Vay cadaloz vay, o zaman sen de uyku tulumu olayına gir
aslında bende isitiyorum ikinci çocuğu ablamla benim aram 14 ay beraber büyümüşüz..bende öyle olsun istiyorum ki ben kolay kolay hamile kalamıyorum sanırım...28 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim öncesinde iki aşılama iki tüp bebek geçmişim var. ve oğlum beklenmedik anda gelen mucizem...şimdi ise doğumdan beri korunmuyorum şimdilik adetim geçmiş bulunmakta ama emin değilim
Hayırlısı olsun diyelim o zaman,inşallah istediğiniz zamanda olur...Topiğin ilk hamile haberini senden mi alıcaz acaba
Ben yeni başladım multitabs'a evet onda yok. Ama demir işini napicaz bilemedim. Sanırım pekmezle çözücez
yok şekerim o kadar yapsın artık öteki oğlana ev dğerine araba.bizimki gariban mı.hem annemler gelinimize ev,beyaz eşyanın tamamını aldılar.bizim kv uyduruk 1 takı seti aldı.onu dediğim eşyalarla amorti etti uyanık
Uyku tulumu kullanan var mı arkadaşlar ?Umay beline kadar açıyo üstünü ,tulumla uyutabilir miyim acaba ?
lcw den almıştım içi elyaflı kolsuz.acayip terletiyor.unnadodan havlu kumaşlı aldım ISI diye yabancı bir ürün güzel ama kollarını giy çıkar uğraştırıyor.kundakla iyi uyuyor mycey in cırtlısı
Offff siz cok erken kalkiyorsunuz ama. Aksam biraz erken yatiyordur umarim
Ay canim ben oldum sanirim zaten sırık gibi boyum var ayakta sallarken kollarini tutmazsan uyumuyor benimki o yuzden asiri bi agri var sirtta belde zaten oglan olmus 9 kilo butun gun kucakta. Oturup oyun oynicaklari zamani dort gozle beklemeye basladim. Ay bu arada senin kv hakkaten efsaneymis. Bende en son bi espiri yapti bana yine taktim kv ye kafayi.
Masalah sana kuzummm annesi cok tatli bu kiz amaaaaa
ben düne kadar kundak yapıyordum çünkü bizimki çok hareketli, bir türlü uykuya dalamıyordu başka türlü. ama artık kundağa sığmıyor dün ilk defa uyku tulumuyla yatırdım ellerini de içine sokarakhem sıcak tutuyor hem de kundak görevi görüyor memnun kaldım. üstünü açtı derdi yok. benimki önden fermuarlı kolları yok.
Seninkilerin durumu iyiymiş diycem de,benimkinin de gayet iyi ama ,kendineBen zaten istemiyorum,almadığı da iyi oldu,alsaydı kesin laf ederdi,ben de o lafları müsait bi yerine sokardım ... Takı da takmadı bu arada,nikahta altınları alamayınca,düğünde takmadı,düğünden sonra eşime vermiş bi bilezik "düğünde takmayı unuttum" demiş, o da " takılanları istemeyi unutmadın ama takmayı unuttun öyle mi" demiş
öğlen eve gidince baktım bizim vitaminde ikisi de yok. ismi poly vi-sol iron. hem demir hem multivitamin. önce yarım damlayla başlamıştık bu ay tam ölçeğe geçtik, hiç bir sorun yok çok şükür. tavsiye ederim ama dediğim gibi bildiğim kadarıyla türkiyede yok
Kızlar.. Malum soguk bebeklerınızı kac gunde bı yıkıyosunuz
Uyku tulumu kullanan var mı arkadaşlar ?Umay beline kadar açıyo üstünü ,tulumla uyutabilir miyim acaba ?
ben haftada bir canım malum bebekler kirlenmio bile zaten korkumdan haftada 1e düşürdüm
Haftada 2 kez yıkıyoruz...
aynen gecen cuma yıkadım bugun gene yıkıycam cook krkuyorum hasta olucaklar dıye yıkarken sankı yuzuyolar çok sevıyolar çıpır çıpırlar
kundak yapmak el kas kol gelişimini olumsuz etkiler mi?ben hala yapıyorum da.sıkı yapmıyorum cırtlı zaten elini kolunu çıkarabiliyor ama çocuğu kalıba koyup uyutmuş gibi oluyor sonradan üzülüyorum umarım gelişimini olumsuz etkilemez.
annemlerin durumu iyi değil güzelim orta halli memur emeklisi bir baba.tek maaş yani.ama insan da gelin almaya istek,geline değer verme olacak.nerdeeeeeeeee
yurtdışından mı getirttin canım
katı gıdaya geçen anneler.kızlar kabızlık sorunu oluyor mu bebişlerde?bizimki mamadan dolayı kabız .günde 3 çay k. z.yağ içirdim geçirmedi.ek gıdaya geçince napcam ben
Ben oğlumda kızımda kullanıyorum mothercare den aldım hiç terletmiyor. Sadece bizimki. Çıtçıtlı fermuarlı daha rahat olur sanırım.ama kesinlikle tulum giydirmelisin gece aklın onda kalmıyor
esınlemı yıkıyosunuz durmuyolar artık mı ne dıycem sen calısıyosun sut olayını nasıl halledıyosun
ben iki hafta öncesine kadar her gün yıkıyordum, artık gün aşırı yıkıyorum.
doktora sordum ben bu kundak işini, bacakları serbest olsun yeter dedi. zaten bir yerden sonra gerek kalmayacak, uykuları daha sakin olunca. benim bir tanıdığım 9 aylıkken bile kundaklıyordu bebeği, bir sıkıntı olmadı. ama görüntü kötü hakikaten. sana da tavsiye ederim uyku tulumunu. gündüzleri kundaklanmıyor bu arad kızım. 40-50 dk uyuyor kolları açık olarak.
evet canım görümcem amerikada yaşıyor damlayı ona getirttim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?