafayi yicek gibide olsam egerki seneye eski kiloma gelirsem bende ikinciyi dusunuyorum ikisine birden yorulur hopp diye rahatlarim. Zaten yas 29.)
benim kv alt katta oturuyor nişanlılık evlilik dönemlerinde (hatta bebiş doğduğu zamanlarda da) biraz sorun yaşadık ama şimdi herşey yolunda nerde durması gerektiğini öğrendi ve Allah razı olsun bana çok yardımcı oluyorAlın size örnek ben ikisinin arasında 15 ay var. Eğer size yardım edecek biri yoksa sakın yapmayın derim. Benim oğlanı gündüz kaynanam götürüyor.bazen işi olduğunda götüremiyor ikisi birden akşama kadar çıldırıyorumçok zor bence iyi düşünün.:44:
Ama ev hazır oğlum tarafından dağıtılmışken kızımda büyüyor oğlumun hşeyini kullanıyor sonrada başkasına veriliyor
bal zararlı değilmi bebişlere canım yaaCipskolam oksuruk icin balli zencefil verebilirsin
en güzeli senin yaptığın canım boşver sen bak biz oğlanları evlendirirken (tabi ölmezde sağ kalırsak) 50-60 yaşlarında olucaz dede nine gibi durucazkaçsınki canım ben biraz erken evlendim annem erken demişti ama oldu işte genç anne olmakta güzel
imrendim vallaha heeeeAllahima bin sukur tum zorluklarina ragmen ikiz bebek hamilelikten doguma tam bir doga harikasi ben saatlerce karnimdaki hareketin hangisine ait oldugunu cozmeye calisirdim heleki simdilerde ikisinin bir biriyle gulusup gevul guvul konusmasi hic bi anla degisilmez.
bende hiç göstermiyorum daha 18 gibiyimLaaaannnn yaş olmuş kaççççç ,ben 35,daha ilkini yeni doğurdum ,ikinciyi de düşünmekteyim ,delirdim sanırım
Ben de hiç göstermiyorummmmmmm
herkese hayırlı cumalar
kızlar bide birşey soracam size karnımda sanki birşeyler geziniyo gibi gazmı acaba hamile olamam çünkü ayın 27 sinde oldum zaten
ah canım sersem gibi dolanıyorum uykusuzluktan.ek gıdaya da geçmedik daha ama gaz dönüş yaptı.aradaki fark eskisi gibi ağlamıyor
canım bazı ülkeler yasaklamış zaten.almanyada parabensiz olanı varmış bazı forum sitelerindeki anneler ecza depolarıyla anlaşıp geitirtmeye çalışmış.floravital diye bir ilaç.bir de demir damlasının prospektüsünde yazıyor açıkça.madem zararsız neden bazı bebek kozmetik ürünlerinde alkol-paraben vb içermez yazsın ki.şimdiki bebeler ondan agresif hiperaktif ve mutsuz ben hep bu maddelerin kullanımına bağlıyorum gıdalarda da var mesela.
kızlar d vitamini olarak multitabs veren var mı onda da yokmuş diye okudum.
Geçmiş olsun,çabucak geçer öksürük inşallah...Bizim ev doğal rutubetli o yüzden ayrıca nemlendirmeye gerek duymuyoruz maalesef,oda ısımız da 20-21 arası en fazla,havalandırma işini hergün yapıyoruz biz,hava nasıl olursa olsun...Bu doktorlar bütün bebekleri aynı tornadan çıkmış mı zannediyolar anlamadım,herkese standart öğütler ,bıdı bıdı bıdı...Emmiyosa,gel emzir o zaman,ne yapıcak kadın mama vermeyip
Son cümleni okumamış gibi davranıyorum ,mümkünse amannnnn diyorummm
Uyku tulumu kullanan var mı arkadaşlar ?Umay beline kadar açıyo üstünü ,tulumla uyutabilir miyim acaba ?
ben kullanıyorum canım gayet de memnunum, sadece gece altını değiştirceksem biraz uğraşlı oluyor o kadar:)
haklısın canım ardından su verdim zaten.bu arada ilacın adı multitabs olabilir mi
kollu olanlardan değil mi? hatta bazıları eldivenli gibi
seninki yine beline kadar acıyormuş benimki tepeden tırnağa atıyor yorganı uyandıkca bakıyorum açmışmı diyeUyku tulumu kullanan var mı arkadaşlar ?Umay beline kadar açıyo üstünü ,tulumla uyutabilir miyim acaba ?
ben düne kadar kundak yapıyordum çünkü bizimki çok hareketli, bir türlü uykuya dalamıyordu başka türlü. ama artık kundağa sığmıyor dün ilk defa uyku tulumuyla yatırdım ellerini de içine sokarakhem sıcak tutuyor hem de kundak görevi görüyor memnun kaldım. üstünü açtı derdi yok. benimki önden fermuarlı kolları yok.
Uyku tulumu kullanan var mı arkadaşlar ?Umay beline kadar açıyo üstünü ,tulumla uyutabilir miyim acaba ?
seninki yine beline kadar acıyormuş benimki tepeden tırnağa atıyor yorganı uyandıkca bakıyorum açmışmı diye
ben mothercare'in kolsuzunu kullanıyorum. kolluları zamanla giydirmesi zor olabilir. 0-6 ay almıştım ekimden beri tepe tepe kullanıyorum. terletme yapmayan kumaş ya da marka olmasına dikkat et tatlım.
Vay Muffinim,sen nerdeyse evin yarısını aldırmışın ayol,bana 1 tl harcanmadı,düğün salonunu telefonla bulmuştum ya,herifin de ayağı kırık,düğünden sonra gelinlikle salon parasını ödedim üst kata çıkıpBen zaten yalnız yaşıyodum herşeyim vardı sayılır,birtek yemek masası aldık ,bir de büyük buzdolabı (kendimiz aldık yanlış anlaşılmasın,kv değil ) ,gelinliğimi de kendim aldım ... Seninki komşu gibi gelicekmiş,benimki komşulardan önce gitti kız düğünden ; düğün bitmeden geldi bana " benim yapabileceğim bişey var mı,misafirlerim var ben gidiyim mi?" dedi , "ben kendi misafirlerimle ilgilenirim,sen git" dedim Benm kv efsaneymiş ayol sizinkilerin yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?