2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ama susuyorlar yavrular sebzeyi yiyince...Çay kaşığı da az be,ne anlıycak onun tadından,bir iki yemek kaşığı ver bence...5-6 çay kaşığı mı yemek kaşığı mı verdin ?:44:

kendi kaşığı kadar işte, çay kaşığı.
daha sadece azıcık pirinç tattırdım onu 1-2 hafta sonra vercem bi daha. kaka çok katı geldi bana da suyu ondan da sordum:44:

kendi kaşığı kadar işte, çay kaşığı.
daha sadece azıcık pirinç tattırdım onu 1-2 hafta sonra vercem bi daha. kaka çok katı geldi bana da suyu ondan da sordum:44:

Pirinç hiç koymadım ben ,sebze pürelerine de piştikten sonra zeytinyağı ekledim,kakada problem yok şimdilik.

herkese hayırlı cumalar

sabah bebişimi dr a götürdük hırıltısı felan kesildi ama öksürüğü var halen dr çok şkür aslan gibi dedi:) balgamı sökemediğinden öksürüyomuş toz halde şurup verdi sulandırıp verecekmişim. kızlar bide odayı nemli tutun havalandırın dedi sıcaklık 20-25 derece arasında olmalıymış terletmeyin dedi. babası iştahımız yok hiç dedi. dr maşallah annesi iyi bakmış çocuğu kuru fasulye felan veriyosunuzda yemiyo dedi:) dr un sırtı eşime dönüktü bana bakıp kocan moraldımı dedi:) bol bol emzir dedi. bende emmiyo deyince tüm söylediklerimi geri aldım dedi. çocuğa mamayı dayıyosunuz dedi sonra emmiyomuş . espriyle karışık kızdı ama ne yapabilrim ki mama vermedim mi emmiyoda zaten. basıyo çığlığı yürek dayanmıyoki

kızlar bide birşey soracam size karnımda sanki birşeyler geziniyo gibi gazmı acaba hamile olamam çünkü ayın 27 sinde oldum zaten

Geçmiş olsun,çabucak geçer öksürük inşallah...Bizim ev doğal rutubetli o yüzden ayrıca nemlendirmeye gerek duymuyoruz maalesef,oda ısımız da 20-21 arası en fazla,havalandırma işini hergün yapıyoruz biz,hava nasıl olursa olsun...Bu doktorlar bütün bebekleri aynı tornadan çıkmış mı zannediyolar anlamadım,herkese standart öğütler ,bıdı bıdı bıdı...Emmiyosa,gel emzir o zaman,ne yapıcak kadın mama vermeyip
Son cümleni okumamış gibi davranıyorum ,mümkünse amannnnn diyorummm

maşallaaaah cesaretine hayranım hata kaza olmazsa ben bi 5sene sonra düşünüorum zaten daha 21 yaşındayım ama ikisi birden ikiz gibi büyür fikride güzel
bende öyle erken olsam ara verirdim dernek birden vazgeçiyorum vermezdim benim kendi kardeşimle aramda 14 ay var ve bence kardeşlerin beraber büyümesi kadar güzel birşey yok. tabiki anne biraz hırpalanıyor ama olsun

Al bendende okadar. Bazen kafayi yicek gibide olsam egerki seneye eski kiloma gelirsem bende ikinciyi dusunuyorum ikisine birden yorulur hopp diye rahatlarim. Zaten yas 29. )
benim gibi düşünen biri daha ne güzel
benim kv alt katta oturuyor nişanlılık evlilik dönemlerinde (hatta bebiş doğduğu zamanlarda da) biraz sorun yaşadık ama şimdi herşey yolunda nerde durması gerektiğini öğrendi ve Allah razı olsun bana çok yardımcı oluyor
Cipskolam oksuruk icin balli zencefil verebilirsin
bal zararlı değilmi bebişlere canım yaa
kaçsınki canım ben biraz erken evlendim annem erken demişti ama oldu işte genç anne olmakta güzel
en güzeli senin yaptığın canım boşver sen bak biz oğlanları evlendirirken (tabi ölmezde sağ kalırsak) 50-60 yaşlarında olucaz dede nine gibi durucaz
imrendim vallaha heeee
Laaaannnn yaş olmuş kaççççç ,ben 35,daha ilkini yeni doğurdum ,ikinciyi de düşünmekteyim ,delirdim sanırım

Ben de hiç göstermiyorummmmmmm
bende hiç göstermiyorum daha 18 gibiyim

herkese hayırlı cumalar

kızlar bide birşey soracam size karnımda sanki birşeyler geziniyo gibi gazmı acaba hamile olamam çünkü ayın 27 sinde oldum zaten

bende de var ondan dün gece kocamın elini tutup karnıma koydum bak tekme atıyor dedim bastım kahkahayı gecenin 1inde

Ben yeni başladım multitabs'a evet onda yok. Ama demir işini napicaz bilemedim. Sanırım pekmezle çözücez

zaten canım Allah korusun zaten buna zor bakıyorum herhalde kafayı yerim diye düşünüyorum büyük konuşmayayım ama genede

Uyku tulumu kullanan var mı arkadaşlar ?Umay beline kadar açıyo üstünü ,tulumla uyutabilir miyim acaba ?

haklısın canım ardından su verdim zaten.bu arada ilacın adı multitabs olabilir mi

öğlen eve gidince baktım bizim vitaminde ikisi de yok. ismi poly vi-sol iron. hem demir hem multivitamin. önce yarım damlayla başlamıştık bu ay tam ölçeğe geçtik, hiç bir sorun yok çok şükür. tavsiye ederim ama dediğim gibi bildiğim kadarıyla türkiyede yok

kollu olanlardan değil mi? hatta bazıları eldivenli gibi

ben düne kadar kundak yapıyordum çünkü bizimki çok hareketli, bir türlü uykuya dalamıyordu başka türlü. ama artık kundağa sığmıyor dün ilk defa uyku tulumuyla yatırdım ellerini de içine sokarak hem sıcak tutuyor hem de kundak görevi görüyor memnun kaldım. üstünü açtı derdi yok. benimki önden fermuarlı kolları yok.

Kundak ve Umay - ikisini asla biraraya getiremedim Kolları yoksa hayatta yatmaz benim cadaloz ,kollu olanlardan bakmam lazım,kolu olup ayağı torba şeklinde olanlar vardı galiba,dur ben bi ar-ge çalışması yapayım ...

Uyku tulumu kullanan var mı arkadaşlar ?Umay beline kadar açıyo üstünü ,tulumla uyutabilir miyim acaba ?

ben mothercare'in kolsuzunu kullanıyorum. kolluları zamanla giydirmesi zor olabilir. 0-6 ay almıştım ekimden beri tepe tepe kullanıyorum. terletme yapmayan kumaş ya da marka olmasına dikkat et tatlım.

aslında bende isitiyorum ikinci çocuğu ablamla benim aram 14 ay beraber büyümüşüz..bende öyle olsun istiyorum ki ben kolay kolay hamile kalamıyorum sanırım...28 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim öncesinde iki aşılama iki tüp bebek geçmişim var. ve oğlum beklenmedik anda gelen mucizem...şimdi ise doğumdan beri korunmuyorum şimdilik adetim geçmiş bulunmakta ama emin değilim

Son düzenleme:
ben mothercare'in kolsuzunu kullanıyorum. kolluları zamanla giydirmesi zor olabilir. 0-6 ay almıştım ekimden beri tepe tepe kullanıyorum. terletme yapmayan kumaş ya da marka olmasına dikkat et tatlım.

Kolları da üşüyor ama ya,ben kalın giydirmiyorum , bir de bizim ev serin,öyle cayır cayır sıcak olmuyo,gece de 1 e düşürüyorum ,kollu bulsam iyi olucak...

yok şekerim o kadar yapsın artık öteki oğlana ev dğerine araba.bizimki gariban mı.hem annemler gelinimize ev,beyaz eşyanın tamamını aldılar.bizim kv uyduruk 1 takı seti aldı.onu dediğim eşyalarla amorti etti uyanık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…